418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-

-
Negritis #71354 azért archlordba WC nélkül is lehet haladni, mert annak az árát ki lehet farmolni
amúgy többet nem rakok be arty statot :D -
Renegade #71353 most, hogy mondod :-)) -
Az agyonfejlesztéstől azért nem félünk amúgy minden mmo halála ha a CC-s item előnyhöz juttatja a felhasználót vagy nélküle nem lehet előrébb jutni onnantól meredeken zuhan a játékosok száma lásd Allods,SUN,Archlord,DDO,Lotro... -
Negritis #71351 nekem jó dolog :D mer ritka eredmény, amúgy nem sokat tolom artyval
összesen nem mentem annyit mint pz4el -
lammaer #71350 1. Arty stattal nem villogunk mert undorító.
2. 600XP.. mi rajta durva? Még prém nélkül se vmi nagy dolog.
Amúgy semmi személyes :) -
Negritis #71349
jah és egy kép :D -
Negritis #71348 Defeat
Battle: Komarin 2011. október 27. 22:41:02
Vehicle: GW Panther
Experience received: 604
Credits received: 35 622
Battle Achievements: Confederate
elég durvát alkottam most pw pantherrel, és még nincs rajta az újabb löveg -
Szpecnyaz #71347 Nem sokat, inkább hülyeséget :D -
van még hely még 3 -nál járok ahogy elnézem fér még ÉREM* :) -
Azért remélem lesz szebb jövője" a játéknak és nem fog ez is a seafight sorsára jutni , asok pénz-bevétel kapzsivá teheti a céget, ezek az új fejlesztések remélem nem adnak nagy előnyt annak aki esetleg nem tudja megvenni aranyért netán nem akarja! fizettem a játékba meg szoktam is de havi 2300ft nál többet nem költöttem ha ez nekik kevés egy embertől akkor sajnálom. seafighton ez kevés . ott vagy fizetsz vagy szenvedsz elv működik " igaz már jóieje nem nyomom ott de amikor még elkezdtem azt senm tudtam hol a rendelés gomb nem is használtam fél évig mert nem volt rá szükség aztán már sajnos asok fejlesztés mind szükségessé tette, a játékosok miatt játszottam chat nélkül semmit sem ért így már bánom is hogy költöttem oda és örülök annak hogy kibannolták a chatem:) de itt wot-on remélem nem lesz ez. tudjuk hogy újabb válság jön de akkor is inkább fejlődjön vissza a játék kicsit pár lépéssel minthogy agyonfejlesztik a játékosok meg szépen elpárolognak csak azért mert pár milliomos ezt élvezi, én már megéltem ezt nem szeretném újra megélni. ha ez bejön ez lesz az utolsó ahová költöttem!Kitartás! -
azért van mert sokat írsz :D -
Ravasak #71343 Amennyiben a büntetőpontok menők :) -
valaki? tudja mért van ennyi felkiálltójel a nevem mögött, gondolom azt jelzi milyen menő vagyok :) -
zsupeti #71341 Ma cumi ágon van ismét,a Tiger P tankom.1 bekapott lövés,1 modul pusztulással végződik.Csata végére tiszta hikomat vagyok.
2napja meg zsinórban 14 vereség után tudtam leduplázni.
Lassan már csak páros napokon merek vele menni. -
Nekem ma 5-ből 4 tanknál lett olyan duplám, hogy a csata első 2 percében rommá lőttek, vagy oneshotoltak, anélkül, hogy bárkit láttam volna ...
