418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Próbálom úgy is, ha úgy hozza a harci helyzet, iszonyú bugos a lánctalpa, egyből leszakad, viszont durva sebzéseket képes elnyelni, volt hogy IS-7 háromszor ellőtte közelharcban a láncom sebzés nélkül, csak hát ha nincs egyedül az ellenfelem, akkor könnyű préda vagyok leesett lánccal. Sztem más tankommal fele ennyiszer sem voltam trackelve, mint T32-vel, mintha az egész tank egy nagy lánctalp lenne, toronnyal a tetején. Néha áldásos, néha átok, mert inkább nyelnék be egy 300-as sebzést, csak húzzam be a belem egy szikla mögé, minthogy full hp-n álldogáljak a semmi közepén letolt gatyával.
  • stork13
    Lánctalpra nem éri meg áldozni a free xp-ből.
    500e pénz egy terhelésnövelő (vagy mi a franc a neve). Megvettem, feltettem az T32-re, megcsináltam motort, tornyot és ágyút (nem ebben a sorrendben :))aztán mikor lett annyi xp megvettem a láncot ezt meg levettem. Aztán IS-4-en ugyanígy és most a KT-n kerül bevetésre hamarosan.
  • Attiska
    Aha, köszi, akkor nekem felejtős, az amerikai ág hidegen hagy. :)
  • lexlutor
    ..szerintem kar volt. ennel a jateknal siman bele lehet szaladni ilyen szeriakba. kis kitartas es tullepsz rajta. a hullamvolgy utan pedig mindig jon hullamhegy.. na jo a t34nel nem mondhatnam.. masreszt gondolj arra, h egy premium t34ert hajtasz.
  • bornofakone
    is-3-t felesleges learctámadózni, azt lazán átlövöd 105-sel, német tankokat azért kell mert magasak, meg rohadt táposak szemből :)
    t29-el azért élvezted az egészet, mert abba a tierbe nincs ellenfele (na jó talán a tiger P) de amúgy relatíve egyszerű a dolgod, illetve semmi felelősség nincs rajtad ha t8-9-be vagy, mivel ohh te csak a mezőny közepén vagy, nem élvezel prioritást az enemy szemében (csak akkor mikor már szépen szétlőtted őket:D)
    t32-vel amúgy én élveztem a játékot, pz3 után ő volt az a tank amivel nem droidként grindeltem, hanem még élveztem is közbe a dolgot...:)
  • lexlutor
    ..amikor a tank teste takarasban van. romok mogott, bombatolcserben, dombgerinc mogott, mikozbena torony kilatszik. amerikai neheztankoknal hasznalhato, mert azoknak a tornya szembol extra vastag, a cso lefele jol kiteritheto, viszont a testuk eleg vekonyka.
  • Szakesz
    Amikor a tank teste takarásban van.
  • patchaou
    18 csata után eladtam. Nekem valahogy fontos, hogy tudjam élvezni egy tankkal a játékot, de ezzel még fullosan sem ment.
  • Attiska
    Mi is ez a sokat emlegetett hull-down taktika?
  • Looserke
    na eddig a lánctalp és a 90mmes ágyú kifejlesztve...már csak 41K XP kell a 105mm-es ágyúig... lol
  • brasco84
    na egy jó kör végre.

Victory!
    Battle: Westfield 2011. október 13. 14:54:51
    Vehicle: IS
    Experience received: 1 572
    Credits received: 37 728
    Battle Achievements: Top Gun, Reaper
  • lexlutor
    ..probald ki ugy h egy kicsit hanyagolod a hull down harcmodort.. arctamadoskodashoz sem kell ragaszkodni feltetlen.. en sosem fogtam vissza magam vele.
  • ollie
    Nem olyan rossz tank az, ha megszokod.
  • Looserke
    lehet hagyom a picsába ezt az egész T34 dolgot...
  • Gunslinger
    Négy napja fullos a T32, még 110k xp hiányzik a T34-hez, de már most sárdagasztásnak érzem az egészet, elég monoton, egyféle harcmodorra jó a gép, hulldownban sniperkedni, esetleg néha német tankokat learctámadózni, amik elég magasak, hogy ne tudják a testem lőni, ha learctámadozók egy IS-3-at, az jól kiröhög és keresztüllő, úgy hogy nem csinálom. :-D
    A T29-et sokkal jobban szerettem, pedig ez elvileg jobb tank, a statom is jó vele, de valahogy még sem szeressem annyira.
  • lexlutor
    ..sajnos us heavy vonalon nem lehet meguszni ezeket..
  • lammaer
    Oki, megpróbálom majd igy. Szeretek spórolni a free XPvel, hogyha vmi vészhelyzeti event van, legyen elég.

