418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MuldR #70231 Az ilyenek hogy jutnak el T9-ig??? Ennyi ido alatt meg kellene tanulni jatszani. -
SovereignXY #70230 Butus t32 az előbb azt hitte ha csak a tornyát mutatja az megvédi. De úgy látszik nem ismeri a 10,5 HE hatalmát. Igaz csak vmi 450 HPja volt már de... a győzelem a lényeg :) -
VanDaal #70229 De sok ész kell hozzá h valaki T-54-ben 8 percen keresztül kempeljen Karélián egy szikla mögött. Aztán mikor elkezdek harcolni az odaérő Vk45-tel, tőlem kb 10 méterre végignézi a sziklája mögül, ahogy az kilő. Tisztán láthatta, hogy velem foglalkozik, de még akkor se gurult előre 2 métert, hogy legalább oldalba kapja párszor. Persze miután meghaltam, lerohanta, és kilövette magát. No comment. -
SovereignXY #70228 Hehe. Vissza kell raknia jó öreg 10,5cm howitzer gunt a tigrisekre amíg nincs hosszú 88. Régen is jó volt nagy gecik ellen és még mindig az :) -
Szakesz #70227 Nem kell hozzá prémium tank. Egy elit jármű is megfelel tier 8-tól felfele. -
Azok pénzkeresésre valók, nem pedig XP-zni ... bár az is jól jön néha ... -
Hál Istennek! Megnyugodtam nem kell prém tank :) -
Nazarov77 #70224 sehol se váltható át arany nélkül -
Stock gépekkel főleg a tornasor alján néha Én is hátul maradok és vigyázok az artykra :D -
lexlutor #70222 .. ez a jgdpz4, mar a betaban is eleg halovany volt, de mostmar egy igazi hulladek szar.. fel nem tudom fogni, h lehet ilyen szar agyukat rarakni.. allitolag a nagyonhivatalos forum okoskai szerint, nincs avval baj, h kicsi a pen, amugy a damage is.. merthogy flankolni kell vele, meg a gyenge pontokat loni.. normalisak ezek??
a legjobban az tetszett, amikor a kv3 szobakerult ellenfelken, h az ugyis atkerul tier7be. koszonom.. ez most sokat segitett a dolgokon. -
A T8 prémium tankoknál az xp arany nélkül átváltható free xp-be?? -
Renegade #70220 jaj mennyi hiba, megyek iszom még egy kávét :-) -
Renegade #70219 na ja, mondjuk tény ezt kéne nyomnia mindenkinek, nem A0-ban virágot locsolni meg fát vágni, arra ott a farmwille
Ma jó, TD-k, stock hvyk játszhatnak biztonsági őrüset a bázison :-) -
Nazarov77 #70218 Én mind a 3 nemzettel ugyanúgy játszok, frontvonalon megyek és pusztítok, be szokott jönni :D
Német tankok jönnek be a legjobban, hozzászoktam hogyha valamit becélzok azt el is találom még 600 méterről is. Amcsiknál zavar hogy néha mellé megy, oroszoknál meg kiborít hogy 60% mellé megy, ezért se erőltetem azt az ágat+ azért se mert a T-54en kívül az összes top tankjuk ronda. -
Renegade #70217 na meg persze a többieknek is:
persze, hogy közelebb megyek, elvégre a szovjet kütyük közelharci jószágok :-)
a kiegészítők is úgy vannak megvéve
amcsi/német: rammer, spall, venti
szovjet: venti, rammer, célzás gyorsító (+ ugye tűzoltó helyett motor boost)
annó csináltam egy-egy screenshotot megegyező számú lejátszott csatánál pz IV vs KV-val
lassan a T29 utóléri a tigrincset, akkor csinálok még egyet, bár ott igen csak vicces eredmény fog kijönni, hiszen még ez a szanaszét nerfelt T29 is fényévekkel jobb mint a tigris :-)
ahogy kéne használni a hvyket (csak nem mindig jön össze + én agresszíven játszom):
Német: 500 m sniperkedés
Amcsi: vagy közel harc, vagy közép távból miközben hozzásimul döglöt társai teteméhez
Szú: közelharc, de ésszel -
SovereignXY #70216 Tier 8. Pl. T-32 amcsiknak. Nem zavar. De Is-3 Meg Kt. Rettegek tőlük. :) -
SovereignXY #70215 Nekem amcsi heavy nem jön be. Papír test meg a - szerintem - nem túl jó agyú miatt. -
Melyik heavy ágat ajánljátok továbbhaladásra?
Jelenleg a t1 heavy-vel tolom,illetve a kv-val is.
