418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezzel lehet hogy bővítetted Adjunktus szótárát :)
-
Szakesz #68831 Jó lesz az Józsi bának is. :) -
Szakesz #68830 Mhhh..., Jószi bá kijön a kocsmából és megpillant egy szekeret maga előtt. Azt mondja; "ha én vagyok Jószi bá, akkor ellopták a lovamat, de ha nem én vagyok Jószi bá, akkor találtam egy szekeret..." :) -
Szakesz #68829 Ebben a játékban már a ruszkik anyját sem szidhatjuk büntetlenül?! Ezt kikérem magamnak!
Mégis mit képzelnek ezek?!
-
nobodyattis #68828 Nézd már a kis faszszopó kis buzi Kacsa 1 es 2 hétre kibanolt a chatrol
Áruló 15 éves kis cigánygyerek azért mert szidtam a ruszki kurva anyját a fejlesztőknek ráadásul m agyarul féreg buzi -
Oddball29 #68827 A plebs az ilyen. Felelőtlen, önző, gyáva és ostoba. Jönnek az ingyenjátékra, mint légy a szarra. -
Kicsit pihentetem, mert Overlord megint ráfeküdt a szopassuk a német tankokat piros gombjára.
Ilyen nincs, hogy a kávédoboz szemből ellövi a motoromat és fél hpémat amit még eltűrnék ha nem egész nap ezt a szarságot csinálná a játék így már kicsit unalmas hogy engem állandóan felgyújtanak mint egy villanykörtét. -
Attiska #68825 Ehhez az optikához kellene egy link. :) -
Ne hidd azt, hogy ha valamilyen tankot sikerül megszerezni, akkor abbahagyod :) Én a legelején a KV3-ig akartam eljutni, mikor az meglett, akkor az IS-3ig mikor az meglett az IS-4ig, ami most lett meg, de most már kell az E75 és a T-54 is. Ördögi kör -
Pofás:-) -
Nazarov77 #68822 FT-17 camoval ( tier 1 francia ):
-
Moonrae #68821 Vereség
Csata: Mountain Pass 2011. október 17. 19:00:51
Jármű: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 6
Szerzett kredit: 2 519
wow -
VanDaal #68820 Néha elgondolkodom, hogy csak ez a játék vonzhatja-e ennyire a rosszindulatú, frusztrált, primitív embereket ("Egész héten cseszegetett a főnök, de most aztán beülök a tankomba és eltiprok mindenkit, elszidom mindenki anyját és jól megszivatom a csapattársakat is" hozzáállás), esetleg ingyen prémiumot oszthatnak az elmegyógyintézetekben, kisegítőiskolákban. Lehet én vagyok szerencsés, de az élet más területén még nem tűnt fel, hogy ennyire sok lenne a barom. Persze akadnak mindenhol szép számmal, de azért talán nem ennyi. Napi 4-5 csatánál többet ritkán bírok lenyomni úgy, hogy ne lenne tőle egekben a vérnyomásom. Ha egyszer meglesz az IS-4, biztos, hogy egy nagyon hosszú pihenő fog következni.
-
Még akkor se történne semmi de természetesen direkt rosszmájú beficcentett hsz-ek elkerülés végett
[IMG]http://www.madden-school.com/forum/images/smilies/omgwtf.gif[/IMG
-
davidbog #68818 Ha a valós adatok alapján csinálják meg az amerikai 120 mm M58-at, akkor az átütése olyan 265-275 mm között lesz. A tűzgyorsasága pedig 5 lövés/perc volt.
Az átütésére nincs olyan érték, amely megfelelne a WoT-ban lévő feltételeknek. Viszont össze lehet hasonlítani a szovjet 130 mm S-70 löveggel, mert annak megvannak az adatai. A 120 mm-es minden távolságon (csak két adat van a 120 mm-esnél, szóval ennél a kettőnél) konstans 26 mm-el erősebb 60°-os páncél esetén. Az M58-nál ez a +26 mm valamelyest csökken a yardban mért távolság miatt (talán -5 esetleg -10 mm-el), illetve az eltérő penetrációs követelménytől (újabb -10, -15 mm). Összességében kb. ugyanazt tudta mint az orosz S-70 löveg, kicsit talán erősebb volt. (Fórumokat olvasva változó hogy erősebbnek tartják-e. Valaki azt írja gyengébb az M58. Gondolom a kisebb csőtorkolati energia miatt. Nem lehet biztosan tudni.) Ezért szerintem olyan 265-275 mm közötti értéknek kéne lennie a WoT-ban.
