418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Igazából hülye a megfogalmazás (az angol eredetiben is), mert poénos akart lenni.

Az én olvasatomban ezt jelenti: light tankkal sose állj meg különben pillanatok alatt szétkapnak.

Magyarul: a light tank vagy mozog vagy - különben - halott.

Ami egyfelől tényleg aranyigazság, hiszen a light tankok valóban csak az agilitásukból tudnak élni (ellenben a heavykkel és a jobb medekkel, amiknek HPja és páncézata is van), másfelöl butaság is, hiszen kifelejti hogy rejtőzködni viszont csak állva lehet (márpedig a legeffektivebb scoutolás a rejtőzködős).

Szóval nem hülyeség amire céloztak a hinttel, csak kicsit faramucin lett megfogalmazva.
  • brasco84
    megvan az is3, de nem érzem annyira a késztetést arra, hogy 1 szar kör ezzel, utána vagy 2 farm kört menjek egy T5 ös tankkal.. majd be kéne fektetni egy prémium tankra.. :/
  • Plata
    Ez komoly hogy M4-el is3 ellen kell harcolnom?Kv-val meg is4 t34 ellen?
  • DummyBoy
    Tegnap este gondoltam lefekvés előtt még funolok egyet a Patronnal, goto battle ...

Még jó, hogy dolgozott az asszony, rendesen kiszaladt a számon a "megaqrvaanyád ..." mikor megláttam az elosztást ...

Régen láttam 15 ilyen vidám tankert csetelni ... És oldaltól függően mindenki a másik 15 artinak örült ...

Ráadásul kellemesen megkutyulta őket a meccsméker: A mi oldalunkon volt 6 object-valamelyik, meg 2 német dög ... a legpubibb artink egy GWPanther volt asszem ...

Vicces volt, mert talán 2-t tudtam lőni egész csata alatt ... Simán Küklopsz voltam az XMEN-ből :) Amire ránéztem az dezintegrálódott ...
  • SovereignXY
    Igen ezt tegnap leírta lammer is. De kösz
  • ollie
    A damage-ben vagy egy random érték is.
  • SovereignXY
    LOL. VK-nak nagyon kedvez az MM. Sorra jönnek az 5-6-700 XP-s körök. 2-34 kill befigyel. És nem az alján csöcsülök a tank listának sem. Közép vagy felette. :)
  • Sir David Bówli
    "olyat ütsz rajta,hogy egyből kiszarik egy nagy marék olajos csavart"

Ezen a dumádon kurva nagyot röhögtem! :-)))
  • SovereignXY
    Rossz viccet félre téve. Iylen van. Szokj hozzá. :) Reggel egy kv3-at 3szor lőttem seggbe. csiling és semmi baja nem lett. Végül szemből kelett kilőnön :)
  • SovereignXY
    A legénység gondolja úgy is hallottad hogy csilingel akkor miért szóljanak bármit is. :)
  • Adjunktus
    "Szerintem magasabb szinten nem olyan jó az orosz páncélvadász. Az ISU-152-nak csak 80 a font páncélja a többinek meg 200-as azonos szinten."

Azoknak nem is az a lényege,hogy nagy páncéljuk legyen.
    Ettől függetlenül az Object elég pattogósra sikerült.
    Jól rejtőznek és nagy a tűzerejük.
    Ha megvan a BL10,azzal gyakorlatilag bármelyik tank sebezhető jó helyen lőve.
    Elbújsz,és aki arra jár azt szájba rúgod.Ráadásul olyat ütsz rajta,hogy egyből kiszarik egy nagy marék olajos csavart.
  • Amergin
    Betalálok és átütöm a páncélt, amit jelez a szokásos csilingelő hang a találatkor. NEM csökken a célpont HP-ja és azt sem mondják be hogy "critical hit".
    Ilyenkor mi van???
  • Spheriot
    Épp ezt akartam Írni, akkor ilyen mérges az ember ha elmegy jó irányba de a többiek csesznek kibújni a bázisból segíteni, a vége persze az hogy az ellenség egyesével levadász mindenkit.
  • SovereignXY
    Közben meg halálra idegesített egy pz4 kontr 3/4. Egyzser az egyik lőtt egyszer a másik lőtt rám. Persze a Pz4 eltűnt akkor vettem észre mikor már a lövés után bújt vissza. 3/4 meg rohad kis gyors szar kijön lő vissza. Még jó hogy stock gun volt rajta. Embereink fele kempel. Vagy 50 métert ha kellett volna jöniük hogy lőhessenek az egyikre. Basztak hiába írkáltam.
  • Spheriot
    Én egy KV3-as csata után kaptam figyelmeztetést, pedig ott csak az történt ismerve a KV3 gyorsaságát: Elindultam az egyik irányba, de mire odaértem ott áttört az ellen, így vissza vonultam, majd elindultam a másik irányba, ott meg nem értem utol a csapatunkat, azok körbe mentek a pályán, kilőve mindet és hátba támadták az áttört ellenséget. A vége az volt, hogy nem is lőttem mert kb. a csata mindig a térkép átellenes oldalán volt, én meg cammogtam szép lassan.
  • SovereignXY
    Iylen egy rohadt faszt. Kilövik a hülye gyereket erre az 3 percen át - lehet tovább is de kilőttek - ppingelte a térképet. Abba nem hagyta. Fazsért nem lép ki a csastából ha már kilőtték vagy megy el kiverni vagy én nem tudom.
  • Moonrae
    Nem tudom örülök-e a 20-30 sebzésemnek rajtuk... Artyval...
  • SovereignXY
    Én mosta két VK-mmal tolom és benne avygok ált top 5-6. Eddig élvezem ezt az új/régi smart/moron MM-et :)
  • PetiPetiHUN
    Igen. 10-es szintű csatába összefuthattok de Maussal még nem.
  • Spheriot
    Örülj neki, azok nem nagyon mozognak, és ha beletalálsz és sebzed őket azért is elég sok xp jár... saját tieredbe úgy rohangálnak a tankok, hogy lehetetlen eltalálni őket...
  • Nazarov77
    Valamit nagyon elcsesztek, 6. köröm ma és a változatosság kedvéért itt is T10es csata van + 4 GW tiger ellenségnél.
  • Moonrae
    Normális, hogy T4 artyval (Grille) E-75ös ellenfeleket kapok? :)
  • Sir David Bówli
    Lehet, hogy erre gondolt, de egyfelől ez a többire is érvényes, másfelől meg mindenképpen iszonyat hülyén van megfogalmazva.
  • Gubberx
    :D:D:D:D:D:D
  • Nazarov77
    leszakad a lánctalp de HP vesztességet nem okoz az szerintem sértetlen+mozgásképtelen.
  • Sir David Bówli
    Néha jókat szoktam röhögni a betöltőképernyőn megjelenő kis bölcsességeken. Kedvencem a hogyaszongya:

