418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darki81
    most találtam a youtube-on nem az én videóm :P
    Nekem az alap skin tetszik a legjobban :)
  • Nazarov77
    Ez full gagyi. Miért jó elbarmolni a játékot így? Én csak a chaffeenél cseréltem le a 2. torony modelljét az 1.re mert a 2. annyira ronga gagyi vacak hogy azzal nem vagyok hajlandó játszani.
  • darki81
    oké köszi :)
    remélem az is adja majd :)
  • Nazarov77
    Én úgy használtam mint egy medet, med útvonalakon mentem és ha volt lehetőség akkor flankeltem.
  • darki81
    löwe tank maus skinnel? :D omg
  • Nazarov77
    Mozgékonyság az előnye, Tiger(P)nek jobb a páncélja szemből. Amúgy nem rossz tank, teszt szerón jó köröket mentem vele.
  • darki81
    lassan meg lesz a VK3502 (P) Ausf.
    ez már 8-as tank, és ahogy látom nem sokkal jobb mint az elötte lévő tiger p. Van aki kipróbálta és szerinte sokkal jobb? Vagy csak akkor lesz sokkal jobb ha ráteszünk mindent, és most alapból csak kicsit jobb, vagy szarabb? :D
  • Nazarov77
    LOL
  • Lator3
    köszi
  • Szpecnyaz
    Ja, először rossz linket tettem be :D
  • Bugi Misi
    csak összejön:D
  • Bugi Misi
    wath the fuck, magyarul kb ez ---> mi a fene(f@sz)
  • Szpecnyaz
    [IMG][/IMG]
  • Lator3
    bocsi, de tudja valaki minek a röviditése a "wtf" ? köszi ha valaki válaszol.
  • lammaer
    Hivatalosan de. Gyakorlatilag meg mivel nem is volt egy nagy cheat, ráadásul abszolút nem is volt elterjedt, inkább csak egy ürügy volt hogya hőn szeretett arty játékosokat jobban védjék.

Sokkal több játékosnak sokkal nagyobb bajt okoztak a tracer kivételével mintha bennmaradt volna.
  • klezzz
    Azt nem a csíterek miatt szüntették meg?
  • Sippie
    visszajön a trécer... hüm hüm, addig álljak fél lábon :D
  • egonn
    Chris Chant : Harckocsik című kiadványt találtam a torrenten. Lehet láttátok , de aki nem ,annak érdekes lehet.
  • DummyBoy
    Kiváncsi vagyok mi lesz, ha visszajön a trészer ... szegény artik miatt nagyobb picsogás lesz mint a német tankok miatt ...

Anno azért grindeltem ki a Hummelt és az M41-est, hogy az enemy artikra vadászhassak ... Biztos örült nekem a csapatom, de nem érdekelt .... főképp csak artit lőttem vele :)
  • DummyBoy
    Nos, a T50 és 50-2 után a száguldás öröme még várat magára, de annyira bejött a bohóckodás mostanában, hogy lett egy T2 Lightom és egy Leom nekem is ...

Bár mivel TD-n kívül ez az első német tankom, már látom, hogy a dagival orális szeksz lesz kiszenvedni az elitséget ...
  • lammaer
    Receptre felírnék neked 5 csirke levágását és fél óra Quake 3-at. Sztem most tedd el a WOTot :)
  • Adjunktus
    Fasznak kell géppuska?
    Majd azokat is elintézik az artyk.
    Jönnek a repülők?Sebaj!Itt az arty majd lelövi azokat is!
    Hajók tenger alatt járók?háháhá kis csecsemők!AZT HISZIK,HOGY PROBLÉMÁT OKOZHATNAK AZ ARTYKNAK??!
    heeheeeeeheeeeeheee (eszelős vihogás)

• lammaer
    Hát, ha te játszol majd gyalogságot a wotban, támogatom a géppuskát.
    Bár ahogy elnézem, egyszerűbb lesz csak átgázolni a gyalogosokon.
  • Trabant93
    Jó lesz őket a géppuskával kettéfűrészelni:D
  • Adjunktus
    Tessék!játszál barom!
    És ez így nagyon fasza,nagyon jó!Nem kell ezzel csinálni semmit,mert ez így tökéletes!
    Retkes buzik...
    [/URL]
  • Nazarov77
    Amúgy mondták hogy maaaajd megcsinálják, kár hogy nem képesek megcsinálni mire kijönnek a franciák, mert ott lesz pár multi gunos tank. Meg azért a Maus is kemény lesz a 75ös ágyúval, lehet csalinak használni, azzal lövök hogy azt higgyék ellőttem magam és kijönnek nagy keményen akkor pápá. Meg elvileg az E-100ason is van egy 75ös ágyú a 150es löveg felett, meg egyértelműen a 128as ágyú mellett.
  • virkir
    Már készül a gyalogság ellen :)
  • Nazarov77
    T-28? Mit akarsz attól a 2 degtyarev géppuskától?
  • Renegade
    a felépítményt kihagytad :-)
  • Renegade
    emlékeztek még a beigért másodlagos fegyverekre? milyen nagy a csönd azokról is, pedig kicsik között micsoda vircsaft lenne, t-28, Lee, stb :-)
  • lammaer

Magyarosoknak lefordítom :)

Has, parancsnoki kupola, ablakok, periszkópok, géppuskafészkek.
  • Sippie
    105ös ágyúval, HE-vel oldalról sem sebzi
  • Nazarov77
    Dehogy lesz, túl optimisták voltak, majd jövőre. Idén már csak Francia tankok lesznek, meg talán M103.
  • f24sg
    az "OF" nem kell...

NAH, amúgy mi a téma? Már hetek óta nem toltam megint, lesz novemberben Nashorn, meg satöbbi?
  • Jammal
    T34-85 tornyában nagyon meleg motoros módjára nyomják.
  • Nazarov77
    Meg kell köszönjem a WGnek hogy kirakták ezt az MVPs képet az oldalra, fajin kis signaturet csináltam belőle, persze más szöveggel :P

eredeti kép:link
  • Oddball29
    Én eltettem egyilyen linket pár hónapja a gyenge pontokról, angolosoknak.
  • Sir Charles
    Csak rákérdeztem b.meg, nem kell egyből bunkónak lenni.
  • ximix #70635
    A kép lemardt
  • ximix #70634
    Ott van még az alsó front páncél ha közelebb van és nem takarja ha meg az oldalát mutatja jobb első láncgörgő mögött vannak a löszerek ha oda tudsz egy jót ereszteni azt nagyon nem szeresse.

Pár tank és ami hol van a wot forumról