A RoF biztosan nem a reális érték lesz. A WoT-ban alig van néhány olyan löveg, amelynél a valós tűzgyorsasági érték szerepel. Azt majd beállítják, hogy ne legyen se túl erős se túl gyenge. Én olyan 5,8-6 körüli értékre tippelek. -
Ahhoz nagyon sunyin kel játszani :D -
ilsalon #68816 Nekem is van egy kedvenc medálom - Raider medál. Akkor kapod, ha észrevétlen maradsz egész meccs alatt és elfoglalod a zászlót. Már kettő van és mindkettő artyval.
-
Ja hála ennek, kifejlődött a torony is, mostantól puffogtathatok 122-vel. -
De jót vívtam IS-ben ülve egy Párduccal :D 85-dt volt felszerelve, nem voltam már 100%-on, de hamarabb vettem észre. Szemtől szembe, se fedezék se semmi... Egymásután kétszer lőtte ki a gunnert. Amikor már csak pár száz hp-ja maradt (nekem annyi sem) valamiért rám rontott és megpróbált mögém kerülni, de az utolsó lövésem olyan mákos volt, hogy kiégett mielőtt újra lőhetett volna :D Ezzel meg is nyertük a csatát. -
Oddball29 #68813 Pfff...Nem is tudtam, hogy ilyen is van.
Szu-85-el napi duplázó után kaptam "Invicible" kitüntetést. -
BUG: gyakorló e75,12.8 löveggel ap -lőszerrel rálő egy vk3008 med tankra 6 méter távolságból kb. a kémlelőnyílására! eredmény átvitte a páncélt(bizonyos mértékig:) nem pattant le ! és ami megdöbbentő az egészben egy százalék sem ment le a vk3008 -ról, utánna egy lövés am otorra 28 százalékon volta med ..... EKKORA BUGOT!!! lollllllllllllllllllllllll
-
BUG: gyakorló e75,12.8 löveggel ap -lőszerrel rálő egy vk3008 med tankra 6 méter távolságból kb. a kémlelőnyílására! eredmény átvitte a páncélt(bizonyos mértékig:) nem pattant le ! és ami megdöbbentő az egészben egy százalék sem ment le a vk3008 -ról, utánna egy lövés am otorra 28 százalékon volta med ..... EKKORA BUGOT!!! -
Adjunktus #68810 És tényleg Rotmisztrov volt.Jól emlékeztem.
Dzsáááá de dzsukel vagyook!
.de ha én lövök akkor a 4ik lövésre se történik semmi a KTmmal."
Miért akarod meglőni magadat?
lol -
Szakesz #68809 "...de ha én lövök akkor a 4ik lövésre se történik semmi a KTmmal."
Miért akarod meglőni magadat? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó lenne ha nem gyújtanának fel elölről, hátulról, oldalról, első lövésre minden második körben, de ha én lövök akkor a 4ik lövésre se történik semmi a KTmmal.
