418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    AHH. Megvan mit "kurváz" le az ukrán hang. Üzemanyag tartály. :)
  • SovereignXY
    Durva nagy gunja van :)
  • Nazarov77
    jaja az a pont tuti népszerű lesz, végül is az E-100on is gyenge pont a távolságmérő, akkor ez se maradjon ki a jóból, persze IS-7nek nincs ilyen pontja szemből, marad a lottózás a frontjával, vagy lepattan a 128as onnan ( általában ez szokott beválni ) vagy nem.
  • lexlutor
    igazabol mindegy, mert a tornyon az a kibuvo majdnem akkora mint a kv5on :)
  • Nazarov77
    Tornya oldalára kapott egy rohadt nagy reflektort, hogy ez se maradjon gyenge pont nélkül.
  • Nazarov77
    Képek T110ről:
    katt
  • tigrincses
    http://makettek.hu * (érdemes megnézni)

modellek: video*

• Dean108
    Egyébként a Moszkvai csata event le van írva itt rendesen magyarul is.
  • tigrincses
  • Nazarov77
    Ez a szerencsétlen google fordító a Tankot tartálynak fordítja, mondjuk jogosan, mert úgy ragadt rá a tank név a tankra ( na ez jól hangzott )hogy azt hiszem szállításnál valamikor álcázva voltak és tartályoknak hívták vagy mi.
  • patchaou
    webfordító még durvábban adja elő :)
  • Nazarov77
    Priceless
    (minden az Ön tartályok)
  • lammaer
    "Ezek a tartályok lesz féláron, és keresni két hitelek"

Milyen tartály? :)
  • lexlutor
    ..te most komolyan beraktal egy google forditast?
  • Nazarov77
    De szeretem hogy a tier 5ös csatákban az a fél nyer akinek több OP KVja van. Nekünk volt 1, a többi med, nekik 4... na vajon ki nyert fölénnyel? Hát nem mi.
  • SovereignXY
    Ukrán hangot betettem nagyon fasza. :)

Még káromkodik is. Legalábbis hallottam vmit ami kb úgy hangzott, hogy kurva gan :)
  • tigrincses
    Tartunk egy különleges ezen a hétvégén tiszteletére a csata Moszkvában! Ez a csata kezdődött az október 2, 1941, és végül január 7-én 1942. A német erők indított művelet neve Operation Typhoon, hogy megpróbálja átvenni a moszkvai régióban. Több hónapos küzdelem és a védelem, a német offenzíva szorult vissza, és körül.

Itt van egy lista a sok akció leszünk miután a hétvégén, október 14. (kezdve 04:00 PDT) és október 17. (végződő 04:00 PDT):

Ezek a tartályok lesz féláron, és keresni két hitelek:
    PzKpfw 38 nA
    PzKpfw IV
    PzKpfw VI Tiger (P)
    VK 3001 (P)
    T-28
    KV
    KV-3
    IS
    Ezek a prémium tartályok is fele pedig:
    PzKpfw B2 740
    Matilda
    5x XP az első győzelem minden nap (minden az Ön tartályok)
    Bővítése laktanya fele ki (150 arany)
    100%-os személyzet képzése fele ki (100 arany tagonként)
    Átképzés személyzet 100%-os elsődleges képesség fele lesz ki (100 arany)
    Képzés a személyzet vásárolt egy tank 100%-os is, fele pedig (100 arany)

Ügyeljen arra, hogy jelentkezzen be ezen a hétvégén, hogy kihasználják ezeket akciók!

Légy tudatában annak, hogy ha nyersz az első győzelme előtt 04:00 PDT október 14-én, akkor nem jogosult az 5x XP utánra 17:00 PDT idő.
  • Desmodromic
    Első körnek megjárja. Nagyobb mocit érdemes kifejleszteni rá?

