418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #70955 Hát figyelj, valamelyest egyetértek veled, mert teljesen jogos, a kérdés, hogy miért raktak volna bele ilyen algoritmust a készítők, de amikor egymás után nyerek 7-8 partit, utána meg egyszerűen bukok mindent, akkor már nem tudok másra gondolni. Nem is emlékszem mikor lett volna olyan, hogy ne minimum 5-6-s váltásban követték volna egymást a győzelmek és a vereségek. -
lexlutor #70954 ..erdekes, most nem jonnek a tigrisfanok, h nem is, mert jo az a tank nagyon-nagyon ? :) -
Gunslinger #70953 Jah, ezt ő írta. De minek a többesszám? -
lammaer #70952 "Azért vesztek ma sokat, mert vasárnap jó napom volt"
És ez már szinte kötelező hozzászólás. -
Plata #70951 Ne add fel,vegyél elő olyat amivel szeretsz játszani,az előbb M4 105-ösével 460-at durrantottam panther popsijába. -
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem :)pedig mindig mondom hogy először eső tánc aztán szurkálom az Overlordos woodoo babát :) -
Gunslinger #70949 Babonás? -
lammaer #70948 Öcsém, mennyi ember babonás... esőtáncot szoktatok járni? :) -
Ohyner #70947 Ma nem lett meg egy duplázóm sem 10 meccsből, így hagyom a játékot, nem fogok agyfaszt kapni ezért. Két napja csak sz.pok mert vasárnap jó napom volt. -
Köszönöm a helpet. -
Ez is működik :D
-
lol ugyanaz :D Kép felett először a nagy fehérbetűs cuccra kattints, utána a kép alatt lesz két letöltési lehetőség. válaszd a letitbit-et utána a jobboldli lehetőséget. -
virkir #70943 Itt van erre bökj rá és menni fog ha a legalsó kell -
Rar- filét kell letölteni? -
A kis képre nyomj egy bal klikket és válaszd a "kép címének másolása" azt tedd ide be. -
http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&twu=1&u=http://wotskins.ucoz.ru/news/zastavki/1-0-21
Innen a legalsó férre nyomtam sry. -
Nekem rar-t akar letölteni -
http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&twu=1&u=http://wotskins.ucoz.ru/news/zastavki/1-0-21
Legalsó -
Honnan? Mit? Linket! Utána tudunk segíteni. -
De aamost valami exe fájlt szedtem le. -
én már lejöttem
-
Gunslinger #70934 Nálam is most defeat sorozat van, ma a leghosszabb victory sorozatom 3-as volt, ehhez képest 7. defeat volt most zsinórban, pedig 3 killnél kevesebbem nem volt 5 csata óta. Ezek a nyomorékok úgy sem voltak képesek nyerni, hogy T-54-el az összes artyukat kilőttem már a csata elején, aztán egy kempelő JT és egy Ferdi kinullázott, mikor kiléptem még 5-el vezettünk és megvolt mind a három artynk, aztán látom, hogy vereség...
Még jó, hogy nem néztem végig a csatát, mert lehet ordítottam volna. -
Várjál nem a menetelre vonatkozott hanem a meghalásra szerintem, azt hitte a átrohanok meghalok változatot nyomod.
Amúgy az jó szokott lenni scout átrobog, forgolódik piros minden kilövik a piros jelek szépen eltűnnek és ekkor beírja az arty hogy ready :)) -
lammaer #70932 Minek fogadsz szót egy töketlen piócának? Magadra vess :) -
Na ... az összes istenbarma most játszik ...
És persze mind a csapattársam ... 9 vesztes csata után már TS-en is megszóltak, hogy kicsit sok az interperszonális kontaktusra felszólító kötőszó ...
A legjobb ... Leo-val indulok spotolni, erre beszól az arty, hogy várjak még. Megállok az első bokorban, erre felbukkan előttem egy T44 és egy Type ... elrobogtak mellettem, enemy arty azonnal ki is szedett ...
Artynk válasza: "Noob scout" ... -
A "login-bg2.tga" fájlt másold a World_of_Tanks\res\gui\flash könyvtárba de előtte az eredetit mentsd el valahova. -
Ha leírod pontosan hogy mit, honnan, akkor segítek :D -
valaki tud válaszolni nekem? -
nekem inkább azt mondják hogy húzzak bele:D -
Sir Charles #70926 Pedig elméletileg azt jelentené. -
Sir Charles #70925 Volt olyan, hogy egy kedves csapattársam lehülyézett, hogy miért fordulok vissza bázist védeni, amikor a mi bázisunkra éppen begördült két heavy és egy szerencsétlen Panther védekezett egyedül. A mieink meg félúton voltak még az ellen bázisától. -
Gunslinger #70924 Azt tudja valaki, hogy a Battle gomb megnyomása után lévő lobby szerű akármin a tierek mellett azok a számok a valóságban mit jelentenek? Érdekelne, mert az fix, hogy nem azt, hogy éppen hány tank várakozik csatára. -
Ezt fel kell tenni vagy mit kell vele csinálni? Mert egy exe filét szedett lé (4 oldal alsót szedtem le) És hova kell telepíténi ha kell és ez gameba van-e vagy képernyővédő? -
ha foglalják a bázist akkor ha közelebb vagyok vissza fordulok
#70920 én nem vettem észre változást -
Nabazz, Én meg eladtam :) -
A PzIV, csak akkor nem fordul ha event van, amúgy semmi baja lejjebb írták is hogy érdekesen megjavult. -
Bakker előbb egy Jumbo úgy beállt a vagonok közé a vonatállomásos pályán, hogy T20 90milisével sehol sem tudtam átlőni. Málija volt, vagy tényleg ilyen jó a páncélja? :O -
lammaer #70918 Aztán minek akarsz te azzal 180fokot fordulni? Támadni kell vele, nemmenekülni, úgy jön az XP :) -
én agyvérzést kapok mire 180 fokot fordulok vele
-
Városi pályákon nincs gond vele, legalábbis nekem bőven megfelel. A KV-hoz képest száguld és driftel.