-
Attiska #68807 A gárdásoknál azért fegyelem is volt, még ha az emberanyag gyakran cserélődött, szóval olyan nem volt, hogy bebaszva mentek harcolni, mint ahogy a normál seregtesteknél gyakran előfordult. -
gseldon #68806 A gárdahadseregek történetéről bővebben:
http://oroszvilag.hu/?t1=tortenelem&hid=498
-
Szpecnyaz #68805 A gárda alakulatok elvileg jobb felszereléssel voltak ellátva. Szóval gondolom inkább hozzájuk utalták ki az új felszereléseket először, meg elsőbbséget élveztek az utánpótlás terén. Magát a "gárda" címet csak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó alakulatok kapták meg (kivételt képeztek ez alól pl a katyusa v. légi deszantos egységek, ők automatikusan megkapták az elnevezést). De ha mondjuk egy hadosztály Moszkva alatt megkapta a gárda elnevezést, akkor az irtózatos szovjet emberveszteségek miatt, egy a pl Budapest ostromában részt vevő alakulat már rég nem azokból az emberekből állt, mint akik ezt a címet kiharcolták Moszkva alatt. Szóval nem voltak olyan veterán elit alakulatok, mint pl Napóleon öreg gárdája. Azt hogy a szervezeti felépítésük miben volt más, azt nem tudom, de biztos megtalálhatóak a neten az erre vonatkozó adatok. Ha valamiben tévedek, akkor javítsatok ki nyugodtan, mert engem is érdekelne a téma :) -
Attiska #68804 Igen, a gárdahadosztályok jobban kiképzettek voltak, és fanatikusabbak, valamint a felszerelésük is jobb volt a normál hadosztályoknál. -
lammaer #68803 /off
Miért hívták Gárda hadosztálynak? Elitebbek voltak ők a sima hadosztálynál, vagy csak szervezetileg voltak mások?
/on -
lexlutor #68802 ..pedid lattunk ilyet mar az usa agon.. eleg az m6 tornyara gondolni, ahol a ket torony kozott annyi a kulonbseg h hol a csillag.. vagy rendkivul fantaziadus a1-a2 szamozasu agyukra gondolni... tiz kiloval konyebb, 3 cm-el pontosabbakra -
Ry0K3N #68801 Érdekes nem nagyon lőtték még át :) -
ilsalon #68800 Magneto?
-
Adjunktus #68799 Miért,mi fasza lett volna!
Jön a híres 5.Gárda Harckocsi Hadtest.Rotmisztrov(vagy ki volt ott a góré)feszít a toronyban.
Tőlünk meg kiballag Rodolfó bá,oszt mentális csapásokkal összepocsékolja az egész gép parkot.
Csak néztek volna mint a mirelit csirke!:D -
Oddball29 #68798 Tőlem aztán meg verhetik a seggüket a földhöz, az E75 testpáncélja így is erősebb marad, 250 körüli pennel és a pontosabb német ágyúkkal így is mindent ki lehet lőni, ha tudod, hova kell célozni.
Sztem inkább ROF-ben gyengék kicsit. -
Oddball29 #68797 Én afelé hajlok, hogy a mostani T53-hoz képest valamivel kisebb ROF, de nagyobb pen, sebzés marad ugyanaz (400).
Többet kell nyújtania, mert a második ágyúnak tervezett T122 teljesítményben kb. ugyanott van, mint a mostani 120-as (945 m/sec torkolati sebesség sebesség). Ha ki van fejlesztve a T53, a T122-est meg is kapod majd az M103-hoz. Az M58-nak viszont 1067m/sec a torkolati sebessége. Ha nem nyújt többet, akkor csak a nevében lesz új ágyú.
-
ilsalon #68796 Pár éve olvastam egy olyan gránátról, aminél a kilövésnél eldönthetted, hogy hol robbanjon. Így a fedezék mögött lepuló ellen fölött, vagy mellett indíthattad a robbantást. Ráadásul ez egy kézifegyver gránátvetője tudja. Mit lehet megcsinálni egy modern ágyúval!?
-
Adjunktus #68795 Nem szó szerint bűvészkedtek,wazze!
Ha úgy is lehetne,akkor Rodolfó lenne a nagy páncéltörő ász!:) -
Adjunktus #68794 Egyébként sem újkeletű dolog ez.Már régebben is mondták,hogy az új Yenki tankok lövege magas pen értékkel fog bírni. -
ilsalon #68793 Fejlesztett telepatikus úton irányítható uránmagos extra nagyot durranó minigránát.
Még akkor se történne semmi de természetesen direkt rosszmájú beficcentett hsz-ek elkerülés végett