418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #69072 Vk3008?Ez valami új tank?
Eza tank ace rakás kutyagumit ér. -
1 lövés volt: wot:E75-12.8 as HE lőszerrel lőtte a vk3008 medet gyakorló pályán 6 méter távolságból szemből a medium kémlelőjébe ,telitalálat eredmény: nulla százalék mínusz nem sebződött a med nem volt lepattanó! ekkra bugot még nem láttam lol, működik lövés már motorra ment levitte a vk-t 23 százalékra :) -
TDantes #69070 Adok még egy órát ennek a szarnak aztán letörlöm véglegesen. Ilyen nincs hogy minden egyes csata szívás. Ne mondja azt senki hogy ez véletlen. -
tankace konkurencia a szerényebbeknek? -
Megvan köszönöm. :) -
Másik bal. Szóval jobb felső sarok ;) -
Nem fizetős az. Én is onnan szedtem miután belinkelte. Várj pár másodpercet és bal felső sarokban ott lesz a skip ad gomb. -
bornofakone #69065 pay 2 play :D -
Gunslinger #69064 p2p? -
Olyan linket nem tudsz ami nem fizetős? -
bornofakone #69062 de jó nektek h ilyenen gondolkozhattok....:D kezd már egyre jobban elhúzni a p2p irányba a dolog:D
én sajnos komarint nem láttam már több napja :S pedig azt a mapot nagyon szeretem :)
még1x köszi a linket, elég hasznos, mert most már kiderült h m58-nak téll 270 körüli pen-je lesz :D
"M58 will be similar to American 155mm in terms of penetration"
-
Gunslinger #69061 El Hallufot bírom, Murovanka is eléggé hulladék.
Jobb lenne ha inkább 3 kedvencet lehetne bejelölni és csak azokon menni. :-D -
Valaki magyarázza már el nekem, hogy van az, hogy én az IS el a magam durva 47 tonnájával állok és célzok, majd észreveszem, hogy repül felém egy vk3001(P) a maga sztem max 37 tonnájával, lendülettel dombon le. Nekem is jön oldalról a tank végének én sérültem kb 8-10 % ot és lánctalp sérülés, ő pedig egyáltalán nem sérült, direkt néztem közben a hp ját és egyetlen % ot se mozdult le. Ram nál nem a nehezebb sérül kevesebbet ? -
Nazarov77 #69059 ja prokhorovkára gondoltam én is, sand river helyett el campufon gondolkoztam még, meg murovankán. -
Gunslinger #69058 Zsír. Nálam Komarin, Sand River, Prokhorovka lesz a befutó.
Érdekes, hogy Fisherman's Bay-t jó 4 napja nem láttam. -
Nazarov77 #69057 Ez volt a többi ágnál is, KV-13,jumbo, meg DB későn jött ( vagy DB esetében később lett összekötő tank ). Addigra a régi playerek kifejlesztették a medet is és heavyt is valameddig. -
Gunslinger #69056 A legnagyobb szívás, hogy a G1R nem jön, pedig akkor elég lenne egy ágon elindulni és fél útig el lehet jutni, ha valaki a heavyt és a medet is végig akarja tolni, így kénytelen leszek két ágon egyszerre futni velük. -
Nazarov77 #69055 HÁHÁHÁ:
There will be an option to exclude up to 3 most hated maps from your rotation. This option will be premium most likely.
viszlát komarin, és még 2 utált map amit most hirtelen nem tudok. -
bornofakone #69054 köszi a linket :) -
Nazarov77 #69053 Igen, mikor régebben írták hogy 18 tank jön, ránéztem a képre és egyből meg tudtam mondani kép alapján hogy ez a 18 lesz, egyértelmű, ezek az elsődleges top tierhez vezető ágak, a mellékek meg később jönnek, még jó hogy van S35öm, csúnya hogy nem lesz benne az 1. adag tank packba, pedig alap követelmény lenne a B1 H35/39 mellé. -
Gunslinger #69052 Már nem azért, de ez a tank lista (pont ez a 18db francia) már régóta publikus. A franciák meg emlékeim szerint karira voltak ígérve elég régen, legalábbis én már nyár óta ezt írom, vissza lehet keresni. -
foxbat88fx #69051 Itt van a francia kezdő ág!
-
TDantes #69050 Eh...persze az AMX Tracteur nem lesz...eh eh eh
Pedig azt vártam
-
Gunslinger #69049 Nem tudom mi változott, lehet azért amiért a T-44 is kap egy jókora buffot, 6.4 teszt szerveren asszem talán 250 vagy 240-es sebzése volt, mint most az L/100-nak, lehet megint arra rakják. -
-
Gunslinger #69047 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__view__findpost__p__987430 -
Szakesz #69046 Ennek a 88-asnak már a 6.4-ben is nagyobb sebzést akartak adni, de végül is nem adták meg. Most miért tennék? Mi változott? -
bornofakone #69045 Gun merre olvastad h buffolják? linket tudnál akár itt akár priviben dobni? -
Nazarov77 #69044 Igaza van:
"World of Tanks is pleased to announce the special to be held this weekend in commemoration of the Allies' noble deeds at El Alamein those days."