Meg hát végeredményben a játékélményért játszom, talán igy jobban értékeli az ember a fullos tankot ha a stock tankkal is játszik. Meg igy legalább megvan a fejlődés élménye, mindennap tudok 1-2-3 dolgot unlockolni, nem csak a gyűjts össze 100K XPt megy.
  • Gunslinger
    Nekem nem volt vele bajom, én free-ből a láncot vettem meg rá egyből, hogy tudjak a 105-el indulni és alap toronnyal is elég sok pattanót produkált. A Pershingnek és a Pattonnak is ilyen vastag a tornya és azok is eléggé pattogósak.
  • SovereignXY
    t29-el egyenlőre megvagyok elégedve de agyon kéne már az a 105ös ágyú. Legnagyobb bajom a 90mm-esel azon kívül hogy kicsi a pen kicsit is üt. Elkezdek vkit leszedni erre jön egy másik és kilövi előlem. Vagy rálövök egyet aztán elmenekül, elbújik vagy kilövi más. Vagy kilő ha olyan a csata.
  • patchaou
    Én most az m3lee átugrására gyűjtöm a freet.
  • lexlutor
    ..en is haborogtam miatt itt nagyokat, h ez milyen kiszuras, te utana nagyon megszerettem a t32ot. a t34et cirka 2 het alatt kihuztam vele utana.
  • lammaer
    Jaja, eddig még semmire nem használtam free XP-t (még a stuarttal is böcsülettel végiggrindeltem az 55K XP-t) de tuti hogy a T32-n nem fogok stock toronnyal bohóckodni.

Azzal az US heavyk egyetlen előnye is elveszik, papír lesz mindenhol.
  • lexlutor
    ..pedig meg egy szot sem szolhatsz, mivel a t32hoz kell egy 14ezres lanctalp es egy 20ezres torony, mert ott az alap is papir.. a t34 ennel meg egy fokkal mokasabb.. ott csak a lanctalp 24ezer, es ott a top agyu alatt ami ugy 60ezer, nem sokra mesz..

nem elsz amuyg a t29 rossz tank. turelem.
  • Looserke
    a kibaszott lánctalpot 22 meccsbe telt kifejleszteni ami 9800XP basszameg...ja és az IGNes kódokból még van prémiumom...
  • lexlutor
    ..pont errol volt a diszkurzus delelott.. vannak olyan napok, amikor nem nyerhetsz. barmivel mesz, bukta. ilyenkor en abbahagyom, es nem jatszom csak a masnap..
  • Looserke
    4et öltem egyedül... 21meccs 3 győzelem...
  • Looserke
    német vonnallal semmi gondom nem volt soha, jó a TigerI papírból volt de azzal is eredményesebb voltam mint ezzel a szarral...
  • Szakesz
    Látod? A név kötelez...
  • Looserke
    azért nem vagyok teljesen n00b, TigerIIig elmentem prémium nélkül... :)
  • Looserke
    90mm-es van rajta M6ról
  • Looserke
    éééés megint buhtuk 8v4-ről áááárhhggg 20 meccs 3win...
  • lammaer
    Mondanám hogy T29-ben 2 napja tolom de nem érzem magam szopatva... sajnos statot nem tudok adni, de nem hiszem hogy nagyon rossz lenne.

Amúgy meg, április óta kinn van az infó hogy mi lesz a T34-el, csak vhogy sokunknak nem tűnt fel és itt felmerült pár napja. Nem hinném hogy Overlord olvassa az SGt és szólt Borisznak hogy tekerjen egyet a szerencsekereken :)
  • lammaer
    Ugye nem alapágyús?
  • Looserke
    79%os a találati arányom de bazze mind lepattan vagy 0 critical, olyan meccseket vesztünk ahol pl. 7vs3-ra vezetünk az elején...
  • Looserke
    19 3
  • Gunslinger
    Én ma T32-vel csak nyertem, igaz ez összesen három csata volt eddig, meló előtt.
  • Hypo #67746
    hat nalam is igy kezdodott, most hogy minden upgrade megvan most mar javulgat, :) de sok loves ugy pattog le hogy csak ihaj
  • Looserke
    szerintem wargaming direkt szopatja az amcsi heavy ágat nehogy időben ki tudják farmolni a T34et...
  • Looserke
    ez már szánalmas 18 meccs 3 győzelem T29...
  • TVelvet
    Úgy látom, megint törölgetnem kellett ezerrel... De akkor sem fogom kiírni a fejlécbe hogyan viselkedjenek egy topic-ban az egyének. Következő ilyennél instant ban. Az sem érdekel, hogy kik reagáltak rá. Aki így trollkodik ne adjuk a lovat alá. Egyszerűen nem ide való. Aki erről akar beszélgetni húzzon másik topicba, ami erről szól.

Tenksz.