418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Csak mert már régen volt:
    köcsög arty-k!
    Ha valamelyik akciós lesz, mostmár tényleg fogok venni egyet. Ruinbergen rendszeresen lődöznek ki műholdnézetből házak közötti utcákról is. Volt, hogy egymás után kettő kapott telibe menet közben. Hihetetlen, milyen védettnek gondolt helyekre durrogtatnak oda.
  • McFrost
    Helló!

Jagdpanzer prémium nélkül még pozitívan termel kreditet?
  • bornofakone
    amúgy én is futok most szerencsére ilyen köröket, igaz 1x voltam csak top tank, az a csata meg 2 percig tartott, 2 tankot láttam az is 2 scout....de nem panaszkodok, 3 csata alatt 170k-t szedtem össze KV-val :)

Victory!
    Battle: Fisherman's Bay 2011. október 14. 16:40:17
    Vehicle: KV
    Experience received: 1 591
    Credits received: 72 416

ha lenne prémiumom, milyen szépen lehetne keresni... :) jó igaz h most dupla kredit van de akkor is :D
  • Sippie
    szvsz 57
  • bornofakone
    gun, kv-s körök prémium, v anélkül voltak? :)
  • endrodiz
    nekem az 57-es nagyon bejött, de valaki a 76-ra esküszik.
  • I.C.ram
    T-34-esre melyik ágyút rakjam? 57 mm-est vagy a 76ost?
  • I.C.ram
    Ja már látom én is, bocsi. Csak nem volt kirakva a launchpad-re.
  • Oddball29
    De, és megy is.
  • Szakesz
    Már folyamatban van.
  • I.C.ram
    Nem mától kénem ennie a Battle of Moscow akciónak?
  • Gunslinger
    Most az 5x victory hétvégén egy nyerő csata alatt bármelyik t1 elit lesz, csak a pénz miatt kell menni 2-3 kört, hogy legyen della t2 tankra, amiknek jelentősen lenyomták az árukat a közelmúltban.
  • Sippie
    is it loltraktor?

NOPE! Just Chuck Testa.

Amúgy nem terveztem hogy platoonozok vele az elején, de szerintem elég hamar elérhető a Tier2-3-4 :D
  • foxbat88fx
    XD gondolkodtam magamban hogy mekkora loser vagy :D erre nézem a neved.... XD hát ez nagy volt! :D
  • Gunslinger
    Hehe, nyomtam egyműs után két 8 killes kört KV-val.

Victory!
    Battle: Arctic Region 2011. október 14. 15:31:07
    Experience received: 1 821
    Credits received: 79 903
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper

Victory!
    Battle: Mines 2011. október 14. 15:50:29
    Experience received: 1 890
    Credits received: 88 491
    Battle Achievements: Top Gun

Ezért szar top tanknak lenni kicsik közt, egy hasonló sok killes csata dupla pénz nélkül hoz ennyit high tierben.
  • lexlutor
    biztos cuck norris vezette :)
  • Oddball29
    Az vicces volt, amikor én (T8 Pershing)és egy Loltraki ketten hőmérőztünk egy T95-öt utolsó ellenfélként. Hősiesen tolta a TD oldalát, hogy ne tudjon rámfordulni.

Miért nem csináltam akkor erről screent...
  • lammaer
    Még a marder is sok, azzal már kihúzod a saját tierjéből.
    Vegyél egy lolt azt menjetek együtt, vagy hagyd hogy legalább 1-2 tiert megnézzen.
  • Sippie
    áhh, van marderem is, majd azzal megyek :D egyébként ha rákattan hamar összeszed legalább egy tier ötöst, van elég szabadideje :P Nekem bezzeg szakdogát kell írni.
  • lammaer
    Szarkazmust sajnos nehéz itt begépelni. Ingame minden alkalommal beírom ilyen esetekben hogy már 8 hónappal ezelőtt sem volt vicces ez a loltrakis "poén", pláne a szabványos kommentek se ("ne öljétek meg; jaj meghalunk").

