418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #69791 Na itt vannak az óvodások 12 vereség egyhuzamban vegyesen bármivel... -
Nazarov77 #69790 Így viszont csak 50%osnak számít a legénység, át kell képezni minél előbb. -
hNeo #69789 Tiger P tornyáról én is sokszor pattanok. E-100-al is.
mintha valami bug miatt a 200m frontja felcsúszott volna a tornyára is, mint valami garbós pulcsi... :S -
Nem volt pénze átképezni. -
A belinkelt képed alapján a Tigris II-esedben még az átképzetlen Tigris legénység csücsül...
Pirossal van írva a 100%
-
SovereignXY #69786 Az előbb össze futottam egy jagdpz4-el. Vagy nagyon elnézett vmit vagy úgy szidta a játékot mint egy kocsi mert 4szer lőtt rám de a lövedékei már kb félúton kirepültek a látómezőmből. :D Közben én szépen szétlőttem. :) -
lammaer #69785 No, akkor nem leszek szomorú ha végetér a T29 grind... 20-22K XPt rakok bele esténként, de nagyon fun. Már a motorokat is kfejlesztettem, csak hogy ne adjam el hamar (hatásuk T29en kb 0). -
Szakesz #69784 A T34/T30-cal pont az a baj, hogy gyakorlatilag stock T29 tornyot használnak annak minden gyengeségével együtt.
Tier 7-ben még nem minden, de tier 9-ben már a medium tankok is átütik a tornyát, kivéve persze a lövegpajzsot. -
Adjunktus #69783 Ha a Tigris átlövi,akkor a T29 tornyát is átlövi,nem?
Arra még is azt mondjátok,hogy op.
A különbség inkább abban rejlik szerintem,hogy a T9-10 csatában már majd minden tank képes sebezni a T34 testét.Ezért aztán effektíve több találat érkezik,mint a T29 tierjében.
Másrészt a magasabb tierekben,elméletben már a játékosok is profibbak,mint a T29-essel vitézkedőknél.
Ettől függetlenül,állítom,hogy a fullos T34 nem rossz.
-
Oddball29 #69782 Hmm, én kb. félezer csata után 57%-nál hagytam abba 52%túléléssel, olyan 1,4 kill/meccs aránnyal, viszont az ágyújára és a vasaló módon való mozgására nagyon pikkeltem egy idő után.
81 százaléknál viszont semmivel nem lőttem eddig pontosabban, T32 80% volt. Lehet abba kéne hagyni nehézzel a menetből bohóckodást... -
Oddball29 #69781 Semmi, nincs rajta gyenge pont. A kupolát átlövik néha, de hajlamos magát a legbikább ágyúkkal szemben is megmakacsolni.
Spall liner-venti-rammer, az enyém ilyen volt. -
Gunslinger #69780 Nincs, az a T29 sajátja. T32-nek van a legerősebb tornya az egész játékban. -
Gunslinger #69779 Én nagyon imádom a T32-met, jelenleg vele van a legjobb átlag xp-m úgy, hogy a győzelmi rátám siralmas vele, mindössze 45%, viszont találati pontosságom 86%, 84-es Sharpshooter sorozatom van vele! Valami hihetetlenül jól működik rajta a 105-ös. 218 csata, 329 kill, egy böllér jelenleg. -
lammaer #69778 Nem emlékszem már rá, van a tornyon fül?
Leginkább ez idegel a T29-ben :) -
lammaer #69777 Credit na :) Ma nem az én napom. -
malystryx #69776 Teljesen korrekt amit írtál, mindig kapunk valamit. De igazából a Su-152-től már élvezhető a vonal. Hiába rak be nagyokhoz, lehet vigyorogni, mert bokán lehet őket is rúgni a stock 152-es ágyúval HE-vel fűszerezve. A személyes kedvencem a játékban. Sosem okozott csalódást, nemúgy mint a BL-10.. Jó jó, de azért az sem piskóta ha betalál.. :)
Tegnap a Viasat History-t néztem, és a II. vh színesben c. műsor volt, talán a 8-ik rész.. A lényeg, hogy ugyanazokkal a 152-es ágyúkkal tüzeltek, mint ami a SU-152-n van, csak ez gurítható volt és tüzérségi ágyúként funkcionált. Valami félelmetes a hangja.
-
75k xp? Nem írtál el véletlenül valamit ? :) -
Oddball29 #69774 Jobban fog gyorsulni, jobb a láthatósága, és mivel alacsonyabb könnyebb vele tüzelőállást keresni.
