418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T50-2-t akkor utálom, ha elsőre nem találom el :D -
TDantes #68511 Eh, nehogy azt mond, hogy egyedül 100%-ról leszedsz egy tier 8-as nehéz tankot. -
mini #68510 Ez némileg nagy arcú kijelentés részedről. :)
Ha csak az egyik oldal rendelkezik jó játékos által vezetett t5 scouttal, bizony az teljesen felborítja a pályát. Persze néha én is belefutok egy láncleszedésbe majd azonnali semmisülésbe, azonban ha ez a csata mádosik felében következik be, akkor azt a meccset szinte biztosan megnyerjük.
Azt hiszem a legjobb győzelmi aránnyal bír nálam ez a mérgezett egér (t50-2). -
rrally #68509 Halli!
Mondjuk nekem nincs top tier tankom de ha látom hogy van T-50,T-50-2 es mindig seggel nekitolatok a falnak vagy valami másnak és meg várom,ráérek.mert nekik mindig az az első az esetek 80-90%ban hogy berobognak az ellenség bázusára.ár multkor nekem a kicsi leóval sikerült 3 artyt kiszednem az elején meg is nyertük. -
lexlutor #68508 ..ugyehogyugye... -
Plata #68507 Van 1 td-m de az Slugger,forgatható a tornya. -
lexlutor #68506 ..azert az egyloveses mazlitatalatokbol nem kene melyrehato kovetkezteteseket levonni szerintem. -
lexlutor #68505 ..akkor probald meg ugyanezt egy td-ve is legyszives. egyanezt egy m3 lee vagy egy hetzer, stug nem nagyon mondhatna el magarol.
amuyg arra kivancsi lettem volna h egy kv-val mikro lovod ki max hprol. ugyhogy lehet kicsit at kene ertekelned a kepessegeidet. -
Plata #68504 tedd angolra szerintem,ha nagyon zavar én mindig átrakom angolra,bár nem értek angolul,de a magyar nyelv nagyon szarul van megcsinálva. 
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2011. október 16. 10:52:53
Jármű: M12
Szerzett tapasztalat: 4 895 ()
Szerzett kredit: 34 815
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd -
Plata #68503 Marhaság,ma már két csatám volt amiben harcoltam ellenük,t32-vel is bepróbálkozott egy kicsike,olyat kapott hogy elszállt lánca fél hp-ja és a következőtől be is dobta a kulcsot,Kv-val szintén próbálkozott egy,107-esel 1 lövésből kiszedtem,igaz sérült volt.T44-el meg szórakozás kinyírni őket.
-
lexlutor #68502 ..ezzek a sebesseggeles mozgekonysaggal egy td-vel lekovethetetlenek. egy tier 6-7es csataban, a kicsik nem tudnak veluk gyakorlatilag semmit kezdeni. mig egy leopardot, luchot ra lehetett hagynia kicsikre, t50-2est nem lehet. annyi hp-ja sebessege, mozgekonysaga es fegyverezetevan, h szamukra irrealis aron lekuzdheto. azaz beszaguld, kilo 2-3at azt tovabbmegy. a csapat angy resze, top tank is kell acstakban ellenuk. csak egy ilyen szar lekoti a fel emzonyt. innen viszont mar nem lehet nyerni altalaban. aztan persze a matchmaker altalaban meg melle rak 1-2 masik scoutot is, h megnagyobb legyen a felfordulas. persze a masik csapatban ilyenkor nem szokott lenni egy sem beloluk. igy aztan koszonjuk, vereseg. ennyi. -
Stock(na jó, lánctalp már van rajta) 3001p-vel is meglett a mesterlövész*3
Vereség
Csata: Steppes 2011. október 16. 10:48:44
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 345
Szerzett kredit: 25 822
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövés -
Plata #68500 A szöszbe megint rosszul raktam a képet.Szokás szerint elfelejtettem hogy ez nem skype. -
Plata #68499 Sok sok napi duplázás után ma meglett az xp M12-re,de félek sose fogom úgy szeretni mint az M41-et.Ami nekem talán minden idők legjobban szeretett tankja volt.T29-ért se voltam ennyire oda mint ezért a kis drágaságért.
Vele még a lemmingektől se féltem,bár volt olyan hogy t50-et pofán lőttem maradt a kis köcsögnek 1% hp-ja igaz csapattárs kikapta.
http://noob.hu/2011/10/16/shot_466.jpg
Hiányozni fog.