What about all the german soldiers that lost their lives? I mean not everyone was an evil nazi... -
Gunslinger #69043 Zsír, minden hétvégére odaszögezik az embert most már.
A 88mm L/71-et meg buffolják, több lesz a sebzése, átütése marad ugyanannyi, ROF picit csökkenni fog, hogy a DPM ne változzon és a Tigris megkapja a kónikus pukkantót, bár ezt nem tudom minek. -
Gerifinuccsi #69042 Köszönöm! -
Ry0K3N #69041 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=67084]#67084[/URL] -
Nazarov77 #69040 Initial Package of French Tanks
link
És most megyek lottózni. Mikor írták hogy 18 db tank jön, megnéztem a treet és 100%ig pontosan kitippeltem hogy ezek lesznek. Aztán pont ma mondtam havernak hogy turbó üzemmódon szarakodnak mert még csak e héten lesz szuperteszt 7.0nak, szóval tuti hogy november elején,közepén jön a patch. Mondtam is hogy örülhetünk ha megkapjuk a franciákat karácsonyra ( amit egyébként !őszre! igértek ).
Overlord: My estimation would be second part of December.
És így már nem maradt idő a német,orosz TDkre amire már mondta overlord hogy nem lesz, a kis optimisták. -
Majdnem ... Néha az ellenkezőjét is észre lehet venni :) Csak az emberben mélyebb nyomot hagy a szopóág ...
Volt olyan csatám Ízinyolcsas sörmennel, hogy IS4-be oldalról 5x sebeztem bele egymás után full sebzést AP-vel, kb 300 méterről. (Erre azért emlékszem ilyen tisztán, mert az előtte lévő csatában IS3-al ez egyszer sem sikerült még közelről sem :) ) -
Ry0K3N #69038 Akkor én mást tapasztaltam, sajnos IS3-al nem támadott még le T32 de majd meglátjuk ha sor kerül rá. -
hNeo #69037 elkezdtem az elejétől olvasni a fórumot!
vicces gyöngyszemek vannak a hozzászólásokban:
2010. ápr.:
azt igérik,
150 hiteles jármű, Amerikai, Német, Szovjet.
Fejleszthető, modolható fegyverek és járművek.
60 fős csaták.
150 hiteles jármű? már most kamu az egész. képtelenség, hogy hiteles lenne, max grafikailag.
2010.júl.:
ehh bazz itt kevert harcok vannak....fos ez így :(
Emberek tudja valaki hogy mi az az SPG?
Ahh... mindig a vesztes csaptban vagyok...
Ezek a rohadt oroszok nincsenek meg a qva tüzérség nélkül, egy lövéssel kiszedik a harckocsikat. Teljesen elbasszák vele a játékot!
lol:D -
Gerifinuccsi #69036 Ez az FPS-t is javítja? Meg valaki megtudná mondani, hogy lövészmódban ná legyen füst. Múlthéten leírták, de nem tudom melyik nap és nem találom :S -
Gunslinger #69035 A többinek sem vastagabb, az IS-3 pattogósságára kitértem.
@Ry0K3N: Ahogy mondtam, ez az IS-3 sofőrök bénaságát minősíti, megfelelő kezekben egy IS-3-nak könnyű falat egy arctámadó T32. Én is játszottam már ki arctámadó T32-t KT-val, még sem az az általános, hogy sikerül felülkerekedni. -
silverchain #69034 Légyszives segítsetek kicsit: KT-val megvettem a 10,5-es ágyút, de még ez is pattog az E-75 -ről (pedig a kis ágyúcélpontot jelölő háromszög zöld, de állandóan lepattan). Szemből van egyáltalán olyan pontja amiről nem pattog? Még az oldaláról is pattan, pedig a 10,5-ös lőszer már nem olcsó. -
bornofakone #69033 Azt hiszem elértem a csúcsot.... :D
rövid történet: 2x sebeztem 1 t29-t (702 hp-t lőttem le), és a 3-k lövésre készültem mikor 1 slugger beszáguldott elém....pont ammo rack-re kaptam szegényt....majd ennek tetejébe arty 1 shotolt ....
eredmény: ABSZOLÚT REKORD! (xp-ben meg kreditben is :DDD)
Defeat
Battle: Mountain Pass 2011. október 18. 16:49:15
Vehicle: KV
Experience received: 0
Credits received: 0