418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #69351 Az biztos. :-) -
Szakesz #69350 Nyilván így van, de többet használ, mint járkálni találomra a pályán. :) -
lammaer #69349 Hát, engem nem a victory vagy defeat érdekel, hanem az XP, amit kapok. Ha nem jön ellenség, nyerhetünk ugyan,csak egy ganyi XP nem jön érte. Inkább olyan defeat ahol lövök 10et és sebzek, mint egy victory ahol ellenség hiányában nincs mire lőni. -
Gundark1234 #69348 Na azt hittem már mindent láttam ebben a játékban. De nem:
Himmelsdorf-on a csapatomban egy hülye artista GW Tiger-el kilőtte két csapattársunkat is. Persze bele is kékült és mindenki szidta mint a bokrot. Na és persze veszítettünk. Az ilyenek miért születnek meg? -
Gunslinger #69347 És ott szoktak folytatódni, hogy ha egy pályán több stratégiai fontosságú pozíció is van és nyilván nem lehet ott az egyén egyszerre az összesen és sok pályán még csak rá sem lehet látni egyik ilyen pozícióról a másikra. -
Gunslinger #69346 Pedig a special infókat is én írtam ki. :-) -
Szakesz #69345 Mert az ellenfélnek is arra kellene törekednie, hogy elfoglalja a stratégiai fontosságú pontokat, vagyis ha ezt nem teszi meg, s ott, a fontosabb pontoknál nem kerül sor a csatára, mert campel az ellen stb., akkor az olyan pályarészeken fog megtörténni, ahol már te élvezheted a helyzeti előnyt.
Ha te vagy jobb pozícióban, szinte esélytelen, hogy elveszítsd a csatát. A gondok akkor szoktak kezdődik, ha ez nem sikerül. -
Gunslinger #69344 Hogy jön ide a 88mm L/56? Az most is része a Tigris fegyverzetének, a 75mm L/58-ról írtam. -
lammaer #69343 Tiszta égés :) -
Nazarov77 #69342 Akkor te, keverlek titeket :D -
Gunslinger #69341 Szerintem az én voltam. :-) -
lammaer #69340 Ki van zárva, nincs is T25-öm. -
SovereignXY #69339 10 egész csata? FÚÚÚÚ.... -
Nazarov77 #69338 Tegnap mikor ki lett rakva hogy mik lesznek a specialok hétvégén, akkor mondtad hogy nem rakod fel hanem 2. 90essel használod. -
SovereignXY #69337 Azért a 88L56 nem annyira durva. És még ráaggatják a Tigrisre is? Elvesznek tőle ágyút vagy csak úgy megkapja ezt is? -
előbb történt 1 érdekes dolog velem
60HP volt az ellen gyereknek meg 3% és egymásba mentünk és mind a 2 meghaltunk xD -
zsoltesz90 #69335 Meg 2000xp es megvan a VK, vajon azzal is ilyen jo lesz jatszani, mint a tiger P-vel? Meg nem adhatom el, mert ki kell fejlesztenem a tigrincset, de ezzel orom jatszani :) -
lammaer #69334 Ilyet kérdeztem volna? -
Gunslinger #69333 Részletesen nem tudom, hogy hol lehetne, de tévedtem, mert NA szerveren sincs még, 24-én fog jönni, csak náluk már két napja bejelentették, hogy jön én meg azt hittem náluk is naponta van restart, de utána olvasva kiderült, hogy csak hetente egyszer, hétfőnként, tehát nálunk jön legelőször.
Ha jól tudom a lényeges tartalma az lesz, hogy miután megvesz valaki egy tankot úgy 10 csata erejéig nem fogja mély vízbe dobni vele, valszeg top tank lesz addig. -
Nazarov77 #69332 lammaer szerintem érdemes felrakni T25re a 105ös ágyút, nem sokkal lassab a 90esnél és szépen sebez.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. október 19. 20:54:17
Jármű: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 600
Szerzett kredit: 52 636
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
lammaer #69331 "A harmadik variáció szerint az ellenfél elkerül téged"
És ez miért győzelem? No damage, no XP.
