418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #70633 Ágyútól függ, de ha kb. 50 méterre vagy tőle, lőheted a parancsnoki kupolát, ha távolabb érdemes HE-re váltani. -
Spheriot #70632 És akkor csak úgy a közepébe? -
ilsalon #70631 Én rögtön töltöm a HE-t, amikor meglátom. Aztat nem szereti. -
Ry0K3N #70630 Felém. Csikicsukizott csak a frontját mutatva. -
Spheriot #70629 Én most a T95-tel vagyok úgy, hogy egyszerűen nem tudom sebezni. T34-es 120 as ágyúval sem, de IS 4 el sem, igaz annak a gagyi ágyúja van még. -
virkir #70628 Ráviszed a célkeresztet és megnyomod az egér bal gombját.
Próbáltad? :D
Na viccet félre a lámpánál és a csillagnál általában át kéne mennie. -
Jön feléd vagy benne áll az arcodban ? -
Ry0K3N #70626 T54-et hogy lehet szemből átlőni BL-9-el? -
aside #70625 Tényleg, tegnap még nagyon szenvedős volt bármit csinálni vele, de most meg megint fürge, ki ért ezt? -
VanDaal #70624 Akkor biztos vicces lehet CW-zni :D -
Szacsa007 #70623 CW-n mindent utálnak.... -
Szacsa007 #70622 Ma már nem érdemes orosz td-t fejleszteni.Ha td kell vagyél németet,vagy amit, mert az orosz nem ér semmit. Gyenge a páncélja, iszonyú lassan tölt, stb. Persze, ha egyszer betalál az sok mindenért kárpótol, de az ISU-ig ez csak álom, s ráadásul mióta teleraktak mindent kavicsokkal már nem nagyon lehet td-zni.Sztem ....
-
Attiska #70621 Eddig nem értettem, hogy mi a jó a Leopardozásban, mert én utálok felderíteni... Ma vettem egyet, és azt hiszem kezdek rájönni, mire is gondoltatok. A száguldás öröme...
-
klezzz #70620 lehet azért, hogy a hétvégén a couriert nehogy már pz4-el kapd el... :D -
brasco84 #70619 egyébként ma a pz4 százszor jobban fordul mint tegnap.... én nem tudom h ez vmi vicc a fejlesztők részéről? érthetetlen -
brasco84 #70618 az ilyen gyökerek minek születnek meg?
-
Attiska #70617 Na ja, a régiMM sem volt épp tökéletes, de most az új még azt is felülmúlja szarságban. -
ilsalon #70616 Mivel az egész CW lényegében az artykra épül, ezért biztosan, de el kell ismerni, hogy ebben a formában nagyon nagy a szerepük. Csak városi pályán nincs rájuk szükség, egyébként bukta, ha nem viszel.
-
Nazarov77 #70615 Ez jó volt:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. október 24. 15:26:08
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 263
Szerzett kredit: 63 819
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
-
Az MM-el rá értek volna a teszt szerveren a pepecselni.
Itt élesben nem díjazzák úgy a gamerek az ilyen dolgokat. -
CW-n nem utálják az artykat? -
ilsalon #70612 Nem a CW-n, csak a CW-ért. Már a GW Tigerrel sem mentem szinte egyáltalán randomban csak tankszázad, meg CW. Az E-Typeom meg még sosem volt randomban.
-
Ja persze biztos a cw-n fejlesztetted ki az arty ágat :) -
stork13 #70610 Ha jól beásta magát akkor az arty sem tud vele kezdeni semmit. ;) De jól esik ha kiszedik.
