418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Na itt vannak az óvodások 12 vereség egyhuzamban vegyesen bármivel...
  • Nazarov77
    Így viszont csak 50%osnak számít a legénység, át kell képezni minél előbb.
  • hNeo
    Tiger P tornyáról én is sokszor pattanok. E-100-al is.

mintha valami bug miatt a 200m frontja felcsúszott volna a tornyára is, mint valami garbós pulcsi... :S
  • patchaou
    Nem volt pénze átképezni.
  • Mighty
    A belinkelt képed alapján a Tigris II-esedben még az átképzetlen Tigris legénység csücsül...

Pirossal van írva a 100%

• SovereignXY
    Az előbb össze futottam egy jagdpz4-el. Vagy nagyon elnézett vmit vagy úgy szidta a játékot mint egy kocsi mert 4szer lőtt rám de a lövedékei már kb félúton kirepültek a látómezőmből. :D Közben én szépen szétlőttem. :)
  • lammaer
    No, akkor nem leszek szomorú ha végetér a T29 grind... 20-22K XPt rakok bele esténként, de nagyon fun. Már a motorokat is kfejlesztettem, csak hogy ne adjam el hamar (hatásuk T29en kb 0).
  • Szakesz
    A T34/T30-cal pont az a baj, hogy gyakorlatilag stock T29 tornyot használnak annak minden gyengeségével együtt.

Tier 7-ben még nem minden, de tier 9-ben már a medium tankok is átütik a tornyát, kivéve persze a lövegpajzsot.
  • Adjunktus
    Ha a Tigris átlövi,akkor a T29 tornyát is átlövi,nem?
    Arra még is azt mondjátok,hogy op.
    A különbség inkább abban rejlik szerintem,hogy a T9-10 csatában már majd minden tank képes sebezni a T34 testét.Ezért aztán effektíve több találat érkezik,mint a T29 tierjében.
    Másrészt a magasabb tierekben,elméletben már a játékosok is profibbak,mint a T29-essel vitézkedőknél.
    Ettől függetlenül,állítom,hogy a fullos T34 nem rossz.
  • Oddball29
    Hmm, én kb. félezer csata után 57%-nál hagytam abba 52%túléléssel, olyan 1,4 kill/meccs aránnyal, viszont az ágyújára és a vasaló módon való mozgására nagyon pikkeltem egy idő után.

81 százaléknál viszont semmivel nem lőttem eddig pontosabban, T32 80% volt. Lehet abba kéne hagyni nehézzel a menetből bohóckodást...
  • Oddball29
    Semmi, nincs rajta gyenge pont. A kupolát átlövik néha, de hajlamos magát a legbikább ágyúkkal szemben is megmakacsolni.

Spall liner-venti-rammer, az enyém ilyen volt.
  • Gunslinger
    Nincs, az a T29 sajátja. T32-nek van a legerősebb tornya az egész játékban.
  • Gunslinger
    Én nagyon imádom a T32-met, jelenleg vele van a legjobb átlag xp-m úgy, hogy a győzelmi rátám siralmas vele, mindössze 45%, viszont találati pontosságom 86%, 84-es Sharpshooter sorozatom van vele! Valami hihetetlenül jól működik rajta a 105-ös. 218 csata, 329 kill, egy böllér jelenleg.
  • lammaer
    Nem emlékszem már rá, van a tornyon fül?

Leginkább ez idegel a T29-ben :)
  • lammaer
    Credit na :) Ma nem az én napom.
  • malystryx
    Teljesen korrekt amit írtál, mindig kapunk valamit. De igazából a Su-152-től már élvezhető a vonal. Hiába rak be nagyokhoz, lehet vigyorogni, mert bokán lehet őket is rúgni a stock 152-es ágyúval HE-vel fűszerezve. A személyes kedvencem a játékban. Sosem okozott csalódást, nemúgy mint a BL-10.. Jó jó, de azért az sem piskóta ha betalál.. :)

Tegnap a Viasat History-t néztem, és a II. vh színesben c. műsor volt, talán a 8-ik rész.. A lényeg, hogy ugyanazokkal a 152-es ágyúkkal tüzeltek, mint ami a SU-152-n van, csak ez gurítható volt és tüzérségi ágyúként funkcionált. Valami félelmetes a hangja.
  • patchaou
    75k xp? Nem írtál el véletlenül valamit ? :)
  • Oddball29
    Jobban fog gyorsulni, jobb a láthatósága, és mivel alacsonyabb könnyebb vele tüzelőállást keresni.

