418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Hm... 750 xp 26k pénz. Steppesen úgy hogy buktunk. Jó kis tank ez :)
  • SovereignXY
    Hát sajnos nálam most nem működött. 6 HP, egy lövés és pukk lett. Persz előtte azért voltak érdekes megmozdulásaim :)
  • jocyd
    happy hunter nekem ugy tünik hogy ez egy elö legenda :-)
  • HappyHunter
    Szerintem sem.

@pattogás: Nem is tudom, nekem eddig szinte minden ágyúval volt misztikus pattogási esetem. (scoutok, artyk) Na meg persze ott van az a legenda hogy az 1%-os tankokról több minden lepattanik.
  • SovereignXY
    Nem sokat lőttem vele még de én is ezt vettem észre. Ez tuti kibaszás a játékossal. Be van programozva. Pattogó faktor nagy ágyúra nagyobb mint kisebbre :)
  • Ry0K3N
    Nem tudom miért de hiába nagyobb a pen 105-ösön de baromira szeret pattogni valamiért.
  • SovereignXY
    Lehet vissza fogok állni a 90esre. Vagy folytatom a grindelést vk3001el a Tiger P-re. hosszú 88as értelmesebbnek tűnik. Jobb rof jobb pen.
  • Nazarov77
    Gondolj bele hogy még T34en is ezt kell használnod amíg nem lesz 120as :D
  • SovereignXY
    FÚJJJ. Shit 105ös. Pofámba mászott egy tiger p. 3szor lőttem meg a tornyát mert az a gyenge. 120 mili. 3 pattanó. Egyzser még előtte a hullt is mondom 198 átlag hátha. pattanó...
  • R3nton
    -a
  • R3nton
    Hogy is mondtátok??? "The a revenge of matyashun: the king tiger is back" :D:D:D
  • SovereignXY
    Más. Csak velem fordul elő az túl ygakran, hofgy akkor lövik ki az elélent mikor pont kattan a "táram"? imádom, mikor halloma lőszer betöltve és azzal szinte egy időben ellen pukk. Másik kedvenc. Cimbi megelőz avyg 0,1 másodpercel és már csak a füstölgő roncsba lövök...
  • SovereignXY
    Hát... eddig nem nagyon tetszik a 105ös. Lehet jobban át üt - eddig mondjuk azt vettem észre, hogy lövök és 0 kritikus túl gyakran - de kicsit üt. 400 lenen a max damage, sztem 300at se ütöttem még. Ennyit meg a 90es is csap.

Tényleg. A damage mitől függ? FAQ-ban az van ha AP átüt max damage.
  • spiczi91
    bocs, TVelvet
  • spiczi91
    Magadraismertél?

-----------------

TVELEVET, MATYASHUNRIADÓ!!!!!!
  • Szpecnyaz
    Mikor bannolnak már téged innen tigrincses? A bánatnak kell tele flamelni a fórumot már megint.
  • tigrincses
  • tigrincses
    én meg kövesdi :) ez a neved játékban is?
  • Egerwin
    Igen, egri.
  • tigrincses
  • SovereignXY
    Na végre!!! Megvana 105ös T-29hez. nézzük mit is tud. :)
  • tigrincses
    "Soha ne vitatkozz idiótákkal lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" ezt lopom * am egri vagy?
  • tigrincses
    ,emlék,revolution",lánctalpasok....... ki ismeri fel a tankokat típus szerint? :)
  • szecsko77
    Ott simán. Az a szikla, ami mögé behúzódtál túl alacsony.
    Az arty gránátja 40 fok körüli szögben pottyan rád.
  • Egerwin
    Itt, hogy tud kilőni az arty 1 lövéssel?

• SovereignXY
    Na 2 el haluf 2 bukt.a egy 15-3 meg egy 15-5. Szeretem ha hülyékkel vagyok együtt. :(
  • Adjunktus
    Ez a sivatagi festés,szerintem teljesen rendben van.Tetszik.
  • shpongle
    burzsuj. pénzért nem nehéz előrehaladni
  • SovereignXY
    3001P-vel vmiylen csoda foyltán voltam már acélfal is :) Nem oylan rossz az. Egészen megszerettem. VK36ról se nagyon pattog ha olyannl rak össze meg erről se. Ded ez legalább gyorsabb.
  • VanDaal
    Ha az ellen elkezdi foglalni a bázist és én nem fordulok vissza, az k. élet, hogy más se fog. 2 védő medált szereztem ma, és azokat a köröket nyertük is. A 3. alkalommal, mikor nekiálltak foglalni, gondoltam a trackelt Tigrisemmel már nem fordulok vissza a pálya túlfeléről, csak lesz valaki, aki megteszi. Hát nem... Volt aki még félpályánál sem járt, de csak jött előrefelé tovább, mint a barom. És persze buktuk is, hiába vezettünk végig. Fel nem tudom fogni, hogy tudott ennyi hülyét összegyűjteni ez a játék
  • Nazarov77
    neked rendesen fog látszódni ha nem veszel skint, és costumot használsz, de pl játékban ha egy playernek van rendes skine az már kutyulva fog látszódni.

Pl ez a panther festés gyakorlatilag fehér részből áll, a szürke alap szín, ha most van neked egy costum panther skined, a szürke részeknél az fog látszódni, szóval keverve lesz fehér festéssel:
  • Gunslinger
    Azért, mert a 7.0 hivatalos skinjei már mindenki számára láthatóak lesznek, tehát ha találkozol olyan Király Tigrisessel, aki vásárolt, az számodra kutyulék módon fog megjelenítődni, hiszen nem csak a saját tankod skinjét változtatod meg, hanem a típusét.
  • Scharnhorst
    Ott nézegettem a skineket, de vagy a kép rossz amit feltettek és nem látszik jól a dolog. Csak a sima skinek vásárolhatóak lesznek nem? akkor meg miért kutyulódna össze ha én nem veszek simát?
  • Nazarov77
    Az az LSSAH embléma elég hülyén néz ki ekkorában a torony oldalán, igazából nem volt így rárakva soha főleg nem ekkorában.
  • Nazarov77
    itt válogathatsz:
    http://wotskins.wordpress.com/

de 7.0 előtt vagyunk, ha kijön utána már nem fognak működni a costum skinek, pontosabban menni fog csak össze fog keveredni a costum az új skinnel és egy kutyulék rondaság lesz belőle.

ez pl 7.0ból desert festés:
  • HappyHunter
    ...ezt használom...
  • HappyHunter
    Én egyébként ezt használom, semmi különös, egy kicsit meg van koptatva és van rajta egy 501 felirat és egy logó a másik oldalon.

Vagy esetleg még egykét harcviselt skin: Battleworn1,Battleworn2
  • Scharnhorst
    Hát ez kissé puccos szerintem :D valami szolídabbra gondoltam, esetleg olyan amin van zimmerit :)
  • HappyHunter

• Scharnhorst
    Királytigrisre esetleg tudtok valami jó skint ami nem puccos és még jól is néz ki?