418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Rengeteg játéknál pedig ez a helyzet. Valahogy programozóéknál ez a többszálas programozás nem igazán terjedt el. Ezért is van pl hogy 6 magos processzort venni sokszor visszalépés a 2-4 magosok után, mivel fogyasztás/hőleadás problémák miatt általában minél több a mag, annál jobban lassul a magfrekvencia. Illetve ugyanazt a frekvenciát horrorárú 6 magos tudja csak.

Az egyik legnagyobb ITs parasztvakíts mostanában a "minél több magot az otthoni gépekbe" terület... szükségtelen, de még hátrányos is lehet.
  • foxbat88fx
    Ja, sajna én sem :/ csak a wotot
  • Attiska
    Hummelre nincs ventillátor, nyitott a küzdőtér. :) Ott a természet adja a szellőztetést. :)
  • lammaer
    Na, akkor te se tolod itt nekünk a GDP-t, te átok :)
  • lammaer
    csak hogy promótáljam a faq-t és kevesebbet kelljen újraírnom :)

"Az extra modulok (töltésgyorsító, célzéspontosító) alapvetően a csicsázás kategóriába tartoznak. Az, hogy mennyire vagyunk hatékonyak egy csatában, elsősorban tőlünk és a tankok alaptulajdonságaitól és fegyverzetétől függenek. Az extra modulok hatása inkább csak pszichológiai, ha mondjuk az ágyúnk eleve pontatlan, nem fog csoda történni ha felrakunk rá pár 100K creditért egy “célzásjavítót”."

"Mindenképpen, csak akkor gondolkodjunk el extra modulok megvételén ha már nincsenek anyagi gondjaink a következő tankok megvételénél."

Természetesen szubjektív, nyílván lesznek olyanok akik szerint létfontosságúak a modulok :) Ha lenne olyan ami pl 10%-al növeli a frontarmort, na azt annak nevezném :)
  • foxbat88fx
    reggel van még :D most keltem fel
  • foxbat88fx
    nem azért írtam! :D csak hogy másnak is felhívjam rá a figyelmét! :P
  • lammaer
    Nézd úgy hogy, 10% a töltésgyorsító miatt, 5% mert tettél fel rá ventillátort is... máris 15% :)
  • Attiska
    Pont ezért kérdeztem, 500 ezer kredit szerintem sok -10%-ért.
  • Attiska
    Azért ma már a több magos procik világában elég nagy baj, ha csak egy magot használ egy program.
  • lammaer
    "elárulom nektek... szóval ide nem vga kell hanem CPU."

Mintha nem ezt irtam volna, úgy árultad el :)
  • foxbat88fx
    elárulom nektek hogy amikor még megvolt az E8400-es kétmagos cpu-m (3ghz) akkor egy 9800GT-m (1024MB 256bit) volt, betettünk egy 9500GT-t (512MB 128bit) és simán ment max grafon a wot, szóval ide nem vga kell hanem CPU.
    Most egy régi Dual core van benne, E2160 ami alapból 1.8ghz-s és meghal alatta a wot, de felhúztam 3ghz-re mivel bírta az alaplapom, és így olyan mintha vettem volna egy 20E ft-os E6600-ot kb. :)
  • brasco84
    őszintén? sztem nem :D legalábbis nincs annyira összehasonlítási alapom, mivel hummelba van kb 60 csata, + pár hete volt ez az akció féláron, akkor vettem meg rá ezt mer occsó volt, ráaádsul a crew is csak olyan 83-84% körül van.. 10% tényleg nem sok
  • foxbat88fx
    akkor látom nem csak én álmodom WOT-al xD múltkor azt álmodtam hogy ferdim volt :D
  • DummyBoy
    Jól néznének ki az 1000+ csatált megélt KV-k :)
  • Attiska
    Amúgy kár, hogy a csata után, a garázsban már nem látszanak a becsapódási helyek a harckocsin.
  • Attiska
    Azért vannak jó körök JagdPzIV-el is, úgy hogy csak sebeztem, killt nem értem el.

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2011. október 17. 11:20:03
    Jármű: JagdPz IV
    Szerzett tapasztalat: 752 Szerzett kredit: 22 513
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Kay Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész

• Sippie
    nekem csak dualcore 2.33 ghz-m van, és így is megy normálisan, néha kicsit lassan töld be ha mellette sokat dolgozik pl a firefox, ha viszont nem fut semmi akkor sima ügy, azzal is menni fog gondolom.
  • Sippie
    Ááá, azt álmodtam hogy bevezették a Prém T34-et pont mielőtt megszereztem volna... jáj, szörnyűséges volt :D:D:D
  • Attiska
    Amúgy érezhetően gyorsítja a töltési időt? Az a 10% nem tűnik soknak. Gondolkodom rajta, hogy vegyek-e a Hummelre.
  • brasco84
    sejtettem, de hátha :D thx, akkor vár rám egy 500k-s kiadás majd ha meglesz
  • Attiska
    Nem, mert a Hummelé tüzérségi gyorsító.
  • brasco84
    a hummelen használt töltésgyorsítót fel lehet tenni IS3ra? bár gondolom nem :(
  • DarkHorSe
    Mar azokat is kikapcsoltam, veszek ide egy kartyat inkabb :)

