418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoli7777777777 #70271 Nem tudom miert azt nezitek, hogy milyen stockon egy tank, ugyse marad stock sokaig, sokkal tobbet jatszol egy tankkal miutan fullos, mert rengeteg TP kell a kov. tankhoz ilyen szintnel. IS-3-on sokkal jobb loveg van mint Tiger II-n. -
Szakesz #70270 Prémium nélkül 600-as átlag XP k*rva jó, főleg ha hozzávesszük, hogy másfélszer annyi idődbe telt kifulloznod, vagyis másfélszer tovább játszottál stock IS-3-mal, mint az, aki prémium mellett fejlesztette ki. :) -
Renegade #70269 jaja, mindent ölő ágyú az igazi, úgy lesz igazi troll tank :-) -
-
Renegade #70267 "max páncéllal" kezd, egyébként jogos, oda akartam írni, csak elfelejtett: eleinte med útvonalon menjen, hogy miután kivégezte a medeket, flankelhesse a hvyket. -
Nazarov77 #70266 105 trolololo gunt -
Nazarov77 #70265 lemaradt az IS-4után az "et" szóval IS-4et át tudja lőni szemből, nem mindegy -
Nazarov77 #70264 stockként lényegesen jobb? Miben? D25Tben? Végülis a KT stockként csak az IS-4 tudja átlőni szemből, a D25T meg már kisebb tierekről is pattan. -
Engem is beszorított minap egyik csapattársam, és engem használt fedezéknek. A legszebb az volt hogy egy arty kilőtte, én meg nem bírtam mozdulni sem.
Viszont engem az eltűnő/feltűnő tankok idegesítenek de nagyon.
Miért van az hogy mászok bokorról bokorra előre, aztán megállok, figyelek egy ellenséget, egyszer csak tök szemből hirtelen megjelenik egy böhöm tank, valszeg ő sem lát mert nekem jön. Hátra tolat, forgatja a tornyát mint atom, és megint nekem jön. Na gondolom akkor tűz, belelövök, csilingel. Ő forgatja a tornyot, de még mindig nem lő csak látszik hogy veszettül keres engem. Elkezdek kíváncsiságból körözni előtte, de semmi. Na rohanás az ellenség bázisára, bent áll két KV5 vagymi, odaállok közvetlen eléjük, elindul a zászlóhúzás, ők meg elkezdenek keringeni a bázisukon mint az állat, de nem lőnek, ekkor már tui biztos voltam benne hogy gyak. láthatatlan vagyok. (megfordult a fejemben hogy kiállok a körből és szépen kilyuggatom őket, de nem akartam túl etikátlan lenni :D)
Namost ez kivételesen nekem volt kedvező, de szét tud baxni az ideg mikor játék közben jönnek a találatok tök szemből a semmiből, mert se minimapon, se máshol nem látom az ellent. -
VK2801-re melyik gun ajánljátok ?! -
zoli7777777777 #70261 az, hogy kilosz ket IS-3-at nem azert van, mert eros a tank. Ez azert van mert 1. te vagy jo, 2. isten barmai vezettek a masik ket tankot.
En prem nelkul 600as atlag TP-t hoztam IS-3-mal, szerintem az nem olyan rossz. -
köszi asszem IS-3 lesz a választásom:) -
Nazarov77 #70259 szerintem meg a KT a legerősebb T8 heavy, Cliffen egyedül kilőttem 2 IS-3at. -
Szakesz #70258 Attól függ, hogy tier 7-ben melyik jött be inkább. Gyakorlatilag a tier 8-as heavyk is ugyanazt tudják több páncélzattal, HP-val és nagyobb páncélátütési értékekkel. -
zoli7777777777 #70257 IS-3, nekem nagyon bejott, marha jó lövege van. Sokkal szebb is mint a tigris II szerintem. Imádtam ezt a tankot. -
Renegade #70256 KT: ha forgatod akkor nagyon masszív, nagyon jó minden ellen a top ágyúja, szívós, de világít, a jó játékosok viszont t-28al is átlövik, megfontolt játékos kezében nagyon veszélyes mindenre
Is3: legerősebb t8 hvy, rohadt gyors, pattogos (persze a jó játékosok ezt is átlövik, de már csak t5-től), agresszív játékosoknak való igazán, stockként lényegesen jobb mint a stock KT -
tigris II, miért? mert jobb -
Nazarov77 #70254 és több a HPja meg masszívabb szemből -
SovereignXY #70253 Tiger 2. Szebb. :)
Meg német ágyú legalább pontos.
-
tanácsot kérnék..IS-3 vagy tigris-2-t vegyem meg??és miért??:)) -
ropi88 #70251 hogy csináltad ezt a prémiumot? mármint paypal meg ilyenek? nem nagyon áll össze ez az utálosos dolog :S -
Fú, ma eddig nagyon jó köreim voltak. KV-3-al top tankként meglett a top gun életemben először, stuggal olyan kört mentem, hogy el se hiszem, a meccs végén vettem észre, hogy egyedül maradtam miközben az ellenfél bázisán a zászlónál táncoltam egy arti körül, amit egy heavy tank nézett, de sikerült megnyerni azt a kört, ráadásul mind ilyen 4-5 killes meccs volt. -
És még azt mondják hogy ez egy játék és az ember ne bassza felmagát feleslegesen.(tényleg játék):) de dühitö hogy milyen szemét gerinctelen noob emberek vannak."beálltam fedezékbe,jött az ellen tolatás-kinéztem lövöm,vissza akarok tolatni hát faszán beállt mögém egy tigris és nem enged,kifordulni nemtudtam mert neki nyomot egy sziklának ,gyors irás ,és még ö idiotáz engem, mérgem ben kilöttem a soförjét:P(amit persze nem kellett volna) -
bgabor #70248 Lehet hogy ténylegbe volt akadva, ahogy állította. Nekem is volt egy-két olyan csatám az idők folyamán, amikor valami láthatatlan tereptárgyba beakadtam, és se előre, se hátra. Jó lesz ha végre fizikát tesznek bele. -
Plata #70247 Kv-nál szinte mindig,T44 és t50-él ritkán.
