418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Faboo
    Hmm én se kaptam még vele sose. Extra mák.
  • Plata
    Az előbb sluggerrel tornyon lőttem egy kv-t és azonnal robbant.Nekem is van kv-m de még szerintem nem volt ilyen hogy tornyon lőttek volna és ammo rack.
  • patchaou
    Nem azt mondom hogy nem lehet vk-val kv-t irtani, de a legtöbb usernek nem megy. Pedig egy PZIV-el szét lehet cincálni.
  • Plata
    Ha 3 t59 platoonban van akkor legtöbbször úgy nyerik a meccset hogy elfoglalják egyből a bázist,bár az ilyen meccset megnyerjük de kevés pénzt és xp-t hoz.
  • patchaou
    Nem sok vk szedett még ki ha kv-val mentem :D Vagy ha mégis, nem volt egyedül. Amúgy a kv kiszedésének csak annyi a trükkje, hogy közel kell kerülni.
  • Faboo
    Azért szégyen lenne, ha egy vk3601 nem verne le egy kv-t. Lehet megszorítaná, de azért a vk36 jobb.
  • patchaou
    Velem is ezt játssza, de ennyire még nem vágott meg :D
  • Szakesz
    A legtöbb kínai egy ősi wallet warrior játékstílust alkalmaz. Igazság szerint tudom, miként lehet kivitelezni az általuk gyakorta használt, - a tankjuk oldalával való támadást - de ők ebben egyszerűen profik, illetve verhetetlenek. :)
  • Plata
    Hát rendesen,majdnem megvehettem volna belőle azt a kis szart.
  • Bugi Misi
    rendesen kiszámlázták:O
  • patchaou
    Én is azzal szopnék, ha perpill nem a hangkártyadriver szívatna :D Stock ként nekem is rettenet, de pár meccs és megvan a függő, utána jöhöt a torony. PZIV elit, szóval pár dolog már ki van fejlesztve.
  • Spheriot
    Mindenesetre ha 3 ilyen kínai tud is játszani és összedolgozik akkor az eldönti a meccset.
  • Plata
    Basszus belém jött egy csapattársam és nekem kell fizetnem egy rakás büntetést.Kis fos pz38 belém szállt.

Vereség
    Csata: Sand River 2011. október 15. 14:16:10
    Jármű: M41
    Szerzett tapasztalat: 358 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 140)
    Szerzett kredit: 5 350 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 18 180)
  • Sippie
    A frontja az, de a torony azért még gyenge
  • csőcse
    A mecsméker egy köcsög fostubus ennyi
  • Pales27
    Igen a csapat számít, csak be akartam mutatni milyen furcsa összeállítást is össze tud hozni az mm, ritka hogy ennyi tier eltér az egyik fél javára és tudom, hogy nincs akkora különbség, mint amekkora a tier összehasonlításból látszik.
  • TDantes
    Tudod a baj az ,hogy egyrészt úgyis a csapat számít, tehát 1vs1-ben felesleges nézni, de ha már mégis összehasonlítod, nem erősebb egyik csapat sem, de az ellenfél csapata meg főleg nem volt erősebb, hiába szeretted volna ezt bizonyítani.
  • TDantes
    Nem én kezdtem összehasonlítani...
  • Pales27
    Amint látod én csak tiereket hasonlítottam, de sztem 3 type lever 1 tiger2őt meg egy kv5öt. De sokszor 1 type is lever 1 kv5öt.
  • Szakesz
    Ez a játék még mindig nem az 1v1-ről szól. :)
  • TDantes
    Na jó...legyenek egyenlőek. A vk36 nem erősebb mint a KV, ráadásul a KV nem hogy tier hatossal, de tier hetessel is lazán eltud bánni. Rohadt erős tank.

A tier 8-as nehéz tankok bezzeg egyenlőek szerinted a tier 8-as médium közepesekkel? Na...ne már.

Egy Tiger II-nek le kell pofoznia a type59-et
  • Pales27
    Szval t5 heavy > t6 medium? és t6 TD = t7 TD? érdekes
    3 tankot veszítettek a médiumok, persze ez biztos nem az mm miatt volt
  • pointer4
    Még számold bele azt hogy medium és heavy, úgy kicsit jobb lesz.
  • TDantes
    Lássuk csak:
    Nehéz>közepes
    Nehéz>közepes
    TD<Közepes tier 8
    TD=TD
    TD=közepes
    közepes=közepes
    Nehéz>közepes
    nehéz>közepes
    nehéz>közepes
    nehéz>közepes
    nehéz=nehéz

A maradék már nem érdekes.

• ollie
    A DX9-et telepítsd fel.
  • Oddball29
    US fórumról

• Pales27

Lássuk csak
    t8=t8
    t8=t8
    t6<t8
    t6<t7
    t6=t6
    t6=t6
    t5<t6
    t5<t6
    t5<t6
    t5<t6
    t5=t5
    t5=t5
    t4<t5
    t4<t5
    t4=t4
  • SovereignXY
    Jól látom hogy előbb minden képpen kell a felfüggesztés hogy rámenjen a többi? Torny meg gun
  • Nazarov77
    Iszonyat szar míg stock, viszont fullosan nekem tetszett, jó köreim voltak.
  • SovereignXY
    VK3001(P) mennyire használható? Mert kéne nékem a Tiger P de előtte át kell menni ezen. Most stock. VK36ról megvannak hozzá a fegyók de kellene a torony meg azt hiszem előtte e felfüggesztés is.
  • Oddball29
    Én úgy vettem észre, annak a dögnek a tornya is jobban pattogtat, mint az alap Tiger-é. Mindegy, mivel lősz rá, még 120-as is lepattan gyakran róla.
  • patchaou
    Egészen addig, amíg olyan tankot lősz amit át tudsz ütni. Ha vastagabb bőrűt akarsz sebezni, akkor érdemes átállni HE-re.
  • Killer85
    Szia
    köszönöm a válaszod :) akkor jobb a hagyományos páncéltörő.
    üdv.Jani
  • patchaou
    Na az nme-nél biztos ment a "noob team" ezerrel :D
  • darki81
    15-0 GG team GG balance :DXD
  • spiczi91
    Azért annak a "useless" M1A2 lövegnek majdnem akkora az átütése, mint a panther féle 75mm L/70-nek,
    ...
    ami ugyanúgy useless. :)

Hálistennek az L/100 tényleg minőségi előrelépés, még a végén lesz egy olyan német ágyú amit kedvelek.
  • Nazarov77
    Ha szarkazmus volt az ára akkor ok, ha nem akkor:

The stated tanks are half price and earn double credits:

PzKpfw 38 nA
    PzKpfw IV
    PzKpfw VI Tiger (P)
    VK 3001 (P)
    T-28
    KV
    KV-3
    IS

• darki81

na végre itt az új tankom :P
    amúgy valamiért csak 600 volt, és nem egymillio2 :D
  • zsoltesz90
    A frontja tényleg állati, sand riveren kibirt a tank tobb mint 50 lovest, vegen egyedul maradtam 5 ellennel szemben. Olyan feelingje volt mintha geppuskaval lotek volna
  • patchaou
    Ha úgy találkozom egy amcsi heavy-vel hogy kihasználja a terepviszonyokat és csak a tornyát látni, akkor szépen arrébb oldalgok és nem pocsékolom a lőszert :D