Akkor van szósz, ha face to face kell T9-esekkel hadakozni, mert ágyúja az nemigen van hozzá. -
lammaer #69773 REmélem igy van, T29-et egyszerűen imádom, de sajnos hamarosan végetér a grind benne (tegnap is volt pl defeattel 75K XPs köröm, sztem az average XPm is a legjobb vele).
T32-től kicsit tartok, hiszen egy Tier pluszért mindössze némi HP és egy vmivel erősebb frontpáncél jön. -
SovereignXY #69772 Jaja. Vagy két napja volt hogy kaptam egyszere 2 lövést egy Is-3tól meg talán egy KTtól. Mind a 2 átvitta a tornyomat. A fül meg az eleje közti részen. Szóvál kb... a torony olala közepén. Szemből. -
Oddball29 #69771 A kupola meg legalább olyan sebezhető, mint a KT-é, M1A2 stabilan viszi. -
Oddball29 #69770 T29/34 tornyot szemből a 200 körül pennel már át lehet lőni, csak a lövegpajzs 279, a többi 178. IS-3 torony is erősebb. -
Plata #69769 Tornyomat egy szar tigris átlövi,T32-vel két tigrist megettem vacsorára.Ezt meg már egy pz4 is átüti. -
Adjunktus #69768 Jaj,ez az állandó T34 szidás...
Fullosan semmi baj nincs vele!
A T29 op még 90mm löveggel is!Miért is?
Azért mert a tornya szemből majdnem az összes tank számára átlőhetetlen.
Ha az user jól tudja használni,akkor valóban nagyon kemény.A 90mm löveg pedig csak olyan mint a többi abban a tierben.Igazán op a 105-ös + atom torony kombótól lesz.A fülesnek azért van gyenge pontja is.
Akkor nézzük a T34-et.
A tornya ugyan olyan kemény szemből.A Tier 9-10 tankok 99% nem tudja átlőni hagyományos AP-vel.Ráadásul ennek a hátulján is van 205mm páncél és nincs rajta a gyenge fül sem.
A 120mm löveg kisebbet sebez ugyan mint a hasonló kategóriájú lövegek,viszont jóval gyorsabb is.A penje sem marad el az átlagtól.
A stock T34 valóban szar!sőtt fos!Továbbmegyek-fosoá!
De a fullos már egyáltalán nem rossz!
Jó helyzet kihasználással és ügyes userral,meg egyenesen jó! -
Engem a KV3-al rendszeresen összetesz Maus-szal, E100-zal és társaival. -
Gunslinger #69766 Nem igaz, mert már tier 6 is bekerülhet t10 csatába, azzal már szívhatsz. Nekem speciel most a T32 és a KT a legkisebb tankjaim, amivel megyek, a T25AT-t hanyagolom, de szerencsére a szokásosnál jobban elkúrt MM összeállítást még nem láttam, kivéve egyet, hogy a mi oldalunkon 5 IS-el szemben 5 ISU-152 volt relatíve magasan, nem a középmezőnyben és ezt alatta sehogy sem kompenzálta az MM. -
Plata #69765 T32 az nagy,szeretni fogod,sose add el,én eladtam és lecseréltem t34 ócska szarra,t32 szuper tank. -
Gunslinger #69764 Ja értem, hát ez még bugosabb. -
kdezso30 #69763 Ja nyár vége felé nekem is sikerült látnom T95-öt egy sima T6-T7 csatában, ahol a 3 top tankunknak 3 és fél percébe tartott kivégezni azt a szörnyet. -
Attiska #69762
-
Ez egy korábbi kép, nyár vége, szval voltak akkor is érdekes dolgok. -
PetiPetiHUN #69760 Ma fogom megvenni a T32-t. Az már nagy? -
SovereignXY #69759 Ne ülj nagy tankba. Eddig nekem úgy tűnik csak őket szivatja :P -
SovereignXY #69758 Én igen. :) -
Gunslinger #69757 Sehol, nagyon szét lett k**** ez az MM. :-(((( -
PetiPetiHUN #69756 Ha veszteni kell akkor veszteni kell!
Hiszel az eleve elrendeltetésben? -
Gunslinger #69755 Ez még durvább, mert nem hogy t10-etek nincs, de csak 14 tankotok van. -
Plata #69754 Az előbb ellenséges csapatban volt platoonban 3 t6 arty,kettő s51 egy m12,nekünk is három artynk volt,m41,su5,m7.Hol itt a balance? -
-
SovereignXY #69752 Nem nagyon nézegettem mi van a toppon nekik meg nekünk. Annyira fogllakozok vele még megállapítom hogy ha össze futok vele fájni fog e avagy sem. :)