418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tusy
    - klán nélkül én látnám értelmét a "zsoldosozsdinak", mint egyedül szóba jöhető ingyenes arany-forrás
    - ha egy klánnak 2-3 ember hiányzik egy-egy csatához akkor megérheti nekik felbérelni valakit, és amikor itt olvastam róla kisebb tieres csatákról is szó volt
  • JNSK
    Sziasztok! A kérdés annak szól aki megvette ezt az inpulze-os pakkot! Amikor megvettétek, nektek egyből érkezett email, egyből meg tudtátok nézni a kliensben a kódot? Mert elvileg megrendeltem, de nem érkezett semmilyen email...
  • DummyBoy
    Én is csapattárstól hallottam :)

@Gunslinger: Ja bocs, tényleg :) Köszi a helyreigazítást :)
  • Tusy
    - én KV-ról átszoktam a SU-85-re (orosz vonalat próbálgatom). Nagyobb esélyem van vele többet lőni és az utóbbi időben mintha jobban adná a creditet (10k körül prémium nélkül, szóval nem ettől lesz az ember milliomos) viszont kevesebbe fáj a javítása mint a KV-nak
  • Nazarov77
    úgy látszik SG fórum most nyomatja a duplázós köreit.
  • Gunslinger
    Mármint 105 howitzerrel, mert a top ágyúja is 105mm-es. Amúgy én voltam a szemtanú:
  • Szakesz
    Nem beszélt hülyeséget, de valamiért bekavarta magát.

Szóval az IS-3 megkapja a gyengébbik 122mm löveget, amit az IS-en mindenképpen ki kell fejlesztened. Azonban ha lehetőséged adódik, - és mért ne adódna? - kifejlesztheted az erősebbiket is az IS-en, ezért az IS-3-nál már annyival is előrébb tarthatsz. Sőt, ha az IS-3-nál is veszed a fáradságot és megszerzed a BL-9-et, a szar, gyenge, stock IS-4-gyel azt sem kell kifejlesztened, mert gyakorlatilag alapból megveheted rá. :)
  • Szakesz
    Nem beszélt hülyeséget, de valamiért bekavarta magát.

Szóval az IS-3 megkapja a gyengébbik 122mm löveget, amit az IS-en mindenképpen ki kell fejlesztened. Azonban ha lehetősége adódik, - és mért ne adódna? - kifejleszti az erősebbiket is az IS-en, ezért az IS-3-nál már annyival is előrébb tart. Sőt, ha az IS-3-nál is veszi a fáradságot és megszerzi a BL-9-et, a szar, gyenge, stock IS-4-gyel azt sem kell kifejlesztened, mert gyakorlatilag alapból megveheted rá. :)
  • Artman
    Ilyen :))

Leszeded, s egyszerűen az adott helyre bemásolod :))
  • Tusy
    - rakjak be képet ahol KV-val mouse mellett megyek? (fél pálya kellett, de leelőztem
  • pointer4
    A 10:39 kor kifizetettre most jött meg az email, hogy köszönik a vásárlást.
    A listába megjelenik a játék, és jobb gomb "view registration" az a serial kell a wotba.
  • Artman
    Megyek is vele 1-2 csatát, kíváncsi vagyok rá, hogy muzsikál az eddigi legnagyobb tankomhoz képest, ami egy KV-3 :)))
  • lammaer
    Nyugi, SGs fórummotor hiba, vkivel egyszerre szóltál hozzá és őt kiütötte a rendszer a tied meg berakta kétszer :)
  • Spheriot
    Az milyen addon ami kiplakátolja a garázst?
  • Looserke
    ők a HE dologról nem tudtak szerintem mert kb 3 percig lövöldözték
  • Artman
    Bocsi, a duplázás nem direkt volt :/
  • lammaer
    Most nézem, te írtad elsőként a Patront... te vagy az ősanyja ennek a kifejezésnek :P
  • Spheriot
    csak épp az IS-4 hez ki kell fejleszteni...
  • Artman
  • Artman
    Na, meg is vettem a kicsikét :)))
    A motor közepes, láncot, 3-as motort, tornyot és rá az erősebb löveget kell majd idővel kifejleszteni :)

• DummyBoy
    Valaki említette régebben hogy látott Patront 105-össel :)
  • Szakesz
    Lesz ez még így se! :)

0,3 méter a szórás 100 méteren. Ennek elégnek kellene lennie. Ugyanis, - akár hiszed, akár... - heavy vonalon ettől csak pontatlanabb ágyúkkal fogsz találkozni. :)
  • lammaer
    Mondjuk ha jól látom IS3 esetén éppen hülyeséget beszéltem, mert stockként megkapja a 122-est.