Viszont láttam egy érdekes nevű magyart,gondolom magyar volt ilyen névvel.Agyporszívó.T95-ben csücsült. -
VanDaal #70246 Szerencsére óvatosságból eddig is kapcsolgatva használtam, és ezek szerint jól tettem. Köszi a megerősítést. -
Prémium+event ez most jól jön, zséböl sosem elég :)
Győzelem!
Csata: Mines 2011. október 23. 13:09:18
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 663
Szerzett kredit: 78 535 -
A Removed speed governor ha be van kapcsolva, folyamatosan károsítja a motort ...
Érdemes csak akkor használni, mikor szükséges, ezért jó, hogy ki-be lehet kapcsolni ...
Kisebb tier-ű tankoknál pl: ha bekapcsolod, pár perc után ki is írja hogy motor kaput és besárgítja ... -
VanDaal #70243 Vágom, köszi! -
Renegade #70242 micsoda csőlátás :-)
ezt sem értem ám, persze mindenkinek van eleinte, de aztán az ember eléri a t3-at és már nézi a minimapot, reagál stb.
Bár lehet, hogy csak az a bizonyos 100-ból egyszer benézte a szitut helyzet volt, de én ennél szkeptikusabb vagyok :-) -
Renegade #70241 medeknél be volt nyomva végig, de akkor a célzás gyorsító helyet cyclon fülem tudja mi volt beszerelve (ami 50%-al védi a motort) -
Ja extrát meg nem veszek az IS-re-mert még nem álltam meg. Extra cuccot eddig a KV-ra vettem, mert tudom hogy azt megtartom. -
VanDaal #70239 Találó :D
Amúgy pár hsz-szel korábban írtad, hogy tűzoltó készülék helyett a motor boostot használod. Ezt egyszer be szoktad nyomni a csata elején és úgy is hagyod a végéig, vagy csak a rázósabb szituk közben aktiválod, és pl csikicsukinál meg kikapcsolod? Álló helyzetben is károsíthatja a motrot? -
Háttérben mennek a fogadások
-Odanéz ezt bekapta
-ÓÓ lelőtték a láncát...szegény
-izé mi nem megyünk?
-hülye vagy ? most raktam fel a shine's panzer skint még legyen sáros a láncom -
Sokszor nagyon megéri. Ha a meccs elején ellövik az ágyút, vagy kiszedik a töltőt/lövészt, akkor annyi hasznod van mint egy marék zizinek. Én sem használom el őket mindig. Láncot pl. nem javítok, csak ha sürgősen odébb kell állni, viszont ha látom hogy hiába minden akkor nem használom el őket. -
minek az elköltött cucc nekem mindenfull de az ilyen javítócsomagok nincsenek fent 3 extra van amit egyszer kellett megvenni és kalap kabát elég nkem a lőszerért fizetni meg a javításért minek az extra cucc.... így is drága told anélkül ha TUDOD. -
Néha szívesen kidurrantanám az ilyeneket. Egyedül szenved az ember 3 tank ellen, közben izgul hogy a saját csapattársa bele lő e vagy sem. Egy kis lélegzetvételnél ír vagy pittyeg hogy jól jönne egy kis segítség, mire hátulról kap egy választ a 100%-os kv-tól hogy ő biza nem jön mert "stuck". 122-esből kilő az ember egy tucatot, de 3 nagy heavybe az kevés, főleg ha pár lepattan vagy elszáll a brébe. Javítás 7-8 ezres, plussz a lőszer 11-13 ezres. Elköltött cuccok 3-6-9 ezer. Csata defeat, kapott pénz 20K. Míg a barmot így is kilövik, de mivel messziről puffantott párat simán plusszos a meccse. -
Szakesz #70234 U.I; Renegade #70232 hozzászólására akart menni. :) -
Szakesz #70233 Szegény Ferdinand nem volt igazán a toppon. Mennyire koncentrálhatott vajon az előtte lévő célpontokra, ha 1 perc 40 másodperc alatt nem volt képes 20 métert hátrébb tolatni és kilőni engem? 
-
Renegade #70232 a birka játékosok egyik fontos skillje a "staféta harc", ennek menete:
állnak 4-en nézik ahogy egy harcol, ha az meghal csak akkor indul a következő, leggyakoribb megnyilvánulása:
elhangzik a go scout varázsige, egy megindul a többi nézi, miután a páciens meghal, van pár perc néma csend, manna gyűjtés a következő go scout varázslathoz, innen meg ciklus
ami még fontos, ezen jószágoknál, hogy csak állni képesek egyhelyben vagy eljutni A-ból B-be, de visszajutni már nem tudnak, mert régi a konstrukció, nem képes pl megfordulni és visszamenni a bázisra megvédeni, áááh kemény világ ez, nincs mese
én meg persze sehol nem találom azt a modot, amivel előhozhatnám a felsorolt fícsöröket, pedig úgy kipróbálnám már