418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #69231 Neither premium nor researchable - ha most se nem premium, se nem standard fejlesztheto, akkor az a special megis milyen lesz? -
Nazarov77 #69230 Ja meg azt is megkérdeztem hogy lesz e valami új tank, meg hogy mikor jön a teszt patch, hát elég elszomorító a válasz:
2. Most likely there will be no regular tanks. Neither premium nor researchable. Only two special tanks - SU-85I and Pz. IV Hydro.
3. More likely - in 2-3 weeks from now.
Tehát 7.0ban jön camo, hülye dudák, szerverek közti mászkálás, és tier limit tank company, meg aszem 2 map, hát húúúha, és ezen szarakodnak ennyit... -
Nazarov77 #69229 Szerencsére az ARL-44en mégse a kuka torony lesz a top hanem a normálisan kinéző, csak hülyén válaszolt overlord és összezavart. -
is3- nál a KT is erősebb** -
lammaer #69227 Nah-t, nem is gondoltam hogy a T32-nek erősebb a frontpáncélja mint az IS3-nak....
Akkor lehet hogy tényleg az IS3 a leggyengébb T8 heavy? -
Moonrae #69226 Logikád kikezdhetetlen. -
győzelem vs vereség elmélet: Az nem lehet hogy így van felosztva ki nyer s ki nem? mondjuk adjunk neki 60 százalék esélyt hogy ne legyen gyanús!
KI az aki ezt letudná tesztelni több száz csatában hát elég nehézkes volna. Adott tehát egy csata A oldalt 15 tank B oldalt is annyi na most amelyik oldalon több prémium aktív játékos van tehát nem az hogy mennyi aranya van a oldalán hanem hogy jelenleg ennyi nap prémiumja van! eggyik oldalt pl A, van 4 prémiumos a B-oldalt van 8 db és az nyer amelyik o ldalon több prémiumos van lehet hogy így működik a rendszer? üzlet politika benne van a dologban.... -
foxbat88fx #69224 Még mindig az IS-3 versus T32-nél vagyok leragadva :D
-
ilsalon #69223 Pont erre gondoltam. Szerintem minden repülőben lenne borotva pontosságú automata hő, szag és alsógatya követő rendszer. Úgy szétkapnának, mint hülygyerek a nápolyit. -
Ja az artyk se kaptak műholdnézetet lézerágyúval. -
Azigen...még ha nem lenne rajta a tetején az a második torony...de azzal együtt még ronda is, meg nagyobb célpont is, meg gondolom a kupolán lesz vagy 30mm páncél. A második jobb, bár furán néz ki, mert meg van nyújtva a kép. -
Attiska #69220 1. Azért nem olyan egyszerű pontosan ledobni azt a bombát egy olyan kis célpontra, mint egy (mozgó) harckocsi, egy nagy sebességgel repülő repülőgépről. vagy mondjuk a magasból pont a motortérre célozni a Ju87G2-vel. Jó pár bevetést repültem ano az IL2-vel a VO101 keretein belül.
2. Ja, poén lenne orkokat agyonnyomni a Tigrissel. -
ilsalon #69219 Mindkettő elég cziffra lenne.
1. Adjunktus gondolatát továbbvíve, még egy normális játékra képtelen muki, pedofilba hajló vigyorral az arcán nyomkodná a bombakioldó bombot. Miközben te meg néznél ezmegkiabüdösranckarikavolt arccal.
2. Erre mondjuk egy fél óra erejéig kíváncsi is lennék, de végül is a 40K változatokban egész jól megcsinálták. Jönnek az órkók és a baltájukkal szétkapják a VK-t, hogy pajzsot, meg mindenféle szirszart csináljanak belőle. A végén pedig jöhet a WAAAAAGH! -
Attiska #69218 Miért, annak is meglenne a hangulata, amikor egy Fw190F8 lebaszna egy PC500-at, vagy mondjuk egy AB250 konténert. Na de ezért jönnének az önjáró Vierling FlaK-ok. -
brasco84 #69217 én most hirtelen a world of warcraftra gondoltam :D nem igazán értettem az összefüggést, de leesett -
Nem csak az arty szopatna, hanem a vadászgépek is tényleg nagyon állat lenne. -
Attiska #69215 Amúgy állat lenne, ha összekapcsolnák a WoT-ot és a WoW-ot. Jöhetne a nagy kedvencem, az önjáró légvédelmi tüzérség. Mondjuk az SdKfz 251/21 -
Attiska #69214 Ez mind szép és jó, de sima csatában ez kivitelezhehetlen a sok hülye miatt. Amúgy az az eltűntethető és nagyítható térkép honnét van a videóban? -
brasco84 #69213 hasonlóan állok én is :D bekapcsolták a szopatás funkciót :D -
Wlanseraf #69212 Remek ma a játék.... 11 vereség zsinórban..... 1 győzelem azért ez vicces.... -
Volt már? -
Attiska #69210 Mert tudja, hogy csak 10k XP kell, ilyenkor szeret a legjobban szopatni a rohadék, tapasztalat. ilyankor jönnek a 50-60 XP-s vesztett csaták.
