418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    HE=high explosive --> repeszromboló
  • patchaou
    Átlőtted a páncélt, de odabent semmit nem sebeztél :D

kabel15 HE a repeszromboló
  • kabel15
    HE az melyik? Az alap? Vagy a Repeszromboló?
  • VanDaal
    Az hogy lehetséges, hogy közvetlen közelről oldalba durrantom a T95-öt BL-9-cel, látom is, hogy lyukat üt rajta, de 0 sebzés, még a criticalt se mondja be, és a végén sem szerepel a sebzett tankok listáján? Vagy ha simán nem sebeztem, akkor hogy lyukadt ki?
  • Bugi Misi
    105 One shot T-28,M3 Lee, Stug3
  • Oddball29
    Annyit kiegészítésképpen, hogy az E-50 láthatósága sokkal rosszabb, mint a Patton-nek, az egész tankot meg kell mutatnia tüzeléskor, ha emelkedő mögül érkezik, gyorsabb, de közel nem olyan fordulékony. Patton menetből pontos.
  • Looserke
    10.5 és csakis HE lőszerrel
  • kabel15
    Hello! Hetzer re milyen ágyút érdemes rakni? 10.5 vagy 7.5(fejlesztett) Mert ugyan az a szindróma mint a medium tankjaimnál, hogy a 10.5 nagyot sebez viszont kevés tankot visz át. A kisebb kaliber pedig átvisz sok tankot de kevesebbet sebez viszont 2 lövök míg a 10.5 csak 1 et.
  • S1mlis
    Csak a duplázó köröket szerettem volna lemenni : 14 vereség
  • ximix #71146
    Egy mindenki ellen
    Arty vs Scout
    ..
  • Nazarov77
    Ja én is játékmódot szeretnék már, kéne valami vérfrissítés.
  • csőcse
    Mekkora szemétség, hogy addig mutat az arty radar amíg pont újratölt egy gwpanter, ha az elsőre nem majd másodika ezt a

más nem láthatott ugyanis az utcsó tankjukat pont akkor kiszedtük ő meg a pálya túlvégéről leszedett
  • patchaou
    Én valahogy az új játékmódokat jobban várom mint a tartályokat. Bár előre rettegek attól hogyan fog szerepelni a MM.
  • Nazarov77
    Lényeg kimaradt:D
    Tartály romboló
    Nehéz tartály

Britt, Japán tartályok

World of Tartály --> wot

• patchaou
    World of Tartály :D
  • HappyHunter
    De a "közepes tartály M4A3E2" vagy a "közepes tartály PzKpfwIV Hidraulika" sem rossz. :D
  • Sippie
    ja ok, pedig már reménykedtem hogy szakdoga védés után ráérek kihúzni :D akko nem nyert
  • Nazarov77

Térképek featuring összes régió felett jelenleg fejlesztés alatt áll. A részletek térkép fog bejelentette után szabadon bocsátását egyes frissítés.
  • Szakesz
    Nekem egy "fény tartály M24" kell. :)
  • Nazarov77
    De viszont mondom, annyiban elavult ez a lista hogy az M103 még idén jön elvileg.
  • HappyHunter
    félmegoldás
  • patchaou
    Na mindegy, majd nekiugrok guglifordítóval, az legalább felvidít egy csöppet.
  • Sippie
    hümm...
    "heavy tanks M103, T110, tank destroyer T25-2 - Q1 2012."
    nem ez lenne a T34 prémiumosítás?
  • patchaou
    Idáig valahogy sikerült magamtól is eljutnom
  • Nazarov77
    Hát a tank neveket nem kell magyarázni hogy mik azok, a Q1 stb azok a quarterek a Q1 az január február március, mindegyik Q 3 hónap, tehát 4 Qra van felosztva egy év.
  • ximix #71130
    tipp
    CW a klán háborúkban a birtokolt területek termelik a goldot
  • DummyBoy
    Parancsolj:

Megjelenési terv

Örülök hogy segíthettem!
  • patchaou
    Ó mily nagy öröm és bódottág lenne ha ezt valaki lefordítaná :D
  • DummyBoy
    Pattonnak és E50-ek a sebzése ugyanaz, penetration 218 vs 220, E50 pontosabb és gyorsabban céloz, Patronnak pedig nagyobb a ROF-ja ...

E50 igen jól sikerült kütyü, újabb OP német tank xD

@Gunslinger: Tudom, de CW-n a medeket hajlamos helyettesíteni ... ha a régi sebessége lenne, akkor nem is nagyon lennének medek :)

@Pointer: Szívesen :)
  • Szakesz
    Ez az arctámadózás mostanra nagyon elterjed, - igaz, kellett hozzá félév, mire a játékosok többsége rájött a trükkre - de valójában csak végső megoldásként használható, megfelelő távolságból. Volt rá példa, hogy 150 méterről akart lerohanni a T32-es. Ahhoz is tehetség kell. :)
  • Nazarov77
    Az kimaradt hogy ez a lista annyiban elavult hogy a 2. TD ág jövőre jön már, viszont az M103 még idén várható.
  • Nazarov77
    release plan
  • VanDaal
    LOOOL! Most csináltam egy acélfalat KV-3-mal cirka 40 hp veszteséggel xD Plusz kilőttem az ellen mindhárom top tankját és kaptam majd 30k kreditet :D
  • brasco84
    hát de ezekből elitet csinálni se egyszerű :D Is 7 T-54, bele se merek gondolni ez mennyi XP lehet összvissz
  • patchaou
    Ha egyet kifejlesztett utána már az is termeli az xp-t. Bár ki tudja...
  • Seriallkillah
    ez érdekes nagyon, de csak én is arra tudok gondolni, hogy váltotta át folyamat az xp-t a löwé-ből
  • femate
    Ezt mikor fogják behozni?
  • brasco84
    mondjuk azzal nem nyomott olyan sokat h ennyi maxos tankja legyen...
  • brasco84
    ez hogy lehetséges? nem volt semmi kis tankja? vagy váltotta át folyamatosan aranyért az xpt löwéről?
  • pointer4
    DummyBoy, ximix köszi, így már értem mit miért :D