418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Nekem még melóznom kell egy csomót T34ért, pont most lett meg a fele XP T32höz.
  • DummyBoy
    Nos ... miért is szeretem az artikat ... Chaffee-val bent vagyok az enemy bázison, keringek az enemy Object körül és lövöldözöm ... Persze fele lepattan ...

Közben pittyegek art artijainknak mint a meszes, mert az enemy 8 tankja lő rám folyamatosan, és azért ez nem T50 ...

Mit lőttek ki az agysebészeink az enemy artik helyett? Egy AFK T29-est ...
  • stork13
    Valahol visszább betettem egy kis szösszenetet, hogy mire jó és mire nem. Abban volt T32 is. :D
  • magyi76
    Ja sajna a T34 a 105-os agyujaval es papir testevel nem igazan ellenfele a sajat kategoriajanak...(persze tudom van hozza 120-as agyu is de az ugy-e nincsen a frissen unlokolt T34-hez es egy kicsit az is keves.)
  • Oddball29
    Hagyd a francba, én meg Davidb is több tízezernyi free xp-t öltünk bele, és még így is szentségeltem rendesen.
  • Gunslinger
    Nu, meglett a T34, még gondolkodom rajta, hogy hajlandó vagyok-e menni legalább egy bevezető kört vele a revízió előtt, nem igazán van kedvem egy t9-es T29-hez. :-)
  • R3nton
    nekem tegnap panther2vel volt vagy 10es vesztési szériám, természetesen amióta nincs prem azóta csinál ilyet
  • Spheriot
    Igen de top tierként meg frusztráló hogy csak golyófogónak vagy, te meg alig lősz át valamit.
  • brasco84
    8 csatából 1 szer sikerült Is-3 al nyernem, fasza! Himmelsdorfon természetesen kb 9 cstárs indult el a hegyre, most lett elegem ebből a szarból.. Pz IV el is T 8 as csatákba rak harmadik napja.. majd ha lesz normális MM akkor játszom.
  • R3nton
    hát azért stock t34nél nincs szarabb. Azért IS-4 az odavág stockon is bl-9 nem rossz és a páncélját tier8asok is nehezen lövik át még oldalról is. És a stcok toronyról is pattognak azért. Míg a t34 105öse már a tier8asokat is nehezen lövi át, és már a tier5ösök is átütik
  • TDantes
    Hát én 39-óta nem vagyok oda a Blitzkrieg-ért.
  • Spheriot
    Is-4 úgy alapállapotban ( a régi ágyuval, torony és motor nélkül), még szarabb mint a T34, ugyan ebben a stádiumban, kb ránéz valaki szétesik.
  • tigrincses
    multiban.
  • tigrincses
    aki akar régi blitzkriegre jönni az írjon már rám
  • ximix #70057
    Az öreg farmerek a tornácon hinta székben meg muzzloaderel one shotolják a PZII.-ast miközben pipáznak.
    -Te asszony ezek a sza*os németek már megint a kerten akartak átmenni !
  • Nazarov77
    Kicsit komarinos beütésű, remélem nem lesz annyira játszhatatlanul rossz.
    Ez viszont már pofás: Kansas
    múltkor linkeltem de aki nem látta még az megnézheti ha már amerikai pályákról van szó.
  • Renegade
    újabb érv az "utáljuk a prém tankokat" mellett (aki nem inge, az tegye szépen vissza):

jó hangulatban spottolom az ellen bázisát komarinon dagival, löve látja a pötyöket beáll mellém lövöldözni, épp írom neki, hogy ugyan menjen már odébb, persze nem bírom befejezni, mert egy eltévedt arty ki is szed annak rendje és módja szerint, elküldöm a picsába, mire közli, hogy nem érdekli, bármit csinál, úgy is plusszos lesz.
  • kdezso30
    Látom jó kis pálya lesz ez. A következő ellenfél összeállításnál: 4-5 db T7-T8 arty és a többi TD azonnal a csata elején megnyomom az exit battle gombot.
  • Nazarov77
    pontosabban a napi 1. csatákra 5x
  • Nazarov77
    Amúgy jövő hét szombanot 5x szorzó lesz, már tegnap kirakták róla a hírt csak most jutott eszembe hogy megosztom a jó hírt.
  • Bugi Misi
    sztem nekem továb fog:D
  • Nazarov77
    jó tank :)

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2011. október 22. 14:53:39
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 1 908
    Szerzett kredit: 56 742
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész
  • Oddball29
    Vájár, kijön az Iron Sky film, tuti lesz holdbeli pálya is.
  • Plata
    Április 13-tól a múlt hétvégéig tartott eljutni az M12-ig.
  • Bugi Misi
    az még a távoli jövő:D
  • Plata
    Hát az M4 kicsit más harcmodor mint a krumplee,és meg kell szokni.Jumbo nekem nem jött be,olyan mint egy agyonpáncélozott csiga.M4e8 jobb,ugyanazokat az ágyúkat kapja mint Jumbo,kivéve hogy neki nincs 105-ös.De gyors nagyon jól manőverezhető.
  • Plata
    Fejlesztett M7 priest is ratyiság,M41 maga lesz a megváltás.
  • Batyafaka
    Ok,köszönöm, majd meglátom. Lehet csak szoknom kell még.
  • Bugi Misi
    az alap M7 Priest mekkora ratyiság
  • Gunslinger
    Odamenekültek a nácik a háború után, alkatrészenként átcsempészve a Király Tigriseket, utánuk meg ment a hős szovjet hadigépezet és harcoltak a kokaültetvényeken a lemenő nap fényénél. :-D Persze ezt mind Top Secret. :-D
  • Ry0K3N
    Elbujdosott nácikat :D
  • Looserke
    mianyámat keresünk mi Dél-Amerikában?
  • Oddball29
    Kokaültetvény néhány Uzis őrző-védővel.
  • Oddball29
    Kinn maradt a szobor? Az rossz Feng-Shui:).
  • Nazarov77
    Csak neked csak itt csak most! XD

• Eagle16
    Esetleg Déli-sark vagy Mongólia nem lesz? :)

Nem értem hogy ilyen területeket miért raknak be, a valós helyszínekből is volt jó pár.
  • ximix #70035
    Frankó a pecabotot be kell rakni az úszógumi mellé.
    Lehetne alagutas map is jól nézne ki 30 darab tank beszorulva egy alagútba :))
  • Gunslinger
    Dél-Amerika pálya:

Ez meg egy elég érdekes camo:

• hellokitty92
    Jaja ez az, én is megtaláltam, csak közbe elkezdett szarakodni a netem. Egy maketton még egy dual 20mm-es légvédelmi gépágyú állást is felraktak a tetejére, nagyon komolyan néz ki.:D
  • Oddball29
    Az a formatervezés...Már csak egy pagoda-szerű tetű hiányzik rá, meg egy Buddha-szobor a sofőr mellé.