418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Igen, de nem object 252 lesz, abból T8 prémium tank lesz, helyette IS-8/T-10 lesz.
  • Szewy
    Hello!
    amikor jön az orosz tech tree változás, azaz az is4 t10 re kerül, akkor az is4 tulajok megkapják-e az obj.252-t + slotot?
  • SovereignXY
    A balance a balance....

Steppes volt. t95 megált nyílt terepen Az Is-3ak fedeztáék a seggét a picsából nagyon durva mészárlás volt...
  • lexlutor
    ..hmm.. tier 9ig gyakorlatilag minden tank testet kene vinnie a 200as atutesnek. amit meg az nem visz, az mar joreszt tier10 es a radomizacionak koszonhetoen azokat, a 225 is csak 50-50%ban fogja.
  • pointer4
    Az nekem pont annyit számított, hogy problémásan, vagy könnyedén intézzek el egy löwe-t.
  • Nazarov77
    Persze hogy érezhető, sokat számít az a +25 szerintem, lőszer ár ugyanannyi, meg pontosabb is az az ágyú, meg nem utolsó sorban E-75nél kelleni fog.
  • Nazarov77
    Farmra a legjobb szerintem a KV troll cannonnal, mivel engem gyakran bevágott T7,8,9 közé ott meg kevés a 107, 152vel meg jó nagyokat lehet harapni, és amúgy is mivel kevés a HPja ezért minél kevesebbszer jön ki a fedezékből lőni annál tovább húzza.
  • lexlutor
    ..kiralytigrises kollegakhoz lenne egy kerdesem.. nezegetem az agyukat es tudom a jatek altalaban a nagyobb-a-jobb filozofia menten mukodik, de elnezve a top agyut kwk46-ot es a korabbi 45ost valahogy, nem nagyon latom, h a 25 mm-el nagyobb atutes annyit szamitana. a nagyobbnak van 225os, mig a kisebbnek kereken 200. jah es meg egy jo tulajdonsaga van a nagyobbnak, h lassabb is lesz.

ezek utan ezt a 25 mm plusszt nem erzem akkora elonynek h megerje belefeccolni 46 ezer xp-t.

a loszer ara szamomra nem mervado.

kered roviden: erezheto aaz a plussz 25mm atutes egyaltalan? mert nekem csak parasztvakitasnak tunik.
  • Artman
    Aha, értem :)

Nekem végül is a farmolás a főbb szempont, mert az IS/Tiger/Jagdpanther trió fentartása elég sokba kerül, s idővel gondolom nőni fognak :/ S mivel nem vagyok prémiumos...
  • Nazarov77
    Jobb a fegyvere meg a torony páncélja, de amolyan fél heavy/fél med, elég nehézkesen fordul és gyorsul. Sherman azért jó választás mert jó a sebessége, és elfogadható a fordulása, meg a rövid 105össel sebez mindent.

Panzer 4nek jobb a fegyvere sokkal csak ha neked a sebesség fontos szempont akkor felejtős.
    Gyors T5 medek közül a sherman a legjobb mert:
    pz3/4nek meg T-34nek gyenge a fegyvere, mondjuk az utóbbi nem rosz 57es ágyúval de nagyok közé rakva semmire se jó.
  • Artman
    Az mivel jobb mint a PzIV/V.? Mert az már van kifejlesztve... teljesen tigrisig...
  • Artman
    Ja tényleg :)

Sherman?? Nem túl papír tank?? Valahogy az amcsi ágról az jött le itt a fórumban, h gyengébb mint a ruszki v német gépek... Idáig nem is volt amcsi gépem. De ha az a legjobb farmos, kipróbálhatjuk :)

Most amúgy egy KV-"pinokkió", de ki szeretnék próbálni valami olyat is, aminek van sebessége :D
  • Nazarov77
    Kiegészítésnek, panzer 4 is jó, de az nem olyan fürge mint a többi med.
  • Nazarov77
    Már válaszoltak rá:
    válasz
  • Artman
    Sziasztok :) Szerintetek melyik a legjobb könnyű vagy közepes harckocsi farmosnak? Amelyik elég gyors, eléggé páncélozott és a tűzereje is elég ahhoz hogy saját tierjében meg tudja védeni magát?? Gondolom TIER-7-ben a Panther már túl nagy farmosnak, az volt az egyik jelöltem...

Vagy inkább úgy kérdezem: Tier 5-6-ban melyik a legjobb Light/Medium tank sebesség/ágyú/páncélzat terén???

