418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #70111 T-150 nehéz harckocsit kapunk helyette. Még nem tisztázott pontosan milyen lesz. A valóságban a KV-3 egyik korai verzióját hívták T-150-nek. Kb olyan lesz mint egy alap KV-3. -
eléggé mákos lövéseid vannak akkor, szerintem az max ammo rackal 1 lövés. A béta óta eléggé butították a HE lövedékeket, én a 152-essel tiszta találat esetén 300-400-akat sebzek magasabb tierbe. Reális mert artyval szintén, viszont van amikor 1 lövés a jp, de akkor szerintem ammo rack van, vagy véletlenül átütöttem páncélt. Ritka hogy 1000 dmg-et leadjon a HE hummelnél, akkor nagyon a KV-nál sem működhet máshogy. -
Azok meg is érdemlik. Most a megszaporodott pzIV-ek miatt zis-6 van rajta, de azzal is pukkantottam már egy lövéssel 3001P-t :D -
hi. azt tudja eseteleg valaki ha a KV3 fel megy tier7-be akkor mit adnak helyette vagy adnak egyáltalán valamit?? -
TDantes #70107 Lehet is vele...nagyon OP. Tier-jében nincs ellenfele. Sőt, egy tier-el feljebb se sokan rúgnak labdába.
Most őszintén, van még olyan jármű( nem arty) ami egy lövéssel kiszed 100%-ról egy tierrel nagyobb járművet?
Kicsit pofátlannak éreztem magam, hogy magasabb szintűeket kapok ki egy lövéssel.
Még Jagdpanther-t is kiszedtem egy lövésből. Pfff...de bosszantó.
Még az a szerencse, sok KV tulaj bamba. Elő jön a fedezékből, lő, majd nem tolat vissza fedezékbe, áll fél percig , nyílt terepen és várja hogy újra töltsön. Hát eközben kilyuggatják őket. -
Mivel többnyire prém nélkül játszom muszáj tologatni:)
Top Gun - 5
Mesterlövész - 19
Védő - 5
Acélfal - 13
Szárnysegéd - 2
Kay III osztály
Carius II
Knispel II
Popel II
Abram II
Leclerc III
Lavirenko III
Ekins III
Mesterlövész kombó 24
Pusztító 6
Mester Lövész 19
Kamikaze 2
-
Azzal van a legtöbb medálom. Csak a játékban nem KV2-ként szerepel. -
TDantes #70104 Azért elég fura, ha nem ismered a KV-2es szovjet csodát. Nagy, lassú mint a fene, de erősen páncélozott, a tornya olyan mint egy ház...bár engem egy nagy, lánctalpakon gördülő kazánra emlékeztet, amiből kilóg oldalt a kémény...
Nagy hátránya, hogy iszonyú lassan tölt újra, és baromira pontatlan. Cserébe mindenre veszélyes.
Multkor alig pár méterre álló kis arty-t kétszer lőttem mellé, mire a harmadik lövés telibe kapta. Háromszor lőni a KV-val egy örökké valóság. -
TDantes #70103 Valamelyik nap, egy M6-os erősködött , 100%-on volt, gondolom a legnagyobb ágyúval. Én sérült voltam, bele lőtt a KV-mba kétszer, maradt úgy 50 hp-m. Közben betöltött a 152-es atomizáló ágyú, ráfordítottam, és BUUUMMMM
Ezek után mondja valaki, nem OP a KV-2
Előtte meg, vk36 ami egy tier-el magasabb, jön , rám néz, lövök, robban.
Tényleg durván OP tank ez... -
A panther2 és E-50-nek is olyan borzalmasan szar az ágyú bólintási szöge mint a sima panthernek? Egyszerűen katasztrófa, nem csak lefele, de még felfele is. -
szétszedhetnék már mert unom azt a két dögöt a garázsban -
Én a saját csapatomban láttam egyszer :( -
endrodiz #70099 Hihetetlen, hogy gyakorlatozok a kis T40-emmel és Steppes-en berakja az MM Courier_WG-t az enemyhez... egész meccsen nem láttam az M3 Stuartját, bezzeg jó sok light scout jött, szét is artyztak minket, mondjuk engem pont egy T-46 szedett ki hátulról, míg én egy LEE és egy PzIII/IV ellen kűzdöttem.