Az a baj, senkiháziak kezében van a popszakma...
  • endrodiz
    :D erre gondoltam. múltkor is volt egy ilyen, a KV-1S el a középmezőnyben voltam és ki kellett lőnöm szegény trakeszt, mert bekacsázott a tűzvonalba... sajnáltam szegényt.
  • Szakesz
    Mostanában mindig izgulok, ha sok tigris, E szériás tank van a csapatomban. Nemigazán értik a csíziót. :)
  • lexlutor
    ..ezt meg viccbol se.. en ettol kapok agyfaszt..
  • lammaer
    Ja, legjobb módja egy haver bevonásának a játékba ha platoonba visszük a Királytigris mellé Loltrakesszal. Tuti ráharap a játék ízére :)
  • lammaer
    Ezt így nem mondanám, én egyenletes eloszlást tapasztalok :)

Elvégre nekem is van mind3 nemzetből tankom és előfordul hogy néha gyökér megmozdulásom van :)
  • Szakesz
    Sajnos a legtöbb idióta jelenleg német tankkal játszik. Igazán kár.
  • endrodiz
    mekkora FUN lesz, mikor haver követ téged Loltraktorral... :D
  • Sippie
    Köszi, nem sűrgős. Havert próbálom bevonni, szerintem majd ő is rákattan
  • lammaer
    Szegény ember vízzel főz. Munkahelyen vagyok még 1 órát :)
  • Gunslinger
    Az rohadt sok helyen pontatlan.
  • lammaer
    Ha nem sürgős, sztem tettem félre egyet régeben, este meg tudom mondani...
  • Sippie
    tud valaki EU-sra új regisztrációsnak promo kódot?
  • Adjunktus
    lol szétlőtt Orosz ágyúval inkább nem is lövök,nehogy magamat találjam el!:)
  • lammaer
    Á, akkor bugos a WotDB.
  • lammaer
    olvastam hogy van vmi bug aki vkiknek jön, vkiknek meg nem.

De akármilyen lassan is tud fordulni, az mindenképpen növeli a turret fordulási sebességét.

Engem igy szivatott meg T50-ben egy IS3, illetőleg egy T50-2t igy lőttem halomra Chaffee-val. Ha nem forgatta/tam volna a testet, nem lehetett volna eltalálni a célt.

De máskor is, ha hirtelen kell célpontot váltani, jól jön ha az ember ráforgatja a tankot, aztán lövés után ráér állítgatni.

A legtutibb viszont az, amikor pl egy Tigris balra fordítja a tornyát és jobbra a testet (nem ritka látvány). Konkrétan mintha nem is forgatná a tornyot :)
  • pointer4
    Torony upgrade-el u.a. a HPja.
    És a Garden akcióban figyeltem fel rá, ha a tornyát lövöm, akkor a fele HP-t lenyeli egy TigrisI 88as lövegének. 240ek helyett 130akat sebez ott. szóval előröl nem jó rá lőni.
    Amikor meg az E75 10.5 topp csöve se viszi át az elejét, akkor kezdi másképp kezelni az ember a mezőn a kis tigrincset :D
  • Gunslinger
    Nem kevesebb a Porsche Tiger hp-ja, a sima Tigerénél.
  • MitsuMishi
    A barakk a 150
  • Gunslinger
    Létezik, hogy vannak ekkora barmok?
    Abbeyn egy T-44 írogat, hogy help arty. Rá 5 másodperccel: noob artys. Mire beírom neki, hogy haver, nincsenek is artyk a csatában, egyáltalán.
    Fél perces hatásszünet, majd "stfu".
    Elképesztő, vagy bolondozott vagy tényleg ekkora IQ bajnok volt, hogy meg sem nézte milyen tankok szerepelnek a csatában.
  • lammaer
    Ugyan P-m csak ma lesz, de mivel ránézésre minden statja ugyanaz (ágyú egy az egyben, HPja ugyal 100al kevesebb de az nem jelentős) viszont a frontja dupla olyan erős (tehát tierjébenelég átlőhetetlen) azt várom hogya P kicsit jobb legyen.

Sajnos a gyenge torony elég erősen kompenzálja az erős frontpáncélt, szóval csodákat nem várok.

Ha meg lassabban fordul mint a Tiger akkor... jajj...