Panther nem jól farmolna?
  • rrally
    Erre felé nálunk az öregek mondják így.Ez valami "lightosabb"isten káromlás az öregeknél.Csak nem akartam csúnyán beszélni.Azt ne kérdezd hogy mit jelent mert én sem tudom.
  • patchaou
    Ezt majd megpróbálom én is.
  • Nazarov77
    Én sebességkorlátot rakok rá hogy ne zavarja a játékot de közben tudjon töltögetni is.
  • patchaou
    Nálam nincs lag. Csak ha véletlenül úgy hagyom a torrenteket.
  • bardocz
    Köszönöm a segítséget.
  • Nazarov77
    Ja ezt kihagytam, igen fejleszd ki mert kelleni fog de ne használd KV-3ason, ha nagyon ráérsz 100ast is fejleszd ki, med ágra nem árt ha érdekel majd.
  • noname23
    Mi ez a lagglavina így tele van a szerver hétvégi játékosokkal vagy csak nálam van a hiba hogy felugrik egy két há párszázra a pingem?
  • patchaou
    122-vel egy élvezet a játék. Csak éppen körönként 5-10 ezresbe fáj a lőszer. 107 sem rossz, de azzal nem lehet akkorákat puffogtatni. D10t-vel még nem próbálkoztam, előtte inkább kifejlesztettem az IS-t. max DIÓT lehet törni
  • bardocz
    Akkor jól teszem, ha rajtahagyom.
    Másik tankom a Vk3601, ott ahogy elnézem érdemes kifejleszteni a 88milist, főleg, hogy a Tigrisnél muszáj lesz megcsinálni.
  • I.C.ram
    107-es jobb. Viszont a 122-est fejleszd ki vele, mert IS-sel szopás lesz, ha nincs meg.
  • Nazarov77
    107 a legjobb választás rá mivel nem sokkal üt át kevesebbet mint a 122, viszont a lőszer ára töredéke, pontosabb, és nem utolsó sorban nagyobb a DPMje.
  • bardocz
    KV-3-ra melyik ágyút érdemes felrakni? A 107 milissel használom éppen. A 100-as gyengébb, a 122-es meg sokkal lassabb, nem tudom megéri-e felrakni, vagy jobb gyűjteni xp-t a következő tankra.
  • Nazarov77
    Az igen hogy a bogauristenbe lehettek ennyire bénák? Ennyire hülye legyen valaki ahhoz már külön kiképzés kell, nem hiszem hogy valaki akinek T8as heavyje van az ennyire... nem is találok már rá szavakat.

Minap én is láttam olyat hogy 3an lövünk egy KTt, én typeal voltam de a lényeg hogy volt mellettem egy 3001P aki rendíthetetlenül lőtte APval a frontját, 6-7. lepattanásnál se kapcsolt, meg is jegyeztem neki hogy legközelebb ha nem tud átütni valamit akkor lője hevel, nem tudom hogy felfogta e mert a legvégén írtam be.
  • Ry0K3N
    Miért mi a baj azzal?
  • yossarianHUN
    Tény :)
  • Szakesz
    Az előbb olyat láttam, amit eddig még nem.

100%-os KT 88mm L/71 löveggel felszerelve viaskodik 2 100%-os KV-val akiknek 107mm ágyújuk volt és 1 100%-os Vk3001(P)-vel akin a rövidebb 88-as volt.

A kettő KV mögötte áll és HE-vel(!) lövik, közben a KT az előtte lévő VK-val törődik, aki AP-vel(!) lövi és folyamatosan pattog(!) róla. Mivel a VK csikicsukira játszik, a KT olykor a KV-t akarja lőni, néha a VK-t. Mivel nem tud dönteni, ezért egyikre sem adott le lövést!

A KT következő lépése az volt, hogy mindhárom tanknak az oldalát mutatta, így már a VK is átütötte AP-vel, ezért elég gyorsan kilőtték szerencsétlent.

A végén a három tank 100%-on(!)-on távozott a tett színhelyéről...
  • patchaou
    Hehe, az előbb le lettem noobozva és megnyertem a csatát :D
  • DummyBoy
    Ez is csak akkor igaz, ha mákod van és messziről jön az áldás ... Sima T-50-el nem ellenfél a KV, és még idegesítő is, hogy kell bele vagy 20 lövés ...

Annyira jó vele játszani, hogy alig várom, hogy meglegyen a T50-2, lenne is rá freeXP-m, de inkább nyomom a köröket vele :)

Ha hirtelen rádront egy ilyen kis dög, akkor kupak ...

És több olyan esetre emlékszem, hogy szétszedtem 1 KV-t, minthogy KV lőtt volna ki egyedül ...
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor te még nem próbáltad a T32-t:-)
  • yossarianHUN
    Ja és azt nem is említettem hogy ez a 26 csata eddig 100 000+-omba került mivelhogy egy csata átlagban 8-10 000 mínusz.
  • SovereignXY
    Ammo rack és ennyi :D
  • yossarianHUN
    Hát ez a KT imádnivalóan agyvérzést hoz rám. A tankkal még nem is lenne baj ha egyrészt nem rakna be folyton T10 csatákba stockként másrészt nem lenne a csapatom folyton istenverte retardált banda. 26 csatám van eddig vele abból 19 vereség. Letörlöm a búsba az egész játékot szerintem
  • Nazarov77
    Tudom láttam, de tőle kérdezem hogy eredetileg minek szánta, vagy erre gondolt? Mert akkor felvilágosítást kérek :D
  • Nazarov77
    Hasonló volt velem is csak ott mi szívtuk meg. Campshire map tőlünk mindenki felmászott a hegyre kempelni, csak én meg egy E-75 támadott ( tiger(P)vel voltam ) kör végére mindenki meghalt csak mi ketten éltünk mire befoglaltak.
  • Adjunktus
    " mikor felakad a tank egy kavicsra és a bogauristenért nem tudom leszedni."
    68543