-
brasco84 #69209 miért szopat ez a szar játék ma engem? persze amikor 10k xp kéne az is3hoz, hátha elmegy a kedvem a játéktól.. de még a másikkal se jött össze a dupla, shit happens. -
Domblövészet vs közbe ebédelésért most noobozást kaptam és mire elindultam az utolsó percekben a bányászvárosba felderíteni a last survivor artyt erre az opé75 hátba lő plusz trackkel aztán lejött pofázni és nem nyugodott erre kénytelen voltam kiiktatni persze lejárt az idő buktuk is a meccset. L0L -
Sunrider924 #69207 Technikai segitsegkeres:
elszalt a windowsom, ujraraktam, es nem indult a WOT, ok sebaj uninstal, letoltottem a full 6.7es EU verziot, a torrent filet, felrak, indul a Launcher, lokalizacios patch aztan kilep a kovetkezo hibauzenettel, missing worldoftanks.exe, nezem a folderbe, ott van, probalom hogy exe-bol inditsam ne launcherbol, error executing program (5). Le az egesz( unistall) , ujra letolt, ujrainstall mas particiora, ugyanez a marhasag tortenik. Nezem forumon, masoknak is elojon a hiba de megoldast semmit nem talaltam. Valakinek otlete? -
Azta
mikor végignéztem nem találtam de most
-
kdezso30 #69205 Ja mióta leszoktam a domblövészetről, azóta már nem kapom a bot figyelmeztetéseket. Másrészről meg látszik a fejlődés, mert T29-cel már 73%. Egyébként van benne 1000 artys csata is. -
lammaer #69204 Pawned :D -
Wlanseraf #69203 Artyval jó arány:DDDDDDDDD -
lammaer #69202 Jó ideje benn van a FAQban a T34es átalakítás
Más dolog hogy nekem se tűnt fel :) -
virkir #69201 hasonlóan jó képességűek, mint én
Na tényleg ez az én szerencsém, hogy nem egyformák a képességeink :D
Azért az a 40%-os találati arány mutat valamit -
Glo #69200 Inkább Wall-E álló cerkával
-
Nazarov77 #69199 Az tény hogy a franciáknak sok tankja hasonlít a warhammeres tankokra :D
Ez simán elmenne egy Imperial guards tanknak
-
Jah de ARL nincs annyira megdöntve mint a második képeden szóval a 60fokos döntés az elég túlzás.
-
Ry0K3N #69197 A warhammeres orkok is megirigyelnék ezt a designt
-
Oddball29 #69196 Az ARL-44-esből még T7 is simán lehetett volna. -
Koporsó :D -
Nazarov77 #69194 NEEEEEEEEEEE
2. This will be a top one.
Francért kell elrondítani egy viszonylag pofás kis tankot egy undorító nagy kuka toronnyal? Azt hiszem itt is modell csere lesz mint chaffeenél.
Ezzel mennyivel pofásabb már..:
Ja tudom már miért ez a torony lesz:
mert 100mmes döntött frontja lesz tier 6ban, és hogy ne legyen op mint a KV-3 ezért kap egy kocka tornyot amit még egy traktor is átlövi mivel buzinagy kupolája van, és még csak véletlenül se lesz döntve az egész.
-
Olyan nekem is volt, hogy kv-val tigrist céloztam és mögötte egy láthatatlan TD-t sikerült kivégezni. -
ilsalon #69192 Sajnos pár kör bénázás mindenkinél becsúszhatik.
Tegnap E75-tel, amivel általában 10-ből kilenc lövés talál, az ellenfél helyett lőttem szét postaládát, kerítést, teherautót, félházat. Az ellenfél szerintem már röhögött, hogy amit két lövésből kellett volna szétszednem, azt most négyből csinálom.
Aztán jött a szerencsés bénázás. Köpős KV-val lőttem vagy nyolcat egy körben. Mindegyik lövés talált, pedig a többsége 200-300 méterre ment. Mondjuk nem mind azt találta el, akit céloztam, de ez csak részletkérdés.