418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    Persze, de akkor is örültem, mint majom a farkának. Főleg, hogy szemből lőttem.
  • patchaou
    VK-k is csak úgy pukkannak tőle :D Brutál egy csúzli.
  • Nazarov77
    ja valahogy úgy, azzal hamar becsődölsz :D
  • lammaer
    Azt nem az ágyú maga csinálta, hanem mázlista voltál és ammorackelted. Ha úgy jön ki, bármelyik KV3 ágyúval tudsz ilyet művelni, nem a 122-es specialitása.
  • bardocz
    Egy ellenséges KV-3-at oneshotoltam vele.
  • patchaou
    Így van, az a kis plusz költség simán megéri. Tegnap is egy KT rámrongyolt és csak pislogott amikor 400+ hp-kat kaptam le róla :)
  • DummyBoy
    A játékban szerintem a Su-152 a legnagyobb pénzköpő :) (Javítsatok ki ha tévedek ...)

A nagyobbik 122-esnek kényelmesen van 10-es ROF-ja ...
  • bardocz
    KV-3 122-esebé se sokkal olcsóbb. De egyszerűen kurvajó vele.
  • Bugi Misi
    fordulj vele és nem lesz olyan fürge:D

#70905 az nem piskóta:D
  • Bugi Misi
    :DDD
  • Nazarov77
    E-50nél 1250 1db AP, nála ellövök általában 27kt :D
  • patchaou
    Szégyelld magad!
  • mjord
    Értem, akkor a free xp-t nem költöm, jó lesz az még később. Eddig mindig belekalkuláltam a rendes XP-vel együtt.

@Bugi Misi: nekem is az van rajta, egész jó, főleg, hogy még fürge a pz4.
  • rrally
    kösz!
  • Bugi Misi
    én Hummel-l szoktam 8-16K ellövöldözni:D
  • patchaou
    De ha ész nélkül pittyegteted akkor csak egyszer szólok, hogy hagyd abba :)
  • Nazarov77
    ctrl gomb benyomásával megjelenik az egér, ezzel kattintgathatsz a minimapon.
  • patchaou
    Bal controlt nyomva tartod és úgy tudod mozgatni egérrel a kurzort.
  • rrally
    Hali !
    Kérdés: hogy tudok a minimapon a helyet jelölni?
  • patchaou
    IS-el körönként 10-20 ezret el lehet lövöldözni :D
  • patchaou
    A borsos ár még nem itt kezdődik :D
  • Nazarov77
    Akkor ne akard tudni mennyibe kerül a 105 L/52 és L/68ba a lőszer.
  • Bugi Misi
    na megvan Pz 4-re a 42 L/70 és borsos ára van a lőszernek
  • Gunslinger
    Simán meg lehet csinálni, én egy hónap alatt csináltam meg T1 Cunninghamtől, hogy csak T29-től volt prémiumom, viszont a Lee-t átugrottam free xp-ből.
  • Renegade
    kukker, háló már csak 3
  • ximix #70890
    Én is 5-6mp-re emlékeztem aztán a wot wiki-n megnéztem ott 3mp-t írnak hogy elírás e nem tom .
  • Nazarov77
    Igen az nem rossz ötlet, meg lehet végül is csinálni ha megkapjuk idén az akkor december közepe/után jön.
  • bgabor
    Nem hat másodperc az a 3 másodperc véletlenül? Vagy azóta módosították?
  • lammaer
    Én speciel a helyébe most azt csinálnám, ráálnék az US heavy ágra, prémium accal, a T34-ig. Ingyen prémtank, plusz a 3 havi prémiummal konkrétan mindhárom nemzet majd minden ágát fel lehet húzni T7-T8-ig.
  • ximix #70886
    A prémium tankot credit farmolásra szokták inkább használni a simaXp freeXp-re váltása egy kicsit költséges.
    Ha van egy tank amivel jól megy, de a következő tankig van pl: 40000Xp farmolni való akkor azt hajtod mire eléred a másik tankot lesz 2000freeXp így gyűjtögeted figyelve ,hogy fejlesztéseknél véletlen el ne költsd csak ha nagyon elakadtál.
  • Nazarov77
    Nehéz döntés de hosszútávon gondolkozva jól jön egy T8 prém tank mert az örökre szól, és később lesznek pénz problémák rendesen. De 3 hónap prémmel meg legalább 1 T10 tankot ki lehet húzni :D
  • lammaer
    Minimum a 7500-ba kerülő prémium tankok érnek valamit. Ha annyit rááldozol, lehet értelmesebb lenne 3 havi prémiumot venni.

Márcsak azért is, mert eredetileg azt írtad XP gondjaid vannak, nem credit problémák. Sztem amíg Tier7 alatt lötyögsz, felesleges prémium tankot venni, mivel az összes tank bőven plusszos, prémium accal meg főleg.

Prémtankkal csak creditet tudsz farmolni, az XP csak súlyos pénzekért váltható át freebe, amúgy kuka. Az meg ugye a reward fele.
  • Nazarov77
    Én azért utálom mert ott pofátlanul sok T8 arty szokott lenni, egyszerűen játszhatatlan. Most nemrég Maussal voltam Mineson, kicsit kijöttem a falunál lévő szikla mögül hogy meglőjek egy békésen vonuló E-100at, erre kaptam a fejemre az E typetól GW tigerről meg T92től.
  • I.C.ram
    jajj, de imádom a 10 arty-s csatákat....
  • Gunslinger
    Ez így igaz.
  • mjord
    Értem, köszi a válaszokat. Akkor veszek valai prémium tankot, credit szerzésnek meg xp-nek is jó lesz, majd átváltom, ha már több lesz.
    Mindegyikkel szoktam menni legalább a duplázásig.
    Csak mostmár el kellene döntenem melyiket akarom fejleszteni(pz4,kv,jpz4), mert lehet ezért nem haladok az ötről, a hatra...
  • ximix #70879
    Az álcaháló a megállás után 3 másodperccel működik 25%-al csökkenti az észlelhetőségedet, megszűnik ha lősz vagy elindulsz(kivéve a torony forgatás).

A venti a legénység teljesítményére dob egy kicsit,
    a rammer(töltésgyorsító),
    periszkóp csak állóhelyzetben 3 sec után növeli az észlelési távod 25% al
  • Bugi Misi
    igen félre néztem
    helyesbítek meglehet venni de ha átakarod szerelni másik tankra vagy lecserélni ahhoz arany kell
  • Gunslinger
    Vagy nincs rájuk pénzed, vagy valamit nagyon benézel sztem.
  • Bugi Misi
    nem szóltam közben rájöttem xD