418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rrally #69431 Chuck Norris nyert? -
Nézd már meg a képet jobban... -
Oddball29 #69429 Ebből is látszik, hogy mennyire nem kezeli a súlyuknak megfelelően a különféle tankokat a matchmaking, semmi esélyük. -
hNeo #69428
lol -
hNeo #69427 csak legyen féláron az equipment! ennyit kérek! -
R3nton #69426 tudja az csak nem mondja -
Az baj, hogy kb mindig ugyanazok a tankok akciósak... Lehetne már olyan hétvége, ahol valami fiktív csata event van. -
lammaer #69424 Hát, US szerverrő volt az infó, akkor most it egy élő példa hogy az US szerveren egy event lehet tökmás mint az EU-n. Kár :(
Talán visszaveszem a shermant vagy a PZIV-et, de közel sem biztos. -
hNeo #69423 ne nézz rám, pillanatnyilag még nem én szerkesztem az eventeket. és egy darab amcsi tankom sincs... -
Nazarov77 #69422 usa oldalon nem változott, ott a T25 meg a többi:
link -
Nazarov77 #69421 tényleg most veszem észre mi ez a kavarás?? Pedig T25el hétvégén kifarmoltam volna a T28at és közben kőgazdag lettem volna.. -
Nazarov77 #69420 nekem a kínai verzió overlord kéne:
kép -
lammaer #69419 Szerintem meg ez a korrekt... ha nem tudja, odairja nem tudja azt kész, nem vakít mint a kormányszóvivő.
Melóhelyen is azt utálom, ha vki nem mondja hogy "nemtom" hanem himezik meg hámozik 5 percig. -
lammaer #69418 Faxom ne már.. slugger meg T25-ről volt szó hogy dupla creditet hoz... -
hNeo #69417 igen az Overlord egy új tank, 700 lóerős blog motorral,
és a vízen is tud majd menni. -
lammaer #69416 Jaja, volt youtubeon olyan kérdés is, hogy az orosz riportercsajszi a videóikban az mennyi goldba kerül?
Gondolom a management elfogadja a másságot, ezért került Overlord is a listára :) -
Dean108 #69415 Pontosan mi lesz az akció?
Pl. a Pz IV felébe kerül és dupla credit és XP szorzó?
Ha a creditre duplát ad, akkor érdemes vele farmolni. -
R3nton #69414 lehet panzer3al baromkodok akkor kicsit meg m4el xd -
Nazarov77 #69413 Overlord is akciós lesz? :D -
hNeo #69412 itt a hétvégi El-Alamein akció
Tanks on special:
Pz III, Pz. IV, Marder II, Sturmpanzer II.
M3 Lee, M3 Stuart, M4 Sherman, M7 Priest.
Valentine, Churchill.
Overlord
-
Nazarov77 #69411 Ja már a tier 7 is sok, GW pantherrel seggbe lőttem egy IS-4et és 1100 HP jött le belőle, biztos örült neki. -
R3nton #69410 hehe jaja nem tudom hogy jutottak arra, hogy kell tier8as arty mikor már a tier7esek is oneshootolják a tier9eseket kis szerencsével akár egy t30ast is -
Nazarov77 #69409 Jaja, nagyon gyakran mondogatják ezt. -
Nazarov77 #69408 How do you decide on which tanks to include in World of Tanks’ tech trees? Can you give us all a little insight into the procedure of its design?
First, project managers decide that we need, for example, Tier 8 SPG
na megvan kit kell agyonverni -
R3nton #69407 végig mellébeszélés az egész xd válaszok 40%-a bocsi most nem tudok információt adni róla -
Nazarov77 #69406 Type 62ről tudtam hogy jön, de kíváncsi vagyok mik lesznek még
What other Chinese premium tanks are you planning on adding? I heard the Type 62; anything else?
Yes, we are planning to add Type 62 Light tank and some more vehicles to the Chinese tank branch. All of them will be Premium tanks. -
R3nton #69405 bár sok minden másról is szó volt, vagy inkább nem volt róla szó:D -
R3nton #69404 hát ja, főleg gondolom az amerikai közönséget nagyon érdeklik a magyar tankok, de jó lenne ha beleraknák őket. 44M TAS elég jó paramétereket is kaphatna akár -
Nazarov77 #69403 Igazán kirakhatták volna ezt EUra is, vagy ki lesz rakva de megint szarakodnak nálunk. -
Nazarov77 #69402 Na a románok, bekerül tőlük kemény 3 tank:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/4-Others/Romania.htm
Legtöbb tank nem sajátjuk, a 2 tacam meg a marseal kerülne be tőlük csak, bár wot fekete mágusai képesek megidézni olyan tankot amiről soha nem hallottam/neten se talákoztam vele soha. -
R3nton #69401 http://worldoftanks.com/news/801-you-ask-we-reply-upcoming-tanks/ -
R3nton #69400 na elolvastam...a nem sokára érkező tankokról faggatták őket, hát gyakorlatilag 1 értelmes válasz nem volt benne, jó politikus lenne belőlük... -
R3nton #69399 wot honlapjáról hivatalos. -
R3nton #69398 Is it true in the future we will have a tree with tanks from Hungary, Romania, Poland, Finland and Italy called the tree of Europe?
Yes, there will be a European tree, but I can’t tell you the final set of countries for it. There will be Italian, Swedish and Polish tanks for sure, Romania and Hungary – probably. But this tree is not in development yet, just planned. -
VanDaal #69397 Ha mindig kilépnék 4 vereség után... talán soha nem tapasztaltam volna meg, milyen egy 10-12 meccses vereségsorozat :) -
VanDaal #69396 Igaz, a döntetlen sokkal jobb. Elvégre ugyan annyi credit és xp, mintha vesztettünk volna :) -
lammaer #69395 Nem várod meg hogy az óriáskerék forduljon? :)
4 vereség után lelépni.. há' milyen katona az ilyen? -
ez van 4 vereseg utan jatekbol kilep HOI3 at indit ott nemetekkel szetcsezsem europat lenyugszom majd johet ujra WOT:) -
lammaer #69393 Hát, hacsak nem klánwar miatt kell az a T30, én azt mondanám menj az IS4re, mert azzal játszani is jó, nemcsak a garázsban nézegetni mint a T30-at.
Emellett szól az is, hogy az IS4 átalakítás tudtommal idén már nem fog megtörténni, míg a T34 cseréje Makármennyire meg prémiummá történő átminősítése még idén megtörténik - ergó legalább lesz értelme az M tankkal kitolni a T30-at. Hátha jobb lesz mint a T34 Tier9-ben. -
lammaer #69392 Utáltalak is érte... egészen addig amíg meg nem öltelek :P
Mindenesetre fene megeszi, de amennyire az ember azt gondolná hogy milyen kicsi az a fül, alig fogják eltalálni, elég sokszor megpiercingelnek vele.
Mondjuk összességében azért a +1 ROF még mindíg megéri, mert hála az égnek azért nem mindenki ért a játékhoz, de kevesebb fülest vártam :)