418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #68552 hehe. Ez de jó volt EL Haluf. A kanyonos sivatagos. T7-8-9tank akadt bőven. Ellenség beállt kempelni nekünk meg majd minden heavynk vagy 7 megindult támadni. 15-2re vertük őket. Ennyit akempelésről... :D -
Nazarov77 #68551 Ez a bogauristen ( bogárúristen XD ) nagyon nagy, mi akart lenni eredetileg, ezen röhögök már vagy 1 perce :D -
Nazarov77 #68550 Válogatás az aranyköpésekből amik itt elhangzottak. -
Nazarov77 #68549
-
Plata #68548 Mi van?Ez valami titkos írás lenne? -
Szakesz #68547 Közepes tankkal végre nem a 200 tonnás heavyket kell levadásznom és az arty se húz telibe az első adandó alkalommal, amint meglát.
Már nem csak az dönti el a csatákat, hogy melyik félnek van több artyja, vagy erősebb heavy tankjai. Egy tier 5 light a megfelelő támogatással kifejezetten kellemetlen pillanatokat okozhat még a legnagyobb heavy tanknak is.
A káosz éppen azért alakul ki, mert random csatákban a csapatjáték teljes hiánya mutatkozik. Ettől függetlenül nem lehetetlen kiszedni ezeket a light tankokat, de tény, hogy nagyon macerás. :) -
Adjunktus #68546 Azok a playserek,akiket masu-ban ülve kilő a sikoal busz,mind a bogauristenhez kerülnek?
Vagy inkább elkezdik előlről az amaicst ágat és megszerzik a Patront,mert az is nagyfon jó tartály?
-
yossarianHUN #68545 Sherman. -
rrally #68544 És ez már nem az első eset. -
rrally #68543 Nem tudom hogy vagytok vele de engem mostanában az basz fel a legjobban mikor felakad a tank egy kavicsra és a bogauristenért nem tudom leszedni.Most jártam így Himmelsdorfban,a hegy nekünk balra ,megyek középső utcán a tér fel.Mmondom bekanyarodok balra.Nekimentem egy kis rakásnak és a jobb lánc eleje megakadt.Nem tudtam lejönni ez egész csatát onnan sasoltam végig.Nem lehet ezzel valmit csinálni? -
Sziasztok :) Szerintetek melyik a legjobb könnyű vagy közepes harckocsi farmosnak? Amelyik elég gyors, eléggé páncélozott és a tűzereje is elég ahhoz hogy saját tierjében meg tudja védeni magát?? Gondolom TIER-7-ben a Panther már túl nagy farmosnak, az volt az egyik jelöltem... -
SovereignXY #68541 fukk. Sand River. 2en maradtunk egy 34-85el. Volt egy 107es KV full hp. Jön foglalni kap 2 lövést. 440 HPja marad. Volt mér 1,5 perc. 34-85nek mondom meg a többeik is menjen támadja oldalba a tornya lassú ki tudja manőverezni. És baszott menni. Én megpróbáltam de a vk3001 stock motorja majdnem olyan lassú mint a kv. Vége így draw lett :(( -
lexlutor #68540 .. en nem osszetetsegnek latom hanem kaosznak :) beszaguld, kilovi a kicsiket akikre eddig ra lehetett bizni a vedelmet az a20, luch, leopard ellen, plussz a tarackokat, aztan megy is a lefolyoba a csata :) -
Oddball29 #68539 Spall liner az default lesz, arra számítok.
Már a T34-en két slot is arra megy, hogy olyan veleszületett rendellenességeket kompenzáljak, mint a rövid látótávolság T9-re, vagy túl sok splash-sebzés benyelése oldalról. Hatékonyság-növelésre tankok ellen effektíve marad a rammer...
