418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #69751 Én se találkoztam ilyennel még. -
Gunslinger #69750 Nem akkora tragédia, mert másik oldalon meg két high tier arty van, míg az E-100 oldalon csak egy(megjegyzem ilyen sem volt még korábban) + egy t5 scout, szal ki lehet ezt bőven taktikázni, de akkor is basszus.
Amúgy megjegyzem nem az én képem, én még nem találkoztam a jelenséggel. -
upsz ez jogos bár nem akkor tragédia hogy ellennél is csak 1 van. -
Gunslinger #69748 Top tierben igen, eddig mindig ugyanannyi t10 volt mindkét oldalon, ha az egyiken 3 volt, akkor a másikon is. Olyan sem volt sosem, hogy csak 1 t9 vagy t8 van, a top tankkal szemben mindig ugyanolyan tierű tank volt, a kategória eltérhetett, pl olyan volt, hogy egyik oldalon legfelül egy IS-4, másik oldalon meg JT. Mutass nekem légyszi egy képet korábbról, amin a csapat legfelső tankja nem azonos tier. -
Gunslinger #69747 Hát én eddig 6600+1500(béta) csata alatt nem láttam olyat, hogy csak egyetlen egy t10 tank legyen a 30 között. -
SovereignXY #69746 És? Kellene lennie mind a 2 odlalon ugyan annyi tierbe tartozó tanknak?
Ha az egyik odlalt lenne 4 tier 10 akkor talán azt mondanám baj van. -
mordawn #69745 És még egy kiegészítés:
"First N battles (N varies according to vehicle tier, class, premium/non-premium status) on each vehicle are chosen not according to full spread, e.g. 8-12 for tier 7 heavy tanks, but according to decreased combat tier spread, allowing this vehicle to be at the top part of the team list."
Tömören magyarra fordítva az első N csatában a stock tank top tier lesz, nem kapásból a mélyvízbe kerül. Hogy mennyi ezen meccsek száma, az függ attól, hogy milyen tier-ű a tank és milyen fajtájú. Pl. a Tier 7-es heavy tanknál 8-12 lesz ez a csataszám. -
Gunslinger #69744 Mondjuk egyik oldalon van tier 10, másikon nincs? -
??? ebben semmi extrát nem látok , eddig is lazán volt ilyen. -
SovereignXY #69742 Ezzel mi a baj? -
Gunslinger #69741 http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/enjoy-el-alamein-special -
SovereignXY #69740 Szignifikáns változást nem nagyon vélek felfedezni. -
Gunslinger #69739 Kicsit be van szarva az új MM:
http://imageshack.us/f/534/shot057b.jpg/ -
hetvegen mely tankok fognak dupla xp meg kredit kapni? vki be tudna linkelni? -
SovereignXY #69737 Na ez jó volt. :) Én Vk3001P 70 HP. RED Jadgpanter 140. HE betárazva mert előző AP pattant. ELőbukkan ő lő én is. Trackel. Hála ennek kifordulok. Lövésem elszál a picsába. Úgy dönt rammol. Kinyírtuk egymást :) -
mordawn #69736 Reggeltől az új MM:
-
Az a baj, hogy akkor is kiszedik egy lövéssel amikor Én ülök benne. -
Nekem is épp tegnap volt egy hasonló, csak az VK3001P volt, és ugyanúgy egy lövéssel kinyírtam 100% HP-ról. Viszont vagy 300 méterre volt tőlem. -
SovereignXY #69733 LOL. Hülye E8 söfőr. Beront a bázisunkra. Elkezd lőni egy KT-t. Az le se szarta. Én elkezdtem lelődözni. Az E8 meg ahelyett hogy rám lőne akit tud is sebezni tovább lőtte a KT-t :) -
Viszont volt tegnap egy meccsem, KV 107-essel. VK3601H 100%-ról oneshoot, oldal állt a hülyéje kb 80 méterre és bőven volt időm becélozni a fartájékát. Utána tiegerP-ből, meg KT-ból szaggattam le 300-akat :D Mondjuk az a meccs előre nekünk lett ítélve szerintem, úgy mentünk végig a pályán mint egy gőzborotva. -