Azert koszi.
  • S1mlis
    A Textura Pack nem ad plusz Fps-t ,csak a betöltési időt hivatott csökkenteni,de ezt a telepítéskor is írja.
    Használd a WoTTweaker programot.Ki lehet kapcsolni a füst,felhő stb. nekem használt.
  • Attiska
    Az ellenfél előbb 1-10-ről fordított. :(
  • DummyBoy
    A Signal Range-et a rádió típusa határozza meg elsődlegesen :)
    És csak utána a Rádiós ...
  • Glo
    Elmész portásnak vagy éjjeli örnek, veszel egy mobilnet sticket oszt hajrá :D
  • DarkHorSe
    Nincs tuzfal, fonok van de nem igazan erdekli, addig amig megcsinalom amit kell.
  • KohnBela
    "Hat ez a gep a melohelyemen van, nem is akarok ilyen teren sokat kolteni ra :DD"

Mindig ilyen melóhelyről álmodoztam.

Nincs tűzfal, nincs főnök? :)
  • DarkHorSe
    Hat ez a gep a melohelyemen van, nem is akarok ilyen teren sokat kolteni ra :DD

Olyan 40-50 fps akarok kisajtolni a jatekbol, minimal grafikan. Most felraktam ezt a textura packot, de nem lett gyorsabb a jatek, igaz csak integralt videokartya van a gepben.
  • patchaou
    Nekem sem mai darab a gépem. A VGA egy HD4670(1GB) Simán elég neki. 30-60 közötti fps-em van van vele. Igaz a gyenge láncszem a gépemben a proci, ami jelenleg egy e2200 (dual 2,2Ghz).
  • lammaer
    Sztem bőven elég a proci, a kártya meg lehet 4850 vagy vmi erősebb, ahogy a pénztárcád megengedi.

A lényeg az, nem kell fél magyarország GDPjét beleőlni a videókártyába, mert egy ilyen öregecske kártyán is jól megy.
  • ilsalon
    Nekem hetekig zsivány körök voltak. Tíz meccsre alig volt 2-3 vereség. Az ótóbbi egy hétben azonban pechszéria van. Volt olyan járgány, amit meg sem tudtam duplázni.
  • lammaer
    Alapvetően nekem is sikeres volt a hétvége, mint a duplák, mind a TigerP-vel való pénztermelés terén (és ezen hétvége alatt olyan 30K XPre meg is közelítettem a VK45A-t). Nagyon jól termelt a P, meg játszani is öröm vele.

Mondjuk lehet hogy a sikerélményhez hozzájárult a platoon Sunrider mesterrel és tesójával :)
  • DarkHorSe
    CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267)

Ilyen proci van ebben a gepben, meg asszem 4 giga ram. Szoval ati 4850?
  • KohnBela
    Lehet hogy én voltam a szerencsés a hétvégén, de szombaton és vasárnap is csak annyira logoltam be, hogy 3 páncélvadászt leötszörözzek. Szombaton összesen 4 meccs kellet, vasárnap összesen 3.

Már készülök hogy milyen pech-széria veszi kezdetét a következő játéknál..
  • lammaer
    Egy jó régi ATI 4850-el is dönget mint a fene, azt használtan már megkapod sztem 15-ért (haver 4870-et vett 17ért, ami ugye egyel magasabb kategória).

Amire inkább figyelj, hogy a processzor erős legyen alatta - és ezalatt nem azt értem hogy 6 magos istenverése legyen, hanem azt hogy az alap/magfrekvencia legyen jó.
    A játék nem használja ki többmagos processzorokat, egy dualcore már bőven elegendő, csak legyen minél gyorsabb.

tehát pl egy 3ghz-es dualcore procin jobban fog menni mint egy 2.5ghz-es 6 magoson (mivel csak egy magot tud használni).
  • KohnBela
    Lehet hogy csak nekem érdekes, de most lettem rá figyelmes:

A WOT-ban a russzki ágon nincs radio operátor. Ez mondjuk rendben van, mert az oroszoknak a tankjaikon elvétve volt rádió -ezért jelentős taktikai hátrányban is voltak a németekkel szemben.

Még az is rendben van, hogy ha nincs is radio operátor, mondjuk a commander multi-taskos, és az rádiózik hogy mégse legyen olyan nagy a hátrányuk a többiekkel szemben. (Habár az lenne jogos, ha jóval nehezebben tudnának kommunikálni mint a többiek)

De az már több mint érdekes, hogy mondjuk egy Tier 9-ben, Radio operator nélkül nagyobb a signal range-ük (830), mint a német Tier 9-esekenk (radio operatorral 810), és majdnem annyi mint az Amcsiknak (szintén radio operátorral 850)!
  • ilsalon
    Ahhoz képest, hogy az egyik legjobb pancélvadász volt a Jpz4, itt elég semmirekellő a szerepe. Sajnos ebben a játékban a rövid 88-as puska gyengécskére sikerült.

Én ezt orvosoltam volna azzal, hogy megadom neki a hosszú 88-ast. Ebben a játékban úgyis hihetetlen fegyvereket kaptak meg járművek. Sokszor a tervező anno gondolni sem mert rá, de a wargaming csak felpasszírozta a gépre az ágyút. Ilyen szemlélettel igazán ráfért volna a hosszúpuska. Vele szemben a Su100 egészen hatékony, az amcsit meg nem ismerem.