418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Izlések és pofonok. :)
  • bgabor
    Azért annak a "useless" M1A2 lövegnek majdnem akkora az átütése, mint a panther féle 75mm L/70-nek, a tűzgyorsasága pedig felülmúlhatatlan (sokszor három lövést is leadhatsz vele, amíg az ellen egyet). Mindez egy olyan tankon, aminek semmi gondot nem okoz pillanatok alatt az ellen oldalába és hátába kerülni, elég halálos kombináció ám.

Én személy szerint sokkal inkább a totál random sebzésű 105ös tarackot tartom uselessnek.
  • endrodiz
    Az még M1A1 volt, de a következő körben sokkal messzebbről egy lövéssel megsértettem egy KV3-at vele, tehát inkább az érthetetlen kategória, hogy 6X nem sebzett. Egyébként nagyjából tudom, mik azok a gépek, amikkel nem is nagyon erőlködök.
    Azzal a szerinted useless M1A2-val pedig szedtem már ki olyan tankokat, hogy nem is gondolnád. Nem egy ionágyú, de volt már meg vele IS3 is, a tűzgyorsasága pedig kifejezetten tetszik. Még M4A3E8-al volt, hogy egyedül kicsináltam egy KV-t és egy M6-ot, akik "párban jöttek rám... Szal annyira azért nem mondanám useless-nek.
  • ropi88
    hmmmm, értem köszi
  • Nazarov77
    Nem, az csak a te accountodra vonatkozik.
  • ropi88
    hali!

ha nekem van egy prémium felhasználói fiókom és meghívok valakit a szakaszba, akkor ő is 50%-kal több xp-t kap?
    köszi
  • SovereignXY
    Ez az. IS 5x-es kör. 870 TP. :)

Bele futottam rögtön az ellen 3 toptankjába. byby volt gyorsan.
  • SovereignXY
    repesz mindig sebez - majdnem mindig - de a teljes sebzést csak akkor adja le ha átüt. Amit ezért nem túl gyakran tesz mirt nincs egy túl nagy átütése. De cserébe mindet megsebezhetsz vele. AP meg csak akkor sebez ha átmegy.
  • SovereignXY
    Mivel lőtted? 10,5es vagy a szerintem elég useless m1a2vel?
  • Killer85
    Sziasztok
    Tudna valaki segíteni mi a különbség páncéltörő és a repeszromboló lövedék között.
    Lehet hogy hülyeség de mintha a....repeszromboló: közelre jó...valami lényege van...nem??Egyik közelre másik nem..
    A választ előre is köszönöm.

üdv.Jani
  • Ry0K3N
    "a legtöbb Tiger P ezt csinálja, a legnagyobb örömöre :) " ezt én is tapasztalom sajnos, mintha nem tűnne fel neki hogy 200 as frontja van csakazértis az oldalát mutatva lövöldözik
  • lammaer
    No, első napom Tiger P-vel. Gyakorlatilag messze felülmúlta a papírforma szerinti elvárásaimat. Ez a 200mm-es front összehasonlíthatatatlanul használhatóbbá teszi a sima Tigrishez képest. Ténylegesen pattog minden, Jpanther, ferdi, de még E75is nem egyszer, sőt volt T95 is. Bátran lehet vele előre menni, és mivel nem túl gyors megvéd a kamikáze akcióktól. Ha baj van lehet forgatni a testet, a tornyot meg mocorogtatni hogy nehezebben öljék el.

Sokkal sokkal jobb mint a Tigrincs, mindenkinek csak ajánlani tudom. Merem azt mondani, hogy a Tier7 heavik közt versenyben van az első helyért a T29-el. És igazábol lehet első, hiszen a T29-nél nagyon kell figyelni a hulldownra, amit nem minden pályán és szituban lehet megoldani.

(mondom ezt úgy, hogy jelenleg 31 meccsből 19 defeat volt, de fel se tűnt - az átlagXP-m ilyen szar defeat aránnyal is olyan mint a tigrisé, ahol pedig sokkal több volt a nyert meccsem - ergó ezzel tuti jobban jön az XP.)

