418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #69591 Hm... 750 xp 26k pénz. Steppesen úgy hogy buktunk. Jó kis tank ez :) -
SovereignXY #69590 Hát sajnos nálam most nem működött. 6 HP, egy lövés és pukk lett. Persz előtte azért voltak érdekes megmozdulásaim :) -
jocyd #69589 happy hunter nekem ugy tünik hogy ez egy elö legenda :-)
-
Szerintem sem.
@pattogás: Nem is tudom, nekem eddig szinte minden ágyúval volt misztikus pattogási esetem. (scoutok, artyk) Na meg persze ott van az a legenda hogy az 1%-os tankokról több minden lepattanik. -
SovereignXY #69587 Nem sokat lőttem vele még de én is ezt vettem észre. Ez tuti kibaszás a játékossal. Be van programozva. Pattogó faktor nagy ágyúra nagyobb mint kisebbre :) -
Ry0K3N #69586 Nem tudom miért de hiába nagyobb a pen 105-ösön de baromira szeret pattogni valamiért. -
SovereignXY #69585 Lehet vissza fogok állni a 90esre. Vagy folytatom a grindelést vk3001el a Tiger P-re. hosszú 88as értelmesebbnek tűnik. Jobb rof jobb pen. -
Nazarov77 #69584 Gondolj bele hogy még T34en is ezt kell használnod amíg nem lesz 120as :D -
SovereignXY #69583 FÚJJJ. Shit 105ös. Pofámba mászott egy tiger p. 3szor lőttem meg a tornyát mert az a gyenge. 120 mili. 3 pattanó. Egyzser még előtte a hullt is mondom 198 átlag hátha. pattanó... -
R3nton #69582 -a -
R3nton #69581 Hogy is mondtátok??? "The a revenge of matyashun: the king tiger is back" :D:D:D -
SovereignXY #69580 Más. Csak velem fordul elő az túl ygakran, hofgy akkor lövik ki az elélent mikor pont kattan a "táram"? imádom, mikor halloma lőszer betöltve és azzal szinte egy időben ellen pukk. Másik kedvenc. Cimbi megelőz avyg 0,1 másodpercel és már csak a füstölgő roncsba lövök...
-
SovereignXY #69579 Hát... eddig nem nagyon tetszik a 105ös. Lehet jobban át üt - eddig mondjuk azt vettem észre, hogy lövök és 0 kritikus túl gyakran - de kicsit üt. 400 lenen a max damage, sztem 300at se ütöttem még. Ennyit meg a 90es is csap.
Tényleg. A damage mitől függ? FAQ-ban az van ha AP átüt max damage. -
spiczi91 #69578 bocs, TVelvet -
spiczi91 #69577 Magadraismertél?
-----------------
TVELEVET, MATYASHUNRIADÓ!!!!!! -
Szpecnyaz #69576 Mikor bannolnak már téged innen tigrincses? A bánatnak kell tele flamelni a fórumot már megint. -
-
én meg kövesdi :) ez a neved játékban is? -
Egerwin #69573 Igen, egri. -
-
SovereignXY #69571 Na végre!!! Megvana 105ös T-29hez. nézzük mit is tud. :) -
"Soha ne vitatkozz idiótákkal lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" ezt lopom * am egri vagy? -
,emlék,revolution",lánctalpasok....... ki ismeri fel a tankokat típus szerint? :) -
szecsko77 #69568 Ott simán. Az a szikla, ami mögé behúzódtál túl alacsony.
Az arty gránátja 40 fok körüli szögben pottyan rád. -
Egerwin #69567 Itt, hogy tud kilőni az arty 1 lövéssel?
-
SovereignXY #69566 Na 2 el haluf 2 bukt.a egy 15-3 meg egy 15-5. Szeretem ha hülyékkel vagyok együtt. :( -
Adjunktus #69565 Ez a sivatagi festés,szerintem teljesen rendben van.Tetszik. -
shpongle #69564 burzsuj. pénzért nem nehéz előrehaladni -
SovereignXY #69563 3001P-vel vmiylen csoda foyltán voltam már acélfal is :) Nem oylan rossz az. Egészen megszerettem. VK36ról se nagyon pattog ha olyannl rak össze meg erről se. Ded ez legalább gyorsabb. -
VanDaal #69562 Ha az ellen elkezdi foglalni a bázist és én nem fordulok vissza, az k. élet, hogy más se fog. 2 védő medált szereztem ma, és azokat a köröket nyertük is. A 3. alkalommal, mikor nekiálltak foglalni, gondoltam a trackelt Tigrisemmel már nem fordulok vissza a pálya túlfeléről, csak lesz valaki, aki megteszi. Hát nem... Volt aki még félpályánál sem járt, de csak jött előrefelé tovább, mint a barom. És persze buktuk is, hiába vezettünk végig. Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyi hülyét összegyűjteni ez a játék
-
Nazarov77 #69561 neked rendesen fog látszódni ha nem veszel skint, és costumot használsz, de pl játékban ha egy playernek van rendes skine az már kutyulva fog látszódni.
Pl ez a panther festés gyakorlatilag fehér részből áll, a szürke alap szín, ha most van neked egy costum panther skined, a szürke részeknél az fog látszódni, szóval keverve lesz fehér festéssel:
-
Gunslinger #69560 Azért, mert a 7.0 hivatalos skinjei már mindenki számára láthatóak lesznek, tehát ha találkozol olyan Király Tigrisessel, aki vásárolt, az számodra kutyulék módon fog megjelenítődni, hiszen nem csak a saját tankod skinjét változtatod meg, hanem a típusét. -
Scharnhorst #69559 Ott nézegettem a skineket, de vagy a kép rossz amit feltettek és nem látszik jól a dolog. Csak a sima skinek vásárolhatóak lesznek nem? akkor meg miért kutyulódna össze ha én nem veszek simát? -
Nazarov77 #69558 Az az LSSAH embléma elég hülyén néz ki ekkorában a torony oldalán, igazából nem volt így rárakva soha főleg nem ekkorában. -
Nazarov77 #69557 itt válogathatsz:
http://wotskins.wordpress.com/
de 7.0 előtt vagyunk, ha kijön utána már nem fognak működni a costum skinek, pontosabban menni fog csak össze fog keveredni a costum az új skinnel és egy kutyulék rondaság lesz belőle.
ez pl 7.0ból desert festés:
-
...ezt használom... -
Én egyébként ezt használom, semmi különös, egy kicsit meg van koptatva és van rajta egy 501 felirat és egy logó a másik oldalon.
Vagy esetleg még egykét harcviselt skin: Battleworn1,Battleworn2
-
Scharnhorst #69554 Hát ez kissé puccos szerintem :D valami szolídabbra gondoltam, esetleg olyan amin van zimmerit :) -

-
Scharnhorst #69552 Királytigrisre esetleg tudtok valami jó skint ami nem puccos és még jól is néz ki?