Kivétel a T32, mert azzal letrekkeltem az érkező Leopárdot, és utána szétkaptak az ENT-ek :( -
Nazarov77 #71339 Vicces véletlen, most vettem észre, hogy ugyanannyi kört mentem ISel és T29el mire meglett a kövi tank :D
-
SZU #71338 Természetesen nem ilyeneket duplázok! (premium nélkül)
-
malystryx #71337 Jó kis tank ez, de a mai állás szerint mérges lettem. Nekem kellett feltartanom 5-6 tankot, de a KT volt a legkisebb. Vesztes csata lett, 63 ezer kredit, és 1200 xp. 4-et kilőttem, 6-ot felderítettem, további 3-at sebeztem. Asszem ennyi volt. Mi van ha nyerek?? Kaptam volna 90 rugót.. -
Igen, a számítógép és az internet befolyásoló tényező egy MMO-nál :)
Pl valakik direktbe terhelik az internetes feltöltési oldalukat, hogy róluk a szerver felé később érkezzen meg az adat míg ők megkapják rólad a szerver felől az adatokat. Ekkor van az, hogy te úgy látod mintha az ellenfél laggolna főleg consolos verekedős és egyéb gamékban alkalmazzák. -
Nazarov77 #71335 Az lemaradt hogy 23HPm volt mikor T28 ellen fightoltam, szerencsére nem talált el egyszer se, kb 300 méterre volt, HEvel lövöldöztem de nem nagyon volt időm célozni, végül kiszedték szerencsére de lesebeztem. -
Nazarov77 #71334 Még nincs meg a fejlesztett torony de bejön :D
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. október 27. 20:32:59
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 3 560 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 646
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
Az amúgy vicces volt hogy a vége fele én csiki csukiztam egy T28ellen és mögöttem a 100%os Type ott vigyorgott és nem csinált semmit, persze miután meghalt a T28 elindult... -
és a nem kanyarodó tankot ki nem találja el? :D -
És mindkettő vereség. Faszák az ilyen csapatok :) -
Szintén :D
Vereség
Csata: Ensk 2011. október 27. 19:50:19
Jármű: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 843
Szerzett kredit: 17 451
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész -
Csak sajna nem lehet előre tudni :) Ez van a KV-val is. Folytoamatosan pakol alulra, megunom és felrakom a 152-est és máris a tornasor élére állít :D -
Glo #71329 Vereség
Csata: Abbey 2011. október 27. 20:17:44
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 316
Szerzett kredit: 12 483
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
A "vadászom" kitett magáért :D -
KV 152mm-s ajánlani tudom csak. Ütős, nekem bejön. -
Renegade #71327 107: lejobb szovjet ágyú kicsik ellen + hvy flankra
122: ha állandóan nagyok közé dob, akkor ez, mert nagyobbat sebez a HE-je -
Ja és a panther2 addig a térképemen sem látszódott, amíg ilyen 2-3 fps-el ment a cucc, én pedig lelkesen haladtam előre az R gombnak hála. -
egyébként érdekes, de a láthatóság úgy vettem észre a proci függvénye is.
Amikor egyszer halálszarrá fagyott a játék, mert a firefox leterhelte a gépem (LOL) pantherrel baromira nem láttam a körülöttem kőröző Panther2-őt ami lődözött rám. Aztán ahogy a firefox abba hagyta a szopatást (érdekes pont az sg fórum terhelt le a sok képes fórumokkal :D ) és jutott egy kis erő a WOT-ra is, egyből megjelent. Tudom érdekes elmélet, de pl ha artyval zoomolok hirtelen egy távoli pontra, hiába látom hogy van ott egy piros pont a térképen, néha jó pár másodpercre beletelik mire megjelenik a tank, és ha speciel én vagyok az első sorban szerintem simán előfordul hogy emiatt nem látom. -
122-es nem jó? Drága, lassú de szerintem a legjobb :) Ha mégsem fekszik tényleg a 107 lesz neked való. -
Nazarov77 #71323 100as felejtős, maradj a 107nél. Legjobb DPMje neki van. -
Megvettem a 122-es loveget a kv3-ra, de nem mondanám, hogy valami jó. Lehet a 100-assal jobban jártam volna.
Berak mostanában olyan csatákba, ahol én vagyok legalul, is7, maus, e100,e75,t95 kozé, nórmális? -
megeszi a rozsda :D
-
KV-nak nagyon rövid a látótávja, így simán lehet, hogy a látótávon kívül esik az, aki rád lő. -
Szakesz #71319 Ingame a Patton ágyúja menetből megbízhatóbb, precízebb és nagyobbat sebez, mint a T-54-esé. -
ja gondolom jóóó nagy bokros volt hogy teljesen kitakarta a T30-at sőőőt rengeteg sok és sűrű bokrok sőőőőt kész bokordzsungel ölelte körbe . :D -
én most kezdtem neki és 1 kedves csapat társ kilőtt mikor az ellen gyereket akartam kinyírni -
Szakesz #71316 "Tegnap T-50-2-vel pl: erdőben bescoutoltam a környék összes artiját (camo bonus !!!) majd izomból belerobogtam egy T30-ba, ami egy akkora bukszusban materializálódott előttem, ami simán elférne a párkányunkon ..."
Mert nem az a bokor számított, amiben a T30 állt, hanem az összes többi, ami takarta őt abból az irányból, ahonnan te közelítettél.