418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilyense volt még hogy 3 kaptam:D
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. október 18. 19:47:00
Jármű: T-82
Szerzett tapasztalat: 598
Szerzett kredit: 7 874
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész -
Nazarov77 #69111 Az a sok SPG jelzés franciáknál nem csak artykra vonatkozik, TDk is azok, ha megnézitek ez a két prémium TD is SPG néven van a tech treen és piros színű:
Panzerjager 35R:
FCM 36 PAK 40 -
Fox44 #69110 -
hNeo #69109 nos 7 végén amcsi napok:
El Alamein Special
In honor of the Battle of El Alamein, we will be increasing your chances to battle on the maps of Sand River and El Hallouf, and there will be another special this weekend.
-
Állat
-
Plata #69107 Válts már angolra. 
Szar a magyar nyelv.
-
Úgy néz ki, hogy minden nap bejön a tripla :) :
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. október 18. 19:28:48
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 621
Szerzett kredit: 17 795
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
-
Ry0K3N #69105 idióták
hatalmas
-
lexlutor #69104 ..nem tudom. nincs halaistennek mar olyanom :) -
Ry0K3N #69103 III/IV is ilyen szar vagy csak a Pz4? -
zsupeti #69102 itt a megoldás -
lexlutor #69101 ..hat pedig nagyon nem jo.. foleg h majdnem kinyomom a billentyueztbol a fordulasgombokat.. en mar 400 meccset mentem vele, es ez sajnos sokat rontot szegenyen. -
Gunslinger #69100 Vagyis németen nincs több ilyen, ruszkin van. USA tree-n meg GMC-nek hívják őket. -
Ry0K3N #69099 Együtt lehet élni vele, engem igazából nem zavar mert ha közel jön valami úgyis 2 lövésből szétdurrant. -
Gunslinger #69098 Visszavehetsz nyugodtan.
Német képen pl. E-10, E-25, JagdTiger 88mm L/71-el. A többit remélem egyedül is megtalálod. -
lexlutor #69097 ..igen.. csak eppen a market garden eventig ez nem volt ennyire katasztrofalis, h fuves terepen ennyire rosszul fordul meg a javitott 125e kredites lanctalppal is. -
lexlutor #69096 .. az orosz agon valoban ugy irjak, idaig fel sem tunt. a francian viszont gyanusan hasonlo a szinuk, nem uyg mint az oroszoknal. amugy nyugszi van, nem hinnem h hamar megerkezne ezekbol barmi is. -
Ry0K3N #69095 Mi a baja a fordulással? Terepen mint a lajhár fordul úton semmi baja. -
TDantes #69094 Te miről beszélsz? Melyik TD-t írják SPG-nek? -
Gunslinger #69093 Akkor nyugodtság van. Ha megfigyeled a többi tech tree-n is SPG-nek írják a TD-ket:
http://wiki.worldoftanks.com/images/9/9c/German_Tank_Tree_Full.jpg
http://wiki.worldoftanks.com/images/b/b7/Soviet_Tank_Tree_Full.jpg
Egyébként akik nem ismerik a típusjelzéseket azoknak is árulkodó lehet a színűk a tech tree képeken. -
lexlutor #69092 .. valaki olvasott valami biztatot a pz4 fordulasi buggal kapcsoltban? mert nkem a legutolso amit talaltam, h szerveroldalon minden rendben, de azert meg vizsgalodnak.. -
Gonosz bizony. Nekik szoktam a láthatatlan felmenőit szidni :D -
lexlutor #69090 .. nem en attol irtozom, amiben benne van az spg :) -
TDantes #69089 Hahá! Nekem a játék megérezte hogy uninstallal fenyegetem, és jobb lett 
-
Gunslinger #69088 Az mindegy, attól még nem változnak artyvá. Vagy a TD is rossz, gonosz jármű már? -
lexlutor #69087 .. az lehet de megsem td-nek, hanem assault spgnek hivjak oket... -
Gunslinger #69086 Mielőtt jön a nagy harakiri ezt előtte tanulmányozd :-)
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/13230-french-tanks/ -
lexlutor #69085 ..erdekes olvasni h a nemet td aghoz viszont ennek ellenere sem fognak nyulni..
"Not planning to adjust Jgdpz IV." -
Gunslinger #69084 Azok nagy része amúgy TD... -
lexlutor #69083 .. ez gondolom erosen jatekosfuggo, de az h se pancelzata, se sebessege, se sebzese nincs, azt azert a rof es atutes nem kompenzalta szamomra.. -
Azért nem reagáltam rá, mert el sem hittem. Ha minden meccs velük lesz tele, akkor elajándékozom az accom :D -
lexlutor #69081 ..az csak az en szememet bantja, h het (7 db) premium spg van a kepen? -
Szakesz #69080 Jelenleg egész jól ki lehet használni a nagyobb ROF-ot a JP&Ferdinand pároson. Sajnálnám, ha csökkentenék egy kicsivel több sebzés/lövésért. -
".. az is egyszer talan le fog esni nekik h a panther es a db is alulfegyverzett??"
Az soha. Viszont hogy kell még egy kis UP az oroszokra elképzelhető. Mint pl. az amcsiknál volt amikor berakták őket. 120% páncél Véletlen volt, biztos. -
Én is befejezem mára. Majdhogynem nem maradt creditem a tizedik meccs után :P Majd holnap újult erővel.. -
lexlutor #69077 ..azert a masodik tagmondatot sem szabad elfelejteni!!!
"This option will be premium most likely." -
lexlutor #69076 ..hihetetlenh fel ev utan eljutottak addig, h a hosszu 88as szartsem a nagy atutesevel, h h a sebzese 200... bar mostmar pont leszarom, ahogy lehet kidobom a francba a tigrist.
.. az is egyszer talan le fog esni nekik h a panther es a db is alulfegyverzett?? -
wothoz sem kell egy erőmű. 3 éves gépemen simán megy. Tank Ace első pár héten még nagyon béta állapotban volt, de az egyetlen ok amiért hagytam a picsába az volt, hogy nem lehetett az egér tengelyeit megfordítani. Ha azóta ezen változtattak akkor tennék egy próbát. -
én nem ismerem a tank ace-t az tény h gyengébbnek néz ki mint a wot de még nem próbáltam ki mivel béta tán még ... ma találtam rá.az lehet az előnye hogy lehet könnynebben fut majdnem minden gépen nem úgy mint a wot -
én nem ismerem a tank ace-t az tény h gyengébbnek néz ki mint a wot de még nem próbáltam ki mivel béta tán még ... ma találtam rá.az lehet az előnye hogy lehet könynebben fut majdnem minden gépen nem úgy mint a wot