418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #69271 ÚÚFÚ ez az A20 egy kikúrt nagy fos. Az meg csak a radás hogy eddig zsinórban vagy 9 buktám van vele -
KV-3 már megvan, szóval a KV-val történő dolgok már nem zavarnak bele.
Olyan édesek az emberek, kv-vel top tankként vissza kellett mennem a bázisra ensken, mert alig volt ott valaki, kilőttem 3 tankot, majd az ellen td-i kinyírtak, és természetese én voltam a hülye. Miért is védem a bázist. -
Inkább menj Az IS-3 felé sztem sokkal élvezetesebb! -
Hm, 20k-val kevesebb xp-re emlékszem, ez kb karácsonyra lesz meg:D -
zoltang #69267 Mintha 2-3 napja láttam volna pont róla képet, de most nem találom. A képről csak annyit láttam, hogy a küzdőtér (az ágyúval) a SU-85(i) -nél hátra került. Remélem jót mondok. :) -
Köszi, akkor annak állok majd neki. Nem lesz egy rövid móka, az biztos. -
foxbat88fx #69265 S-51et ajánlom! azt KV-ból kilehet, igaz sokáig tart eléggé, de az ágyúnak tier7-es lövege van 1850 sebzéssel akár!
Lehet vele szép nagyokat lőni, és a pénzt is hozza! -
Arty ágon melyik nemzet mókás? Német ágon sturmpanzer2 megvan már. Illetve a mostani tankjaimból a KV-ból és PzIII/IV-ből is lehetne fejleszteni valamit, de azok örökkévalóságnak tűnnek. -
Nazarov77 #69263 Ezen az oldalon sok létező és tervezett tankról van rajz, ez alapján max tier 6ig lehetne olasz treet csinálni, mondjuk tüzérségben elég jók, van pár példány, de heavy tankból elég gyengék, arra vagyok kíváncsi hogy milyen fekete mágiát fognak használni mikor csinálják az olasz treet mert én itt egy lehetséges tier T10et se látok.
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/2-Italy/Italian-Armor.htm -
Moonrae #69262 Nem mondtam hogy hivatalos, csak itt láthatsz egy tervezetet, ami megmutatja hogy lehet kitölteni egy olasz tree-t.
Erre válaszként: "kíváncsi vagyok hogy találnak e megfelelő tankot egészen T10ig." -
Nazarov77 #69261 Ez csak fan made. -
foxbat88fx #69260 Saját csapatot csinálhatsz, ha jó emberekkel vagy mindig nyersz, megkapod az ellenfél creditének és exp-jének az 50%-át... -
Moonrae #69259 A tank századnak mi a lényege? Milyen előnnyel jár ha így harcolok? -
VanDaal #69258 Mondjuk ha még találnának is valami rajzasztalszökevényt, szerintem legalább ekkora problémát jelentene, hogy megfelelő karaktert csináljanak neki. Ott vannak a ruszkik kvázi mindenesnek, lerohanónak, a németek sniperkedni, az amcsik meg damage dealernek. Még belövik a franciákat, angolokat, japókat is valamilyen szerepkörbe... hogy hol lenne még helye az olaszoknak, jó kérdés. -
Moonrae #69257 Itt egy olasz tree tervezet:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/23668-italian-tanks-tree-by-dc-ariete/ -
akkor lesz nekem a wot-on magyar tankom ha majd ilyen csajom lesz****háhá -
Nazarov77 #69255 Ráadásul azt mondja overlord hogy lesz olasz tee is egészen T10ig, hát én erre nagyon kíváncsi vagyok hogy találnak e megfelelő tankot egészen T10ig. -
jövőre kijön addig a sword of justice lesz magyar harckocsi minden érdeklődőnek:) -
VanDaal #69253 Már kezdek is visszaszámolni, hogy mennyit kell aludni odáig :D -
lexlutor #69252 ..szerinted mennyire biztos, ha egy olyan tree agrol beszelunk, ami a francia, japan, angol, stb agak utan keszul majd, egy olyan idopontban, amit meg egyszer sem mertek leirni, meg csak kozelitoleg sem? -
Nazarov77 #69251 Igen, fejlesztők mondták. Szerintem 2 év múlva már repeszthetek Tassal. -
VanDaal #69250 Ez már tuti, hogy lesz ilyen tech tree? És egész biztosan lesznek benne magyar tankok is? -
"It was 10 meters long by 4.2 meters wide with an overall height of 4 meters. The armor was 200 mm (8 inches) at its maximum. The tank had a top speed of 25 km/h (15 mph) and was crewed by eleven men!"
Loool ... 220k csak a legénységre :) Vagy 2200 arany :)
Remélem a T34 prémiumosítása nem ezzel a peccsel jön ... vagy nem novemberben ... -
Nazarov77 #69248 Tier 10es tankjuk valami 80 görgős szörny lesz, nem mondták meg a nevét.
Én erre tippelnék:
link -
JAPÁN tier 11-es csirkemegfuttatós páncélautó,:) -
Nazarov77 #69246 Majd a japánok után egy vegyes európa treeben jönnek. -
már várom hogy mikor jönnek a Magyarok nyilai* -
lexlutor #69244 kösz! -
Moonrae #69243 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49260-release-dates/ -
lexlutor #69242 ..ez hol volt? -
Nazarov77 #69241 már 6.6ban heavynek kellett volna lennie, de elhalasztották. -
Nazarov77 #69240 Én is csak annyit tudok hogy a SU-76i pz3 átalakítás volt az I az idegent rövidíti, persze nem magyarul, gondolom a su-85i is ez lesz csak nem 76os hanem 85ös ágyúval. -
Moonrae #69239 A VK3601(H) heavy lesz, ezt jó tudni. -
davidbog #69238 Azt lehet tudni, hogy az az SU-85i micsoda? Nem találtam róla semmit. A tech treeben még SU-76i van, ennek a helyére jön. Az SU-76i tudom mi volt, zsákmányolt Panzer III-asok amiket átalakítottak páncélvadásszá, de hogy az SU-85i mi lehet? -
Moonrae #69237 Nyilván nem, de azért lássuk be, van mivel szarakodniuk. :) -
Nazarov77 #69236 Ami az orosz oldalon van kint az még ennél is pontosabb ott még a dudákat is leírták hogy fognak működni. -
Nazarov77 #69235 Nem volt kedvem changelogot írni, csak dióhájban írtam. -
Moonrae #69234 Ez pontosabb:
http://game.worldoftanks.eu/in_development -
Moonrae #69233 Azért több minden jön 7.0ban, amivel szarakodnak :)
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/in-development-vol-4.html -
Nazarov77 #69232 ja special lesz,de nem tudni miért járnak.