Mindenesetre az üzenet az marad - amit lehet ki kell fejleszteni alacsony tierben.
  • Nazarov77
    Ja találkoztam durva dolgokkal már pl E-75 88 L/71el vagy rövid 105el, IS-4 D25Tvel stb..
  • DummyBoy
    Báta alatt néha mentünk poénból 3x IS3 platoon, D10T-kkel :)
  • DummyBoy
    Miért nem vesztek orosz tankot ... Én mindig meglepődök, mikor eltalálok valamit :)
  • lammaer
    Alapszabály: mindent a lehető legalacsonyabb tieren érdemes kifejleszteni, mivel ott adnak nagy előnyt. Általában magasabb tierben már macerásabb ugyanazt a cuccot kigrindelni, mivel ott azok már alapnak számítanak, és ha nincsen meg, akkor a stock felszereléssel sokkal szarabb szenvedni.

Kezdők sokszorbeleesnek ebbe a "minél hamarabb a nagy tankot" szituba. 122-es nélkül az IS3-asod szégyen lesz és csak hátrány a csapatnak.
  • ilsalon
    Én az E75 hajóágyúval érzem ugyanezt. Eddig háromszáz méteren belül simán eltaláltam, akit akartam, pár napja meg 4-5 lövés megy a levesbe körönként, ami általában a lövések fele.
  • lammaer
    HE-vel el lehet lőni, csak a földet kell célozni, én Shermannal nyitottam már oda utat amikor az egyetlen heavynk nem jött arra (vagy éppen egy heavynk sem volt).

Persze ha szóltál nekik hogy jössz akkor hülyék voltak hogy nem álltak félre.
  • Gunslinger
    Mondjuk nem mondta, hogy mikor. :-)
  • yossarianHUN
    Igen igen, de az elmúlt pár napban folyton úgy éreztem magam vele mintha trollgunnal lövöldöznék
  • Nazarov77
    Nincs vele baj pontos az, csak meg kell várni míg teljesen összeszűkül a célkör.
  • yossarianHUN
    Apropó: mi a fene van a 88 milis L71-el? Elméletileg az egyik legpontosabb ágyú ehhez képest mostanában álló helyzetből is csak azt találom el vele ami nekem jön.
  • Nazarov77
    Overlord szerint igen.
  • hNeo
    itt egy egész jó kis gun-tank összehasonlító:
    http://www.tarrif.net/cgi/production/wot_guns_vs_armor.php
  • pointer4
    Akkor ez azt is jelenti, hogy amíg az E100-ra nincs meg a nagy ágyú, addig pz4ek ellen kell majd menni ? :D
  • Artman
    Tényleg... a VK3601-es legénysége 100%-os volt, a képességeik is már 60% körüliek. Így hogy átképeztem őket Tigrincsre, lement a 100%-uk, de a képességek %-a nem.
    Most hogy is van ez, a képességeik addig inaktívak lesznek míg a legénység újra el nem éri a 100%-ot?
  • Bee
    Feltéve, ha élek addig a pályán, amíg kihasználhatom... :)
    A hétvégi akció akkor most ránk is vonatkozik? Akkor talán kifarmolhatom a Porschét.
  • Spheriot
    Szerintem is kisebb tieren érdemes kifejleszteni már azt, ami a nagyobb tieren is fogsz használni. Én PL IS-nél kifejlesztettem mindent így az IS-3 már majdnem kész volt ahogy megvettem, így kimaradt az a nyögvenyelős rész ami egyes új tankoknál szokott lenni. .
  • lexlutor
    ..ez mar megint egy gw-s felmegoldas.. nem azert nem megy egy tankkal mert nincs eleg gyakorlata vele az embernek, hanem mert vagy a tank eleve gyenge ahova bekerul (pl.: egy stuggal hiaba megyek 170kort, akkor sem fogok jobban teljesiteni egy tier 8as scataban a szokasos ellenfelek ellen), vagy stock. ez nem fogja megoldani azt h t34el top tank vagyok stockkent es a masik oldalon egy is4 van fullosan.