418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bugi Misi
    én máma 3 láttam ilyen baromból
  • Nazarov77
    pontosabban URLje de ez szőrszálhasogatás :D
  • Nazarov77
    de az sg fórum nem a barátom itt a kép linkje mivel nem tudta megjeleníteni:
    http://i723.photobucket.com/albums/ww235/Neloan/HoRiII-8.jpg
  • Nazarov77
    Na megvan, google a barátunk Ho-ri II a neve:
  • Nazarov77
    ja nekem is az rémlik, de azt a verziót nem találtam itt
  • I.C.ram
    Megvan a mai nap 2. Böllére is :)

Victory!
    Battle: Erlenberg 2011. október 22. 13:29:25
    Vehicle: Löwe
    Experience received: 3 530 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 97 641
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
  • Plata
    Miért vannak ilyen hülye retardáltak?
    Kezdéskor egyből elkezdte lőni a csapatot.
  • VanDaal
    OP Lee XD
  • hellokitty92
    Nemtudom, úgy emlékszem, mintha középen lett volna a felépítménye mint a jt-nek, de utánna nézek:)

Hát ha bejön a multiturretcontrol, akkor lesz egy pár ge.i tank a játékban, hmm op lee...:D
  • Nazarov77
    Mindenesetre artyban a japánok lesznek a menők :D ( sturmtigernek nagyobb a kaliberje de ez legalább nem prémium lesz :D )

Main: 300mm Mortar Type 3
  • Nazarov77
    Valami ilyesmi volt a men of warba:

Vicces volt, a kis 37es ágyúval trackeltem, a 105össel meg kivégeztem az ellenség tankját :D
  • Plata
    Miért kerülök egymás után szar csatákba?Olyan retardált csapatokba kerülök hogy már fáj,M12 T34 T44 tankokkal még nem sikerült duplázni,mert a csapat akkora hülyeségeket csinál hogy legszívesebben én lőném le őket.
    T44-el is egyedül tartottam Karelian az egyik oldalt mert az össze buzi a másik oldalon ment,igaz így is meghaltak.Két tigris panther meg vk36 azt hitte a T44 könnyű préda 4v1-ben,viszont nekem volt egy csodás fedezékem.Nekik meg lett csodás roncsuk.
  • DummyBoy
    Ezt én Chaffee-val előszeretettel alkalmazom :) Tegnap volt egy aranyos meccsem, mentem előre, és szépen felderítgettem ... amint megláttam egy enemyt, húztam vissza a kanyar mögé ... Enemy T43 véreszemet kapott és uánam jött :) Befordult a sarkon, és a pici Chaffee ott vigyorgott az E100 háta mögött ... pukk ...

A vicc, hogy ebben a hibába utána még egy T34 és egy IS-4 is beleesett :)
  • hellokitty92
    A japcsi masu:) 120t, 11 fős személyzet stb, Type 100 O-I a neve, vagy valami hasonló. Tényleg, ha benne lesz a játékban, masunak fogom hívni:D

A men of warba, vagy egyik módjában is van egy elég érdekes td-ük, remélem azt is valamilyen formában viszontlátjuk a játékban. Konkrétan elég jt-s beütése van:)
  • Nazarov77
    valószínűleg ez lesz a japó T10es tank
  • SovereignXY
    Kurva karma :D
  • Ry0K3N
    Ezmiez?
  • VanDaal
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=69959] #69959[/URL]
  • SovereignXY
    Na... ez se így van. Hogy első 10 meccs garantált top. Alsó középmezőnybe kerültem a 4. meccsen...
  • SovereignXY
    Kérdés. Szimpla Tigris jobban gyorsul mászik dombot? Mert akkor lehet VK36al azt fejlesztem ki és nem a DB-t.
  • VanDaal
    Csak egyet tudok érteni. Az előbb Abbey-n az ellenfél E-75, KT, Pershing, Panther2, Isu csoportja találkozott a mi IS-7, 2 KT, én IS-3-ban és egy Tiger P-ből álló csoportunkkal. Az IS-7 és a 2 KT egyszer csak fogta magát és elmenekült. Mindhárman még sértetlenek voltak, és csak úgy feladták a pozíciót, meg a fedezéket. Miuátn leverték a Tiger P-t és engem, mind utánuk indultak és hátulról, menekülés közben lőtték ki mindet. 7 sebző lövésem volt, kiosztottam kb 3k sebzést. És simán megnyertük volna a dombon az ütközetet, és utána a csatát is, ha nem lettek volna ilyen gyávák.
  • SovereignXY
    Jó hogy az első 10-12 csatában top tank avgyok de azt is garantálhatná a játék, hogy a társaim nem idióták. Eddig 3ból 3 bukta....
  • hellokitty92
    Britek 2012 Q2(szvsz 2012 karácsonya, talán, ha a lusta oroszok is úgy akarják...). Japcsik 2012 ( inkább 2013 valamikor, ha addig még meg nem bukik ez az egész szar)