SovereignXY #69731 Megvanb az esélye, hogy oylan útvonalon haladt a lövedék, hogy nem ért semmi létfontosságút. Láttam egy filmet tankokról páncéltörő lövedékek stb-ről. Mondott egy iylen példát. WW1. 27 lövéssel kaptak szét egy tankot. Mert a lövések átmentek de nem találtak el semmi létfontosságút. -
Biztos kijött a gólyó a másik oldalán, ezért nem számította damagenek :) -
Velem is ezt csinálja, trollgunnal a kicsik közé pakol, 107-el meg be a mély vízbe. -
Amergin #69728 Találatkor a 0 sebzés, meg a semmibe eltűnő lövedékek... ezt ideje lenne már javítani -szerintem. -
Szakesz #69727 A múltkor E-100-zal ütöttem át egy PzIII auf A frontpáncélzatát, de sértetlenül megúszta. A kis mázlista. :)
-
Tegnap vk36-al letrackeltem, előttem 5 méterre egy t-50-2, úgy, h pont szembefordult velem. Na mondom most véged, mert volt kb 150hp-ja. Erre átütöm a frontját, látszik is a lyuk és 0 damagel tovább megy. -
SovereignXY #69725 Franc. Úgy tűnik nem kedvez tovább nékem az MM. :( -
Plata #69724 Nekünk medjeink voltak főleg,abból is sok prém med,nekik meg csupa brutális heavy.Mondjuk is3-ba belelőttem párat mielőtt meghaltam volna,és öltem egy lemminget is kezdésnél.Én őszintén szólva pz4-m4 tankok miatt vettem elő a kv-t,és le is vettem a troll gunt,feltettem 107-est erre meg pont a troll kellett volna. -
Plata #69723 17 lövés 15 találat. -
lammaer #69722 Hehehehe, ez jó
(amúgy nem talált, engem nem b*sztak át azzal hogy odaadjam a több milliós megtakarításomat holmi 100K "reálhozamnak" nevezett cukorkáért. Igaz, majd 5 év múlva a brókergyerek fog lelépni a pénzemmel, szóval ebenguba) -
Plata #69721 Lol m4-el megöltem egy isu152-t szemből.
Komarinon kihasználtam a dombot ,az ágyúm épp kilátszott csak úgy lődöztem rá vagy 15-öt és leszedtem hpját végül meg is öltem,el sem talált.Csak az arty,de nem bántam mert meglett isu.És 120 hp-m még maradt.
-
SZU #69720 Lammaer most vette át az OTP magánnyugdíj pénztár reálhozamát az átlépés után! 0 Ft! MEEENNYYYIIIII??? -
lammaer #69719 Hát, ez akkor nem igazán a mécsméker vagy a program hibája, most mit csináljanak a devek ha az emberek meg akarnak halni? -
lammaer #69718 Ejjj ejjj... téééényleeeeegg :) -
lammaer #69717 Orosz tankvadászokban én is osztom Adjunkt véleményét.
Sztem egyébként az orosz Tier7-8-9 a legjobban kitalált trió, mert mindegyikkel kapsz valami új dolgot, és ráépítve az előző tankban szerzett tapasztalatodra tudsz hatékonyabb lenni.
SU152 - megtanuljuk hogy szoft páncélunk van tehát nem állunk ki a pusztába ordítva hogy ide lőjetek, és lassan töltünk de nagyot tudunk rúgni (a stock 152-es ágyúval)
ISU152 - megkapjuk a brutál ágyút, mostmár mindent sebzünk
Object - végre kapunk páncélt is.
Vagyis mindig valami olyasmit kapunk, ami valóban előrehaladás. Nekem tetszik. -
Nazarov77 #69716 152vel még a maust is sebzi -
SZU #69715 De lammaer vagy! Az nem OTP, hanem ötöslottó! -
Plata #69714 Nem voltak,a mi csapatunkban is,csak azok olyan gyorsan elhullottak,hogy a végén 3 t9 1 t8 heavy tankkal kellett szembe néznem,gondolhatod mekkora sikerrel.
Még az artynk is hülye volt,többet sebzett csapatba mint az ellenségbe.
-
lammaer #69713 Erről az OTPs reklám jut eszembe.
"Dummy megnézte a leosztást, és 15 artyt látott.
Mennyiiiiiii?"
Nem csináltál screent? -
lammaer #69712 Mi a fene, más nem is volt a csapatotokban? Te voltál a toptank a túloldalon meg az IS4? :)
Amúgy pont a KV az egyetlen olyan low tier tank, ami tudja minden további nélkül a T8-at, de tán még a T9et is.