De azért jó lett volna látni azt a Stuartot, hát még kilőni 250 Goldért... :D
-
Nazarov77 #70098 Kiegészítésnek ez a helyzet egy csomó tankkal:
pl: panzer III L/60al Panzer III J, 75össel Panzer III N; Panzer IV rövid 75 L/24el Panzer IV F1, L/43 vagy 48al Panzer IV F2
ISel is 85ös ágyúval IS-1, 122essel IS-2, su-85 122essel su-122 stb.. -
Így már értem. Azt hittem lemaradtam valamiről :) Csak bámultam a tech tree-t értetlenül. -
SZU #70096 A KV tank igazából két tank egyszerre. Az alap toronnyal KV1, a fejlesztett dobozossal meg KV2. Egyszer valamikor szét is fogják választani a techtreeben az ígéretek szerint. -
Nazarov77 #70095 Ez: -
SovereignXY #70094 De rohadt gecik ezek a typeok. 4 darab volt az ellenáél. El halluf. Oldalt kempeltünk. Én vk36. egy löve, vk45, is, t-43. Leöltek minket pedig nem is voltunk oylan szarok. Nem idiótán kempeltünk. 220 HPja maradt a legrosszabb állapotban lévő typenak is... -
Mi az a KV2? -
Legjobb amikor stock kv-val találkozol trollgunnal vagy a 107essel. Megsebezni nem tud, csak pattog, te meg simán elintézed. -
Nazarov77 #70091 Azt hiszem Adjunktusnak újabb szavakkal fog bővülni a baki szótára :D -
http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/10/rejtett-uzenetek-egy-agyonsugarzott.html -
SovereignXY #70089 Én is zeretem a 152es KV-t Mellé lő és oylan jó kiynírni aztán :P -
TDantes #70088 Jó az a KV2, a 152-essel...marha vicces egy lövéssel kiszedni tankokat.
Pnazer IV egy lövés, vk36 egy lövés, Sherman, egy lövés...hihihihi -
Gundark1234 #70087 Az előbb El Halluf-on egy T20-as úgy lőtt 20m-ről 5x hátba miközben egy type 59-el csatáztam hogy nem láttam sehol. Azért a készítők most már elmennek az anyukájukba a láthatósági programjukkal
-
Nazarov77 #70086 Huhú micsoda amerikai lerohanás volt, Aric map és a déli részen nyomultunk 2 T34el 3 T29el ( köztük én ) és egy T32vel, kemény volt :D -
Plata #70085 Kezdem megszokni KV-n 152-est,az előbb Jpz4 mellé lőttem egy kicsit és megölte.Tigrisbe már lőttem 1k felett is. -
SovereignXY #70084 Kurva Komarin. Kurva 105ös. Kétszer suppijózó-zott - ukrán szinkron van :) - egy type 59 oldaláról...
A pálya meg: 3:2re nyertünk mert 2,5 perc alatt 3 tankunk elfoglalta az ellen bázisát. Hogy azok mit csináltak... Ez volt a duplázó is. 240 XP. -
Szakesz #70083 Szerintem a töltésgyorsító&stabilizátor alap. A harmadiknak célzásgyorsítót választanék, de ez játékstílustól függ. Például ha inkább campelsz, lehet érdemesebb a célzásgyorsító helyett álcahálót tenni a tankodra. -
Plata #70082
Mért kell tk-zni. -
Adjunktus #70081 Ezen a Dél Amerikás mapon jó sok bokor van.
Így elsőre szeressük!:) -
magyi76 #70080 senki nem tud semmi tanacsot adni, milyen cucokat rakjak a T30-as papirtankomra...? -
Spheriot #70079 Hihetetlen mennyi marha van ma, ellenfél tele TD-vel 15 ből 8 rushol fél perc múlva 0:8, mikor meg lett mondva hogy ne szaladjanak. -
lexlutor #70078 ..ma a pz4 csak nekem jatszhatatlan? megszoktam h nem avgyok top tank vele, de ez egyszeruen siralomvolgy.. -
Nagyon sok ez a +-25% "normalizáció". 10% bőven elég lenne... Olyan pattogásokat láttam ma is hogy az hihetetlen. -
magyi76 #70076 milyen equipment-et ajanlotok a T30-as tankra?
szeretnek jol valasztani es nem .... -
Ry0K3N #70075 DERP
Victory!
Battle: Murovanka 2011. október 22. 17:17:16
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 3 228 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 38 544
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Confederate -
Nazarov77 #70074 Ja tudom nem sietem el, úgy számolom hogy kb napi 10k xpt fogok összeszedni T32vel. Ha megkapjuk idén az M103at akkor az csak a franciákkal együtt jöhet, tehát december közepe körül/után számíthatunk rá. Presze hogyha nem jön közbe megint valami mint az új TDk Q4 2011énél, vagy egy két apróságánál. Imádom beidézni: " nem lesznek késlekedések tudjuk tartani a tempót a kiadott időpontokkal" - overlord -
Gunslinger #70073 Bőven ráérsz, még van durván két hónapod. -
garaib #70072 Úúúúúúúúúúútálom a szétrombolható házakat.