418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessék 9 :)
-
DoctorStryker #70512 s még él az a csoda, szinte nincs modulsérülés. -
-
A T1 kicsit meglyuggatva:
Később kiderült,egy t-34 zis 4-se végezte a munkát:) -
PetiPetiHUN #70509 No meglett a T32-es. Sikerült rá felraknom mindent kivéve a tornyot. Úgy jártam vele mint a T29-el. Amíg nem volt fenn a fejlesztett torony folyamatos modulsérülésben szenvedtem. A T29-nél folyamatosan a lőszert lőtték el itt meg az ágyú megy tönkre. Ha bekapok egy lövést tuti hogy valaki lesérül vagy valami tönkremegy a tankban. Hogy valami pattanjon róla olyat még nem tapasztaltam.
A láthatóság pedig szar. Lőwével lőttük egymást Himmelsdorf főutcáján. Jöttem ki fedezékből már kaptam is a lövést vissza se tudtam lőni, ő jött ki a fedezékből akkor vettem észre mikor tüzelt. Direkt felraktam a periszkópot vagy mit és állva vártam a Lőwét. -
ilsalon #70508 Egy-két kivételtől eltekintve a többi heavyben sem kócolódik össze a hajad a menetszélben. Igazából csak a fordulékonyságával van komoly baj. -
én M3 Lee+M7 Priest több mint 1 milkát farmoltam:D -
DoctorStryker #70506 Viszont olyan lassú mint a csiga. Nem szerettem a kv3-t -
ilsalon #70505 Én is KV3-ra szavazok. Mert:
- jó erős a tornya, sokszor még a nagyok is lepattannak
- jó nagy puskája van, ami viszi a kicsiket egy lövéssel, nagyok ellen meg betöltöm a HE-t és azokról is kapkodja a kétszáz körülieket
- viszonylag hamar megvan belőle az IS
- végül, de nem utolsósorban, ha top tank vagy, akkor te vagy az alien a Nostromon -
DoctorStryker #70504
Ez van ha gyökerek a csapattársaink és nekünk kell a többi 13 helyett dolgozni.
-
ilsalon #70503 Kellemesen jól telt ez az event. Nem szerettem meg az M4-et, de összefarmoltam vele 1,5 millát, pedig szombaton nem is játszottam.
Mindig olvasgattam a többiek leírását, hogy a derp gunnal milyen jó és sok killes köröket mennek. Megyegettem vele én is, de marha nagy eredmények nem jöttek vele soha. Na most viszont ölég jókat mentem. Még a böllér is én lettem. Ötvenezer alatt szinte nem is volt köröm és kilencven valamennyi volt a max. -
Dorgal #70502 Szerintem is jobb a KV-3-as. -
Nesze neked dupla:
Győzelem!
Csata: El Halluf 2011. október 24. 2:10:12
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 646 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 777
-
Nekem jobban fekszik a KV-3, de neked kell tudnod, hogy mi fontosabb egy tankban számodra. Mi az amit jobban a hasznodra tudsz fordítani?
KV-3 több HP, lassabb, jobban páncélozott, nagyobb sebzés, valamivel kisebb tűzgyorsaság. Szerintem 1S-mellett csak a sebesség szól. Ha ezt ügyesen ki tudod használni akkor hajrá, ha nem akkor KV-3. -
Moonrae #70499 Szerinted melyikkel könnyebb fejlődni egy amatőr játékosnak? :) Szavaidból ítélve KV-3-al. -
Én mindkettőt próbáltam. KV-1S félig med félig heavy, eladtam. KV-3 viszont gyorsan elit lett és meg is kedveltem. IS-hez viszont a KV-1S jobban hasonlít. -
Moonrae #70497 KV után melyik irány az előnyösebb? KV-3 vagy KV-1S? IS felé szeretnék majd haladni. -
Miért nem az ilyen körök duplázódnak?