Vagy esetleg próbáljam meg a német heavyket? -
SovereignXY #70213 Jó a páncélja csak ha én vagyok a lista alján akkor.... -
SovereignXY #70212 P-vel az ágyúra hajtok míg Tigrissel a toronyra. Ha szar a scata egyikkel kilövetem magam gyorsan aztán mehet a másik. Így csak hamarabb meglesz ami kell. -
Wlanseraf #70211 De az XP-t meg kell szerezni!! nem csak úgy jön:) -
Nazarov77 #70210 Tiger(P)vel szedd össze a hosszú 88at, annak legalább van páncélja, tigrissel meg nem árt az összes motort kifejleszteni, később jól jöhet mivel sok tankon az a top. -
ropi88 #70209 hát ez így elég ratyi. inkább tolja végig az egészet, minthogy megvesz egy nagy tankot és kész... -
SovereignXY #70208 ÁHH! Nagyon szenvedős lesz mire össze jön az XP tigrissel a hosszú 88ra. -
Dean108 #70207 A WoT-ot tegnap telepitettem fel erre a gepre, azelott ezen a gepen nem volt egyszer sem.
Az erdekes, hogy az eger gorgo mas programokban tokeletesen mukodik.
Csak a WoT-ban mintha le lenne tiltva vagy ilyesmi.
Irtam kozben a technikal supportnak, kivancsi vagyok mit valaszolnak. -
S1mlis #70206 Users* akart lenni -
S1mlis #70205 A játékbeli problémára általában több megoldás is létezik vagy egy :
- WoT Uninstall és Install újra
- User\felhasználóneved\Appdata\Roaming\wargaming.net mappát törölni kell
- esetleg az egérnek ha van fel kell telepíteni a szoftvert. -
Nazarov77 #70204 Nagyon izgalmas kör volt..
-
Dean108 #70203 Jo otlet.
Eleg basic az angolom, de megprobalom valahogy erthetoen megfogalmazni. :) -
Nazarov77 #70202 Írj supportnak, hátha ők tudják. -
Dean108 #70201 Ja tegnap este en is vagy 10-szer is atneztem.
Az a bajom hogy meg csak tippem sincs.
Probalok kozben a google-ban rakeresni: "world of tanks" mouse wheel problems,
de eddig ott sem talatam semmit. -
Nazarov77 #70200 megnéztem a controllst, nincs semmi egér beállítás, csak a bal és jobb egérgomb van. -
Dean108 #70199 Igen azt gondoltam hogy ezen a gepen van a hiba, de hol?
Hogy lehet egyaltalan a WoT-ban letiltani az eger gorgot?
Ha ezt tudnam, tudnam azt is, hogy hogyan kell engedelyezni.
Eger gorgo nelkul olyan esetlen vagyok, hogy azt nem is reszleteznem. :) -
Nazarov77 #70198 Akkora egy OP szar az IS-7 szemből, abbeyen jön le emelkedőről tökéletesen kilátszik az alja meglövöm vagy 20 méterről amcsi 105el és naná hogy lepattan... -
Dorgal #70197 Valóban,csak egy irányban működik a dolog.Aranyért mindent meg tudsz csinálni,de aranyat csak pénzért tudsz venni,tehát visszakonvertálni nem lehet.Az egérgörgővel nálad lehet a hiba,működnie kell,én periszkóppal,a világ végéről lelövöm a láncot,annyira be lehet zoomolni. -
zsozsok #70196 Aranyat nem lehet spórolni. -
Dean108 #70195 Gondolom mindket esetben csak aranyert tudja free-ve konvertalni a felhalmozott XP-t.
Szoljatok a ha premium tankoknal arany nelkul lehet free-ve tenni az XP-t, mert az veszett jo lenne! :) -
zsozsok #70194 Ehhez nem kell prém tank ,megteszi egy elit is. -
Dean108 #70193 Ja mellesleg az eger gorgo amugy mukodik a browserekben (pl Firefox), csak a jatekban nem csinal semmit. -
Dean108 #70192 Lenne egy nagy technikai problemam.
Kulfoldon vagyok es erre a 64 bites Win-7-re is sikerrel feltettem a WoT-ot. Mar csak 1 dolog nem mukodik:
Az eger gorgore nem zoom-ol semmit.
Hiaba tekerem, sem kulso nezetben, sem a bal SHIT-et lenyomva sniper nezetben sem zoom-ol semmit.
Ajanlottak a PageUp/Down billentyuparost, de az nagyon lassu es nem igazan tudom megszokni.
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet beallitani az eger gorgo zoom-ot?
A jatek beallitasainal nem talaltam ilyet. A Control panel / Mouse resznel sem taltam eddig olyan beallitast, ami ezt okozhatja a jatekban.
Van tippetek?