"A könnyű tank lehet sértetlen vagy mozgásképtelen, de soha mind a kettő egyszerre."

A közepes, meg a nehéz tankok talán igen? Hát az artyk és a páncélvadászok? Azok lehetnek? Hát köszi, banyek, a kutyám is lehet teljesen egészséges, vagy lebénult, de soha mind a kettő egyszerre... ki talál ki ekkora marhaságokat?
  • Gubberx
    Ami ma indul event dupla pénzt vagy dupla xp-t is ad az adott tankokra?
  • Nazarov77
    Na megint T10 csata, tegnap meg 70%ban top tier voltam T29el, nem tudom mit csináltak az MMel, de nagyon nem tetszik ez nekem.
  • Nazarov77
    mikor 40k online player van fent akkor se szoktam lobbyban ennyit látni, mondjuk akkor instant berak de ez biztos hogy bug, főleg azért hogy tier 1től tier 10ig mindenből 30 körüli számot ír ez kicsit irreális. Utoljára 1 éve láttam ilyen bugot, mikor kijött amcsi tankok test patche és akkor ilyen 400-600 player/tier volt kiírva és kellett vagy 2-3 percet várni mire végre berakott.
    Ha ez a smart MM akkor át kéne nevezni moron MMre mert eddig 3 kört mentem T29el, mind a 3 t9-10es csata volt és olyan finomságok voltak mint pl 4 arty 6 ferdi 1 isu az ellenségnél.
  • SovereignXY
    Lehet nem bugos. ez előbb néztem 6000 játékos és 150 meccs ment. Vagyis 1500 ember várakozik kb. Mondjuk annyi nem volt a lobbyban de azért akadat ott bőven. Lehet ez már a smart MM.
    DT után vettem csak észre.
  • SovereignXY
    Ezért gondoltam, hogy vmit csináltak vele
  • Nazarov77
    Be van bugosodva az MM, minden tierből irreálisan nagy számot ír a lobby, kb 30 körül mindegyik tierben, és sokat kell várni hogy betegyen csatába.
  • SovereignXY
    Nem ma vezették be a smart MM-et? Elég sokan vannka alobbiban meg várni kell a meccs kezdetére. Mármint amgí össze sorsol.
  • sanya01
    Nahh...innen is lehet majd szaros gatyákat gyűjtögetni a csőre!
  • SovereignXY
    Szeretem ikor bejön a +25%. 3001P-vel szemből áztlőttem T-43at ráadás még ki is gyulladt. 110 HPja maradt mikor kilőtt. Pedig ő 1100ről vagy mennyiről induét én meg csak 710ről :)
  • lammaer
    Jaj istenem, ne legyetek már ennyire élteképtelenek... dobd be a google translateba ha nem megy az angol ;)
  • Bugi Misi
    kezdés után egyből ment a szövegelés és 1 percre rá már ki is nyírta mind 2-t
  • Oddball29
    Ha egy arti megfenyeget, hogy rám lő, mert közepes tankkal nem vagyok anélkül kamikaze módon scoutolásba kezdeni, hogy nincsenek közelben saját nehéztankok/baráti egységek, akik a spottolt egységeket azonnal tűz alá tudják venni, akkor szó nélkül kinyírom.

Nem állítom, hogy most ez volt, de megtörtént eset.
  • Bugi Misi
    omg most találkoztam 1 idiótával Malinovka elindul a csata természetesen mindenki kempel valamit dumálnak angolul és egyszer csak a gyerek elkezdi lőni az Artykat ki is lőtte mind 2 nem is kellet több 2-3 kilőttük(enyém volt a végzetes találat)
    de istenem hogy lehet valaki ekkora nyomorék?!
  • Killer85
    "Dear Players,
    the Administration of World of Tanks warns you that using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle as well as passive participation of the player within the battle without automatic software to accumulate experience and credits (leeching) or continuous joining the battles without any participation could lead to permanent game account suspension."Sziasztok
    Nekem is ezt írta ki és alig kezdtem el játszani