418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #70071 Nekem még melóznom kell egy csomót T34ért, pont most lett meg a fele XP T32höz. -
Nos ... miért is szeretem az artikat ... Chaffee-val bent vagyok az enemy bázison, keringek az enemy Object körül és lövöldözöm ... Persze fele lepattan ...
Közben pittyegek art artijainknak mint a meszes, mert az enemy 8 tankja lő rám folyamatosan, és azért ez nem T50 ...
Mit lőttek ki az agysebészeink az enemy artik helyett? Egy AFK T29-est ... -
stork13 #70069 Valahol visszább betettem egy kis szösszenetet, hogy mire jó és mire nem. Abban volt T32 is. :D -
magyi76 #70068 Ja sajna a T34 a 105-os agyujaval es papir testevel nem igazan ellenfele a sajat kategoriajanak...(persze tudom van hozza 120-as agyu is de az ugy-e nincsen a frissen unlokolt T34-hez es egy kicsit az is keves.) -
Oddball29 #70067 Hagyd a francba, én meg Davidb is több tízezernyi free xp-t öltünk bele, és még így is szentségeltem rendesen. -
Gunslinger #70066 Nu, meglett a T34, még gondolkodom rajta, hogy hajlandó vagyok-e menni legalább egy bevezető kört vele a revízió előtt, nem igazán van kedvem egy t9-es T29-hez. :-) -
R3nton #70065 nekem tegnap panther2vel volt vagy 10es vesztési szériám, természetesen amióta nincs prem azóta csinál ilyet -
Spheriot #70064 Igen de top tierként meg frusztráló hogy csak golyófogónak vagy, te meg alig lősz át valamit. -
brasco84 #70063 8 csatából 1 szer sikerült Is-3 al nyernem, fasza! Himmelsdorfon természetesen kb 9 cstárs indult el a hegyre, most lett elegem ebből a szarból.. Pz IV el is T 8 as csatákba rak harmadik napja.. majd ha lesz normális MM akkor játszom. -
R3nton #70062 hát azért stock t34nél nincs szarabb. Azért IS-4 az odavág stockon is bl-9 nem rossz és a páncélját tier8asok is nehezen lövik át még oldalról is. És a stcok toronyról is pattognak azért. Míg a t34 105öse már a tier8asokat is nehezen lövi át, és már a tier5ösök is átütik -
TDantes #70061 Hát én 39-óta nem vagyok oda a Blitzkrieg-ért. -
Spheriot #70060 Is-4 úgy alapállapotban ( a régi ágyuval, torony és motor nélkül), még szarabb mint a T34, ugyan ebben a stádiumban, kb ránéz valaki szétesik. -
multiban. -
aki akar régi blitzkriegre jönni az írjon már rám -
Az öreg farmerek a tornácon hinta székben meg muzzloaderel one shotolják a PZII.-ast miközben pipáznak.
-Te asszony ezek a sza*os németek már megint a kerten akartak átmenni ! -
Nazarov77 #70056 Kicsit komarinos beütésű, remélem nem lesz annyira játszhatatlanul rossz.
Ez viszont már pofás: Kansas
múltkor linkeltem de aki nem látta még az megnézheti ha már amerikai pályákról van szó. -
Renegade #70055 újabb érv az "utáljuk a prém tankokat" mellett (aki nem inge, az tegye szépen vissza):
jó hangulatban spottolom az ellen bázisát komarinon dagival, löve látja a pötyöket beáll mellém lövöldözni, épp írom neki, hogy ugyan menjen már odébb, persze nem bírom befejezni, mert egy eltévedt arty ki is szed annak rendje és módja szerint, elküldöm a picsába, mire közli, hogy nem érdekli, bármit csinál, úgy is plusszos lesz. -
kdezso30 #70054 Látom jó kis pálya lesz ez. A következő ellenfél összeállításnál: 4-5 db T7-T8 arty és a többi TD azonnal a csata elején megnyomom az exit battle gombot. -
Nazarov77 #70053 pontosabban a napi 1. csatákra 5x -
Nazarov77 #70052 Amúgy jövő hét szombanot 5x szorzó lesz, már tegnap kirakták róla a hírt csak most jutott eszembe hogy megosztom a jó hírt. -
sztem nekem továb fog:D -
Nazarov77 #70050 jó tank :)
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. október 22. 14:53:39
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 908
Szerzett kredit: 56 742
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész -
Oddball29 #70049 Vájár, kijön az Iron Sky film, tuti lesz holdbeli pálya is. -
Plata #70048 Április 13-tól a múlt hétvégéig tartott eljutni az M12-ig.
-
az még a távoli jövő:D -
Plata #70046 Hát az M4 kicsit más harcmodor mint a krumplee,és meg kell szokni.Jumbo nekem nem jött be,olyan mint egy agyonpáncélozott csiga.M4e8 jobb,ugyanazokat az ágyúkat kapja mint Jumbo,kivéve hogy neki nincs 105-ös.De gyors nagyon jól manőverezhető. -
Plata #70045 Fejlesztett M7 priest is ratyiság,M41 maga lesz a megváltás. -
Batyafaka #70044 Ok,köszönöm, majd meglátom. Lehet csak szoknom kell még.
-
az alap M7 Priest mekkora ratyiság -
Gunslinger #70042 Odamenekültek a nácik a háború után, alkatrészenként átcsempészve a Király Tigriseket, utánuk meg ment a hős szovjet hadigépezet és harcoltak a kokaültetvényeken a lemenő nap fényénél. :-D Persze ezt mind Top Secret. :-D -
Ry0K3N #70041 Elbujdosott nácikat :D -
mianyámat keresünk mi Dél-Amerikában? -
Oddball29 #70039 Kokaültetvény néhány Uzis őrző-védővel. -
Oddball29 #70038 Kinn maradt a szobor? Az rossz Feng-Shui:). -
Nazarov77 #70037 Csak neked csak itt csak most! XD
-
Esetleg Déli-sark vagy Mongólia nem lesz? :)
Nem értem hogy ilyen területeket miért raknak be, a valós helyszínekből is volt jó pár. -
Frankó a pecabotot be kell rakni az úszógumi mellé.
Lehetne alagutas map is jól nézne ki 30 darab tank beszorulva egy alagútba :)) -
Gunslinger #70034 Dél-Amerika pálya:
Ez meg egy elég érdekes camo:
-
hellokitty92 #70033 Jaja ez az, én is megtaláltam, csak közbe elkezdett szarakodni a netem. Egy maketton még egy dual 20mm-es légvédelmi gépágyú állást is felraktak a tetejére, nagyon komolyan néz ki.:D -
Oddball29 #70032 Az a formatervezés...Már csak egy pagoda-szerű tetű hiányzik rá, meg egy Buddha-szobor a sofőr mellé.