418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KV sztem sokkal jobb -
Renegade #67821 na egy kicsit a noobozás mellett:
ha ilyenek megtörténnek egy ágról szakadt kis scouttal(5 ellen maradok, abból 4 full hp-n), akkor igen is retard, noob team :-)
mondjuk a szívem majd kiugrott, ja és hogy teljes legyen a nehezítés, félidőben elment a hang :-)
Victory!
Battle: Westfield 2011. október 13. 19:14:14
Vehicle: VK 2801
Experience received: 2 620
Credits received: 38 572
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Kolobanov's Medal, Defender
-
Nazarov77 #67820 Inkább a KV -
KohnBela #67819 Én leginkább az élménybeszámolókat, meg a csata-jelentéseket szeretem olvasni. Ebből lehetne több! -
A T1-Heavy jó farm tanknak, vagy inkább a KV??? -
KohnBela #67817 Mintha az rémlene, hogy a szerbeknek is volt PZIV-esük egészen 1990-ig. -
Nazarov77 #67816 Na akkor mondjátok miről beszélgessünk?
-
KohnBela #67815 A felsorolásból kihagytad a szintén ismétlődő "kár hogy mindig ugyanazok a témák mennek a fórumon" típusú hozzászólásokat. :)
-
"Biztos pénzt akartak farmolni vele :D"
Gyááááj

-
Nazarov77 #67813 Ez azért vicces:
In the 1960s Syria received a number of Panzer IVs from the French, replacing the turret's machine gun with a Soviet-made 12.7-millimetre (0.50 in) machine gun. These were used to shell Israeli settlements below the Golan Heights, and were fired upon during the 1965 "Water War" by Israeli Centurion tanks.[103] Syria received 17 more Panzer IVs from Spain, which saw combat during the Six-Day War in 1967.
Biztos pénzt akartak farmolni vele :D -
Oddball29 #67812 Gyáááá..Úgy értettétek, hogy Beta-ban.
Viszont az áll, hogy a mostani sztem nincs annyi, mint a nominális. -
Gunslinger #67811 Ma nálam Karelia nap van, volt hogy zsinórban háromszor ezt a pályát nyomta be, 10-ből 7 csatát ma Karelián megyek, rohadtul unom. -
Nazarov77 #67810 Hát az tény hogy orosz tankokon ez kötelező darab, de én a németekre is pakoltam, minél kevesebb időt töltök fedezéken kívül annál jobb, oroszoknál elég nagy hátrány hogy a legtöbb ágyújuk 2,5 sőt 3al céloznak, kiállsz célzol, célzol, iszol egy pohár vizet, becélozza és mellé lősz, ez alatt 20 lövést bekapsz :D
-
Ennyi célzásgyorsítót, ezeket nem német tankokhoz vetted? Jól sejtem ? :) -
Oddball29 #67808 127/36 (vízszint) páncél 30 fokos oldalszöggel, 8 százalékos AP kompenzációval 206mm effektív még mindig, mégis sorozatban átlőttük 100-ról 8,8 cm Kwk43-al. Alig egy-kettő pattant.
Sztem a T32 testpáncélja jelenleg nettó átverés, van olyan érzésem, hogy T29-nél is ez van, csak más arányokkal. -
Nazarov77 #67807 Rammer és a célzásgyorító a legnépszerűbb nálam. -
Nazarov77 #67806 Nekem is van egy csomó de nincs kedvem összeszámolni :D
-
Na még egyszer, kedves privát üzentet küldőknek válaszként.
Azért mert én vagyok a házigazda, és már-már anarchy volt a topic-ban. Ez van belekerültél a szórásba, amit off-topicként értékeltem. Ennyi. Lehet újra postolni, ha valami nem tetszik, és ha az is flame kiváltó lesz/lehet azt is törlöm. Pötty. -
Oddball29 #67804 Nincs annyi, tesztnél 100 méteres tesztnél beforgatva is simán átvitték a 200 körüli átütésű ágyúk, pedig papíron bírnia kéne.
Sztem itt is valami rejtett nerf van. -
most nézem, 2 Maus ára bújkál a garázsban a polcokon :D
De ezek mind aktív tankokon vannak... nem adom el. -
Nazarov77 #67802 Azért 250k credit nem rossz dolog, meg több fajta van ebből a cuccból, nem biztos hogy kompatibilis azzal amire majd kéne még ilyen. -
Eladni nagyon nem éri meg, féláron...(hacsak nem akciósan vetted) eláll az a raktárban, megsemmisíteni meg csak ultra végveszélyben :)
-
Nazarov77 #67800 Én is szoktam alkalmazni ezt a + súly equipmentet, ha meg már fölösleges, leveszem 10 goldért és eladom, ha meg nem lenne gold még mindig meg lehet semmisíteni. -
Na igen, taktika, stratégia :D
Tegnap meglett az E100 végre!! Ez a keci MatcMaker meg három csatából mindegyiknél Tier10es csatákba tett be. Lehet levelet írok Overlordnak, és abbahagyom a játékot!!