Európai tech tree: szerintem veszélybe kerül, ha tényleg össze tudnak állítani egy olasz tree-t, mert kb a felét(2/3?) az olasz tankok adnák. Ha mégis lesz, akkor is csak az olaszok után és csak valami csonka tech tree lesz... szerintem. Persze a japán után várható a következő, bármelyik is legyen.
  • Renegade
    ezt is már mikor beigérték, aztán még mindig semmi, pedig igazi friday tanknak tűnik :-)

• Oddball29
    Annál azért fejlettebbek, ismerik a csoportos kijelölést és mozgást, az attack-ot viszont valamiért még nem:D.
  • I.C.ram
    Ilyen alapon, cserébe ott van tier7-ben egy olyan frontpáncél, ami másnak nincs...
  • Plata
    4-5 év?
  • SovereignXY
    ÁHHH: Kurvára ráférne némi gyorsulás meg dombmászási képesség a Tiger P-re. Okés. Nincs top motor csak a 2. de... Azért buktuk el a csatát mert mire felmásztam egy 10 fokos dombon addigra elfoglalta a bázist 2 tank...
  • Renegade
    rá kell jönnöm, hogy teljesen rosszul ítéltem meg régen a játékokban lévő AI-t, minnél többet játszom ezzel a játékkal, annál egyértelmübb, hogy a játékosok legalább a fele nem képes komplexebb taktikára mint anno a Dune 2 AI-ja. :-(
  • brasco84
    akkor lehet hogy ez amit írtam azért volt, hogy már 2 perce ment a csata, eddig ilyen még nem volt.. 30-40 sec az standard, de 2 perc kicsit durva
  • Bugi Misi
    hát igen a gyerek alkotott:D
  • Oddball29
    Tegnap nálam is volt pár vicces pillanat, meredek lagok, lassú betöltés, ugráló ping.
  • kdezso30
    A hozzászólásom az M4 105-ösére vonatkozott, de rátérve a T29-re a 90mm szerintem csak egy esetben tünt számomra jobbnak, ha a T29 természetes ellenségével kerül szembe a jagdpanterrel, ott jól jön a magasabb ROF. Más esetekben hasznosabb a nagyobb sebzés, és a szignifikánsan magasabb pen. A lőszer persze lényegesen drágább, de a költségeket csökkenti, hogy több bevitt sebzésért több kredit jár, tehát a veszteség nem teljes egészében a két lőszer árának különbsége.
  • brasco84
    ja és persze ilyenkor vagyok top tier :D
  • brasco84
    én így 1300 meccs után sem értem azt, hogy hogy a francba van az, hogy néha már akkor betölti a játékot, amikor számol vissza az óra, de tegnap többször is volt olyan hogy, 2 azaz 2 egész perce ment mire végigment a csík, sőt még látni is lehetett a töltőképernyőn hogy hullanak a csapattársak.. mire betöltötte vezettek 6-0 ra, ez annyira szar.
  • Gottfried
    Állandóan megszakad a kapcsolatom a szerverrel.Másnál is szarakodik?
    (A netemmel semmi gond nincs)
  • mijki
    És a brit tankok? Japán csodák? Közép-európai fa mikor lesz a játékban?
  • TDantes
    Azt tudom...csak a francia tankok még érdekelnek.
  • brasco84
    ugyanolyan balfaszok fognak még akkor is játszani, hiába lesznek francia tankok.
  • Nazarov77
    Vicces az hogy senki se halt volna meg tőletek ha nem lett volna hülye a B2