418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    az is szép, kár hogy nem jár még érte Withman :-)

• tigrincses
    * SZEMÉT HPTS TAGOK
  • FCH kari
    elhiszem nekem a leg több eddig vele 7 kill volt:)
  • Oddball29
    Napi LOL: Lakeville-ben Szu-100-al robogok be a városba, mikor látom, hogy két kisebb egységünk egy T28 TD-vel hadakozik. Mondom ok, rámegyek én is. T28 felém fordul és ad egy kétharmad hp-s medvepuszit, ami elviszi az ágyút is. Rezeg a lövéstől a fejem, de nem állok meg, hanem melléhajtok, hogy legalább lefogjam, amíg a másik megmaradt egység elintézi oldalról vagy hátulról.

Igen ám, megnyúlt képpel nézem, ahogy a baráti tank fogja magát és elhúzza a csíkot. Ott maradunk ketten a T28-al és kölcsönösen blokkoljuk egymást. Vagy 2 percig keringünk tapadósat játszva körbe-körbe, miközben a kémlelőnyíláson keresztül verjük szemmel egymást. Várom, hogy jöjjön már valaki, de semmi és senki. Ok, gondolom, csináljunk is valamit, mert itt esteledik ránk. Annyira el-el távolodok tőle, hogy éles szögben rálőhessek az oldalára, és sikerül is lassan leépíteni, majd ki is lőni.

Kiderült, többen is voltak a teamben, akik gondolom már kilőve végignézték, ahogy ott keringőzünk, még az ellenfél is gratulált.
  • Renegade
    mint látod megy a 8 kill pzIVel is :-)

• Gerifinuccsi
    Mondtam már hogy imádom a VK-t?!
    És még nem is a 8.8as ágyú volt rajta :D

Győzelem!
    Csata: Redshire 2011. október 23. 22:42:43
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 206
    Szerzett kredit: 24 243
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
  • FCH kari
    naaa uj taktika pzIV-el városi pályán ahol maxal lehet rongyolni go ellen bázisa felé ha mákod van letudsz sebezni pár játékost felderitesz is és jön a credit:P
  • csőcse
    Ilyenkor már nem lehet figyelni az ilyen kis szarokra mikor hullik elfele a csapat, de a detected résznél jól kivehető mit is csinált.
  • FCH kari
    hát igen egy olyan tankal ami repeszt vagy 70km/h-val és lövöldöz 200-at közben érdekes modon hol eltünik -felbukkan még nyilt terep is nem nehéz jah és még hozzá téve azt is "tisztelet a kivételnek" sok playert láttam aki vár egy kicsit mikor már fele brigád le van sebezve akkor megindul. ha a pzIV tudnék ugy fordulni ahogy te a szaroddak akkor valszeg nem nagy dicsöség ilyen mecsset csinálni!!!
  • Plata
    Eszem megáll,az előbb Is4-et 2%-ra lőttem troll gunnal,most meg nekem jött egy t59 és ócskavasként végezte.
  • spiczi91
    Valahol szomorú vagyok, nem lesz több Achtung Mátyás :(
  • Renegade
    naaa, majdnem meglett a 9, a Tigris P 1%-on maradt, mikor kikapta az arty

• Pongyi
    A VK3002DB-nél hogy van az h 7-es szintű tank és 8-as szintű felfüggesztést és tornyot kap? Most elég kaki, remélem a 8-as toronnyal és nagyobb löveggel jobb lesz. Ezzel akarom kifejleszteni a Tigrist is és a Panthert. Az egész állatkertet. Vhogy amikor ellene mentem jobbnak tűnt:)
  • lammaer
    LOOOOÁÁÁÁÁLLLLLL :)

Amúgy is nem értem mit csinál itt Tigrincses... ma pont kockakövet kéne dobálnia a corvin közben..
  • szecsko77
    Milyen érdekes. Bud Spencer törölte az első oldal hozzászólásainak felét...
  • Bugi Misi
    na megvettem első Heavy tankomat:P(T1)
  • szecsko77
    Ez nagyon nagy...

Egyébként a valós erőviszonyokat jól mutatja!
  • hellokitty92
    Asszem ezt hívják epic fail-nak.:D
  • Plata
    Ez kurva jó,majd leestem a székről a röhögéstől.
  • ximix #70454
    Ezt láttad már :)
  • Sippie
    mondjuk ha 152-es orosz ágyú van fent, és egy lövésből ellövik az ágyúm, javítás után becélzom az ellenfelet és kb magam mögé lövök, na olyankor előfordul hogy én is kilépek :)
  • Sippie
    te talán ott voltál?
  • Renegade
    mi ez az új divat, hogy mostanában a hvyk is ki lépnek a csatából pár % HP-n? Arty hiszti még oké, mert nem tölt be, meg ilyesmi, most pl 3 t10 enemy lépett ki 5-10%-on, röhej
  • Ravasak
    Mi történt már itt megint ? :)

Wot - Viruska
  • klezzz
    Eddig se fordult túl gyorsan, de ma már nem először nyírnak ki e miatt + a torony is marha lassú így már tényleg kezelhetetlen.
  • Szpecnyaz
    Kinek szoktalak én beárulni? A másik meg az, hogy tanuljál már meg írni rendesen.
  • patchaou
    Az event miatt megint megvette, azt hittem majd jól hülyére keresem magam. De szégyen amit műveltek vele. Remélem visszacsinálják majd.
  • DarkHorSe
    pz4re gondoltam
  • Egerwin
    Én is ma vettem észre, azt hittem csak azért érzem furának, mert mostanában csak scouttal toltam. Ráadásul nekem nem csak a fordulással van baj, hanem olyan mintha néhány lövésnél hirtelen félrerángatná valami a tornyot.
  • ximix #70444
    A héten volt egy java frissítés, hogy ez mennyire zavar be neked nem tudom csak mint észrevétel.
  • DarkHorSe
    pk4 nagyon lassan fordul, ez bug vagy nerfeltek?
  • tigrincses
    szpec te vagyaz aki beárul neki akármikro fent vagy csak a gond van utánna :) igazi talpnyaló vagy
  • tigrincses
    hát lehetne kicsit bölcsebb is
  • lammaer
    "mit adtál ten ekem ki vagy te? mivan??"

Ő az admin a topikban :)
  • Szpecnyaz
    Nem tűnt még fel, hogy senki se kíváncsi itt az állandó okoskodásaidra? Meg arra hogy állandóan tele szemeteled a topicot?
  • FCH kari
    Három y??
  • brasco84
    én is írtam ma ezt, egyszerűen egy focipályán nem tudna megfordulni.. még jó h farmtanknak kéne, de így kb megyek tovább azon az ágon, ez meg kuka ha nem javítanak rajta.
  • Met
    ja, szólsz nekik? várj fordulok ne lőjj :)
  • patchaou
    Három Y és már szembe is tudsz fordulni az ellennel :D
  • Renegade
    ha átküldöd, feldobom az enyémre, már ha a T-snél engedélyezve van a script futattás