418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    limitált kiadásban 10k aranyért lehetet venni álcázó pajzsot. még a 0.1ben :D
  • Plata
    Himmelsdorfon a vasúti pályaudvaron Panther eltűnt 29 méterről.
  • Sippie
    de bazze mint ha fullrandom lenne... percekig simán látszódik, én is neki, aztán hopp amikor már csak egy lövés kéne bele eltűnik :D
    kedvencem még a lövő heavy, aztán tized másodperc eltelik és eltűnt... lövés után aha
  • SovereignXY
    Láthatóságból nekem az a top mikor sivatagi pályán eltűűnt a szemem elől a hetzer - volt vagy 350 méterre - elindulok arra amerre láttam. Először sehol semmi, aztán vezsek egy kanyart és neki rohanok a hetzernek. Hirtelen előjött a subtérből :D
  • brasco84
    kezdem gyűlölni ezt a kibaszott orosz ágyút.... marder 2 ről bazmeg pattan, volt 80 hpm, nem nehéz kitalálni mi történt..
  • SovereignXY
    Igen vissza megy. De mivel gyorsabban tölt be ezért hamarabb jön ki. Így mikor én kigurulok ő már készen várhat és pofán lő.
  • I.C.ram
    Csak akkor tudod lőni, ha ő is kint van, de mivel ő is visszavonul, így kurvára mindegy a reload.
  • Sippie
    nevetséges a játék komolyan mondom, ellenséges toptank ausf A, lő rám bazdmeg 200 méterről kb és NEM látszik... érdekes amíg lelőttem 150 hp-ra tigrissel addig faszán látszódott, utána nem úgy hogy közöttünk egy bokor volt az is előttem, és ő lő rám, és ő nem látszik... istenesen király .
  • Sippie
    csak hogy elöl legyen, ha például 20 perced van játszani azonnal bele tudj ugorni a sok tank közül ne kelljen görgetni :D nekem is be van rakva primaryra a T32, mert amúgy a sor végén lenne
  • SovereignXY
    2500nak én már örülnék. 500XP-s körök azért nem oylan gyakoriak nálam.
    Ma a legszarbb az a 3001Pvel volt. 1400 lett az 5x-es :(
  • Nazarov77
    Na még egy dolog ami nem lesz:

Emblems/logos are not planned for 7.0, thus the cost is still to be determined.

Megint túl optimisták voltak, mondjuk ez igazából nem érdekel engem, de akkor is, elvileg 600 fős a fejlesztőség, mi a jó francot csinálnak ezek a pénzben való úszkáláson és a vodka ivászat mellett?
  • SovereignXY
    Fedezék? Lövök ő is lő., Vissza megyünk. Én betárazok 13 sec. ő mondjuk 8. kigurul és már várja hogy kijöjjek. Ő indul jobb pozícióból.
  • SovereignXY
    Elsődlegesnek választani egy tankot annak mi értelme van? Főleg hogy többet is lehet?
  • I.C.ram
    Fedezékből való tüzelésre, vagy olyan esetekben, ahol van 50 HP-d és baromira számít, hogy te lődd ki először... Tehát az esetek többségében sokkal jobb a nagy alfa.
  • Sippie
    engem meg a szopóág basz fel, tegnap is szenvedés volt az első victorykat megcsinálni, most sincs máshogy, ha meg meg is van, szaros 2500-as xp-k jönnek... fuck it.
  • SovereignXY
    Enmeg most kempinovka baszott fel. Megyek a hegyre T29el egy vöröset nem látunk de 30 méteren kaptam 3 lövést 57 HP-m maradt...
    Mint kiderült ellen top tankjai KT meg Ferdi nem maradtak kempelni mint a mi top tankjaink...
  • SovereignXY
    Hát... a nagyobb DPS többet ér sztem mint a nagy alfa. Elég ha mellé lősz, lepattan vagy nem hal meg az ellen. Ha neki van gyorsabb ágyúja megesz. Sarkalatos példa. KV troll gunja. Ha az első lövés nem öli meg az ellent véged.
  • Sippie
    kurvajó ez a SU-152... kb minden második lövés ellövi a gunt, ami a halálosan precíz 152-esnél ez aztán marhára előnyös... ki is léptem a faszba a játékból
  • Szakesz
    Csak idő kérdése volt...
  • Nazarov77
    Még csak a 2. 90es ágyú van meg a T25ömre de nagyon bejön a kicsike, először motort kapott aztán láncot, most thx 5x szorzó megvan a 2. 90es.
    Igaz hogy a jagdpanthernek jobb a fordulási sebessége, jobb az ágyúja, gyorsabb az ágyúja, pontosabb a ágyúja :D, de ez is tetszik, jó barátok leszünk :D
  • DummyBoy
    Fasza ...
  • spiczi91
    Aki eljutott IS-ig és még nem tűnt fel neki, hogy a 120mm < 200mm, az meg is érdemli, hogy simán szétverjék.
  • Sippie

a szemétrohadtmocskosnépellenség
  • lammaer
    EGyértelmű... épp most próbálta cappelni a bázisunkat egy jpanther+kv+IS trió. IS nem is kozott kárt a beforgatott TigerP-mnek, míg én 5-ből 4 alkalommal átlőttem szemből ahogy kell.

