418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszönöm. -
Batyafaka #69950 Besikerült a héten az M4.Hogy ennek milyen gagyi fegyverzete van! Az alap löveg olyan hatásos mintha pöttyöslabdával rugdosnám az ellent, az M1A1 meg OLDALRÓL 5-6-7%ot szedeget le nekem a VK36-ról. A 105-tel tegnap a csata alatt 6-ból egy se talált, aztán robbantam. Pedig ha középmezőnyben vagyok TD-ként használom,közepes távról teljesen becélozva,de semmi. Remélem a Jumbo majd bikább lesz majd -
Nazarov77 #69949 Itt az én verzióm magyar readmevel:
http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0 -
Valaki írja le legyen szíves magyarul, hogy kell felrakni az Over target markert, mert nem megy. :( -
Nazarov77 #69947 nem, creditért is lehet venni idő vagy bizonyos csata szám korlát lesz rajta nem tudom melyik a kettő közül, hallottam mind a 2 verziót. -
zsozsok #69946 Innentől toptier leszel . :) -
Remélem ezek e camo cuccok nem csak goldért lesznek. -
Kitaláltam magamnak egy új taktikát. Marha egyszerű: kinézek a csapatomból magamnak egy nagyobbat aki lassabb, vagy lassabban tölt újra, esetleg TD és nem olyan mozgékony és mellészegődök támogatni. Az esetek többségében értékelik és össze lehet dolgozni. -
Nazarov77 #69943 orosz snow camo:
-
wot tweaker-el kapcsolj ki mindent. Közeli robbanásoknál és füstölgetésnél nálam is leesett mindig. -
PetiPetiHUN #69941 Melyik amcsi tanknál van ilyen modul? (extra felfüggesztés) -
baalbaalbaal #69940 Sziasztok!
Marhára ingadozik az fps-em. Mit lehetne tenni?
Van hogy 40 aztán hirtelen leesik 2-5-re.
Frissítettem a videokártya (ATI Radeon HD 4600) driverét, de még mindig rossz.
Az internet kapcsolat vagy a gép lehet a ludas? -
Nazarov77 #69939 Akkor van kárpótlás mikor megölnek, viszont a legkisebb társnak okozott sérülést is levonja az adott játékostól xpben és pénzben. -
PetiPetiHUN #69938 Érdekes ez a kárpótlásos rendszer. Egyből kezdésnél közvetlen közelről a velem párhuzamosan közlekedő IS-3-as tornyonlőtt, meg álló tankomról lelőtte a láncot egy KV-3. A hp-im fele már hiányzott mire az ellenséghez értem és semmi kárpótlást nem kaptam érte. -
Nazarov77 #69937 Na ez jó volt, T29emet learctámadta egy KV-3, aztán biztos csodálkozott hogy nem tudta átütni a tornyomat :D
Viszont ez a 105ös átütésben nagyon érdekes, szerintem sokkal kevesebb mint papíron, míg papíron csak 5mmerrel üt át kevesebbet átlagban a 88 L/71nél addig gyakorlatban feltűnően kevesebbet tud. Pl: 88al IS-3 frontja sima ügy, 105el 3x pattantam róla egymás után, T-54 kb 70 méterről 88al: általában átüti, 105 pattant, IS-4 az esélytelen volt 105el, míg 88al ( persze nem mindig ) át lehet ütni ha nincs beforgatva/hülye szögben. -
Ahhoz nem kell, hogy anyaga legyen, csak nem szabad közelebb engedni a tankot a löveg hosszánál, 2 sor kb. a programban. -
Ahhoz hogy ne akadjon bele a dolgokba lehetne szépen alkalmazkodni. De nevetséges amikor szó szerint egymásba dugják a tankok a csöveiket. A közelharc is teljesen más lehetne. -
Nazarov77 #69934 Hát én örülök neki mert akkor beleakadna minden kis vacakba, képzeld el milyen lenne a játék panther L/100al. Amúgy van hitboxa az ágyúnak ha arra gondolsz, el lehet lőni. Volt már rá példa hogy hülye társam a képembe nyomta a csövét míg céloztam az ellenségre és a csövét lőttem szét. HP vesztességet persze nem okozott de modul sérült. -
Ezzel nem vagy egyedül. De Én még mindig azt utálom a legjobban, hogy az ágyú csövek nem anyagból vannak :) -
SovereignXY #69932 Hogy én hogy útálom azokat a kurva szájba baszott tetves 10 centis dombokat. Kurva pz4 ellövi a talpam. Javító kit már nem volt. Pont egy iylen szar 10 centis gecin áltam, 5 centivel a feje felé tudtam csak lőni.... -
mennyi Pz4-s:D
-
lammaer #69930 Navazze... megvettem a T32-t, mondom rakom rá az extra felfüggesztést hogy ne kelljen free XPt költeni a láncra... erre kiderül hogy ehhez a tankhoz nincs is ilyen modul
...
