418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #67782 Próbálom úgy is, ha úgy hozza a harci helyzet, iszonyú bugos a lánctalpa, egyből leszakad, viszont durva sebzéseket képes elnyelni, volt hogy IS-7 háromszor ellőtte közelharcban a láncom sebzés nélkül, csak hát ha nincs egyedül az ellenfelem, akkor könnyű préda vagyok leesett lánccal. Sztem más tankommal fele ennyiszer sem voltam trackelve, mint T32-vel, mintha az egész tank egy nagy lánctalp lenne, toronnyal a tetején. Néha áldásos, néha átok, mert inkább nyelnék be egy 300-as sebzést, csak húzzam be a belem egy szikla mögé, minthogy full hp-n álldogáljak a semmi közepén letolt gatyával. -
stork13 #67781 Lánctalpra nem éri meg áldozni a free xp-ből.
500e pénz egy terhelésnövelő (vagy mi a franc a neve). Megvettem, feltettem az T32-re, megcsináltam motort, tornyot és ágyút (nem ebben a sorrendben :))aztán mikor lett annyi xp megvettem a láncot ezt meg levettem. Aztán IS-4-en ugyanígy és most a KT-n kerül bevetésre hamarosan. -
Attiska #67780 Aha, köszi, akkor nekem felejtős, az amerikai ág hidegen hagy. :) -
lexlutor #67779 ..szerintem kar volt. ennel a jateknal siman bele lehet szaladni ilyen szeriakba. kis kitartas es tullepsz rajta. a hullamvolgy utan pedig mindig jon hullamhegy.. na jo a t34nel nem mondhatnam.. masreszt gondolj arra, h egy premium t34ert hajtasz. -
bornofakone #67778 is-3-t felesleges learctámadózni, azt lazán átlövöd 105-sel, német tankokat azért kell mert magasak, meg rohadt táposak szemből :)
t29-el azért élvezted az egészet, mert abba a tierbe nincs ellenfele (na jó talán a tiger P) de amúgy relatíve egyszerű a dolgod, illetve semmi felelősség nincs rajtad ha t8-9-be vagy, mivel ohh te csak a mezőny közepén vagy, nem élvezel prioritást az enemy szemében (csak akkor mikor már szépen szétlőtted őket:D)
t32-vel amúgy én élveztem a játékot, pz3 után ő volt az a tank amivel nem droidként grindeltem, hanem még élveztem is közbe a dolgot...:) -
lexlutor #67777 ..amikor a tank teste takarasban van. romok mogott, bombatolcserben, dombgerinc mogott, mikozbena torony kilatszik. amerikai neheztankoknal hasznalhato, mert azoknak a tornya szembol extra vastag, a cso lefele jol kiteritheto, viszont a testuk eleg vekonyka. -
Szakesz #67776 Amikor a tank teste takarásban van. -
18 csata után eladtam. Nekem valahogy fontos, hogy tudjam élvezni egy tankkal a játékot, de ezzel még fullosan sem ment. -
Attiska #67774 Mi is ez a sokat emlegetett hull-down taktika? -
na eddig a lánctalp és a 90mmes ágyú kifejlesztve...már csak 41K XP kell a 105mm-es ágyúig... lol -
brasco84 #67772 na egy jó kör végre.
Victory!
Battle: Westfield 2011. október 13. 14:54:51
Vehicle: IS
Experience received: 1 572
Credits received: 37 728
Battle Achievements: Top Gun, Reaper -
lexlutor #67771 ..probald ki ugy h egy kicsit hanyagolod a hull down harcmodort.. arctamadoskodashoz sem kell ragaszkodni feltetlen.. en sosem fogtam vissza magam vele. -
Nem olyan rossz tank az, ha megszokod. -
lehet hagyom a picsába ezt az egész T34 dolgot... -
Gunslinger #67768 Négy napja fullos a T32, még 110k xp hiányzik a T34-hez, de már most sárdagasztásnak érzem az egészet, elég monoton, egyféle harcmodorra jó a gép, hulldownban sniperkedni, esetleg néha német tankokat learctámadózni, amik elég magasak, hogy ne tudják a testem lőni, ha learctámadozók egy IS-3-at, az jól kiröhög és keresztüllő, úgy hogy nem csinálom. :-D
A T29-et sokkal jobban szerettem, pedig ez elvileg jobb tank, a statom is jó vele, de valahogy még sem szeressem annyira. -
lexlutor #67767 ..sajnos us heavy vonalon nem lehet meguszni ezeket.. -
lammaer #67766 Oki, megpróbálom majd igy. Szeretek spórolni a free XPvel, hogyha vmi vészhelyzeti event van, legyen elég.