-
sztem még az is sebzett volna rajta valamit
M3 Lee mentem és volt 1 sebesült Pz4 2 lövéssel kiszedtem utána jött 1 másik leszedtem a láncát és belelőttem 0 demage és ö szépen vigyorogva végzett velem -
Ne loltrakival lövöldözd a pzIV-et :D -
hát b+ 2x telibe lövöm a Pz4 és semmi-.- persze ő kiszedett simán -
Tovább először a tigris vonalon megyek majd. Aztán meg kitudja. Most elsődleges célom az IS4 -
Én is most szenvedek vele stock ágyúval valami siralmas megállok 90% legénységgel és csak állok és csak állok mire beszűköl a karika egy távolabbi célra , 4790lánc+9800torony=14590xp és csak utána tudom feltenni a nagyobb csúzlikat csupa élvezet lesz.
-
virkir #70490 Meg fogsz lepődni mikor a KV/KV3 lazán legyorsul a TigrisP-ben :) a meglövés meg majd csak a 88/L71-től lesz valamennyire.
Aztán ha mennél tovább jön a VK4502 Ausf.A aminél meglövés nincs mivel nem kapta meg a 105/L68-at ami a következő "ágyú" német vonalon.
És a Legnagyobb szopás a VK4502 Ausf.B amin rövid 105-össel kell kifarmolni mindent és végül a 128-ast. -
Renegade #70489 nálam t29 és gril volt :-)
jó ez a nullás crit -
A KV meg a KV3 már elit nálam, úgyhogy a lassúságot már megszoktam. Viszont megszoktam azt is, hogy amibe bele lövök abba bele van lőve. VK3001P-vel viszont nincs ilyen érzésem, max akkor ha a tornasor tetején állok, de ez ritka és xp se sok jön a kis szarok lövöldözéséből. Ha a lista aljára kerülök akkor meg csak cirógatom a nagyokat. -
virkir #70487 Mindenképp ha nem utálod nagyon mert a P még a legnagyobb motorral sem lesz valami gyors. -
ez elég érdekes volt T1 Heavy-l 2x telibe löttem egy M7 Priest-t és 0 demage -
3001P-be fejlesztgessek motort, vagy irány a tigrisP? -
virkir #70484 Elmegy a jó büdös picsába ez a játék a készítőivel együtt.
Egy hete nincs nemhogy 500+ sebzésem az E-75-el de még az 500 sem érem el azért ez már pofátlanság.
Ja és akkor a pattogást még nem is említettem. Vicc kategória amikor sík talajon állva engem átüt a szembe lévő E-75 az én összes lövésem meg meg lepattan róla.
Mondja még valaki, hogy nincs szopóág kapcsoló. -
Pedig nem rég még piszkáltak rajta, akkor tudtam fordulni minden pályán. Most újra rémálom... -
igen én is mefigyeltem de van olyan is hogy ugy tünik ugyan olyan talajon mész és és szakaszonként vagy néha megszakad a "gyors"fordulás -
Én azt vettem észre, hogy pályafüggő pl Fishing Bay-en szarul fordult a füvön Prohorovkán meg jól fordult a füvön. -
Renegade #70480 nem, ez még a régi, nekem már az is lajhárnak tűnt -
Hát nem tudom. Viszont neki van a legerősebb páncélja, és a legjobb ágyúja is a t5 medek közül. -
valami történt vele mert se egy helyben se tepoval nem igazán akar fordulni -
Ry0K3N #70477 Úton betonon igen. De nyílt terepen valami iszonyat. -
Nem erről van szó. Valamit kurvára elcsesztek pzIV-el. Egyszerűen képtelenség egy fedezék mellé beállni vele. Egyedül macskakövön fordul rendesen, füvön úgy tud 90 fokban fordulni, hogy közben halad 20 métert. -
T-34 is úgy fordul kb. Egyedül az M4 a fürge. -
Ez a mostani pzIV ami úgy fordul mint egy tankhajó?