-
Szakesz #69330 Annyi a titok, hogy minden pályán a legfontosabb pontoknál kell lenned és a lehető legjobb formádat kell hozni.
Három eshetőség van. Az első, hogy szembetalálod magad az ellenséggel, jobb vagy nála/náluk, győzöl, illetve másik lehetőségként fordítva zajlik le a csata, ezért a végkimenetele számodra vereség. A harmadik variáció szerint az ellenfél elkerül téged, amelyet gyakorlatilag automatikus győzelemként könyvelhetsz el magadnak, ugyanis olyan pályarészeken kell átvergődnie magát, amely számára nem kedvező. -
Gunslinger #69329 Egyenlőre annyit tudni róla, hogy nerfelni fogják a kónikus ágyúját (gondolom ROF csökkentés lesz), mert a mostani OP pukkantót a Tigris fogja megkapni és hogy valszeg jövőre lesz csak heavy a VK3601H. -
Nazarov77 #69328 Semmit nem lehet még róla tudni, elvileg már 6.6 óta heavynek kellene lennie de halasztották. -
Nazarov77 #69327 Valahol meg lehet nézni a változtatásokat? -
SovereignXY #69326 Kérdés. Olvatsma, hogy vk36 megy heavynek. Miylen váéltoztatásokat fog kapni? Mert azért kéne néki kis extra páncél nagyob gun hogy heavy legyen. -
Gunslinger #69325 Az október 21-ei szokásos restarttal jön nálunk is az új MM, ami az NA szerveren már él. -
lammaer #69324 Prém nélük korrekt. Nem extrám jó, e nyilván átlag feletti.
ui: Nem kell a duma a királynőröl. Mobilod tuti van és elSMSezel rajta a haverokkal többet is. -
Gunslinger #69323 Igazad van, előbbit akartam írni, tehát SU-76I jön jövőre. -
Wlanseraf #69322 Új rekordot állítók föl ma.... eddig 22 vereség 5 győzelem.........
Jó játék ez és korrekt... -
Nazarov77 #69321 SU-85I 7.0ba jön pz4 hydroval együtt, jó lenne tudni hogy miért járnak majd. Nehogy úgy járjanak mint a Panzer II J meg a BT-SV, berakták tavasszal hogy maajd dobozos verzióban lesz, erre jön a dobozos verzió és még csak véletlenül se lesz benne. -
SovereignXY #69320 Hát... majd megmondom az enemynek hogy felém jöjjön és ne a többiek felé :) -
Gunslinger #69319 Lesz SU-76I és SU-85I, de utóbbi majd csak jövőre. -
brasco84 #69318 csak vissza kellett volna olvasnom, na mindegy :D -
SovereignXY #69317 De szeretem mikor foglaljáka bázisunkat és van egy baszari heavy aki baszik kidugni az orrát és leadni egy lövést. Én iylen esetben lezsarom ha ki is lőnek azért is leadok egy lövést. -
brasco84 #69316 de ez gondolom prém nélkül, azzal lenne 1500-1600, nekem is annyi a max eddig IS-sel, jóaz :) -
Szakesz #69315 Szerintem 1094XP egy ilyen csatáért nem rossz. Ha kevesled, akkor legközelebb próbálj meg egy hangyányival több sebzést kiosztani! :) -
SovereignXY #69314 Nélkül. Prééém. Peeerszee. Akkro veszek prémet ha én leszek az angol királynő! :) -
lammaer #69313 Prémmel vagy anélkül? -
SovereignXY #69312 Na végre tényleg sikerült TOp tankként viselkedni T29el. 7 kill, böllér kitüntetés, top gun - értelemszerűen :) - mester lövész. Oké, hogy nem voltak nagy tankok de 7 kilőve 2 megsérült t29 meg VK36 felderítve vagy 5 és ez ért össz vissz 1094 TP-t meg 23k kreditet. :(