418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ez dinka -
Stonius #68425 Amugy köszi, igyekszümk
-
Stonius #68424 Az nem aktivitás, hogy belépsz csatába, oszt otthagyod a tankot. Csak a csapatodat szivatod. Elveszed a helyet az aktívoktól, előbb-utóbb kapsz egy ban-t. -
Awakening #68423 Ő az a híres MatyasHun ?
Már értem...
Mátyás, TE híres vagy, 1 szobát rólad fogunk elnevezni TS-en. -
moderálja a klántagjai mivel szólva volt de nem tettek semmit- -
lammaer #68420 Figyu, ha vki szivat, akkor annak a valakinek essél neki, ne a klánjának vagy egy csoport más embernek. -
mért volnék paszzív? sztem elég aktívan játszok ... nem minden csatára értem azt te okos egyén..mindenki azt tesz amit akar valaki fizeti valaki nem te most meg gondoltad mit írtál mert nagy marhaság. nem tudod miről szól az egész, hát kérlek a pénzről! és minden más másodlagos .... komolyan kár rátok írni.. itt csak a vita megy okasabb leszek h a leszarok mindenkit... veletek dűlőre jutni képtelenség. na csá--------- -
Stonius #68418 Ugyan tigrincses, én se játszok olyannal , ami nem menne. Nem szégyen bevallani , ha valami rosszabbul megy. Sok-sok játék van ami neked való, pl Helló Kitty. Ezzel nem kéne, csak égeted magad..... -
Szpecnyaz #68417 És a 29%-os találati arányt mivel magyarázod? Artyval pontosabban lövök. -
Jashin #68416 Hát elég szomorú, hogy bemész a csatába és nem játszol, ezzel elrontod a másik 14 csatáját. Mondjuk ahogy nézem a stat-odat, segíteni sem tudnál.
Trollolo, trolllolo -
Ezzel nem dicsekednék! Az Én olvasatomban aki teljesen passzív egy játékban nem oda vsló. Az adminok helyében BAN-olnám. Milyen jogon nem csinálsz semmit a többiek még ha nem is jó játékosok legalább tesznek valakit. Kérlek NE játsz ezzel a játékkal. -
hNeo #68414 Victory!
Battle: Erlenberg 2011. október 16. 0:01:12
Vehicle: KV
Experience received: 2 163
Credits received: 101 698
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal
rekord... te jó ég... love KV...
:D
-
te képviseled HPTS-T te égeted le nem én% lol. -
davidbog #68412 Ezt az anomáliát én is tapasztaltam párszor. Ritka jelenség. Kifejezetten fura irányokból tud jönni egy-egy ilyen lövedék. Volt hogy Abbey pályán a dombok textúráján keresztül jött, és a harckocsim orra előtt ment el. Fogalmam sincs ki lőhette ki azt a lövedéket, mert abban az irányban nem nagyon tartózkodott a közelben harckocsi. Szerencsére még soha nem talált el egy ilyen lövedék se. -
Szpecnyaz #68411 Írjad, legalább lesz min röhögni :) -
felfogtad vagy véssem a fejedbe. -
és ebből több mint 2000 csatám pz4 -el volt mért? mert azzal elindítom a csatát nem játszok netán dolgom van! aztán vagy jön be 3000 vagy 12000 de jön be pénz EZT IS VEDD BELE! ha folytatod tovább égetem HPTS-T! mert ugye onn
an vagy te is kötekedő. én mióta becsmérlek bárkit is minek kell ez?ami történt annak oka volt!
nem érdekel senki stattja csak egy hajt csak a 7 kill ennyi a többii nem érdekel,. -
szerkesztett -
Jashin #68407 5081 csata alatt 1522 kill...
Hát ez szép Matyi, van aki ennél kevesebbet lőtt ki most látom.
De legalább nem próbál itt észt osztani. -
pfff még egyszer leírjam vagy felesleges --- -
Jashin #68405 Na de tényleg, Matyika...
Nézzük a statodat, hátha van valami érdekes. -
és akkor mivan? szerkeszem meg? -
Szpecnyaz #68403 A statjaidról csinálj már egy képet :) -
zsupeti #68402 Bazzzz,neked gyerekkorodban Tiger (P) volt a járókád? :) -
SZU #68401 Paint 1-es. -
lammaer #68400 OLyat elég sokszor, platoonban volt olyan hogy láttam hogy aplatoontárs igy lő. Kérdeztem hogy WTF, és akkor mondta hogy neki tisztán látszott a cél, tehát nem a sziklán lőtt át.
Kérdezősködtem másnál is, valószinüleg a kliens rajzolja ki rosszul... -
én nem nézek le senkit , a minimum hogy engem sem nézzenek le -
ja és olyat láttatok-e hogy falon keresztül lőnek :D de nem arty, hanem nyílegyenesen át egy épületen, paff -
MAKETT (ami nem öl meg az erősít ebben az esetben nemesít)* -
nekem kb 4-5x fordult elő és már pár hónapja játszok -
nekem ma 3x volt, nem tudom mi a rák van. -
jobb azért a tigris nem kell leírni ha fullos csodákra képes! KV az sem mindegy hogy milyen pl. tigrisben ülve nem tartok asima KV -tól. -
Nálam is.
Sima tigrincsnek egy kv is tud fejfájást okozni :D a porsche viszont már tényleg rágós falat. -
Abbey pályán rendeztünk versenyt KV vs IS-4. :)
Verseny lényege zászlótól zászlóig ki ér körbe előbb.
KV fullos plusz venti, IS-4 fullos venti nélkül sajna.
IS-4 5 perc 45 mp, KV 6 perc 10 mp -
nálam is előfordult párszor -
másnak is csinál olyat a játék hogy csatabetöltés közben egyszercsak huss, eltűnik az ablak, mindenféle hibaüzenet nélkül gyakorlatilag kilép.
Főleg akkor ha mondjuk a firefox már eléggé leterheli a gépet -
Ry0K3N #68389 *jobbak -
Ry0K3N #68388 A tigernél még a tier 6-osok is jobban. -
kötekedést félretéve mert az nem az én világom, mindenki úgy játszik ahogy: akar az adott helyzetben*** ,ahogy tud> ahogy engedi a netje ahogy kivan fejlesztve...* sorolhatnám, a papír ill. a lista nem minden nem tudhatod ki mire megy teszt pl... más a tiger p szerintem mivel voltam nemegyeleln 1vs 1 ben jobb mint a tiger. de ez az én szerény véleményem. :) -
Stonius #68386 Te tigrincses, 165 csatából 66 kilőtt tank? Ennyit akkor lövök, ha be se kapcsolom a gépet :) Az E-75 tankkal tudni is kell ám játszani....