Mindhármat kibeleztem, kb 30% damageval.
  • Szakesz
    IS-sel egy tank volt, aminek bármikor, bármilyen szituációban neki mertem menni. Természetes a sima tigris volt az.

Az IS és a T29 ellen jók voltak az esélyeim, de ha tigris (P)-t láttam, elhúztam onnan a belem amilyen gyorsan csak tudtam. :)
  • crossy104
    Tisztelt Játékosok!

Nagyon szomorú és aljas dolgok történtek az egyik klánban!
    Ez miatt szeretném felhivni a figyelmeteket a következőre!
    Ha egy játékos klánba jelentkezik, azért egy klán vezetője sem kérhet sem pénzt, sem goldot.
    A klán működése nem kerül sem pénzbe sem goldba a klán vezetőjének sem.
    Tehát a klán létrehozása 2500 gold, és a logo berakása 500 gold. Ennyi!
    Ezen kivűl semmiféle fizetnivaló a későbbiekben nincs.
    Nem kell arannyal fizetni azért, hogy a klán naponta chip-eket tegyen ki bizonyos területekre.
    Nem kell a klán vezetőjének saját pénzéből ill. goldjából azért fizetni ha valamelyik klán tag csúnyán beszél, vagy ha kilő egy baráti tankot.
    Egy klán vezetője sem kérhet goldot örökös tagságért.
    Egy klán vezetője sem kérhet goldot különböző tisztségekért.

Azért irtam le ezeket a dolgokat, mert megtörténtek. Az illető klán vezetője megkapta méltó büntetését. Ha voltak cinkosai akkor ők is számithatnak erre.
    Ne hagyjátok magatokat becsapni!

crossy [HPTS] commander

• R3nton
    Jó az IS de tigerP forntját gyakorlatilag nem tudja átlőni ha jó játékos játszik tigerP-vel Nazarovan igaza van az az ágyú utálatos, vagy lepattan vagy mellé megy. Maga a tank nem rossz mert fürge, de TigerP és T29 is jobb
  • lammaer
    T7 ellen eséllyel.. soha. Egy lövést leadhat, utána ha a célpont túléli aig betölt szétveri. Voltam igy T1-el is, rámlőtt a KV, túléltem, onnantól kezdve szitává lőttem mig betöltött volna.
  • bardocz
    Tigris mennyire lomha az alap motorral? Érdemes kifejleszteni már a vk-ban a jobbat? Mert azzal nem érzem létszükségletnek, elég gyors nekem így is.
  • spiczi91
    Ha a tigerp-nek nem volt ellenfél az IS, akkor azok a játékosok annyit is értek...
  • Nazarov77
    Írd azt hogy böllér, egyszerűbb megjegyezni, mindenki tudja mire gondolsz, és vicces is :D
  • Nazarov77
    Én is így látom, összes T7 heavyvel játszottam viszonylag sokat (beleértve a bétát is ), IS jött be a legkevésbé és az ágyúját utáltam mert nem elég hogy pontatlan de ráadásul van egy hobbija a lepattanás olyanokról amiről nem kéne.
  • R3nton
    hát tegnap tigerP-vel csináltam 2 bollert xd vagy hogy írják (hozzáteszem igazán maradhatott volna ez wittmann)
  • R3nton
    hát legjobbnak nem nevezném:D az ágyú ócska, maga a tank elég jó. De játszottam t29el is-el és most tigerPvel egyértelmű tigerP a legjobb szemből IS nagyon nehezen kap el. Azt tudom mondani egy IS számomra nem ellenfél tigerPben ülve
  • spiczi91
    Elég rosszul, látod, szerintem a legjobb T7.
  • Sippie
    nem... olyankor egy gaybuziköcsög vagyok :D de kell a pénz, a T8 szép kis mínuszt termel önmagában.
  • Bmsrt
    Ha meglátok egy ilyeneket általában ujjongok örömömben!!!(és próbálom szétlőni őket mielőtt valaki más teszi ezt velük)
  • I.C.ram
    viszont brutálnagyot harap.
  • mijki
    Esetleg olyat nem fognak betenni, hogy köpenyt lehet venni (pl.: 50k creditért) pár német tankra? És annyi lenne az arany lőszernek. :)
  • Bmsrt
    Oké akkor próbálom majd hátsó sorból használni hogy ne legyen túl feltűnő jelenség,meg már a He-arányt is megnöveltem kissé a lőszerkészletben.