418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Abbey meg Ensk megy nekem folyamatosan. Néha Himmelsdorf is befigyel, de nem túl változatosan kapom a pályákat. Stuggal meg ma még a duplázó sem jött össze. Hiába küzdöttem. -
Hát jah...9 killem volt ráadásul:P
-
Nazarov77 #69909 Szép plecsnik, elég béna csapatot kaphattál hogy elvesztettétek. -
lammaer #69908 Biztos ma van az event? Egy fia sivatagos pályát nem láttam (hála istennek, teszem hozzá :)
Lehet elfelejtették benyomni? (lentebb vki panaszokdott is hogy a PZIV-el nem nagyon dől a pénz)... -
hahaha:::
Vereség
Csata: Malinovka 2011. október 21. 21:51:02
Jármű: Leichttraktor
Szerzett tapasztalat: 512
Szerzett kredit: 5 521
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kay Kitüntetés IV Osztály, Lavrinenko Kitüntetés IV Osztály, Védő -
Nazarov77 #69906 hamar lelépett, mire megláttam az üzenetet már nem volt ott -
Szakesz #69905 Kihívás. Itt jön ki, hogy mennyire tudsz valójában játszani. -
A T34-nek lehet tényleg jobb így, ha lekerül róla a felelősség, de gondolom te is a prém tank miatt fejlesztetted ki. De már kezd elmenni a kedvem az IS4-től "nagyobb tiert ha sebzel több kredit és xp" ja csak itt 4 lövésből kilőnek. Egy hét alatt majd stockkal kihoztam 0-ra most meg 3 mecs alatt buktam 50k-t. A megoldás vagy a platoon lesz bár nem hiszem mert azzal se leszünk már egyedüli top tankok vagy alsóbb tierben kell keresni op tankot. Valszeg ez a tigerp vagy a T29. -
Rue East #69903 T34-re lehet rakni enhanced suspension-t? -
Oddball29 #69902 Nem is az zavar ha esetenként top tier vagyok és a legnagyobbakkal kell csatáznom, csak a T34-el ez azért rázós, mert mindenki boldogan beléd mar, amíg az övék más T9-eseit csak bizonyos fegyverek-bizonyos helyeken szögekből sebzik, ezért miattad eleve hátránnyal indul a csapat.
Így viszont aránylag szabadon mozoghatok, nem kell a szokásos hevi útvonalakon mennem, mert az ellené is valszeg oda megy, és nélkülem szétkapják a kisebbeket, mint eszement kölyök a homokvárat, hanem oda, ahova éppen jobban kell. -
lammaer #69901 És, legalább megszivattátok? :) -
Nazarov77 #69900 gyöngyszem hun channelen :D
MarmotaDigitala (21:23:53) Hi, im doing a survey for a mmo site, about languages in WOT. I heard Hungarians can help me with mongol language -
lammaer #69899 Na, erre gondoltam. Tudom hogy T44-en semmilyen upgradet nem jelentett :) -
Hát nem tudom Pattonnal milyen, de én éppen a felelősséget bírtam IS4el sok csatát eldöntöttem általában a javunkra :), most a 3. vereség után kezd hiányozni ez a felelősség -
Oddball29 #69897 Én bírom high tierben ezt az új matchmakinget. Patton-el ugyanúgy lehet repeszteni és menetből osztani a népet, T34-el meg jobban el tudok így vegyülni a sok high tier között, nincs akkora felelősség, mint korábban, ha a felső harmadban voltam.
