418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsoltesz90 #68063 az a tank nem tud fordulni, a múltkori market garden alatt valamit butykoltek rajta, mert csak aszfalton tud elfogadhato gyorsasaggal fordulni. -
lammaer #68062 Próbáltad a testet is forgatni? (és lehetőleg nem az ellenkező irányba). -
Moonrae #68061 Hagyom akkor itt véget érni a T-34-et és elkezdek megindulni a KV felé. :) -
Azt nem írták... a legénység kerül fele annyiba, meg a barakk az emberekenk. -
Gunslinger #68059 Miért kéne? Nem írták. -
Nem kellene most a garázsnak csak 150 nek lennie ?? Mert nálam még mindig 300 at jelez. -
Nazarov77 #68057 Városi pályán hátrány lesz a hátsó torony, de a frontja nagyon beteg. -
lexlutor #68056 nekem meg nincs nagy pinokkiom, de panaszt meg nem hallottam ra. de mar en is gondolkodtam rajta, h sarok mogul evvel nem lehet csiki-csukizni majd :) -
Gunslinger #68055 KV-t ki ne hagyd, kötelező fun tank. :-) Persze csak fullosan, alapon elég hálátlan dög. -
Moonrae #68054 Eh :) -
Jaja, így, ebben a sorrendben :D Mindet :D -
Moonrae #68052 Lehet rosszul fogalmaztam, tehát a) megvan a T-34-em és induljak el innen az IS elé, vagy b) nulláról a KV vonal felől közelítsek, avagy c) Tigristől lefelé menjek tovább E-100hoz? -
Hát ugyan az az ágyúja mint pl az E75nek-Maus nak, ez oké.
De kb semmi se pattan le róla, és próbáltál már vele kinézni ház mögül ? :D -
Nazarov77 #68050 Fullosan 100% legénységgel simán elérte a 60km/ht, nekem tetszett a 3001P.
Az viszont igaz hogy Dr. Porschenak az összes tankja megbukott a teszten, Ferdinandokon kívül meg 1 parancsnoki Tiger(P)n kívül más nem is volt fronton :D -
zsoltesz90 #68049 Ezekszerint nem igen vagy kikovezve az ut a Mausig, ezen az agon eddig csak a pzIV és a tiger P volt élvezheto. -
Igen, ez a Porsche arc elég szánalmas alak lehetett akkoriban, mert minden ami porsche motoros, az nem hozza a papírformát se :D
VK3001P 55km/h, ahham Malinovkán a lejtőn lefelé ha hátra lövök egyet, és még seggbe is kapnak, max akkor.
TigerP is hasonló :) -
Nazarov77 #68047 Nekem is jobban bejön a P, meg olyan furcsa az dizájnja hogy nekem nagyon tetszik :D
Legjobb lepattanó rekordom egy ISU BL-10e 20 méterről :D -
lexlutor #68046 ..ha az orosz agat valasztod, en inkabb a kv vonalat javasolnam. az orosz scoutok a t-34ig elegge idegorlok tudnak lenni. a kv es tarsai mindenkorhazsnalhato neheztankok. farmolasra is, jatekelmenyben is jobbak. presze kv-ig sem csak moka-kacagas az elet. -
Nekem a Tigris II után elég gáznak tűnik. Nagyon könnyen átlövik szemből, és gyengébb az ágyúja. Amíg TigII ből nem féltem a löwe-ktől, most kerülöm őket. -
zsoltesz90 #68044 Koszi a valaszt -
lexlutor #68043 ..igen, tenyleg nem hangsulyoztam, h lassu es lomha meg a legnagyobb motorral is. -
lexlutor #68042 ..nekem pl a p-vel fenyevekkel jobb statisztikam van mint a sima tigrissel. jobban is szeretem. de ez szerintem izles kerdese. -
Oddball29 #68041 Reménykedem benne, hogy long range sniper tankot csinálnak majd a T110-ből, vagy arra is alkalmas lesz. IS-7 ilyen generalista-közelharcos, Maus/E100 guruló erőd-golyófogó, tűztámogatás nagy távolságból T110. M103 fajlagos teljesítményben kb. olyan lesz, mint a T32, csak jobb fordulással, T110 ehhez képest is sportosítva.