Meg hát végeredményben a játékélményért játszom, talán igy jobban értékeli az ember a fullos tankot ha a stock tankkal is játszik. Meg igy legalább megvan a fejlődés élménye, mindennap tudok 1-2-3 dolgot unlockolni, nem csak a gyűjts össze 100K XPt megy. -
Gunslinger #67765 Nekem nem volt vele bajom, én free-ből a láncot vettem meg rá egyből, hogy tudjak a 105-el indulni és alap toronnyal is elég sok pattanót produkált. A Pershingnek és a Pattonnak is ilyen vastag a tornya és azok is eléggé pattogósak. -
SovereignXY #67764 t29-el egyenlőre megvagyok elégedve de agyon kéne már az a 105ös ágyú. Legnagyobb bajom a 90mm-esel azon kívül hogy kicsi a pen kicsit is üt. Elkezdek vkit leszedni erre jön egy másik és kilövi előlem. Vagy rálövök egyet aztán elmenekül, elbújik vagy kilövi más. Vagy kilő ha olyan a csata. -
Én most az m3lee átugrására gyűjtöm a freet. -
lexlutor #67762 ..en is haborogtam miatt itt nagyokat, h ez milyen kiszuras, te utana nagyon megszerettem a t32ot. a t34et cirka 2 het alatt kihuztam vele utana. -
lammaer #67761 Jaja, eddig még semmire nem használtam free XP-t (még a stuarttal is böcsülettel végiggrindeltem az 55K XP-t) de tuti hogy a T32-n nem fogok stock toronnyal bohóckodni.
Azzal az US heavyk egyetlen előnye is elveszik, papír lesz mindenhol. -
lexlutor #67760 ..pedig meg egy szot sem szolhatsz, mivel a t32hoz kell egy 14ezres lanctalp es egy 20ezres torony, mert ott az alap is papir.. a t34 ennel meg egy fokkal mokasabb.. ott csak a lanctalp 24ezer, es ott a top agyu alatt ami ugy 60ezer, nem sokra mesz..
nem elsz amuyg a t29 rossz tank. turelem. -
a kibaszott lánctalpot 22 meccsbe telt kifejleszteni ami 9800XP basszameg...ja és az IGNes kódokból még van prémiumom... -
lexlutor #67758 ..pont errol volt a diszkurzus delelott.. vannak olyan napok, amikor nem nyerhetsz. barmivel mesz, bukta. ilyenkor en abbahagyom, es nem jatszom csak a masnap.. -
4et öltem egyedül... 21meccs 3 győzelem... -
német vonnallal semmi gondom nem volt soha, jó a TigerI papírból volt de azzal is eredményesebb voltam mint ezzel a szarral... -
Szakesz #67755 Látod? A név kötelez... -
azért nem vagyok teljesen n00b, TigerIIig elmentem prémium nélkül... :) -
90mm-es van rajta M6ról -
éééés megint buhtuk 8v4-ről áááárhhggg 20 meccs 3win... -
lammaer #67751 Mondanám hogy T29-ben 2 napja tolom de nem érzem magam szopatva... sajnos statot nem tudok adni, de nem hiszem hogy nagyon rossz lenne.
Amúgy meg, április óta kinn van az infó hogy mi lesz a T34-el, csak vhogy sokunknak nem tűnt fel és itt felmerült pár napja. Nem hinném hogy Overlord olvassa az SGt és szólt Borisznak hogy tekerjen egyet a szerencsekereken :) -
lammaer #67750 Ugye nem alapágyús? -
79%os a találati arányom de bazze mind lepattan vagy 0 critical, olyan meccseket vesztünk ahol pl. 7vs3-ra vezetünk az elején... -
19 3 -
Gunslinger #67747 Én ma T32-vel csak nyertem, igaz ez összesen három csata volt eddig, meló előtt. -
hat nalam is igy kezdodott, most hogy minden upgrade megvan most mar javulgat, :) de sok loves ugy pattog le hogy csak ihaj -
szerintem wargaming direkt szopatja az amcsi heavy ágat nehogy időben ki tudják farmolni a T34et... -
ez már szánalmas 18 meccs 3 győzelem T29... -
Úgy látom, megint törölgetnem kellett ezerrel... De akkor sem fogom kiírni a fejlécbe hogyan viselkedjenek egy topic-ban az egyének. Következő ilyennél instant ban. Az sem érdekel, hogy kik reagáltak rá. Aki így trollkodik ne adjuk a lovat alá. Egyszerűen nem ide való. Aki erről akar beszélgetni húzzon másik topicba, ami erről szól.
Tenksz.