418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FCH kari
    hát nem tudom gyerekek nincsenek iskolában ??hihetetlen szar meccseket megyek ,nem vagyok egy top játékos de megpróbálok oda figyelni dolgokra:(eddig 10mecsböl 8 bukta és igen csak fájdalmas is3-mal
    :P. jellemzö hibák, nyitva marad egy oldal ,megindulunk négyen egy irányba valaki meglát egy kisseb szintü tankot egyböl neki állnek kergetni és wipe stbb.. kissé ki van a kukacom már:P
  • Wlanseraf
    Tegnap is volt 113k vereségem Löwe-vel:)
  • Spheriot
    Löwe persze vannak rosszab körök de inkább olyan 40-70 k között hoz nekem a csúcs 100k volt, De lehet több a javítása és drágább a lőszere is.

No meg valahogy, ahogy meglátnak egy löwet az ellenfelek, az a céljuk hogy mindenáron kilőjék.
  • Toby0501
    Innen.
  • stork13
    Type napi átlagban eddig 38k és 56k pénz között volt, csatánként, tisztán.
    Löwe-m nincs azt nem tudom.
    Mínuszos kör nem volt vele eddig.
  • Spheriot
    Löwe-hez képest egy ilyen kinai szupercsoda több pénzt hozhat?
  • femate
    Azt a célzó rendszert honnan szetted?
  • Bee
    Esetleg orosz oldalon a Katyusát nem tervezik bevezetni prémként? Célozni csak nagyjából kellene, aki nem a magányos farkas stílust kedveli, az nagyobb eséllyel pukkan. :)
  • Nazarov77
    Érdekes ez a csomó 1 fajta tank 1 csapatnál, hétvégén ellenségnél 6db IS volt, nagyon elvertük őket.
  • ollie
    Ugyanez 9 type-pal.
  • Spheriot
    A toronyra és a felfüggesztésre megvolt a xp.
  • Nazarov77
    Van kezdőknek kód prémiumra meg goldra, sokan nem olvasták el hogy csak kezdővel működik és kipostotlák a kódjukat, próbáld ki őket egyik csak jó még:
    http://massively.joystiq.com/2011/09/09/roll-into-the-world-of-tanks-with-a-starter-pack-from-massively/
  • ilsalon
    De a Sturmtigernek nem a rakettás löveget fogják adni, vagy legalábbis valahol ezt olvastam.
  • DummyBoy
    Ha összefognak ... Sajnos lassan a Typeokra is igaz ami a Lowe-re .. ha sok van nálunk akkor bukunk ...

Volt olyan csatánk amiben 7!!! Type volt az oldalunkon ... mentek 7 felé ... buktuk is gyorsan ...
  • crackyS
    affene
  • HappyHunter
    Nem US szerveren játszol?
  • Nazarov77
    Akkor te az USA szerverre regeltél, az nem jó. Regelj újra itt és töltsd le a klienst is innen:
    http://game.worldoftanks.eu/
  • patchaou
    Ez a hétvége nekem főleg azért tetszett, mert kevesebb volt az arty. Szerintem csak akkor szedték elő, amikor az eventen részt vevő tartályuk nem állt készen.
  • TDantes
    Majd ott lesz prémium arty-nak a Strumtiger, olyan 5000-es sebzéssel.
  • hNeo
    A type nagyon durva. 2-3 tájpos összefogva verhetetlen. és minden lepattan róluk...
  • crackyS
    láttam valahol, hogy a zászlónál belehet állítani, nekem viszont csak angol, francia, brazil, és spanyol nyelv elérhető
  • DummyBoy
    Hmmm ... Tier 8 prémium Arty :) De finom is lenne ... Asszem előjönnének a 15 vs 15 artycsaták :)

