418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Met
    iszonyat de néha kövön vagy aszfalton rendesen fordul
  • FCH kari
    én igazábol ma figyeltem fel rá,épp akartam irni ezzel kapcsolatban mikor olvastam mit irtál.de tényleg fos,füvön homokban stb..alig fordul de ma jártam ugy hogy rongyoltam városban és nem tudtam befordulni pedig az kö ut ha jol emlékszem:)
  • tigrincses
    ki milyen ember én példáúl nem nyalok modiknak nem a stílusom, és az sem hogym ásokat eltiporjak mert nekem nem tetszik amit látok.. na itt kezdődnek a bajok hogy eggyesek szándékosan akarnok roszzat másoknak.
  • tigrincses
    mit adtál ten ekem ki vagy te? mivan?? nem is írtál rá msemmit ennyire zavaró az a pár dolog amit kiteszek nagynéha nézz már viszza hány oldal van edig sg-n minden nap egy új tolódik hátra ennyire zavar? úristen neked bajod van én nem íro k rá senkire hogy mi zavar veel kapcsolatban vagy mi nem ez tiszta hülyeség ami itt megy ráadásul a témához is paszzol amit írok-
  • Egerwin
    Akkor nem csak én furcsállom, hogy nem jól fordul mostanában a pzIV.
  • tigrincses
    ? nem rád írtam neked most mibajod velem? úristen mi ez itt :) tiszta viocccccccc
  • TVelvet
    Betelt a pohár. Folyamatosan engedményeket adtam neked. De nem fogadtad meg. Sajnos rohadt ftp kiszolgálom ledobálja a topicbanlist javascripted, ez volt eddig a szerencséd. Szóltam modiknak...
  • tigrincses
    előbbit nem rád írtam am meg azért tettem ki ezt megint mert nem akarok vitatkozni. az nem az én műfajom már :) úgyhogy jobb látni sztem ezt a videot mint pár értelmetlen vitát, bárkinek is van igaza
  • Plata
    Ezeket a csajokat már linkelted,bár elsőre se néztem meg,de sztem fölöslegesen szemeteled tele a topicot ilyen hülyeséggel.
  • tigrincses
    te meg üldözésmániában szenvedsz vagy mi bajod van-
  • patchaou
    Ismerős volt a Jonathan Paiper, de nem tudtam hova tenni :D
  • spiczi91
    MATYASHUN RIADÓ!!!!

Van valami szakértő itt a topikban? Szegény TVelvetnek nagyon kellene a segítség.
  • hellokitty92
    Nem, nincs benne az amerikai tech tree-ben, de valószinüleg benne lesz a brittben, mint tier 7 med... talán mert egy angol tank...
  • noname23
    upsz*Joachim Peiper
  • noname23
    Kicsit sokat mondasz emlékeim szerint ez a Jonathan Paiper féle megmozdulás volt ott neki meg sőt az egész német vezérkarnak akkoriban szép álom volt 50db KT ha jól emlékszem össz vissz 11db-ja volt azokból is kifogyott a nafta mert ennyire jól megvolt tervezve az az offenzíva
  • ximix #70417
    Bár ilyen szinten nem értek a a tankokhoz, de az MK 1 az Brit asszem
  • tigrincses
    igen és ha ezen nem javítanak megy roncstelep kategóriába- mert ezzel pénz keresni sem lehet majd :) :( így akarnak majd ösztönözni a prémiumra vagy mi, hogy tönkreteszik a tier-5(creditelő) tankokat na az kéne még.
  • TVelvet
    két választásunk van, vagy valaki ad egy elérhető ftp-t ahova feltolhatok egy topic banlistet, vagy szólok a modiknak.

Choose your destiny....
  • FCH kari
    nekem fulra fejlesztett pzIv van ventilátor stb.. köves ut kivételével egy focipálya kevés lenne ahhoz hogy megforduljak vele:P
  • tigrincses
    hát persze hogy semmit biztos ott voltál azért tudod ezt mondani:) inkább hagyom a dolgot:) ahogy érzed mi fáj?:)
  • Bugi Misi
    XD
    én várom azért:D
  • tigrincses
    http://makettek.hu/index.php?mid=2036&b=,,5,,,1, ez meg az amerikai comet- van hasonlóság a tiger1-hez képest :) kis olcsó koppintás na példáúl ez a járgány mért nincs usa treeben ? lol, pedig beférne simán tier 5-6 ban.
  • Oddball29
    Ha utánaolvasol, az a két Schwere Panzer Abteilung tulajdonképpen lócitromot nem csinált az Ardennekben.
  • tigrincses
    meg nekem itthon makettban:)
  • tigrincses
    sok német pz4 típusú tankot későbbiekben eladtak arab országoknak pl: Afganisztán.. de ez már a háborúban elavult volt... azt hiszem összesen 8 megmaradt királytigris van a világ adott" múzeumaiban.http://www.hadakutjan.hu/fegyverek_kiralytigris.php
  • Oddball29
    Nem lesz az gond, ha cserélik a stock porlasztót.
  • ximix #70406
    Remélem negatív G-ben a brit repcsik motorja lefullad, mint a valóságban
  • Bugi Misi
    alpha-test
  • tigrincses
    kt

