418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #70875 Egyébként ez valahol nagy segítség lehet, menni kell több tankkal egyszerre és a velük gyűlt free XP-t lehet költeni, amire csak akarjuk. Nekem csak a tankjaim egy részének leduplázásából összejön napi 1000 free xp. -
akkor még is miért vannak blokkolva nekem? -
Gunslinger #70873 Ezeket mind meg lehet venni creditért, nincs aranyba kerülő felszerelés. -
Komolyra fordítva szót nem igazán .
A freeXp amiről itt beszélünk az lassan gyűlik 20 rendes Xp után kapsz 1 freeXp pontot vagy egy elit tankkal összegyűjtött Xp-t tudod valódi pénzért freeXp-re váltani. -
Gunslinger #70871 Spall tök felesleges, többnyire high tier csatában van már a KV, ott azért nem HE-vel lőnek rá. -
Zoltan777 #70870 Vereség
Csata: Himmelsdorf 2011. október 25. 19:30:07
Jármű: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 527
Szerzett kredit: 90 247
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
10 kilőtt tank, hajszál hijján megnyerve -
sztem nem pénzesre gondolt hanem sima creditre
#70866 periszkóp távcső amit még lehet venni creditért de az csak egy helyben állásnál mükszik -
Töltésgyorsító és célzásgyorsító van nekem eddig rajta. Gyógyító, javító és tőzoltócuccot pedig mindig viszek magammal. Én is a harmadik cuccon gondolkodom, mivel megyek mindig előre, az álcahálónak nem sok értelmét látom. -
Renegade #70867 rammer, spall, venti -
Lövöm én, ahogy csak tudom. Csak mondom megkérdezem, hátha van valami extra amit rá lehet még aggatni a tankra, hogy jobban gyűljön.
Egyébként mit érdemes rátenni a felszereléseknél?
A szerszámosládát feltettem, az álcaháló lehet nem is ér semmit(?), egy hely pedig még üres. -
XD ez jó:D -
Vereség
Csata: Redshire 2011. október 25. 19:21:06
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 500
Szerzett kredit: 16 055
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
105 löveggel végén 1 KV(100%HP) és Arty maradt nálunk én meg 1 21%HP KV és én, HE-l belekóstoltam a KV be 78%H levitte aztán ment a másik KV azt hittem arra figyel majd én meg kijöttem a domb mögül hogy oldalba támadjam de szerencsétlenségemre pont rám nézett >.< -
Kici kinai farmolni neked sook ixpé oké lenni olcsó, áfásszámla? -
Lőni kell a rohadékokat :D
Ha nincs prémed, akkor úgyis ajánlott megtartani a KV-t, mert pénzt szerezni azzal a legkönnyebb. -
Renegade #70861 szóóóval 179 csata
ugye a Német tankokat favorizálom, tudom, hogy kell őket forgatni, pontosan lövök velük, egyesek szerint még jól is játszom, tehát azokkal meg a legjobban a játék.Ezzel szemben pár hete a T34 prémesítésén felbuzdúlva elkezdtem az amcsi ágat, ez előtt sosem volt amcsi tankom, tehát ezekkel ugye ügyetlenebbnek kell lennem.
Néhány infó, hogy mindenki eltudja dönteni, hogy a látott eredmények mit is tükröznek
Tigris: elsők között megvolt ezért szint mindig toptank volt, sok-sok helyes t4-6 aprósággal, T9eset sosem látott. Sosem volt stock (freeből meg lett véve minden, kivéve a hosszú 88-as), venti, spall liner, rammer alap. Keveset ment platonba (20% szvsz) és még a hitbox javítások előtt kimaxolódott.
T29: ez ugye már a mostani szétnerfelt verzió (bele sem merek gondolni milyen lehetett régen), mindent farmolni kellett hozzá (3K free XP ment a láncba), ezután szintén spall liner, venti, rammer, t7-8 csatát alig lát, szóval az ellőt lőszerek majd fele HE (ez ugye kicsi sebzés, kicsi xp), viszont túlnyomórészt 2 fős platonban közlekedik.
hát asszem no comment :-)
-
Srácok a prémium acc. vásárláson kívül van valami plusz extra vagy bármi, amivel több XP-t lehet összeszedni?
