418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    T50-2-t akkor utálom, ha elsőre nem találom el :D
  • TDantes
    Eh, nehogy azt mond, hogy egyedül 100%-ról leszedsz egy tier 8-as nehéz tankot.
  • mini
    Ez némileg nagy arcú kijelentés részedről. :)
    Ha csak az egyik oldal rendelkezik jó játékos által vezetett t5 scouttal, bizony az teljesen felborítja a pályát. Persze néha én is belefutok egy láncleszedésbe majd azonnali semmisülésbe, azonban ha ez a csata mádosik felében következik be, akkor azt a meccset szinte biztosan megnyerjük.
    Azt hiszem a legjobb győzelmi aránnyal bír nálam ez a mérgezett egér (t50-2).
  • rrally
    Halli!
    Mondjuk nekem nincs top tier tankom de ha látom hogy van T-50,T-50-2 es mindig seggel nekitolatok a falnak vagy valami másnak és meg várom,ráérek.mert nekik mindig az az első az esetek 80-90%ban hogy berobognak az ellenség bázusára.ár multkor nekem a kicsi leóval sikerült 3 artyt kiszednem az elején meg is nyertük.
  • lexlutor
    ..ugyehogyugye...
  • Plata
    Van 1 td-m de az Slugger,forgatható a tornya.
  • lexlutor
    ..azert az egyloveses mazlitatalatokbol nem kene melyrehato kovetkezteteseket levonni szerintem.
  • lexlutor
    ..akkor probald meg ugyanezt egy td-ve is legyszives. egyanezt egy m3 lee vagy egy hetzer, stug nem nagyon mondhatna el magarol.

amuyg arra kivancsi lettem volna h egy kv-val mikro lovod ki max hprol. ugyhogy lehet kicsit at kene ertekelned a kepessegeidet.
  • Plata
    tedd angolra szerintem,ha nagyon zavar én mindig átrakom angolra,bár nem értek angolul,de a magyar nyelv nagyon szarul van megcsinálva.

Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2011. október 16. 10:52:53
    Jármű: M12
    Szerzett tapasztalat: 4 895 ()
    Szerzett kredit: 34 815
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
  • Plata
    Marhaság,ma már két csatám volt amiben harcoltam ellenük,t32-vel is bepróbálkozott egy kicsike,olyat kapott hogy elszállt lánca fél hp-ja és a következőtől be is dobta a kulcsot,Kv-val szintén próbálkozott egy,107-esel 1 lövésből kiszedtem,igaz sérült volt.T44-el meg szórakozás kinyírni őket.
  • lexlutor
    ..ezzek a sebesseggeles mozgekonysaggal egy td-vel lekovethetetlenek. egy tier 6-7es csataban, a kicsik nem tudnak veluk gyakorlatilag semmit kezdeni. mig egy leopardot, luchot ra lehetett hagynia kicsikre, t50-2est nem lehet. annyi hp-ja sebessege, mozgekonysaga es fegyverezetevan, h szamukra irrealis aron lekuzdheto. azaz beszaguld, kilo 2-3at azt tovabbmegy. a csapat angy resze, top tank is kell acstakban ellenuk. csak egy ilyen szar lekoti a fel emzonyt. innen viszont mar nem lehet nyerni altalaban. aztan persze a matchmaker altalaban meg melle rak 1-2 masik scoutot is, h megnagyobb legyen a felfordulas. persze a masik csapatban ilyenkor nem szokott lenni egy sem beloluk. igy aztan koszonjuk, vereseg. ennyi.
  • patchaou
    Stock(na jó, lánctalp már van rajta) 3001p-vel is meglett a mesterlövész*3
    Vereség
    Csata: Steppes 2011. október 16. 10:48:44
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 345
    Szerzett kredit: 25 822
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövés
  • Plata
    A szöszbe megint rosszul raktam a képet.Szokás szerint elfelejtettem hogy ez nem skype.
  • Plata
    Sok sok napi duplázás után ma meglett az xp M12-re,de félek sose fogom úgy szeretni mint az M41-et.Ami nekem talán minden idők legjobban szeretett tankja volt.T29-ért se voltam ennyire oda mint ezért a kis drágaságért.
    Vele még a lemmingektől se féltem,bár volt olyan hogy t50-et pofán lőttem maradt a kis köcsögnek 1% hp-ja igaz csapattárs kikapta.
    http://noob.hu/2011/10/16/shot_466.jpg
    Hiányozni fog.
  • Bmsrt
    Az is T10 lesz két ág lesz mint a németbe.
  • Gundark1234
    Huh milyen menetem volt az előbb Kempirovkán.
    El sem hiszem. 6 kill. A csapatom béna volt a végére csak egy Sherman és én maradtunk, fejenként kb 2% HP-val. De azért behúztam a zászlót.
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. október 16. 10:20:55
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 8 825 ()
    Szerzett kredit: 43 207
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Billotte Kitüntetés, Megszálló
  • Plata
    Mi baj velük?
  • patchaou
    A top tank nem egyenlő a top playerrel :D
  • lexlutor
    .. ezekkel a rohadt t50-2okkel is csinalhatnank valamit..
  • Gerifinuccsi
    -.-" Nemtudok írni Bocsi :D Szóval ha az IS4 elmegy T10be akkor IS7el mi lesz? :D Az is marad T10?
  • Bmsrt
    Azaz nem helyette hanem mellé szóval két tankod lesz.(bocs félreérthető volt)
  • lexlutor
    ..h lehet valaki ennyire istenbarma, h top tankkent, felmegy a hegyre himmelsdorfon?? vakaciozik, es mikor mar foglalnak, es vegignezte h kinyirtak a fel csapatot, eszebejut h hat valami problema van es akkor jon csak vissza.. vesztettunk persze..
  • Bmsrt
    Ezt hogy érted?Lesz egy Tier10-es Is-4-ed és kapsz egy Tier9-es valamit helyette amikor jön a csere.
  • patchaou
    Köszi a válaszokat! T34 kérdéses mert M3Lee még mindig csak 8700 xp-nél jár :) IS-még stock, de majd rástartolok és irány az IS-4. Lehet hogy addig még prémre is ráveszem magvam.
  • Zegi Norbi HUN
    T32-n pedig javíthatnának,nagyon ráférne már:/ Főleg egy jobb ágyú.
  • Gerifinuccsi
    Ha az IS-4 megy tier10be akkor mi lesz az IS=el? :O
  • Bmsrt
    Idén:T34 T8 prémium helyette M103.Jövő év eleje Kv1/2 szétválasztás és Kv-3 T7-be kerül helyette jön T-150 és Is-4 T10-be helyére ST-1 vagy mi talán.
  • Nazarov77
    T34en variálnak nem a T32n, az várható a leghamarabb, Kv3 majd csak jövőre, meg majd a KVért is jár slot meg KV-2 ha rajta van a kv-2 torony.
  • patchaou
    A kv-3-on és a T32-őn kívül lesz még valami tank mostanában amik variálva lesznek és kapunk értük valamit?
  • TVelvet
    ááááá dehogy, csak a javascript... :)
  • spiczi91
    3 új hsz és amúgy semmi hsz???

Ja, az igazságos gondolom.
  • tigrincses
    A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
    Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
    és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját. ez a vicc avg avh undorító

• tigrincses
    avh dolgozik már pffffffff
  • tigrincses
    aki törölte a videot azon meglátszik hogy nincs hite. aki bannokat akar másnak azon i meglátszik milyen ember én még az ellenségemnek sem akarok bannt mert hagyom hogy megvédjem agát nem törlök nem cenzurázok!
    és az mért van hogy a kötekedők kommentjeit nem törli az a befolyásolt ember!? cenzurázzatok csak ha ti ettől érzitek győztesnek magtok az már baj!avh pf
  • TVelvet
    Csak be kell raknom a ban list-be basszameg. Nem menekülhetek a munka elől... Grrr
  • SovereignXY
    LOL. Kaptam egy acélfal-at vk3001P-vel. KV-k lődöztek rám, hogy hogy jött össze azt nem tudom :)
  • Nazarov77
    Das Böse :D

De jól tettem hogy anno mikor meglett az E-100 nem adtam el ezt, nagyon brutál. Minimális sérülést szereztem, nem tudom mikor, biztos a sok rammolás miatt :D
    7500 xp jött duplázva.
  • Gerifinuccsi
    Kárpátia koncerten hogy szól...(Y) basszus :D
  • Adjunktus
    Ámen!
  • Nazarov77
    Ez így szokott lenni, tegnap mikor gondoltam duplázok egyet marderral hogy legyen xp a marder IIIra ha majd jön, erre majdnem kikaptunk úgy hogy 8 killem volt! Vége úgy nézett ki hogy volt egy artynk, én 3 HPval, meg egy másik marder 120 HPval, ellennek lee marder és arty, hát izzasztó egy kör volt de sikerült.
    Elég bosszantóak azok a körök mikor van egy rakat killem azt kikapunk, felmerül a kérdés hogy mi a jó francot csinálnak ilyenkor a többiek?