És több potenciális xp meccsenként. -
MitsuMishi #69896 Most megnéztem gyorsan,és használható T-44-en,viszont az az alap motorja,szóval nem éri meg egyáltalán :D.Köszi szépen :) -
lammaer #69895 Sztem nem, sokat nem javít rajta és ha jól emlékszem T44-re nem is használható. Szóval hamarabb át tudsz rajta vergődni ha kihagyod a motort. -
MitsuMishi #69894 A T-43-ra megéri kifejleszteni a motort? Elég sokba kerül,de szerintem igy is elég fürge a tank.Valakinek van tapasztalata? -
Csak az a gond, hogy élveztem, hogy top tank vok végre 3000 mecs után és vannak alattam bőven kisebbek így befolyásolni tudtam a csatát, ez tartott 1 hétig (azóta van meg az IS4) és most ezt elvették még csak BL9 van rajta szval nehéz lesz összehozni, de így nem is érdekel annyira. -
bornofakone #69892 vannak akik nem szeretik, én sem, nem azért mert nem tudom kilőni őket (t34-el igen ott gondba vagyok, hiába viszek be elegendő sebzést, gyorsan szétkapnak....) viszont is-4-el sztem egyszerűen unalmas....jön 1 is-4 bumm, jön 1 e-75 bumm, durr durr, bekaptam 1-2 shotot....vhogy ez nem vonz, ha már t9-be ülök legyen már pár EZ win... :D
azt pedig hozzá se teszem h nem mindenki olyan pro mint te Szakesz :D
(még ha szerény módon nem is vallod magad annak, valljuk be jóval átlag felett játszol :)) -
kdezso30 #69891 Nem. Ma is láttam jó néhány IS7-et is T29-cel. -
Szakesz #69890 Mi a gond ezzel? -
Most vettem elő az IS4-et fél perc után dobott csatába és az ellenél a legkisebb tank is T9 volt. Most már ez lesz? Ezért szenvedtem el magam eddig wtf -
itt a jó blitzkrieg régi játék de jó, vannak ugyan rajta de nem fejlesztik nem javítják márpedig nagyon jó game lenen ha foglalkoznának vele.. :( ott van a multipplayes spygame mód de oylan soakt kel várni míg egy csatába bejutsz hogy nem igaz.... mért nemfejlesztik azértm ert nem fizetnek érte--- itt hagyták de legalább játszható ... -
VanDaal #69887 Nekem az volt az élmény, hogy átugrottam belőle az A-20-at :D -
Pedig az lenne a lényege sztem -
Én ma egy Pz38Na-t lőttem ki. Kezdénél először egy ferdinand seggébe lőtt, majd nekem ellőtte az ammorack-em. Megfordultam, és 3 lövésből megvolt a kis majom. -
Szakesz #69884 A büntetést nem a sértett félnek fizeted. :) -
Na most visszakaptam a 19800 kredites büntetésem, amiért egyszer kilőttem 1 saját KV-t! PZ4-el megyek előttem 1 E8 megy beakar fordulni a camper pozíciós fal mögé amin ablak van, de béna volt és neki ment a falnak :) én meg befordultam helyette. Erre beszorított és 100% ról kinyírt én nem is lőttem vissza, gondoltam abba hagyja de nem. Kaptam 125 kredit kárpótlást 125-19800??? És akkor én egy lövésből lőttem ki ő meg vagy 4-5 -
ismét vesztettünk, az ilyenek miatt!.. -
MitsuMishi #69881 Van egy T-43-masom megvan rá a löveg,meg a torony,kifejlesztettem,mondom király,rárakom.Erre kell a futómű...ezt benéztem,a lánctalphoz meg kéne még 4k,de jó lenne már felrakni mindent a tankra és nem Stockkal rohangálni még 4k erejéig :/ -
lammaer #69880 Én csak akkor költöm, ha vmire nagyon nagyon muszáj... eddig még nem volt ilyen alkalom. Talán a T32-n fogok először jelentősebb mennyiséget költeni, a fejlesztett toronyra.
Amúgy nem költök, mivel az élményért játszom :) -
Attiska #69879 Azért, mert német. Ugyanez van az IL2-ben is, amikor panaszkodtunk sokan Olegnek, hogy nehogymár a LaGG-3 leemelkedje a Bf109G2-őt, az volt a válasza, hogy You're wrong. aNYÁD.
-
SovereignXY #69878 Én meg szinte bármire. 2k-nál többmég soha se gyúlt össze. :) -
Én lánctalpra költöm a freet. -
Azt hiszem KV-val ez a negatív rekordom:
Vereség
Csata: Mines 2001. december 31. 23:46:40
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 25
Szerzett kredit: 3 634
-
MitsuMishi #69875 Ti Free XP-t mikor szoktatok költeni? Például orosz ágon mikor használjam el? Mert csak gyűlik-gyűlik de nem mertem még használni :DD -
Dorgal #69874 Hogyan lehet leszedni,mondjuk egy töltésgyorsítot,ha van aranyam?Mert nem találok olyan opciót,ahol engedélyezné. -
SovereignXY #69873 Van az is ez is. Amcsit hanyaglom most. Tiger P-re meg DB-re hajazok. Aztán jöhet az orosz medium ág. t-34 már megvan. -
Adjunktus #69872 Nem lehet a Némáta tankok csövét lefelé dönteni.
Jószi bácsi megtiltotta!
A playserek nagyfon könnyen kilőtték a Masukat,meg a sikoal buszokat.
Aki ilyen lövegeket akar a tartályára,az használjon Patront.
Vagy váltson a Némáta ágról Amaicst-ra.