Királytigris:"Egyik nap, alig 150 m-re tőlünk hirtelen felbukkant egy Királytigris és kilőtte a tankunkat. Öt saját harckocsi azonnal tüzet nyitott 200-600 m távolságból, de az összes lövedék lepattant a német páncélos elülső páncélzatáról. Ha nekünk is ilyen harckocsijaink lennének, akkor holnapra már otthon lehetnénk." Clyde B. Brunson őrmester, a 2. amerikai páncéloshadosztály harckocsiparancsnoka, a szerencsésebbek közé tartozott, hiszen túlélte az összecsapást és megadatott neki, hogy később beszámolóban örökítse meg az elkeseredett küzdelmet. Brunson tapasztalataival azonban egyáltalán nem volt egyedül. Számtalan hasonló tűzpárbaj zajlott le a keleti és a nyugati fronton, általában hasonló eredménnyel. A szövetséges harckocsizók számára - legyen az egy T-34-es parancsnoka, egy Sherman vezetője vagy egy Cromwell irányzója - úgy tűnt, hogy a Királytigris sebezhetetlen ellenfél...1944 februárjától. Egy március 23-án kelt összehasonlító jelentés alapján, miszerint "a Tiger II messze felülmúlja a T-34/85-öst és a JS-2-est", a német hadvezetés bizakodva tekintett a jövőbe.....1944 februárjától. Egy március 23-án kelt összehasonlító jelentés alapján, miszerint "a Tiger II messze felülmúlja a T-34/85-öst és a JS-2-est", a német hadvezetés bizakodva tekintett a jövőbe....A 70 tonnás monstrumok a keleti fronton, főleg Lengyelország középső részén, illetve Magyarországon is kivették a részüket a harcokból, de hiába bizonyultak sokkal jobb harckocsiknak ellenfeleiknél, a fenntartás, illetve a benzin- és lőszerutánpótlás hiányosságai, valamint az elsöprő ellenséges túlerő miatt végül alulmaradtak a küzdelemben. A világháború utolsó elpusztított német harckocsija egy Királytigris volt, melyet a saját legénysége robbantott fel 1945. május 10-én Ausztriában!
  • brasco84
    ez izgi volt..
  • Bugi Misi
    x-fire is reklámozták hogy lehet rá jelentkezni stb
  • lammaer
    "a háború végén a szövetségesek annyira féltek a tigrisektől hogy mindet bezúzták amit csak láttak"

De hülye duma. Te ezt elhiszed?
  • Bugi Misi
    Link
  • tigrincses
    hát igen ez is igaz de mit csinálljunk ez van olcsóbb votl beszerezni a pattonokat. a háború végén a szövetségesek annyira féltek a tigrisektől hogy mindet bezúzták amit csak láttak, a sok önmgesemmisültTIGRIS2 harckocsiról nem is beszélve az ardenneki csatában vagy 53 királytigris volt jelen a szövetségesek ebből csak 5 szedtek ki a többi műszaki hiba vagy repülők általi halállal végezte pályafutását.
    (kt TUDOTT ÍRTANI)
    hadak útján TIGRIS 2
  • Plata
    World of planes bétája kezdődött tudtommal,de annak semmi köze a world of warplaneshez.
  • hellokitty92
    Nem crusader, ahoz túl nagy.

Az egy átmaszkírozott, kötényezett is-2. 1.38-kor lehet látni ahogy vonul a német gyalogosokkal. S1mlis által belinkelt résznél, ha a videót teljesképernyőn nézed, lehet látni a torony háttúlján a hátsó géppuskaállást. Is-2 100%
  • noname23
    hát itt még semmi ÷( http://worldofwarplanes.com/
  • patchaou
    Linket tudsz adni? Vagy honnan az info?
  • Bugi Misi
    World of Warplanes most kezdődött(ik) a bétája
  • Nazarov77
    Inkább legyen egy nem tökéletes Tigris replika mint Pattonok vaskereszttel tigris néven.