418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    alap toronnyal, a sivatagi középen völgyös pályán fentről nem tudtam lelőni rendesen, a völgyből meg nem tudtam fel lőni. Akkor egy kicsit elgondolkodtam hogy kell-e ez a vonal nekem.
  • patchaou
    El sem hiszem, meglett T40-el dupla :) Így a nap végére ideje volt. Kaptam mellé egy top gun medált is. Jöhet a wolverine.
  • Bugi Misi
    hát ha noob volt az ellen
  • patchaou
    WOT-os "karrierem" legboldogabb pillanata volt amikor elértem a sörmit és eladtam a Lee-t :D 1 ujjamon meg tudom számolni hányszor voltam vele top tank.
  • xblades
    Na azoknak akik nem szeretik vagy szerették a kicsikét:

Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2011. október 22. 22:59:36
    Jármű: M3 Lee
    Szerzett tapasztalat: 2 318 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 36 948
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló

8 ellenséges tankot lőttem ki igaz a topban voltam, de az utolsó ötöt (akiből négy 100% volt) egyedül voltam kénytelen levadászni mert a egyke társam hátul kempelt.
  • zoltang
    Kikerestem még.

Tiger II (szériatorony+88kwk43):
    -8..+15 fok

Tiger E:
    -6,5..+17 fok (?)
  • Szakesz
    Haha..., hihetetlen mennyire gerinctelenek ezek az artyk. Szinte minden adandó alkalommal beállok egy ellenséges TD/arty mellé és onnan próbálom meg kiszedni a pár száz méterre arrébb található artykat annak reményében, hogyha a csapattársa mellett állok, biztos nem fog rám visszalőni. Én kis naiv. Eddig mindig lőtt, mindig kilőtte a csapattársát és olykor még engem is. Elképesztő. :)
  • Wlanseraf
    Mert nem értem mi a nehéz abban hogyha nincs platoon...

E-50:E-75
    E-50:E-75

ilyen legyen

E-75:E-75
    E-50:E-50

biztos kurva nehéz:D
  • Szakesz
    A legtöbb amit eddig láttam 2-2 top tier arty és egy esetben pedig 3-3 tier 5-ös arty volt oldalanként.

Ha nincs még limitálva, akkor hagyjátok figyelmen kívül ezt.
  • Wlanseraf
    Nekem 14 a legtöbb az új MM-el, gyanús hogy basztak valamit ezzel csinálni:)
    Plusz kéne pár programozó a NASA-tól hogy a két MED nem egyenlő két HEAVY-val:D
  • zoltang
    Megnyugtatlak. :)
    Az F és a Párduc II azzal van...
  • hellokitty92
    Hát ha a limit azt jelenti h oldalanként 5-6 tier7-8 arty, akkor biztos limitálják őket...:)
  • davidbog
    A Pershing és a T-54 a játékban is körülbelül ilyen értékkel rendelkezik. A Párducoknál viszont van Schmalturmos adat? Ezek nem azok. Alap toronnyal nem olyan rossz a löveg kitéríthetősége a WoT-ban se.
  • patchaou
    Ha meccsenként 5 a limit csapatonként akkor igen :D
  • Szakesz
    Írták korábban, hogy az artyk létszámát limitálni fogják. Ez az SMM pénteki debütálásával megtörtént?
  • zoltang
    Igen szép ez a játék.

A valóságban a Párduc-nak a függőleges le-/fel csőmozgása:
    D verzió: -8..+20 fok
    A, G, F, Párduc 2: -8..+18 fok

,mások pl.:
    Pershing M26E3:
    -10..+20 fok

T-54 (100mm D-10T):
    -3..+18 fok

Tehát milyen hűek ebben is a fejlesztők... :)
  • hellokitty92
    Igen, de ez vonatkozik majd az összes német tankra, főleg amik schmalturmot használnak. Majd hozzászoksz, meg kitanulod az összes pálya apró emelkedőit, buckáit, ahol kicsit rá tudsz segíteni a bólintásra:)

Amerikai tankok után nekem is nagyon bosszús volt hozzászokni. Ez sajnos az egyik legnagyobb hátránya a németeknek.
  • Sippie
    Valaki esetleg?
    A panther2 és E-50-nek is olyan borzalmasan szar az ágyú bólintási szöge mint a sima panthernek? Egyszerűen katasztrófa, nem csak lefele, de még felfele is
  • hawkie22
    Minek kéne saját szerver? Csak azért, hogy rögtön Tier10-es tankkal vagy Tier8-as artyval mehess? Annak nem lenne semmi értelme. És mint már említették, a játék ingyenes, tehát semmi értelme nem lenne egy emulátornak.
  • Gerifinuccsi
    Vgom ez hosszú.. és ide nemlehetne csinálni saját szervert? Mint pl metinnél vgy wownál képfájl emulátor stb....
  • Sippie
    így is ingyenes a játék, és kimaxolható akármelyik vonal anélkül hogy egy centet is fizetnél, ugyan mi a fenének lenne tört szerver hozzá?
  • Sippie
    nincs
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