Mert a KV-nál valami siralmasan gyűlik az XP, lassan megőszülök, aztán még mindig azzaé nyomom... -
Mindegyiken van ruha :) Belekezdtem más témákba is. Ha szeretne magának valaki innen a fórumról valamilyen témával kapcsolatos garázsposzterezést, vagy ilyesmit, de nincs kedve, vagy nem tud photoshopni, szívesen segítek. -
Best:
(remélem nem baj)
-
Meztelen csajok körbe, körbe, körbe :D -
Ha szorult az emberbe hangyányi kreativitás, akkor olyanra díszíti a hangárt amilyenre csak akarja,. Itt az enyém :)
-
Azt lehet tudni, hogy a csatáért kapott össz xp mekkora részét kapja a legénység? -
Renegade #70854 naa, még két csata és egyforma számú csata lesz a Tigrisbe és a T29-be (179), jön lassan az elemzés, bár szvsz senki nem fog meglepődni az eredményen :-) -
VanDaal #70853 3-szor trackeltem és 1-szer lepattantam hosszú88-assal a kurva T-50-ről. Elmennek ezek a randomjukkal az anyjukba! -
Rányomsz a nevére, és a bejövő oldalon Deposit Files vagy Letitbit (inkább utolsót ajánlom)
Valamiért screensavernek hívják a betöltőképernyőt.
Kedvencem:
-
jaja ez tetszik, egyszerű és nagyszerű
-
Rengeteg létezik, és itt nincs is fent mind.
Pl ez is jó
Overcross -
na meg van! van egy csomó cucc, szinte mindnet át lehet alakítani :)
hangárt is pl.
-
Renegade #70848 :-) -
találtam háttereket is, csak nem tudom hogy lehet leszedni :D -
nem rossz ez a célkereszt skin, de van más fajta is? -
most volt 1 érdekes dolog 105 löveggel telibe lőttem szemből 1 Leopárdot és lepattant hát ez vicc.. -
Nekem akkor laggolt be amikor sniper módban lőttem, vagy az ellenfél lőtt engem és mellettem csapódott be a lövedék. De kikapcsoltam jó lett, de így alig veszem észre csak azt hogy hiányzik a fél hp-m -
oké, azt hittem consol téma is megy :) -
nekem akkor laggol be mint állat amikor kilőnek 1 tankot és frissít a rendszer -
"- Wot Tweaker, könnyedén lehet vele kikapcsolni füst, lövedék, tűz effekteket, sokat gyorsíthat a játékon, illetve belassulásokat előzhet meg, egy klikkeléssel állítható."
-
és ezeket hol lehet majd kikapcsolni?
#70827 van más fajta célkereszt is? -
kösz csak azért kérdeztem mert nem tudtam kimásolni fordítóba xD -
smoke from the exhaust pipe - kipufogó füst kikapcsolása
smoke from the destroyed tanks - megsemmisült tankok füstjének kikapcsolása
smoke and flames when fired - a felgyújtott tankok füstjének és lángolásának kikapcsolása
effects of the explosions of shells - a becsapódó töltények által okozott effektek kikapcsolása
effect of falling tanks - nem tudom mi lehet
effect of contact with objects - a tereptárgyak rombolása közbeni effektek kikapcsolása
effect of destruction - a tank felrobbanás effektjeinek kikapcsolása
effect of movement of trees - a fák himbálózásának kikapcsolása
display of clouds - a felhők mozgásának kikapcsolása -
ha ezzel a Wot Tweaker-l kikapcsolok mindent mi lesz?:D(nem tudok angolul csak ezért kérdezem) -
Mehetne FAQ-ba sztem a legfontosabbak itt vannak.