Ha fényszórónak nem lesz hitboxa (pár csavar tartja, köze nincs a belső térhez), akkor jó lesz ez... -
Sima tigris 30 max speed, tigrisP 35 (igaz csak lejtőn lefelé :D) De fordulni tuti lomhább. -
Moonrae #68039 Az a kérdés, hogy megéri-e T-34 felől kifejlesztenem az IS ágat, vagy menjek az alapoktól KV felé, esetleg hagyjam a fenébe az orosz heavyt és Tigristől lefele E-100? -
lexlutor #68038 ..meg delelott irtam roviden rola, 40-50 meccs tapasztalat alapjan. igy most tartok ott, h a legnagyobb motor kivetelevel minden megvan. jelen allapotaban a t32esre emlekeztet. viszonylag mozgekony es gyors. fegyverzete a nagy agyuval talan az elso hasznalhato nemet agyu (200/320). panelzata, a teste szembol kevesnek tunhet a papirforma alapjan, de eleg jol pattognak rola. az oldala, hata mint a tobbi nemet, laminalt kartonpapir. en agressziven, mozogva tamado modban hasznalom. gyakori neuralgikus modulserulekenyseg most nem ugrik be. -
zsoltesz90 #68037 én most játszom a tiger P vel, én meg vagyok vele elégedve, szembol jó pattogós. Volt egy menetem amiben 53 lovest kibírt :D, top gun is lettem. Egy kicsit lomha, de meg lehet szokni. Agyúja sebezhetne tobbet, talán csak ennyi hibája van. -
MitsuMishi #68036 Igaz,hülyén tettem fel a kérdést. Csak a porsche tigris olyan kis esetlennek tűnik a pályán D: -
zsoltesz90 #68035 Sziasztok, valaki tudna nekem mesélni a vk 4502 ausf A-rol, ez lesz a kovetkezo gépem. Dddig meg nem igen olvastam róla élménybeszámolót. Nem tudom, de en úgy látom, hogy nem egy egetvero tank tier 8ban. Gyorsasagan kivul a parameterei alapjan nem latom mas erényét. Valaki mesélne róla?? :) -
lexlutor #68034 miben jobb? milyen szempontbol jobb?
fegyverzet ugyanaz, ebben nincs kulonbseg.
mozgekonysag/sebesseg - sima tigris jobb
pancelzat - tiger p frontpancel testen fenyevekkel jobb. a tobbi ugyanaz.
szoval?
-
davidbog #68033 Hát már a 120 mm M58 is határeset. A 120 mm M58 és a 155 mm T180 között nincs semmi. Szóval vagy a T180 vagy semmi. Akár benne lehetne a WoT-ban. Nem volt hozzá AP, olyannak állítják be az értékeit amilyenre akarják. A HEAT pedig kellően brutális lenne azért a 15 aranyért amibe kerülne. Az újabb lövegek előnyei nem nyútanak hatalmas előnyt a WoT-ban.
Valószínűleg az IS-8 is olyan löveget kap, ami szintén nem a WoT-ba való (122 mm M-62-T2).
Most nem leszek, majd 2 hét múlva.
Fórumon találtam pár érdekes információt pár US lövegről, most majd átnézem hogy mekkora valóságtartalmuk van. -
SovereignXY #68032 Egyiket se vezettem még de Tiger P-től félek mert 200 mili front az nem kellemes. Tigertől meg nem mert átlövöm. :) -
lexlutor #68031 ..fullos nagy pinokkio mint hulladek? nekem ez uj. -
SovereignXY #68030 Volt ma rosszabb / érdekesebb. BT-7. Sivatagi pálya volt. Sand River - a nem kanyonos - elindulok felé beuckákon át így eltűnt a szemem elől. Mire oda érek nem látom. Foylamatosan mentem közben persze. Kiszúrok vagy 100 méterre egy másik TD. Kanyarodom rá erre egy nagy csattanás. Neki mentem a hetzernek amit akkor vettem észre mikor neki száguldottam. Nagyon LOL volt. :D -
MitsuMishi #68029 Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy melyik a jobb? A sima Tigris,vagy a Porsche Tigris? Erről vitázunk most egy barátommal,és nem tudunk dönteni.Valami szakmai véleményt lehetne kérni? :) -
SovereignXY #68028 Ez de kurva jó. KV5ösünk felakadt hát... kb a semmire a csata vége előtt kb 4 percel. Végégig ott maradt. Ott halt meg. Ha nem ragad fel még meg is nyerhettük volna sztem. Persze iylenkor lövök ki is-t meg is-3t és ütök meg szépen egy löwét. :(( -
A TigrisII-E75-E100 most elég erős, a velük azonos Tierben lévőkhöz képest.
A Maus előtt lévő VK4502A/P elég hulladék.
Orosz az kellemesen jó, és jól lehet velük bújkálni. -
brasco84 #68026 Victory!
Battle: Ruinberg 2011. október 14. 14:30:21
Vehicle: PzKpfw 38 nA
Experience received: 703
Credits received: 28 675
:D oké hogy dupla kredit de azért jó ez -
szopóág rulez, láthatóság szintén, T20 lő rám 450 méterről lát, tőle 250 méterre van egy saját T28 és nem jelenik meg :D:D nevetséges :D -
Moonrae #68024 Benne vagyok minden volnalban, igazából a célom most, hogy meglegyen a Tigris, Sherman, T-34 trio, mellette 1 TD és 1 arty. TD-nek az orosz vonalat választottam, artynak a németet, csak azt nem tudom melyik heavy ágat fejlesszem végig... Lassan minden megvan, úgyhogy elkezdem a heavy-t, ezért kérdeztem, hogy merre induljak, de szimpatikus a KV, IS vonal nagyon.