Tesztszerón kívül nincs olyan szerver ahol gyorsan lehet fejlődni? Vagy itt nincsenek privát szerverek? Mint a többi MMO játéknál? (Metin, WOW)
  • patchaou
    4-et, elnéztem :D
  • patchaou
    T40-el összeszedtem ma több mint 5K xp-t de még nincs meg vele a dupla
  • hellokitty92
    Jaja. De nálam a pálmát még mindig a 100mm-el felszerelt is4 viszi, szó szerint IDIOT:D

Mondjuk a howitzeres patton se volt semmi.
  • Renegade
    asszem El Halluf (vagy mi, ahol 2 oromról kezdünk) a legbugosabb pálya A9ben volt dagival és nem láttam az A10-ben üldögélő t8 artykat, ez már a második olyan szitu ezen a pályán ahol 50-100 m-en belül szivattak meg a varázsbokrok
  • Nazarov77
    Én is találkoztam ilyen észkombájnokkal, még vk45ön megértem ha rövid 105 van mivel jól meg lett szívatva az az ág hogy ott csak vk45nél lehet kifejleszteni az L/68at, na de E-75nél nevetséges, a 88 meg megbocsáthatatlan.
  • hellokitty92
    Igen, tudom, azért is írtam h a "A másik e75-ön meg rövid 105-ös volt":) Mert 2 volt.
  • Nazarov77
    Azon az E-75ön 88 L/71 van, még rosszabb mint a rövid 105 :D
    Egyébként E-75ön is ugyanúgy néz ki mint a KTn a rövid 105, nincs csőszájféke, volt szerencsém valakinél látni.
  • FCH kari
    eddig ez a leg job ezzel a tankal:)
    Győzelem!
    Csata: Mines 2011. október 22. 20:46:16
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 1 018
    Szerzett kredit: 49 840
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védő
  • tigrincses
    talán mert prém nélkül s nagyon sok idő tud lenni kihúzni a top ágyút e-75 re. én is mentem 88 -as löveggel pár csatát de csak kiváncsiságból. mert kipróbáltam milyen az e75 aztán hanyagoltam de ez nem jelenti azt hogy buta lennék. persze aztán a 10.5 el utánna meg kifarmoltam a 12.8 att(átváltottam atp-t)rá GOLD ból. mert ugye így hamarabb megvan.
  • SZU
    Az M2-es is OP szerintem a 75-ös howitzerrel!
  • Gunslinger
    Van még egy-két ilyen tank, de valóban kevés van és főleg TD-k, mázlival a SU-152 is képes rá a 152-es hajóágyúval, Hetzer a 105-össel és az amcsiknál a T82 tier 3-asként megkapja már a 105-ös howitzert, ami az M4-es játékosok kedvelt fegyvere. Utóbbi cucc nagyon OP lenne, ha nem 13mm-es páncélja lenne.
  • davidbog
    Így igaz. Épp javítani akartam magam, megelőztél.
  • Gunslinger
    Inkább KV-1 upgrade, 700 lóerős motorral és 90mm frontpáncéllal, de a torony és fegyverzet ugyanaz, mint a KV-1 esetében.
    Inkább az eredeti KV-220 a KV-3 közvetlen előd, annak volt a valóságban olyan tornya, mint most a KV-3 alap tornya, ha megnézed a KV-3 stock tornyát KV-220-nak hívják és a játékbeli KV-220 toronya egy sima KV-1 torony picit jobb páncéllal. A T-150 sztem nem volt KV-3 előd, csak egy hajtás a KV-1-ből, mert a KV-220-nak volt 7 görgős futója, mint a KV-3-nak és tudtommal a T-150-nek 6 görgős volt még. A T-150 primitívebb volt a KV-220-nál, mégis utóbbi a tier 5 és előbbi lesz tier 6.
  • hellokitty92
    Az első igazi találkozásom a "fejlesztett" mm-el:

A másik e75-ön meg rövid 105-ös volt, tényleg vannak ennyire buta emberek, h nem nyomják ki a kt-val a top ágyút? Mért jobb tier 9-ben szenvedni vele?:O
  • FCH kari
    hmm sok mindent nem találok róla,ha jól értem gyártásra nem került,makett szinten meg állt:P(T-150 nehéz harckocsi, 1941. Terv, makett.)
  • patchaou
    A jp-k tényleg nagyot pukkannak a 152-től. Ha alacsonyabban vannak pár méterrel akkor instant kill.
  • FCH kari
    okk köszönöm:))