Amire nagyon kell vigyázni - szigorúan tilos oldalt mutatva kigurulni és csikicsukizni vele - a legtöbb Tiger P ezt csinálja, a legnagyobb örömöre :) Pedig 45 fokban kigurulva istenkirály, olyanokat lehet pattogtatni vele hogy ihaj :)
  • Bugi Misi
    izgalmas csata volt az ellen végig vezetett és az utolsó 3 percben fordítottunk és csak 1 arty maradt 1 perc maradt és éppen a megmaradt KV útjába esett és 10 mp előtt kilőtte:D
    Győzelem!
    Csata: Redshire 2011. október 15. 0:45:21
    Jármű: Hetzer
    Szerzett tapasztalat: 405
    Szerzett kredit: 6 634
  • endrodiz
    M4ben nem szerettem. Itt inkább az M1A2-re esküszöm.
  • rrally
    Nem tudja valaki milyen új skillek lesznek a legénységnek,ha jól olvastam az idei évi tervezetet?
  • rrally
    prém nélkül
  • rrally
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2011. október 14. 23:55:28
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 1 313
    Szerzett kredit: 32 160
  • rrally
    Ja végére csak 134 Hp-m maradt.
  • rrally
    Most nyomtam le eddigi legjobb csatámat,soha nem izgultam még ennyire.csak T8 tól lévő gépek.Erlenberg! szemből felgyújtottam két Jagdtigert és egyet kilőttem(szemből)kint álltak a préri közepén,4killel zártam.Tényleg király ez a panter II.
  • Oddball29
    Próbáld 105-ös tarackkal, szokni kell, de mindenbe beleharap.

76mm-es KV-3on elölről csak a test legalsó sávját viszi át.
  • Glo
    Azért elég erős, hogy a T50 gyorsabban tolat, mint a Pz38nA megy előre..
  • endrodiz
    (most nagyot csaptam a homlokomra) ismertem ezt a kifejezést, de egyszerűen nem ugrott be... Ahhhhh
  • Adjunktus
    Worms=artik
  • Nazarov77
    overpower= túl erős
  • endrodiz
    És most meg Prokhorovkán megsérült a KV3 is, pedig csak egyX lőttem meg... :)
  • endrodiz
    Amúgy ez az OP minek a rövidítése??
    nem jövök rá...
  • endrodiz
    Na jó, hát repüljön ahova akar, de egy picit már csak meg kellett volna sértődnie. Esélyem nem volt ellene, de legalább néhány HP minusz...
  • Nazarov77
    KV-3 az OP, nem véletlenül fog felrepülni T7be.
  • spiczi91
    Sajnos ezek szerint nem, csak HSz törlés volt. Remélem majd megkapja a bant is.
  • endrodiz
    Az milyen már, hogy a KV3-at Jumboval nem tudtam megsebezni??? 6X találtam el, előlről, oldalról toronyra testre láncra és egyszer hasra, amikor át kellett billennie a dűne tetején. És nam sérült sehol, 100% és m,odul sem. :( Ez nem volt egy szerencsés kör...
  • Nazarov77
    Na ilyen bázisfoglalásom se volt még, nagyon durva volt :D
    Maradék kis 282 HPmmal berusholtam az ellen bázisára, grillét helyre raktam aztán elbújtam a bunker mögé foglalni mert hegyről lőttek, visszajött egy pz4 azt kiszedtem, és kb 67%nál járhattam mire jött egy KV-5 aki kb 80%on volt, jött nagy keményen menet közben lőtt rám ( ennek köszönhetően egyszer se talált el ) aztán mire közel ért elkezdtem körözni körülötte, közben kifogytam az APból is, még nyomatott egy mellé lövést 2 centiről de a végére csak elfoglaltam, meg is lepődött mindenki rendesen :D

• Szakesz
    Téged nem bannoltak ki a múltkor?
  • femate
    Látom ezt érzed jónak ha tele b***** az oldalt spammal.
  • Nazarov77
    Ne spamold már tele a fórumot.
  • tigrincses
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VSqh6AJU3SI
  • Pales27
    Én nem értem miért írják még mindig az Object 252-t, ha az prém tank lesz.
    Miért nem írják már oda az IS-10, T-10 v IS-8 vagy hogy hívják az a tankot?
  • femate
    Angol nyelvű.Az anglom meg .............
    De azért kösz. :P
  • Nazarov77
    Gyakrabban kéne olvasni a híreket!
    katt
  • femate
    Ma valamilyen ''különleges nap volt'' hogy sokkal tööbb pénzzt kaptam egy csatába mint kellet volna?
  • Nazarov77
    Jaja, csak miatta folytatom az USA ágat :D