A futómű talán elnyel majd párat. -
TDantes #68538 Négy csatát mentem, de hajszálnyira vagyok hogy a az unintsall gombra tenyereljek. Nem tudom felfogni mi van. Minden tankomból kivették az AP lőszert, valamint lecsavarozták a páncélzatot? ja, és felszerelték egy vészvillogóval, hogy mindenhonnan látszódjon, a legénység meg vakult a metilalkoholtól azért nem tud célozni? -
Szakesz #68537 Mostanában egyre gyakrabban látok light tankokat a csatában. Ennek kifejezetten örülök, mert a random csaták is sokkal összetettebbek lettek miattuk. :) -
Plata #68536 Igazából nem nagyon,mindig van valami miatt hiszti,vagy az arty miatt vagy hasonló.Személy szerint nem nagyon szokták zavarni a játékom,artyval sem féltem tőlük.ha meg meghalok miattuk át ülök t32-be vagy t44-be és elszórakozom velük.Javaslom tedd te is ezt,nincs jobb móka mint falnak szegezni egy lemminget és elnézni ahogy szenved. -
Nazarov77 #68535 Majd vigyázni kell M103 és T110nél nehogy oldalba és seggbe lőjenek:
ANyone else have concerns amount how weak the side/rear armour of the M103 is
51mm/38mm means that HE shells from tier 7/8 tanks will penetrate and do full damage.... -
Gundark1234 #68534 Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. október 16. 12:11:57
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 195
Szerzett kredit: 25 300
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
-
lexlutor #68533 .. en ezt ertem h nem avval kell osszehasonlitani, csak azzal keztem az elejen h egy tier 5-6-7es csataban, kb eldol a dolog, mert beszaguldanak es lefogjak a csapat felet. nekem csak ez a problemam. -
Dehogy :D Ha nem is Maus, de E75 méretű kutyám van (Malamut) :) -
Oddball29 #68531 Mivel scout, sztem látótóávolsággal kapcsolatos cuccokat,akár mind a kettőt. -
Nem akarom megszakítani a flame-t de mondtam, hogy ne tier5-höz hasonlítsd. T5 tankkal hány tier7-8 tankot tudsz kilőni gond nélkül?! Na ennyire kell könnyen kiszedned a t50-2-t is. -
zsozsok #68529 Nagyleora az álcaháló mellé még milyen felszerelést érdemes felrakni ? -
TDantes #68528 Hogy a bánatos apja faszába lövi át, egy IS3, az E-100 tornyát szemből?
Valamint hogy a bánatos apja faszába lehet, hogy én eközben háromszor pattanok le az IS3 testéről?
-
lexlutor #68527 ..ahogy latom egyaltalan nem zavar h tier5 tankokrol es td-krol beszelek.. es nem kv, hanem egyszeru atlagos tankok. es nem tarack. de nem baj. -
lexlutor #68526 ..nem baj h t50-2rol beszelek? -
Plata #68525 Épp most pofoztam meg egy t50-et,igaz 150-et kapott plusz lejött a lánca,de nemvolt szerencséje mert mögöttem két arty dekkolt,és kikapták. -
Plata #68524 A te kutyáid? -
Plata #68523 M41 tier 5 tank és sokkal több a sebzése mint 300.
-
Oddball29 #68522 T-50-est, vagy T-50-2-őt TD közelről nem tud lekövetni, toronnyal sem, mert egyszerre nem megy a testtel. Szu-100-as 36 fokkal fordul, és a közelében nincsen. A birodalmi hósiklókra nem hat a fizika. -
Plata #68521 Ritkán,mert a Kv-t mostmár szinte sose veszem elő,most is csak az event miatt használom.690 csatát toltam le ezzel a szar Kv-val és már tele vele a hócipőm.Inkább t5 medekkel vagy sluggerrel szoktam pénzt farmolni. -
lexlutor #68520 ..de ugy is feltehetem a kerdest h a kv5on kivul hany olyan tier 5 tankot tudsz aminek a sebzese 300?
mert ha visszaolvasol en stugot, es hasonlokat emlegettem. -
rrally #68519
-
lexlutor #68518 ..nem kotozkodesbol, de ezen az egy alkalmon kivul ezt hanyszor csinaltad meg meg?
-
T-54 kontra Maus :D
-
Plata #68516 Olvasd vissza mit írtam.
107-esel 1 lövésből kiszedtem,igaz sérült volt -
Plata #68515
Győzelem!
Csata: Ensk 2011. október 16. 11:11:26
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 3 225 ()
Szerzett kredit: 12 331
Csatában elért Achievement: Felderítő
-
Plata #68514 t50 mióta t8 nehéz tank? -
Még mindig max tier tank és gyakorlatilag tier7+ tanknak minősülnek. Az hogy a játékosok nagy része nem tudja normálisan lereagálni nem a tank hibája. Ne a Lee-t hasonlítsuk a t50-2-höz amikor se a javítási költség se a kifejlesztéshez szükséges xp nem azonos! Arról nem is beszélve, hogy Lee mellé max akkor kerül be ha ő top tank a tábornok meg a lista alján van kb.