418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    A meccs alatti chat-et valahogy vissza lehet nézni?
  • patchaou
    Nem minden tartállyal. Éjjel kettőig még tart.
  • Artman
    3 napi az volt, még reggel 7-ig az van, de nem mindenfajta tankkal.
  • Artman
    Sajna nem vok prémiumos :/ Elég a Metin 2-őn :)
  • HappyHunter
    Duplázós hétvége van? Észre se vettem. :D
  • Artman
    Az mi is?? Töltésgyorsító??
  • patchaou
    Ma reggel volt egy triplám, de csak 345 xp-t kaptam 3001 p-vel, igaz ki is kaptunk.
  • Artman
    Bocs, nem KV-3,at, hanem farmosnak megint egy KV-t. Azért ne túlozzak má :)))
  • Plata
    Nekem már t5-ön is volt,például Stugon volt lövésgyorsító meg asszem rammer.10 aranyért levehető.
  • endrodiz
    Defeat
    Battle: Himmelsdorf 2011. október 16. 21:20:05
    Vehicle: T20
    Experience received: 164
    Credits received: 10 322
    Battle Achievements: Defender

Kedves Robofight(HTO)!
    Ezt a meccset nyilván így is úgy is buktuk volna, de, ha védekezés közben nem parkolsz mögém a GwPanthereddel, talán icipicit tovább csiki-csukizhattam volna és lehet a végén életben maradok, ami vel megspórolhattam volna a javítás költségét, amely így pont 0-ra hozta ki ezt az amúgy sem fényes meccset. Legközelebb légyszi keress az artydnak más fedezéket! Köszi. :P
  • Artman
    Még alap az IS, tegnap vettem. Az event kezdetekor volt 48.000 pízem, azóta vettem egy IS-t, egy KV-3-at, és most van még 600.000 pízem...
    Azt mondod, karcsú??? :D
  • Plata
    Sniper,de ő nem azt kapta szerintem,ahhoz karcsú az xp.
  • Plata
    Hopp Sharpshooter.a h kimaradt.
  • patchaou
    A harmadik mi angolul?
  • Plata
    Sharpsooter master gunner?
  • patchaou
    Nem megbántani akarlak, de duplázós hétvégén ez igen karcsú :)
  • Artman
    Győzelem!
    Csata: Komarin 2011. október 16. 21:14:20
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 424
    Szerzett kredit: 22 841
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
  • Artman
    Szerintetek érdemes Tier-7es tankra venni nem leszedhető felszerelést? Gondolok itt IS és Tiger-re. És mi a leghasznosabb rá?
  • Szakesz
    Tier 10 heavyvel alkalmazkodni kell a szituációhoz, hogy MINDIG te vagy a top tank. Leginkább te befolyásolhatod a csata végkimenetelét. A harc oroszlánrészét neked kell bevállalnod, nincs mese. Ezen a platoon segít, valamint ha valamilyen szinten kommunikálsz a csapattársaiddal.

Persze ha totál idióták, - ami nagyon könnyen előfordulhat - akkor nincs mit tenni...
  • noname23
    Személyfüggő nézd meg overlordot neki biztos nagyon+os
  • Plata
    Én a mai napon a két kedvenc tankomat adtam el,M41 és T32,t34 egy szar fostalicska,m12 nem rossz,de vannak hibái,az m6-ot ő sem hajlandó sebezni.
  • lammaer
    "És a VK 3000-es típusok jók farmolni?"