Akkor van szósz, ha face to face kell T9-esekkel hadakozni, mert ágyúja az nemigen van hozzá.
  • lammaer
    REmélem igy van, T29-et egyszerűen imádom, de sajnos hamarosan végetér a grind benne (tegnap is volt pl defeattel 75K XPs köröm, sztem az average XPm is a legjobb vele).

T32-től kicsit tartok, hiszen egy Tier pluszért mindössze némi HP és egy vmivel erősebb frontpáncél jön.
  • SovereignXY
    Jaja. Vagy két napja volt hogy kaptam egyszere 2 lövést egy Is-3tól meg talán egy KTtól. Mind a 2 átvitta a tornyomat. A fül meg az eleje közti részen. Szóvál kb... a torony olala közepén. Szemből.
  • Oddball29
    A kupola meg legalább olyan sebezhető, mint a KT-é, M1A2 stabilan viszi.
  • Oddball29
    T29/34 tornyot szemből a 200 körül pennel már át lehet lőni, csak a lövegpajzs 279, a többi 178. IS-3 torony is erősebb.
  • Plata
    Tornyomat egy szar tigris átlövi,T32-vel két tigrist megettem vacsorára.Ezt meg már egy pz4 is átüti.
  • Adjunktus
    Jaj,ez az állandó T34 szidás...
    Fullosan semmi baj nincs vele!
    A T29 op még 90mm löveggel is!Miért is?
    Azért mert a tornya szemből majdnem az összes tank számára átlőhetetlen.
    Ha az user jól tudja használni,akkor valóban nagyon kemény.A 90mm löveg pedig csak olyan mint a többi abban a tierben.Igazán op a 105-ös + atom torony kombótól lesz.A fülesnek azért van gyenge pontja is.
    Akkor nézzük a T34-et.
    A tornya ugyan olyan kemény szemből.A Tier 9-10 tankok 99% nem tudja átlőni hagyományos AP-vel.Ráadásul ennek a hátulján is van 205mm páncél és nincs rajta a gyenge fül sem.
    A 120mm löveg kisebbet sebez ugyan mint a hasonló kategóriájú lövegek,viszont jóval gyorsabb is.A penje sem marad el az átlagtól.
    A stock T34 valóban szar!sőtt fos!Továbbmegyek-fosoá!
    De a fullos már egyáltalán nem rossz!
    Jó helyzet kihasználással és ügyes userral,meg egyenesen jó!
  • ollie
    Engem a KV3-al rendszeresen összetesz Maus-szal, E100-zal és társaival.
  • Gunslinger
    Nem igaz, mert már tier 6 is bekerülhet t10 csatába, azzal már szívhatsz. Nekem speciel most a T32 és a KT a legkisebb tankjaim, amivel megyek, a T25AT-t hanyagolom, de szerencsére a szokásosnál jobban elkúrt MM összeállítást még nem láttam, kivéve egyet, hogy a mi oldalunkon 5 IS-el szemben 5 ISU-152 volt relatíve magasan, nem a középmezőnyben és ezt alatta sehogy sem kompenzálta az MM.
  • Plata
    T32 az nagy,szeretni fogod,sose add el,én eladtam és lecseréltem t34 ócska szarra,t32 szuper tank.
  • Gunslinger
    Ja értem, hát ez még bugosabb.
  • kdezso30
    Ja nyár vége felé nekem is sikerült látnom T95-öt egy sima T6-T7 csatában, ahol a 3 top tankunknak 3 és fél percébe tartott kivégezni azt a szörnyet.
  • Attiska
  • Pales27
    Ez egy korábbi kép, nyár vége, szval voltak akkor is érdekes dolgok.
  • PetiPetiHUN
    Ma fogom megvenni a T32-t. Az már nagy?
  • SovereignXY
    Ne ülj nagy tankba. Eddig nekem úgy tűnik csak őket szivatja :P
  • SovereignXY
    Én igen. :)
  • Gunslinger
    Sehol, nagyon szét lett k**** ez az MM. :-((((
  • PetiPetiHUN
    Ha veszteni kell akkor veszteni kell!
    Hiszel az eleve elrendeltetésben?
  • Gunslinger
    Ez még durvább, mert nem hogy t10-etek nincs, de csak 14 tankotok van.
  • Plata
    Az előbb ellenséges csapatban volt platoonban 3 t6 arty,kettő s51 egy m12,nekünk is három artynk volt,m41,su5,m7.Hol itt a balance?
  • Pales27
  • SovereignXY
    Nem nagyon nézegettem mi van a toppon nekik meg nekünk. Annyira fogllakozok vele még megállapítom hogy ha össze futok vele fájni fog e avagy sem. :)