418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #68672 A meccs alatti chat-et valahogy vissza lehet nézni? -
Nem minden tartállyal. Éjjel kettőig még tart. -
3 napi az volt, még reggel 7-ig az van, de nem mindenfajta tankkal. -
Sajna nem vok prémiumos :/ Elég a Metin 2-őn :) -
Duplázós hétvége van? Észre se vettem. :D -
Az mi is?? Töltésgyorsító?? -
Ma reggel volt egy triplám, de csak 345 xp-t kaptam 3001 p-vel, igaz ki is kaptunk.
-
Bocs, nem KV-3,at, hanem farmosnak megint egy KV-t. Azért ne túlozzak má :))) -
Plata #68664 Nekem már t5-ön is volt,például Stugon volt lövésgyorsító meg asszem rammer.10 aranyért levehető. -
endrodiz #68663 Defeat
Battle: Himmelsdorf 2011. október 16. 21:20:05
Vehicle: T20
Experience received: 164
Credits received: 10 322
Battle Achievements: Defender
Kedves Robofight(HTO)!
Ezt a meccset nyilván így is úgy is buktuk volna, de, ha védekezés közben nem parkolsz mögém a GwPanthereddel, talán icipicit tovább csiki-csukizhattam volna és lehet a végén életben maradok, ami vel megspórolhattam volna a javítás költségét, amely így pont 0-ra hozta ki ezt az amúgy sem fényes meccset. Legközelebb légyszi keress az artydnak más fedezéket! Köszi. :P -
Még alap az IS, tegnap vettem. Az event kezdetekor volt 48.000 pízem, azóta vettem egy IS-t, egy KV-3-at, és most van még 600.000 pízem...
Azt mondod, karcsú??? :D -
Plata #68661 Sniper,de ő nem azt kapta szerintem,ahhoz karcsú az xp. -
Plata #68660 Hopp Sharpshooter.a h kimaradt. -
A harmadik mi angolul? -
Plata #68658 Sharpsooter master gunner? -
Nem megbántani akarlak, de duplázós hétvégén ez igen karcsú :) -
Győzelem!
Csata: Komarin 2011. október 16. 21:14:20
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 424
Szerzett kredit: 22 841
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész -
Szerintetek érdemes Tier-7es tankra venni nem leszedhető felszerelést? Gondolok itt IS és Tiger-re. És mi a leghasznosabb rá? -
Szakesz #68654 Tier 10 heavyvel alkalmazkodni kell a szituációhoz, hogy MINDIG te vagy a top tank. Leginkább te befolyásolhatod a csata végkimenetelét. A harc oroszlánrészét neked kell bevállalnod, nincs mese. Ezen a platoon segít, valamint ha valamilyen szinten kommunikálsz a csapattársaiddal.
Persze ha totál idióták, - ami nagyon könnyen előfordulhat - akkor nincs mit tenni... -
Személyfüggő nézd meg overlordot neki biztos nagyon+os
-
Plata #68652 Én a mai napon a két kedvenc tankomat adtam el,M41 és T32,t34 egy szar fostalicska,m12 nem rossz,de vannak hibái,az m6-ot ő sem hajlandó sebezni. -
lammaer #68651 "És a VK 3000-es típusok jók farmolni?"
Sztem nem.. persze, plusszosra minden további nélkül ki lehet hozni, mivel ugye Tier6-osok, de ahogy azt sokszor leírta már mindenki, Tier5nél keresd a farmtankot. Nem érdemes rajta rugózni :) -
levennéd a bannomat ???! hm -
milyen fejlesztés jó e-75 re gyors toronyforgatás? vagy mi legyen a 3. ötlete van valami hozzáértőnek? a töltésgyorsító alap de mi legyen a másik kettő, nehéz tankról van szó tehát távolra kell lőni de ha helyzet meghozza közelharban is akarok érvényesülni.... ezzen dekkolok. -
hNeo #68648 fogalmam sincs mit tegyek. sose volt még 20% alatti winratem semmivel. -
spiczi91 #68647 kreditduplázó van rajta holnap reggelig, bár ez anélkül is szép :) -
hNeo #68646 meghalok, nincs átlagsebzésem.
jön 8 tank, és legyaláz. ha kempelek akkor a többiek meghalnak, és utána jön 8 tank és legyaláz. -
Jó kis pénznyomdává alakították a pí-t. -
Én ma akkor akadtam ki, amikor ez a nagy dög simán legyorsulta a KV-3-am:) -
TDantes #68643 150-es ágyú ,meg van rá? Amúgy a winrate szart se számít.
A legtöbb csatában jó tank ez. Jobb is mint a Masu. Jól kerestem vele a csatákban, XP-t és crediet hála a nagy sebzésnek.
Kivéve ma, ma kiakadtam mikor egy nyomorék IS3 szemből kilyuggatta a tornyot, én meg lepattantam róla! Ilyen faszságot -
Szakesz #68642 Mennyi az átlagsebzésed? -
hNeo #68641 na megvettem az E-100 at.
15% winrate-val nyomom vele... hajam égnek áll hogy mennyire használhatatlan.
mit csinálok rosszul? -
Au bocs, nem olvastam vissza, pedig még ezen az oldalon is volt.
Nem semmi, jó kis tank lehet az :) Miután kilőttek egyszer néztem valakit, aki T-50-2-vel nagyon jól játszott. Egy IS-3ast szédített 1-1ben és nem a tankot kerülgette lakevilleben, hanem az egész házat, mégsem bírt ráfordulni a heavy, és ki is kapott... -
Oddball29 #68639 Egyszeri fullos (70 db) feltöltés 105-ös tarackba nincs 5k kredit. A 76-os még ehhez képest is filléres.
Ha kettőt (lövést,nem kill) lősz vele, még prémium nélkül is lehetetlen egy meccset mínuszosan kihozni vele. -
Hopp mellényomtam
patchaou
Bocsi igaz:) 0.7.0 de az lesz a következő? -
Bocsi igaz:) 0.7.0 de az lesz a következő?
lammaer
Bocs igaz nem írtam, KV-val 107-el nem szoktam hátul campelni, bár nem vagyok közel sem jó játékos ezért inkább támogató játékot játszom. Ki is lőttek mert beszorítottak két oldalról, na eztán kaptam meg a big noob címet :) Engem nem zavar ez mert nekem ez csak egy játék és semmi több.
Oddball29
Oké és a jobb fegyverbe a lőszer? Tehát lehet farmolni vele?
És a VK 3000-es típusok jók farmolni? -
lammaer #68636 "He he ez nálam top tankként 5 enemy tank kilövése után megkaptam a big noob cimet, a többiek 2-nél többet nem lőttek ki."
Nos, csak mint az ördög ügyvédje... nyilván te jól játszottál, de valljuk be, a noob szerezhet 5 killt.. mondjuk leghátul campelve, míg a többiek véreznek, nyugodtan lelövöldözgeti a célpontokat.
Mint tudjuk, hacsak nem úgy intézed hogy 1vs1ben harcolj mindenkivel, a killek megszerzése gyakorlatilag vakszerencse kérdése. Hiszen amikor 1nél több ember lövi a célpontot, tényleg mák hogy ki viszi a killt. -
töltésgyorsító -
lammaer #68634 Ez most véletlenül nem dupla kredit szorzóval volt? :) -
Oddball29 #68633 M4A3E2-őt szaros 3500 kreditből kijavítják.