Sztem nem.. persze, plusszosra minden további nélkül ki lehet hozni, mivel ugye Tier6-osok, de ahogy azt sokszor leírta már mindenki, Tier5nél keresd a farmtankot. Nem érdemes rajta rugózni :)
  • tigrincses
    levennéd a bannomat ???! hm
  • tigrincses
    milyen fejlesztés jó e-75 re gyors toronyforgatás? vagy mi legyen a 3. ötlete van valami hozzáértőnek? a töltésgyorsító alap de mi legyen a másik kettő, nehéz tankról van szó tehát távolra kell lőni de ha helyzet meghozza közelharban is akarok érvényesülni.... ezzen dekkolok.
  • hNeo
    fogalmam sincs mit tegyek. sose volt még 20% alatti winratem semmivel.
  • spiczi91
    kreditduplázó van rajta holnap reggelig, bár ez anélkül is szép :)
  • hNeo
    meghalok, nincs átlagsebzésem.
    jön 8 tank, és legyaláz. ha kempelek akkor a többiek meghalnak, és utána jön 8 tank és legyaláz.
  • noname23

Jó kis pénznyomdává alakították a pí-t.
  • bardocz
    Én ma akkor akadtam ki, amikor ez a nagy dög simán legyorsulta a KV-3-am:)
  • TDantes
    150-es ágyú ,meg van rá? Amúgy a winrate szart se számít.

A legtöbb csatában jó tank ez. Jobb is mint a Masu. Jól kerestem vele a csatákban, XP-t és crediet hála a nagy sebzésnek.
    Kivéve ma, ma kiakadtam mikor egy nyomorék IS3 szemből kilyuggatta a tornyot, én meg lepattantam róla! Ilyen faszságot
  • Szakesz
    Mennyi az átlagsebzésed?
  • hNeo
    na megvettem az E-100 at.
    15% winrate-val nyomom vele... hajam égnek áll hogy mennyire használhatatlan.

mit csinálok rosszul?
  • LSL
    Au bocs, nem olvastam vissza, pedig még ezen az oldalon is volt.
    Nem semmi, jó kis tank lehet az :) Miután kilőttek egyszer néztem valakit, aki T-50-2-vel nagyon jól játszott. Egy IS-3ast szédített 1-1ben és nem a tankot kerülgette lakevilleben, hanem az egész házat, mégsem bírt ráfordulni a heavy, és ki is kapott...
  • Oddball29
    Egyszeri fullos (70 db) feltöltés 105-ös tarackba nincs 5k kredit. A 76-os még ehhez képest is filléres.

Ha kettőt (lövést,nem kill) lősz vele, még prémium nélkül is lehetetlen egy meccset mínuszosan kihozni vele.
  • xblades
    Hopp mellényomtam

patchaou

Bocsi igaz:) 0.7.0 de az lesz a következő?
  • xblades
    Bocsi igaz:) 0.7.0 de az lesz a következő?

lammaer

Bocs igaz nem írtam, KV-val 107-el nem szoktam hátul campelni, bár nem vagyok közel sem jó játékos ezért inkább támogató játékot játszom. Ki is lőttek mert beszorítottak két oldalról, na eztán kaptam meg a big noob címet :) Engem nem zavar ez mert nekem ez csak egy játék és semmi több.

Oddball29

Oké és a jobb fegyverbe a lőszer? Tehát lehet farmolni vele?

És a VK 3000-es típusok jók farmolni?
  • lammaer
    "He he ez nálam top tankként 5 enemy tank kilövése után megkaptam a big noob cimet, a többiek 2-nél többet nem lőttek ki."

Nos, csak mint az ördög ügyvédje... nyilván te jól játszottál, de valljuk be, a noob szerezhet 5 killt.. mondjuk leghátul campelve, míg a többiek véreznek, nyugodtan lelövöldözgeti a célpontokat.

Mint tudjuk, hacsak nem úgy intézed hogy 1vs1ben harcolj mindenkivel, a killek megszerzése gyakorlatilag vakszerencse kérdése. Hiszen amikor 1nél több ember lövi a célpontot, tényleg mák hogy ki viszi a killt.
  • Met
    töltésgyorsító
  • lammaer
    Ez most véletlenül nem dupla kredit szorzóval volt? :)
  • Oddball29
    M4A3E2-őt szaros 3500 kreditből kijavítják.