418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #68792 Miért ne?
Ráfogják a gránátra.
A Yenkik egyébként is inkább a gránát fajtákkal bűvészkedtek,mintsem az ágyúkkal. -
bornofakone #68791 #68782
nem gondolom h 270 körül lenne a pen-je, az összes német tank b.zi kitérne a hitéből ha így lenne h ők "csak" 240-el rohangálnak 128-sal, míg 1 amcsi a 120-sból 270-s pen-en aprít....:D
nem mondom h nem örülnék neki, de 99% esélyt látok arra h nem így lesz, nem hiszem h több lenne a penje mint ami a t53-nak van...inkább csak gyorsabb lesz (most is elég gyors :D hát ha még mondjuk 6.8 v 7-s rofja lenne XDDD) de amúgy nem tudom h milyen előre lépés lehetne a mostani t53-hoz képest....inkább azt tudom elképzelni h kb a mostani adatokat kapja meg ami a t53-nak van, a t53-t pedig rommá nerfelik úgy mint pl. a 105-st... -
A legvastagabb pontján annyi a páncél, nem kockacukor forma tankokkal megyünk :D Nem mindenhol annyi a páncél! :) -
ilsalon #68789 Én arra számítok, hogy késni fognak, ezért meglesz a gép. Bár ezzel a hozzáállással meg ellenkezik, hogy a garázsomban meg ott állnak a kv-k és várják a cserét.
A panthert is csak azért fejlesztettem ki, hogy így legyen egy nagyobb gépem a cserénél. Az mondjuk igaz, hogy a panther II-be meg időközben beleszerettem.
-
PetiPetiHUN #68788 No egy hete álltam rá a T29-re a prém T34 miatt. Eddig már ki volt fejlesztve rá minden kivéve a legjobb motor. (az lehet hogy nem is lesz)Volt 10k xp meg 5k free most van 65k xp meg 10k free. Szeretném hétvégére kifejleszteni a T32-őt a free nélkül, az megy a lánctalpra. Onnan még min 5 hét azaz legjobb esetben november végére lesz meg. Remélem novemberben (is) jó event lesz (lehetőleg amcsi tartályokkal) és sikerül a hónap végére összehozni mindent. Ott még nem tartok mint Sippie de egy hónap múlva én is tankokkal fogok álmodni. Ordítani fogok ha egy nappal előtte hozzák be a prémet mielőtt sikerülne kifarmolni. December közepe szerintem jó időpont lenne. Ja a credit is zűrös lesz valószínű ott fogok állni egy M103-al meg a T34-el és 5 üres hellyel, képzetlen legénységgel, lőszer nélkül és ez még a jobbik eset lesz. -
Renegade #68787 na, dagadt leoval megvolt egy Masu, már csak az E100 hiányzik a t10-esek közül. :-) -
Ry0K3N #68786 első torony 220 mili front 2. torony 200 mili front, nem úgy néz ki hogy vajból lenne -
brasco84 #68785 wotdb másnak sem jó? folyamatosan hibaüziket dobál, meg orosz lett az egész.. -
S1mlis #68784 Ilyen nincs a nap első meccsén Top Gun lettem és ... :
-
Oddball29 #68783 Inkább felette, mint alatta. -
Oddball29 #68782 Overlord said...
Q: Overlord , could you tell us the status of the 120mm gun m58, What is the penetration,damages,accuracy and the RPM of this gun?
A: Not yet. But you can pretty much figure it out if you find RL data.
October 16, 2011 11:18 AM
Hát ez olyan 275-ös átütés körül lesz... -
brasco84 #68781 köszi, még laza 90k xp és meg is van :D de most még az IS3hoz is kell 18 -
gseldon #68780 picit javul, de 40-45% fölött sose lesz. Néha nagyon adja játék, 6-7 kill egy csatában, szinte minden talál, csak aztán a következőben meg semmi sem talál még az sem, ha egy ellenségre a mező közepén 100-mre teljesen rá vagy állva, még egy kis darabja sincs a célzókörön kívül. -
ilsalon #68779 Régen a Hummel volt borotva pontosságú, most meg a panther a legjobb. Viszont a nagy gépekkel meg már majdnem mindig sebezel a splash miatt. -
brasco84 #68778 azt mindegyik tankra érdemes megvenni :) -
brasco84 #68777 OMG... grillével nyomtam 200 at, de erre nem jöttem rá, köszi :D láttam h X jó vmire, de sosem próbáltam.
