418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #70473 az is szép, kár hogy nem jár még érte Withman :-)
-
* SZEMÉT HPTS TAGOK -
elhiszem nekem a leg több eddig vele 7 kill volt:) -
Oddball29 #70470 Napi LOL: Lakeville-ben Szu-100-al robogok be a városba, mikor látom, hogy két kisebb egységünk egy T28 TD-vel hadakozik. Mondom ok, rámegyek én is. T28 felém fordul és ad egy kétharmad hp-s medvepuszit, ami elviszi az ágyút is. Rezeg a lövéstől a fejem, de nem állok meg, hanem melléhajtok, hogy legalább lefogjam, amíg a másik megmaradt egység elintézi oldalról vagy hátulról.
Igen ám, megnyúlt képpel nézem, ahogy a baráti tank fogja magát és elhúzza a csíkot. Ott maradunk ketten a T28-al és kölcsönösen blokkoljuk egymást. Vagy 2 percig keringünk tapadósat játszva körbe-körbe, miközben a kémlelőnyíláson keresztül verjük szemmel egymást. Várom, hogy jöjjön már valaki, de semmi és senki. Ok, gondolom, csináljunk is valamit, mert itt esteledik ránk. Annyira el-el távolodok tőle, hogy éles szögben rálőhessek az oldalára, és sikerül is lassan leépíteni, majd ki is lőni.
Kiderült, többen is voltak a teamben, akik gondolom már kilőve végignézték, ahogy ott keringőzünk, még az ellenfél is gratulált. -
Renegade #70469 mint látod megy a 8 kill pzIVel is :-)
-
Gerifinuccsi #70468 Mondtam már hogy imádom a VK-t?!
És még nem is a 8.8as ágyú volt rajta :D
Győzelem!
Csata: Redshire 2011. október 23. 22:42:43
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 206
Szerzett kredit: 24 243
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító -
naaa uj taktika pzIV-el városi pályán ahol maxal lehet rongyolni go ellen bázisa felé ha mákod van letudsz sebezni pár játékost felderitesz is és jön a credit:P -
Ilyenkor már nem lehet figyelni az ilyen kis szarokra mikor hullik elfele a csapat, de a detected résznél jól kivehető mit is csinált. -
hát igen egy olyan tankal ami repeszt vagy 70km/h-val és lövöldöz 200-at közben érdekes modon hol eltünik -felbukkan még nyilt terep is nem nehéz jah és még hozzá téve azt is "tisztelet a kivételnek" sok playert láttam aki vár egy kicsit mikor már fele brigád le van sebezve akkor megindul. ha a pzIV tudnék ugy fordulni ahogy te a szaroddak akkor valszeg nem nagy dicsöség ilyen mecsset csinálni!!!
-
Plata #70464 Eszem megáll,az előbb Is4-et 2%-ra lőttem troll gunnal,most meg nekem jött egy t59 és ócskavasként végezte.
-
spiczi91 #70463 Valahol szomorú vagyok, nem lesz több Achtung Mátyás :( -
Renegade #70462 naaa, majdnem meglett a 9, a Tigris P 1%-on maradt, mikor kikapta az arty
-
Pongyi #70461 A VK3002DB-nél hogy van az h 7-es szintű tank és 8-as szintű felfüggesztést és tornyot kap? Most elég kaki, remélem a 8-as toronnyal és nagyobb löveggel jobb lesz. Ezzel akarom kifejleszteni a Tigrist is és a Panthert. Az egész állatkertet. Vhogy amikor ellene mentem jobbnak tűnt:) -
lammaer #70460 LOOOOÁÁÁÁÁLLLLLL :)
Amúgy is nem értem mit csinál itt Tigrincses... ma pont kockakövet kéne dobálnia a corvin közben.. -
szecsko77 #70459 Milyen érdekes. Bud Spencer törölte az első oldal hozzászólásainak felét...
-
na megvettem első Heavy tankomat:P(T1) -
szecsko77 #70457 Ez nagyon nagy... 
Egyébként a valós erőviszonyokat jól mutatja! -
hellokitty92 #70456 Asszem ezt hívják epic fail-nak.:D -
Plata #70455 Ez kurva jó,majd leestem a székről a röhögéstől. -
Ezt láttad már :)
-
mondjuk ha 152-es orosz ágyú van fent, és egy lövésből ellövik az ágyúm, javítás után becélzom az ellenfelet és kb magam mögé lövök, na olyankor előfordul hogy én is kilépek :) -
te talán ott voltál? -
Renegade #70451 mi ez az új divat, hogy mostanában a hvyk is ki lépnek a csatából pár % HP-n? Arty hiszti még oké, mert nem tölt be, meg ilyesmi, most pl 3 t10 enemy lépett ki 5-10%-on, röhej -
Ravasak #70450 Mi történt már itt megint ? :)
Wot - Viruska -
klezzz #70449 Eddig se fordult túl gyorsan, de ma már nem először nyírnak ki e miatt + a torony is marha lassú így már tényleg kezelhetetlen. -
Szpecnyaz #70448 Kinek szoktalak én beárulni? A másik meg az, hogy tanuljál már meg írni rendesen. -
Az event miatt megint megvette, azt hittem majd jól hülyére keresem magam. De szégyen amit műveltek vele. Remélem visszacsinálják majd. -
pz4re gondoltam -
Egerwin #70445 Én is ma vettem észre, azt hittem csak azért érzem furának, mert mostanában csak scouttal toltam. Ráadásul nekem nem csak a fordulással van baj, hanem olyan mintha néhány lövésnél hirtelen félrerángatná valami a tornyot. -
A héten volt egy java frissítés, hogy ez mennyire zavar be neked nem tudom csak mint észrevétel. -
pk4 nagyon lassan fordul, ez bug vagy nerfeltek? -
szpec te vagyaz aki beárul neki akármikro fent vagy csak a gond van utánna :) igazi talpnyaló vagy -
hát lehetne kicsit bölcsebb is -
lammaer #70440 "mit adtál ten ekem ki vagy te? mivan??"
Ő az admin a topikban :) -
Szpecnyaz #70439 Nem tűnt még fel, hogy senki se kíváncsi itt az állandó okoskodásaidra? Meg arra hogy állandóan tele szemeteled a topicot? -
Három y?? -
brasco84 #70437 én is írtam ma ezt, egyszerűen egy focipályán nem tudna megfordulni.. még jó h farmtanknak kéne, de így kb megyek tovább azon az ágon, ez meg kuka ha nem javítanak rajta. -
ja, szólsz nekik? várj fordulok ne lőjj :) -
Három Y és már szembe is tudsz fordulni az ellennel :D -
Renegade #70434 ha átküldöd, feldobom az enyémre, már ha a T-snél engedélyezve van a script futattás