418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    nincs. Csak azt rakja a sor elejére.
  • Sir Charles
    Hát ez a T-95!
    Előbb szemből telibe trafáltam Su-152 troll cannonnal HE lőszerrel, erre azt mondja "didnt penetrate".
    Ez a szar ágyú még a Mausról is 10-15 %-ot lekap, ennek meg LEPATTAN?????
  • Moonrae
    Van jelentősége annak, hogy egy tankot kiválasztok elsődlegesnek?
  • Metalmilitiakid
    Asszem T-25 öt veszek én is, azt is ki kell próbálni, úgyse tudom semmi más maradandóra költeni ezt a goldot :D
  • Plata
    Sluggerrel Löwe-t most lőttem rommá,pár hp-ról nyúlták le tőlem,t59 roncsa mögé bújtam és 308 méterről öltem.Ő meg a t59 roncsot kopogtatta.

Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. október 12. 19:25:30
    Jármű: M36 Slugger
    Szerzett tapasztalat: 1 978 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 25 227
  • Nazarov77
    Frontja dugig van gyenge ponttal, azok az XXL méretű kémlelőnyílások... nagy egóval és 10HPval rárontottam az utolsó luchsra és a hosszú 20mmeressel leadott 1 sorozatot és szerencsétlenségemre az egyik ilyen eltalálta valószínűleg a kémlelőnyílást, mert meghaltam, néztem is nagyot :D
  • lammaer
    Hát ezen a képen komolyan meglepődtem. Tegnap egy leóval lőttem agyon 1vs1-ben egy ilyen prémtankost hogy utána maradt még HP egy Priesttől bekapott találatzra is.

Akkor ezek szerint ritka balfasz ellenfelet fogtam ki.

Mondjuk a páncélját mindenhonnan átvittem, pedig hát a leó nem a penetrationról híres.
  • VanDaal
    Köszi!
  • SovereignXY
    Hát... tier 7 heavy sőt azt hiszem tier 6 is mehet tier10 ellen. Szóval he teszem azt már lenyomtam 200 csatát m6-al akkor azok után majd t9-10 csaátkba dobál? Ahol az ott lévő tankok szembe röhögik a 90mm gunom?
    Poén lesz...
  • Metalmilitiakid
    Én sima bankkártyával(visa) toltam.
  • VanDaal
    Ez az Impulse-os promó cucc milyen fizetési módokat kínál? Mert ha csak paypallel lehet, nem is regelek.
  • Nazarov77
    Te döntésed, azt veszed amit akarsz. Na még egy utolsó reklám :D
    Lista legalján voltam, és akadt a horogra pár nagy tank is:

• Moonrae
    Hurrá :) 13k xp-t kell kiszednem vele. Előre örülök...
  • Metalmilitiakid
    Tényleg tökmindegy, tényleg csak spot és még a t-34 et is utálni fogod, most ott járok...
  • Metalmilitiakid
    Most még úgyis van 1 hét prémium a promo miatt nem az a lényeg, de nem igazán akarok tesztszeróval bajlódni, meg amúgy is inkább heavy stílusú vagyok :D
  • Nazarov77
    76os, de igazából egyik se jó rá, A-20 ritka hulladék tank, még scoutra se nagyon jó csak köre elején kamikázéra, minél többet felderíted azt halál. Nagy szenvedés lesz.
  • Nazarov77
    Szerintem várd meg a teszt szerót, hétvégén úgyis dupla pénzt fognak hozni egyes tankok, ott bespájzolhatsz.
  • Metalmilitiakid
    Amúgy ahogy nézem, a T-14 nek kevesebb a célzás ideje és gyorsabb a töltés, kicsit kevesebb az átütés, heavy létére gyorsan mozog, a tornya gyorsabban is forog mint a T-25 é. Sztem T-14 mellett maradok, hiába a sok reklám :D (a lázadó lélek XD)
  • Moonrae
    A-20-as tankomra milyen löveget szereljek? Van 5 féle, melyik az ideális?
  • Plata
    Nekem a 122 volt a favorit.
  • patchaou
    Kicsit drága kv-3 122-eséhez a bogyó prém nélkül, de eddig ezzel élvezem legjobban a játékot :D
  • Nazarov77
    107 mivel nagyobb a DPMje a 122esnél és töredéke a lőszer ára.
  • Artman
    Egy egyszerű(nek tűnő) kérdés: KV-3ra melyik a legjobb löveg?