-
lammaer #67798 Pantherrel eljátszottam már ezt, az 1 slot annyira nem zavar, spall liner meg ventri mellé ideiglenesen elfér addig. Free XP kimélés mindenekelőtt :) -
Plata #67797 Basszus,harcolok 3 meddel meg egy heavyvel,himmelsdorfon a hegyen,és valami lő hátulról,mondom mi az isten hátranézek és csapattárs engem lövöldöz.Hogy az istenbe nyerjek ha saját csapattársam öl?Valami pripyat nevű köcsög lövöldözött wolverinnel,meg is haltam mert amíg rá néztem betámadott az ellenség.Most irigyelte a sluggerem?Vagy simán barom volt? -
Azért nem a legjobb ötlet, mert mindjárt lenyúl egy slotot a spéci felszerelésből, ami eléggé gáz. Illetve a fordulási sebességcsökkenést nem adja meg, amit a lánc viszont igen.
Bár az vitathatatlan, hogy 5-10 kört úgy végignyomni, hogy kisebb csöved van, vagy 5-10 kört úgy végignyomni, hogy lomhább a tank, nem ugyan az :D -
lammaer #67795 Szerintem annyira azért nem volt mindegy.. T32-nél az a +20% majdnem 160mm döntött frontot jelentett, az KB olyan mint most a Tigris II...
Emlékszem, Xari-val toltuk, Ő t32-ben én T29-ben és simán nekimentünk Tier9-es heavyknek velük. Persze lehet ebben benne volt a pszi faktor amit irtál. -
lammaer #67794 Ez mégjobb ötlet. 500K nem tétel...
-
malystryx #67793 Na, erről beszélek. :)
Amikor bekerültek, ők voltak a jók, legutóbb a németek, ugye az E-tankok miatt, most meg a franciák lesznek..
De inkább nem mondok többet, mert megint én leszek a f****. -
Adjunktus #67792 298mm turret frontnál szerintem ez lényegtelen.
A testük akkor is nagyon gyenge volt. -
Szakesz #67791 Amikor bekerültek a játékba "véletlenül" +20%-kal több páncélzatot kaptak. :) -
Adjunktus #67790 Ha megszokod a T32-es harcmodort,onnantól kezdve igazából az alacsony penetration zavaró csak egy kicsit.
Ezzel a gun-al nagyon pontosan kell célozni a gyenge pontokat,ha valami slapajjal kerülünk szembe.
Ettől függetlenül nem olyan rossz gép.Csak furcsa.:)
Akkor volt kánaán amikor először bekerültek a játékba és sokan még nem tudták az ellenük való leghatékonyabb módszereket.
Végig lehetett pusztítani egy mapot menetből.Mindenki hátrált mint a gép és gyártották a lepattanókat.Tiszta pánik tört ki ha megjelent valahol.:D -
Spheriot #67789 nekem T1, M6-nál az jött be hogy mentem a mediumokkal a háttérből támogatva őket. -
lexlutor #67788 ..igazabol a t1re eleg alattomos joszag. jobbara legyintenek ra, es lebecsulik. -
lexlutor #67787 .. nekem anno a t1-el nem volt igazan nagy bajom, bar az ido megszepiti a dolgokat. en inkabb az m6ot utaltam nagyon. azt meg ugyse tudod elkerulni - bar volt aki dicserte. a kis sherman, szerintem rosszabb mint a t1, mondjuk onnan lehet nagyra menni az e8ra is utana, amit kar kihagyni. az e2 shermant sem rossz, de nem ugyanaz a ketto. ha jon a kov tesztszerver, probald ki melyik fekszik jobban szerintem. -
Adok neki még egy esélyt. Viszont free is fog belemenni az tuti :) a t34 ugyan motiváló erő lehet, de ott a tudat, T1 heavy, nem volt eddig ellenfél sem kv-val sem pzIVel. Vagy közelítsek inkább Sörmennel? -
Gunslinger #67785 Hja, az ilyen kemények korán halnak. :-)
Amúgy kereken 30%-os vele a túlélésem, T29-el 37% volt. -
bornofakone #67784 ezzel csak az a gond h másokat nem érdekli h kemény vagy :)
de amúgy nem rossz ötlet :D -
lexlutor #67783 ne bujj a szikla moge! azert is maradj a mezon, h megmutasd, nem a lanc miatt volt, hanem mert kemeny vagy :)