418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #69152 Győzelem!
Csata: Ensk 2011. október 18. 21:43:36
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 750 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 9 792..
Amikor a birkacsorda nyer,mert rohadt gyorsan elfoglalja a bázist. -
Gundark1234 #69151 Az a pár tonna a t34 javára azért odateszi magát :)
Próbálj meg elütni egy KT-t :) -
Érdekes, hogy ha az ellenfél jó és elvernek azzal semmi bajom nincs. De ha a csapat idiótákból áll és kikapunk, az fel bír bosszantani. Nem érzem magam hűdejó játékosnak, de ha az első perc után ránézek a mapra és előrre látom a végünk, akkor rá kell jönnöm, hogy nem kell jó játékosnak lenni ahhoz, hogy jobb légy az átlagnál. A csaták 70%-ban beindul a birkaösztön és megindul mind egy irányba. Ilyenkor Én hülye egyedül, vagy esetleg másodmagammal megkíséreljük a lehetetlent. Persze van hogy a birkacsorda tardol a túlerő miatt, de ritka. -
Plata #69149 Bazd t34-el ha elgázolok egy tigrist akkor úgy megsérül mintha meglőtt volna.Ez a tank szaar.
-
Plata #69148 Vagyis 15-7-re vesztettünk.
-
Plata #69147 Szevasz épp most jövök egy vesztes csatából,slugger létemre még löwe-t is öltem,a csapat meg ha jól láttam egyetlen kill nélkül kihalt,nekem összejött 3,az előző csatában 15-7-re nyertek,amiből ötöt én öltem. -
Az ilyeneket TK-zni kell
-
Gundark1234 #69145 Na most jól felidegesített egy RunAWAY01 nevű buzigyerek. A Mines mapon végig ott ült a szar lövegében és baszott segíteni amikor egyedül csatáztam egy Type59 meg egy t20 ellen, messziről meg egy e-100-as csemegézett a tankomból. Mikor írtam hogy ugyan ébredjen már és segítsen akkor több * volt a válaszában mint betű. Ja és hála neki az ellenség nyert és még meg is dícsérte őket ez a fasz. Hol kell az ilyen barmokat jelenteni? -
Nem Én voltam :) Akkor csuklanál. TD-ket csak akkor nem szidom amikor épp azt tologatok. -
Semmit. Mert tűrőké és szenvedőké a mennyek országa. :D
Egyébként meg próbálj meg elbújni valami szikla mögött és lődözd az arra tévedőket,esetleg igyál egy forró nyugtató teát.. -
Plata #69142 Az előbb lőttem le kv-t sluggerrel komarinon,szép nagy ágyúja volt.Nem is látott meg szerintem,mert messziről öltem. -
Nem fogják :) Azokon legalább van mit lőni. Ha van trollgunnal 2-3 izmos lövésem, az jobban fizet mint 5-6 lowtier oneshootolása :) -
hNeo #69140 mit csináljak E-100-al Sand Riveren?
minden menetben a 4 ellen arti kilő.
nekik csak t-54 ük van.
tudom hol jönnek, üvöltök mint a sakál. ők nooboznak. mindenki meghal.