-
Most komolyan... Ez az új MM? 15-3 lett a javukra, vhogy megéreztem így print screen volt. :D
-
PetiPetiHUN #70608 Egy SU-152 bebújt a bokorba gondolom ahogy szokott. Ő volt az első hősi halott. Akkor nem hülye volt csak nerfelték a láthatóságát. -
PetiPetiHUN #70607 Ilyet már csináltam én is. :)
T 50-2 köröz a bázisunkon egy heawynk kapaszkodik fel oda, én egy szomszédos hegyről próbálom kilőni a szemetet. A heawy a térkép másik oldaláról úgy telibe lőtt hogy csak pislogtam. -
Sir Charles #70606 Egy kérdésem lenne orosz TD tulajokhoz:
Más is tapasztalta, vagy csak engem szívat a játék azzal, hogy úgy tűnik, mintha a SU-152-nek nerfelték volna a láthatóságát.
Egy pár héttel ezelőtt még volt olyan, hogy Kampinovka pályán begurultam a bokrok közé a senkiföldjén és nem vettek észre, a hétvégén meg egy pár furcsa dolog történt.
Redshire pályán éppen csak felkapaszkodtam a dombra a fák és bokrok közé, már jött is az égi áldás, aztán szintén Kampinovkán már a bázison lévő bokorból kilőttek,holott régen csak akkor vettek ott észre, ha elindultam, vagy nagyon közel járt valaki. -
Plata #70605 Bakker véletlen kinyírtam csapattársamat,fölöttem állt meg a dombon,én azt nem láttam mert már rég spg módban nézelődtem,lövök erre a fölém álló csapattársat nyírtam ki.
-
Glo #70604 Tényleg, a PrintScreen-t nem lehet rákombinálni az egér balklikkre? Lehetne szép photoshot-okat csinálni, és újra végigélni az összes lövést. -
Glo #70603 Pláne ha betalálsz vele egy saját tankot, aki élet halál harcot vív, és segiteni akartál volna neki.. -
Glo #70602 Az ominózus KV-s esetröl jutott eszembe, hogy a crew sokszor akkorákat hazudik a Didnátgótrúval, mint az állat. Dombtetöröl jött a Ferdi, alulról keresztüllöttem a lower hull-ját, levittem neki 15%-ot, erre jött a Didnát.. na persze :) PEdig AP-val löttem. -
ilsalon #70601 Lényegében én is nagyon utálom az artyt, sőt játszani sem szeretek vele, csak kláncsata miatt nyomtam, hogy beférjek a kezdőcsapatba. Mivel éppen a napokban lesz más CW képes tankom, ezért repül az arty tartalékba.
A kérdés arra vonatkozott inkább, hogy valaki észerevette-e a változást. Én vagyok szerencsétlen, vagy esetleg volt valami nerf. Eddig 10 lövésből 4 betalált, 3-4 sebzett splashel. Most meg 2 betalál, 2-4 splash damage, 4-6 pedig egy másik térképen esik le. -
Glo #70600 De, nekem az is feltünt, hogy ha full becélzok egy tankot vele, akkor a csomag sokszor a célkörön kívülre esik.. csöppet bosszantó tud lenni. -
Spheriot #70599 És milyen jó mikor egy olyan tankot kilőnek előtted, amivel nem tudsz mit csinálni, mert beásta magát, és ha te megpróbálnád lőni akkor kapsz 3-4 lövést onnan ahonnan nem is látsz semmit. -
Nazarov77 #70598 mekkora egy szemétláda ez a játék, 1 kill kellett volna hogy top gunt kapjak T25el, az utolsó tigrist 3x egymás után eltaláltam és mikor már csak 12%a volt a lövésem szépen elszállt fölötte, úgy hogy az egér meg se mozdult, ugyan oda céloztam ahová az előző 3 betalált... -
stork13 #70597 És milyen jól esik amikor agyoncsapsz egyet... :D -
Semmi baj azzal ha valaki artizik, a játék része csak néha olyan bosszantóak mint a szúnyogok nyáron :) -
ilsalon #70595 Előre kijelentem, hogy csak CWn használok artyt, ezért nem kell elküldeni a csába. 
Nem vette észre senki, hogy egy pár napja sokkal pontatlanabb az arty? -
mordawn #70594 Nincs mit.