-
lammaer #69929 Akkor te mész gyalogosnak vagy vezethetsz teherautót... mert ugye 56 nem tankcsata volt a corvin közben... -
Oddball29 #69928 Tízezredik jubileumi áldozatom egy Sherman lett egy hatkilles meccsben Szu-100-al. -
Plata #69927 Ilyenre én is mennék,csak nincs t34-em,se IS. -
Ja pont most lett meg az S70 nem kis free xp bánta, na pont most voltam top tank 2x is. Első lövés lepattant egy T-34-85ről második lövés lepattant egy Löwe oldaláról az messzebb volt lehet löveg pajzs volt. -
Egyszer már akart valaki szervezni itt egy historical battlet, jelentkeztünk is páran, de végül nem lett belőle semmi. -
Kivették a tervből, hogy sűrűbben legyenek a sivatagos pályák, mert kb senkinek nem tetszett az ötlet. -
oktober 23. alkalmából gyakorló csatákban szeretnék részese lenni: jó volna ha lennének ez alkalomból tankcsaták városi pályákon! t34, isu, és hasonló harckocsik közt.. a lényeg egy kis megemlékezés 56' alkalmából
orosz vs magyar oldalt kreállni. -
Szakesz #69922 Az nem kihívás, ha csak egy potenciális veszélyt jelentő tank van az ellennél. Egyrészt kicsit taktikusabban kell játszanod, másrészt ha jól csinálod sokkal könnyebben szerezhetsz XP-t és kreditet.
Úgy figyeltem meg, nem minden csata ilyen. Néha még becsúsznak olyanok is, ahol a régi rendszer szerint IS-4-gyel lőheted a T1 heavyket. Szóval alapvetően nem olyan szörnyű a helyzet, sőt.. -
Eddig is volt kihívás mivel az ellenél is volt mindig T9 csak most nem 1-3 hanem 5-12. -
Nna, mára befejeztem. :)
Már nem is emlékszem hogy mikor írtam le ezt a mondatot egy pozitív szmájlival a végén. Összejött minden. Szét0wn0tam mindenkit először a T20-assal majd a fenséges Királytigrissel. Igazi pró módra játszottam ma néhány menetben.
btw, jobb lesz az ágyú -döntése ha meglesz a fejlesztett torony? Mert ez így eléggé fosch. (KT) -
lammaer #69919 Nyomatta... már kétszer? Ember, tudod mi az ha vmit nyomatnak? :) -
bgabor #69918 Na, ezen a héten még nem is volt belinkelve a Ratte. Viszont a linkelt cikk borzalmas minőségű. -
Bmsrt #69917 Na lássuk csak mit nem dupláztam ma?T-50(folyton vereség),Leó(1x,de vereség)Vk2801(na ez is vereség,vereség...)T-25(elő se vettem manapság KT meg hasonlók ellen viszi folyton),E-50(ez annyira felbaszott hogy eladtam vettem 3001(P)-t),T-29(ezzel reggel óta kísérletezgettem de már nem izgat). Az egyetlen amivel jönnek a győzelmek az a Type,de mára már elegem van az egészből.13 tankból szép arány nem?(a többivel is csak szopás+szenvedés az egész) -
PZIV-el 4kill, 2 sebezve, 4 felderítve, 22 találat, bázis foglalás 47%
886xp, 42 076 kredit.
Fizet ez, bár lehetne jobb is. -
KohnBela #69915 Nekem nyomatta a Sand rivert meg az El Hallufot-is. Voltak már kétszer is.
Ellenben én is úgy látom hogy nem nagyon dől a lé... -
Gunslinger #69914 Nekem ma volt egy másfél óra, mikor orrba-szájba Sand River ment, volt hogy zsinórban háromszor is, El Halluf viszonylag kevésszer volt, talán összesen kétszer, más sivatagos pálya sztem nincs, Steppes határeset, de az sem volt túl sokszor. Malinovka, Sand River meg Karelia ment felváltva főleg.
Dupla kredites tankkal egyáltalán nem mentem, erről nem tudok nyilatkozni. -
Plata #69913
Győzelem!
Csata: Mines 2011. október 21. 22:01:31
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 123
Szerzett kredit: 66 662
prém nélkül nem is rossz. -
/landkreuzer-p1000-ratte-