VII 107 mm ZiS-6 300/300/360 167/219/54
    VII 100 mm D10T 230/230/330 175/235/50
    VII 122 mm D-2-5T 390/390/465 175/217/61
  • Nazarov77
    Még szerencse hogy azonnal megvettem a Löwét mikor kijött 6.4ben, akkor nem 12500 hanem csak 7500 volt. Amúgy Márcsak azért is ajánlom a T-25öt mivel sok a nagy tank és gyakrabban fog közéjük rakni, és oda kell a jó ágyú, azzal legalább át is lehet ütni valamit, meg pontosabb is. + gyors ami szintén hasznos, na de nem vagyok Skoda gyár reklámarca hogy rádumáljalak a T-25re :D

Azt is csinálhatod hogy megvárod a 7.0 teszt szervert és ott kipróbálod őket, szerintem jövő héten már lehet hogy lesz teszt.
  • Metalmilitiakid
    Melyikkel ?
  • Plata
    Annyit tudok mondani hogy én M6-ot is vertem vele meg KV-t is.Néha rohadtul pattogós néha meg nem.Nincs kedvem visszanézni a régi képeim,mert legalább 1000 kép van már.És akkoriban még keveset is csináltam.Tesztszerós képeket meg véletlen töröltem is a teszt kliensel együtt.
  • MatchDiabolo
    Mennyi az annyi mert minden a matekon múlik
  • Metalmilitiakid
    Na akkor szerintem az fog dönteni, hogy melyik pontosabb és gyorsabb célzású. Löwe meg annyi, hogy annyi goldom soha nem lészen majd...
  • Plata
    T14-el a 60k simán összejött,30-on alul szintes sose kapott.
  • Nazarov77
    "nem az érdekel, hogy jó e vagy nem, hanem a kb összeg." Ez egy kicsit ellentmondás, igenis számít hogy jó e vagy sem, mivel egy rossz tankkal nem fogsz annyi sebzést okozni mint egy jó tankkal ergo kevesebb pénz, amúgy én átlagban 20-30k pénzt kapok T-25el prémiummal, de nem ezzel farmolok, csak funolásra van, pénznyomtatásra ott a Löwe.
  • MatchDiabolo
    Elég volt megint párhónapra ebből a játéknak nevezett szarból ebbe semmi kikapcsolódás meg pihenés nincs hogy már a legkisebb grille fostaliga is ellövi a töltőmet de megjavítom erre megint kilövi úgy hogy el se talál hát anyádat geciláda és ezekből több kört is menni kínzás vagy azokból a dögunalmas menetekből mikor mindegyik kempel mint az állat és szerez 10perc csendéletet na nee.
  • Nazarov77
    Player függő, én T-25el 80%ról kiszedtem egy Tigrist 1v1ben mountain passon, egy közepes méretű szikla körül fogócskáztunk, én meg jól mozogtam, mindig meg tudtam lőni úgy hogy pont ne legyen ideje visszalőni, mókás volt és eltartott vagy 2-3 percig :D
  • Sippie
    de a gold is megmarad ha nem költöd el, lehet később másban nagyobb hasznát látod, pl free xp átváltás vagy ilyesmi. Na mind1, te dolgod :)
  • Metalmilitiakid
    Mondjuk sztem a T-25 se egy nagy ellenfél :D Viszont valaki ha tud egy pontossági számot és célzási időt adhatna a két tankhoz.
  • Metalmilitiakid
    Ja és ismételten az érdekelne, hogy kb mennyi pénz lehet keresni, akkor a T 25 el, nem az érdekel, hogy jó e vagy nem, hanem a kb összeg.
  • Metalmilitiakid
    Promo hoz kaptam 1800 as goldot ugye és ha prémiumot veszek belőle az 1 hét 1 nap, de a tank meg megmarad örökre és ha lehet vele jól farmolni akkor megéri.
  • Sippie
    ?? Mér akar bárki T-14 és hasonló kategóriájú prém tankra költeni pénzt? :D
  • Nazarov77
    Én T-25öt ajánlom, megy mint a golyó és elég jó fegyvere van, fordulásban nem a legjobb de mindennek van hátránya, T-14et nem próbáltam de nem is akarom mert 1: vacak a fegyvere, 2 ronda, 3 ellenségnek sose jelentett kihívást
  • Metalmilitiakid
    T-14 el egy átlagos körben kb mennyi hasznos lehet hozni pénzileg ? Végülis a t25 és a t-14 között vaciláltam, a T-14 et választanám, csak érdekelne, hogy egy átlagos kör mennyi haszonnal jár vele.
  • Nazarov77
    Amúgy nem értem mi ez a szarakodás és fene nagy titkolózás EUn. Eleve később teszik ki a hírt eventről, aztán még titkolóznak is:
    http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/battle-moscow-special
    Semmi infó hanem "Follow the news" közben usára egyből kiírták mi lesz...