-
Bmsrt #68498 Az is T10 lesz két ág lesz mint a németbe. -
Gundark1234 #68497 Huh milyen menetem volt az előbb Kempirovkán.
El sem hiszem. 6 kill. A csapatom béna volt a végére csak egy Sherman és én maradtunk, fejenként kb 2% HP-val. De azért behúztam a zászlót.
Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. október 16. 10:20:55
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 8 825 ()
Szerzett kredit: 43 207
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Billotte Kitüntetés, Megszálló
-
Plata #68496 Mi baj velük? -
A top tank nem egyenlő a top playerrel :D -
lexlutor #68494 .. ezekkel a rohadt t50-2okkel is csinalhatnank valamit.. -
Gerifinuccsi #68493 -.-" Nemtudok írni Bocsi :D Szóval ha az IS4 elmegy T10be akkor IS7el mi lesz? :D Az is marad T10? -
Bmsrt #68492 Azaz nem helyette hanem mellé szóval két tankod lesz.(bocs félreérthető volt) -
lexlutor #68491 ..h lehet valaki ennyire istenbarma, h top tankkent, felmegy a hegyre himmelsdorfon?? vakaciozik, es mikor mar foglalnak, es vegignezte h kinyirtak a fel csapatot, eszebejut h hat valami problema van es akkor jon csak vissza.. vesztettunk persze.. -
Bmsrt #68490 Ezt hogy érted?Lesz egy Tier10-es Is-4-ed és kapsz egy Tier9-es valamit helyette amikor jön a csere. -
Köszi a válaszokat! T34 kérdéses mert M3Lee még mindig csak 8700 xp-nél jár :) IS-még stock, de majd rástartolok és irány az IS-4. Lehet hogy addig még prémre is ráveszem magvam. -
T32-n pedig javíthatnának,nagyon ráférne már:/ Főleg egy jobb ágyú. -
Gerifinuccsi #68487 Ha az IS-4 megy tier10be akkor mi lesz az IS=el? :O -
Bmsrt #68486 Idén:T34 T8 prémium helyette M103.Jövő év eleje Kv1/2 szétválasztás és Kv-3 T7-be kerül helyette jön T-150 és Is-4 T10-be helyére ST-1 vagy mi talán. -
Nazarov77 #68485 T34en variálnak nem a T32n, az várható a leghamarabb, Kv3 majd csak jövőre, meg majd a KVért is jár slot meg KV-2 ha rajta van a kv-2 torony. -
A kv-3-on és a T32-őn kívül lesz még valami tank mostanában amik variálva lesznek és kapunk értük valamit? -
ááááá dehogy, csak a javascript... :) -
spiczi91 #68482 3 új hsz és amúgy semmi hsz???
Ja, az igazságos gondolom. -
A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját. ez a vicc avg avh undorító
-
avh dolgozik már pffffffff -
aki törölte a videot azon meglátszik hogy nincs hite. aki bannokat akar másnak azon i meglátszik milyen ember én még az ellenségemnek sem akarok bannt mert hagyom hogy megvédjem agát nem törlök nem cenzurázok!
és az mért van hogy a kötekedők kommentjeit nem törli az a befolyásolt ember!? cenzurázzatok csak ha ti ettől érzitek győztesnek magtok az már baj!avh pf -
Csak be kell raknom a ban list-be basszameg. Nem menekülhetek a munka elől... Grrr -
SovereignXY #68477 LOL. Kaptam egy acélfal-at vk3001P-vel. KV-k lődöztek rám, hogy hogy jött össze azt nem tudom :) -
Nazarov77 #68476 Das Böse :D
De jól tettem hogy anno mikor meglett az E-100 nem adtam el ezt, nagyon brutál. Minimális sérülést szereztem, nem tudom mikor, biztos a sok rammolás miatt :D
7500 xp jött duplázva. -
Gerifinuccsi #68475 Kárpátia koncerten hogy szól...(Y) basszus :D -
Adjunktus #68474 Ámen! -
Nazarov77 #68472 Ez így szokott lenni, tegnap mikor gondoltam duplázok egyet marderral hogy legyen xp a marder IIIra ha majd jön, erre majdnem kikaptunk úgy hogy 8 killem volt! Vége úgy nézett ki hogy volt egy artynk, én 3 HPval, meg egy másik marder 120 HPval, ellennek lee marder és arty, hát izzasztó egy kör volt de sikerült.
Elég bosszantóak azok a körök mikor van egy rakat killem azt kikapunk, felmerül a kérdés hogy mi a jó francot csinálnak ilyenkor a többiek?