mit kell csinálni???? -
Plata #69139 Csak m7-ek meg sluggerek el ne vegyék a te kedved :D -
Gunslinger #69138 M4 már sokszor volt, most úgy nézem, hogy direkt úgy válogatták, hogy legyen t4 arty, t4 közepes tank, t7 prototípus meg még két normál TD. Üdvözítő, hogy az előző eventtel elkezdték, hogy immár prototípus tankok is szerepelnek a kedvezményezettek között. -
Sebaj, majd újra kigurulok a KV-val és elveszem a tier4-esek kedvét a duplázgatástól :D -
Gunslinger #69136 Artyk kivételével mindegyik ki van fejlesztve, a DB benn is van a garázsban a T25 mellett, de előbbit nem hinném, hogy előveszem, csak tankmúzeum résztvevő. -
Rue East #69135 nekem még 31k xp kell a T28ig, szóval elvileg pont jó, mert addig csak duplázókat fogok menni :) -
Berakhatták volna az M4 sörmit, meg a T40-t. Amcsi ágon épp ezeket húzom :D -
Gunslinger #69133 A 105-öst én nem igazán használtam, a második 90-es az ami baromira bejött. A tűzgyorsaság bőven kompenzálja a kevesebb alfa sebzést és sokkal pontosabb ágyú is, egyedül az átütés az, amiben rosszabb. Ha bejött a második 90-es akkor nem muszáj feltétlenül lecserélni, de azért próbáld ki a 105-össel is. Prémium nélkül a 90-essel elég jól hozza a lóvét, mínuszos kört nem futottam, nullás közelit is csak egyszer-kétszer 200 csata alatt, prémiummal meg egyenesen pénznyomda a cucc. -
Gunslinger #69132 Azt sajnos nem írták, csak annyit, hogy ezek dupla creditet fognak termelni. -
Plata #69131 Nekem amcsi oldalról minden,németnél pz3,hetzer,grillehez kellene 11k xp. -
Valószínűleg nagy lessz a grill invázió is. -
Nazarov77 #69129 Még nem avattam fel a 105öst, de 90essel is elég jó köröket nyomattam. -
Nekem csak a hetzer, meg a pz3 van kifejlesztve. Ja meg a lee, de azt még egyszer elő nem veszem :D -
Plata #69127 

És félárúak is lesznek?Mert akkor megveszem t25-öt.

-
Gunslinger #69126 Nekem is T25 AT hétvége lesz. Már rég elite, megvehetném a T28-at, de annyira nem jön be az a 18km/h, hogy inkább kihagyom. Amúgy is egy iszonyú jó farmtank, de így a dupla lóvéval sztem lesz egy pár 100K feletti köröm vele. :-) -
Nazarov77 #69125 Nekem jó, úgyis ma lett fullos a T25, több mint valószínű hogy nem lesz meg a T28 hétvégére úgyhogy jönni fog a pénz is és azzal haladok amivel kell :D -
Ez nem az Én hétvégém lesz :(
-
Gunslinger #69123 Az alábbi tankok fognak dupla creditet termelni.
USA:
* T25 - AT
* M36 Slugger
* M3 Lee
* M7 Priest
German:
* Hetzer
* PzKpfw III
* VK 3002 (DB)
* Grille
forrás: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/65924- -
Plata #69122 Estefelé igen.nappal már csata indulása előtt fél perccel bent vagyok,ilyenkor meg néha indulás után. -
zsupeti #69121 arty 4ever :) -
hNeo #69120 Nektek is rossz a net?
2-3 napja folyton megszakad bárhonnan netezek. -
Ezek a tankok annyira rondák hogy már szépek
-
lexlutor #69118 ..en mondjuk olyan sokat azert nem varok.. gondolom dupla xp vagy dupla kredit a kov tankokba: pz4, pz3, stug, tiger valamint a slugger, wolverine, m4, m48, t1, m6ba.. -
Jó lenne összeszedni magadat mesterlövész kategóriában, mert ez elég szerény :P -
Szakesz #69116 Az esélyét növelik meg, hogy ezt a két mapot kapd, valamint lesz még ezen kívül más extra is. -
lexlutor #69115 .. lesz meg azert mas is az event soran : "and there will be another special this weekend." csak azt kesobb aruljak majd el..szokas szerint. -
Nazarov77 #69114 Na nee ez a 2 pálya annyira nem jó hogy ezt adja az MM orrba szájba, lehet nem fogok akkor hétvégén sokat játszani. -
KohnBela #69113 Hát ez nem valami nagy special.
Nekem eddig is elég gyakran adta a Sand Rivert meg az El Hallouf-ot.
Hétvégén akkor esélyem se lesz más map-re?