• patchaou
    Nekem valószínűleg ettől a hangtól nagyon lassan töltött be, úgyhogy visszaraktam az eredetit. Pedig tetszett.
  • lammaer
    Ha neked igy jobb.. Legalább különlegesnek érezheted magad hogy törődik veled a WG. Már felfigyeltek rád
  • patchaou
    még mindig jobb mintha szar köröket szorozna be. Nálam ez volt a helyzet :) KV-3 2400 xp, KV 2200 xp, PzIV 2600 xp :D
  • Nazarov77
    Extended CoHos german hangot szedtem le, nagyon sokat dob a játékélményen, az extended annyiban különbözik, hogy ahova nem találtak cohos hangot ( pl lepattanás duma ) azt kipótolták a német szinkronos hanggal.
  • SovereignXY
    Fazsa. Reggel óta 7:00 - ekkor indult a moszkva speciál izé - nem tudok nyerni. 3-4 sőt 5 killes köröm is volt de a csapat a végén mindig elbukta....
  • Nazarov77
    De jó hogy a kép nem jelenik meg...

kép
  • lammaer
    Fujj. Teszed azt le? Nem szabad!
  • Nazarov77
    Visszatérve a CoHos hangokhoz, ez a kép sokat segített a hang beállításához, így már jó hangosan magyaráznak:

Annyiban különbözik az enyém ettől, hogy a music 0%on van :D
  • patchaou
    Éljen! KV-3 122-es AP 230 méterről lepattant a hummel seggéről, gyorsan átváltottam HE-re az meg mellé :D Mire újra töltődtem már mással kellett foglalkozni.
  • crossy104
    Győzelem!
    Csata: Westfield 2011. október 14. 8:10:16
    Jármű: Object 261
    Szerzett tapasztalat: 7 155 ()
    Szerzett kredit: 50 326
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • SovereignXY

• SovereignXY
    Na látott már vki iylesmit:

• SovereignXY
    Köv csata. L70 újra pontos mint ahogy annak lennie kell. 400+ méteres találtaim voltak... Random faktor???? PERSZE!!!! :)
  • SovereignXY
    Random faktor vagy összeesküvés? Utóbbi. Most PZ4el. Nem tudtam csak 7ször lőni hála a csapatomnak de... ebből 4 úgy elszál a célpont felett a picsába - full összeszűkült célkör mellett - volt legalább majd egy centi ami ha hozzá veszema távolságot vagy 10 méterrel felette húzott el. Volt a célpont vagy 400 méterre de akkor is.
    Másik. célpont kb 100 méter. Vagy 20 métzerrel előtte csapódott be mind a 3 lövésem...
    L70es azért ennyire nem szokott szar lenni...
  • Gottfried
    Ezt meg kell hogy cafoljam. 270 csatam van BT2-vel,390 kilott ellen es 57% gyozelmi arany.Hasonlo a helyzet a MarderII-vel is.Ott 220 csata,260 kilott enemy es 55% gyozelem.A sikertelen tankjaimmal,ahol joval kevesebb a kilott ellen mint a lejatszott csata,ott a gyozelmi aranyom is 50% alatti.
    Szoval a kis tierekben is szamit hogy jo jatekos vagy e egy bizonyos vassal,nem csak a nagyok kozt mert 4-5 kilott enemyvel mar tudod befolyasolni a csata eredmenyet.

Sorry az ekezet nelkuli betukert de itt a melohelyen csak ez van. :-)
  • patchaou
    Köszi :) Akkor kettőkor befejezem :)
    Játék közben azt szeretem a legjobban, amikor pont az ellen lövése előtt viszem be a találatot. Ilyenkor vigyorogva bámulom ahogy ellő a vakvilágba.
    Az előbbi csatában GWtiger szedett ki, de mivel csak egy hangyapöcsnyivel lőtt korábban én is kilőttem Őt :D
  • hellokitty92
    Nem, tartogasd arra!
  • Bugi Misi
    ilyen se mostanában volt 4 győzelem egymás után
  • patchaou
    Ha most kettő után lenyomom a duplákat, attól fél nyolctól él még az 5x szorzó?
  • Renegade
    sajna nekem még kimaradt, 12 már volt talán 13 is, na majd kepinyovkán hátha összejön, ott a g3 északról egy álom
  • Gunslinger
    Valaki már rakott be képet, hogy a detected oszlop fullon volt, emlékszem rá.
  • Bugi Misi
    nem mindenkit de már elég rész észrevettem hogy csak 14 férőhelyesek