Mondjuk mióta T50-em van, egyszerűen megkedvelt a WoT ... Eredendőleg nem Scoutolni, hanem artyra vadászni vettem a T50-est ... Persze a T50 csatáim 80%-ban nincs arty ... Utána ha bármi mással megyek, akkor annyiszor 2 arty van ahány csatát előtte mentem a T50-el arty nélkül ...
  • crackyS
    most már biztos hogy nyomorék arty leszek
  • patchaou
    Launcherben kell, magától letölt 12 megát
  • Nazarov77
    Launcherben lehet kiválasztani a nyelvet, keress egy angol/amerikai zászlót és válaszd ki helyette a magyart.
  • HappyHunter
    Mert arra már nem maradt pénzem :)
  • ilsalon
    Én meg az voltam, aki odaszólt, hogy: TŰZ
  • crackyS
    lehet én vagyok hülye, de nem tudom magyarra állítani a játékot
    le kell tölteni vmit előtte?
  • redsting
    Most vettem egy laptopot(Toshiba Satellite pro a60)Feltelepitettem rendesen.Tüzfalon engedélyezve van.Mégis kidob.
  • DummyBoy
    Hmmm ... mondjuk a Lowe-hez meg a KV5-höz viszonyítva lehet gyors a Type xD
  • ilsalon
    És a prémium arty meg majd mindent visz:
    -instant kill, ha sebez, akkor egyből meghalsz, hptól függetlenül
    -nem kell felderítő, mert azonnal lát a minimapon
    -nem kell álcaháló rá, mert eleve bokor alakú
    -nem lesz gond a forgási sebességgel, mert lebeg
  • Adjunktus
    Én önjáró tüzér voltam!
    Most büszke lehetek?Vagy nem?
  • hNeo
    és igen a második világháborúban is így volt.
    a jó katonák kézifegyvert kaptak, akik meg nem lőttek annyira pontosan azok tankot.
    aztán a maradék béna katonából lettek az artisok (akinek jogosítványa is volt abból meg az önjáró tüzér)
    :DDD
  • Nazarov77
    Úr isten nem hiszem el hogy lehet valaki ennyire ostoba, panther L/100as ágyúval hevel lőtte közelharcban a !tigrist!.

• Wlanseraf
    Mókoltál valamit benne?
  • Adjunktus
    full kezdőnek akér milyen arty megfelel.
    Először csak tankokat akartak rakni a játékba.
    De mivel mindenki számára elérhetővé akarták tenni,ezért gondolniuk kellett a tehetségtelen játékosokra is.
    Sebaj!
    Megszülettek a low tier prémium tankok.Valamivel jobb értékekkel és sokkal jobb pénz farmoló képességekkel mint a többi.Ha fizet a tehetségtelen,akkor legalább ne menjen csődbe,mert abbahagyja a játékot.
    No de el fognak előbb utóbb jutni valamilyen szintre ugyebár.
    Akkor csináljunk nekik nagyobb tierű prémium tankokat is.Így született a Löwe meg a KV-5.
    No de ezek meg lassúak,és mint tudjuk a tehetségtelen debil gyerekek szeretnek száguldozni.Csináljunk nekik egy gyors prémium tankot!
    Csavarjuk fel a kredit szorzóját,nehogy még azt is csődbe vigyék.Sok vizet úgy sem zavarnak és kiélhetik magukat.
    Így született a Type.
    No de mi legyen azokkal akik annyira csökkent képességűek,hogy még ezekkel sem bírnak kilőni senkit?Ráadásul rengeteg olyan ember van,akik csak ölni szeretnek mindenféle kockázat vállalás nélkül,de a saját bőrüket iszonyatosan féltik?(Sajnos az ember már csak ilyen)
    No így lettek artyk is...
    Csak az időbeliség nem stimmel.

Elnézést az artysoktól.De ezt olyan jó volt leírni.
  • redsting
    Légyszi segitsetek már.Mi lehet a probléma,ha a játék elindul de a garázs betöltése közben kidob a gép.
  • Wlanseraf
    60k? nekem az 110k:))))))
  • ilsalon
    Szerintem igen, mert az sebez a legnagyobbat. Én most kezdtem újra az amcsi vonalat és sokkal rosszabb a tier 2-3, mint a németben. A Sturmpanzer II-t és a Bisont imádtam.
  • Spheriot
    Tegnap meglett a T34 de gyakorlatilag ahogy nézem 60k xp-ig a T29-es ágyuja lesz csak, az azért nagyon szerény abban a mezőnyben ahová rak.