más: akinek esetleg van gw pantherja, az meg tudná mondani, hogy javul e a hitratio? mert grillével hummellal kriminálisan szar.. kb 28-30% pontatlan egy fos mind a 2. -
gseldon #68776 Nagyon megéri. Az első torony vajból van, a másodikról meg pattog minden. -
vk2801 van, és a t50-nél tartok, de nekem a két táccső van rajta, meg a venti, malinovkát imádom, láttatni az egész ellenséget, és mehet a célbalövés az első percben, én persze nem lövök :D
Artyvadászat jó, meg jagdtigert is szedtem már szét vele :D -
Ry0K3N #68774 IS3-ra megéri megvenni a fejlesztett tornyot? -
ilsalon #68773 A löwével pedig lehet jót karatéjozni. Régebben alig bírtam átlőni szemből a KT ágyújával, manapság meg kisebb puskákkal is átlövöm. Szerintem pusztán szerencsétlen voltál. -
Mert megmozdul a lánctalp, ha az megmozdul szétugrik a picsába, és kezdheted a célzást előröl. Ha csak a cső/torony mozog, és lassan mozgatod, akkor megtartja a pontosságát. Húzd be 'X'-el a kézifékez, és akkor nem engedi megmozdítani a lánctalpat véletlenül (viszont nem is tudsz a torony mozgási szögén kívülre célozni). -
brasco84 #68771 én nem tudom ezek a lőwék miből vannak, de igegesítő. IS 122 essel lövöm pontban a picsáját, 10 méterre állok tőle, ő le se szarja. HE vel 5%, következő szintén 5%, utána váltok AP ra, mondom seggbe az bemegy, persze nem ment, aztán már észbekapott és azt a 300 hpm eltűntette... pedig azért az a 80mm nem olyan sok hátul, mindegy, majd Is3 al talán nagyobb sikerem lesz :D -
Wlanseraf #68770 Többször le lett már írva.. az engine már tudja a Multi-Core támogatást.. csak a Wargaming nem fizet érte:DDDDD ezért nincs:) -
Glo #68769 Elérted az arty celzószög limitjét, és ha kijjebb húzod akkor meg kell mozdítsa az egész tankot, nem csak a löveget. Emiatt újrakezdi a cél bemérését. Bal oldalt lent látod, ha narancssárga a szögjelzö, akkor ne húzd odébb, mert szívni fogsz (meg várni) :) -
Glo #68768 Jaja. Nekem a Grillén is volt Àlcaháló, töltésgyorsító meg célzásgyorsító. Gyenge 1 milla körül volt. Aztán asszony játszott vele, mondta kipróbálná a Hummelt, mert megvan rá a lé. Nosza, legénységet átültettettem vele, mondom adja el. 0,1 másodperccel késtem el a halálsikollyal, hogy NE!!! Most gyüjthetek újra töltésgyorsítóra, álcahálóra, célzásgyorsítora, mert az ment a Grillével a levesbe..
Sebaj, KV szépen hoz, kb 50 kör azt meg is van :) -
brasco84 #68767 azt artynál sosem értettem, miért van az hogy mondjuk már viszonyalag kicsire összeszűkült a célzás, a tank eltűnik, pár "centire" odébb megy (minimapon) tök lassan viszem felé, és maxra kitágul, ami újabb 5-6 sec, hogy ne mellé lőjek.. de ez nem mindig van így, néha ha gyorsabban is mozgatom az egeret, nem tágul ki vészesen. -
De a kommander az logikus ... minél jobban képzett, annál jobb látcsövet kap és annál messzebb lát :)
Viccet félretéve, a játékra vonatkozólag írtam :) A rádió típusa határozza meg a max távolságot, a rádiós képzettsége pedig, hogy ezt hány %-ban tudja kihasználni :) -
foxbat88fx #68765 hát figy :D arty vadászatra, E-75 alázásra :D meg ilyenek... neked is megvan? -
Spheriot #68764 Orosz hevik-nél igenis érezhetőek azok a 10%-ok. -
Akkor te se scoutolásra használod azt a tankot :) -
2 dolog kell a hummelre, célzásgyorsító és töltésgyorsító, nem olcsó, de átviheted majd a gwpantherre.
E nélkül a másik arty fog mindenkit kilőni előled, és te már csak a roncsokba fogsz beledurrogtatni, illetve le fogsz maradni jó pár lövésről a lassú célzás miatt. És nem mindegy, hogy egy csatában 8at vagy 5öt tudsz lőni.
Ezt olyan 300 csata tapasztalata végett mondom. -
Adjunktus #68761 Hát a rádió operátornak,maximum akkor lenne köze a signal range-hez,ha ki lennének rögzítve a tetőre gumipókkal és óbégatnának egymásnak.
A rádió adás-vétel hatótávolságához,az ég világon semmi közük.
Ők csak kezelik a rádiót.
A töltő kezelőtől sem fog messzebbre repülni a gránát.
Esetleg ha a hóna alá kapja oszt elszalad vele az ellenségig. -
foxbat88fx #68760 jaja, legutóbb én is megvettem a cuccokat előre a T-50-2-re (töltésgyorsító, szellőző, rammer) előtte meg T-34-85-re vásároltam be! :) -
brasco84 #68759 250 ért vettem, mert majd úgyis kell :) figyelni kell az ilyen eventeket -
Attiska #68758 Hát ja, kevés program használja ki a több magot, vagy alapban le van tiltva egynél több mag használata, ügyeskedni kell egy kis config file szerkeztgetéssel, mint az IL2 esetében. -
Attiska #68757 Álcaháló és periszkóp nekem is van a JagdPzIV-en. -
Ja, természetesen nem csodaszerek, de azért ennyire feleslegesnek sem feleslegesek :) Ezért kell a féláras eventekre már előre keményen gyűjtögetni :)
-
lammaer #68755 "alapvetően"
Valamit nyilván számít, de messze nem annyit mint amennyibe kerül. -
lammaer #68754 Ja, tényleg :) -
Meg a crew :)
Érdekes ez a csicsázós rész ...
A Rammer pl: főleg alacsony ROF-al rendelkező tankokon tud jótékony hatást kifejteni ... vagy a GLD Arty-n és TD-n ... vagy a Vertival stabilizer médiumon ... Camo netet és Bino-t már nem is mondom ...
Biztos hogy csicsa?
Arról nem is beszélve, hogy a "célzásjavító" (Gondolom ez lesz a Gun Laying drive ...) a célzási időt redukálja ... nem pedig a pontosságon javít ...