418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #71395 Normális tankról nem volt kép? :) -
lammaer #71394 Mondjuk ez a tulajokra is igaz. Össze se bírom számolni, hányszor csikicsukizott velem TigerP oldalát mutatva kigurulva, vagy amikor egy szembenálló P (amit ugye szemből nehézkes volt átütni) hirtelen oldalra kifordulva akart visszavonulni.
Egyszerűen érthetetlenek, mint a Lőwe tulajok akik az oldalukkal támadnak :) -
Nazarov77 #71393 Ez a camo tök jól néz ki(7.0ban lesz ):
-
Renegade #71392 na, páran már kifejtették, + én még hozzá tenném, hogy kellően gyors és jól gyorsul -
Sir Charles #71391 Mai termés E-50-nel 5 meccs 5 vereség -35000 credit.
Nagggyon fasza! -
crossy104 #71390 Igy jár a KT-s ha bénázik.
-
Nazarov77 #71389 Már túl vagyok a T29en, jó köröket mentem, és végig füles volt fent, most azt a pár ellövést kibírtam, amúgy is a +1 rof kompenzálta a füleket. -
Ry0K3N #71388 adózás? :D -
Ry0K3N #71387 Ezért kell T-29-el ott leállni lövöldözni ahol lehet hulldownozni ha a domb nem megy el hozzád.... :D Meg én jó ha 20 meccs erejéig használtam a füles tornyot, főleg azután döntöttem el hogy nem teszem fel miután 100% ról szétszedtem egy másik T29 et mert ott voltak a fülei. Én HP veszteség nélkül megúsztam a dolgot :) -
egyre ratyibb a játék ,top tier 9 10 15-15 db tank egy csatában ráadásul nem is ritka az ilyen, egyretöbben vagyunk nagyok vagy mi,, kellene mára szervertagolódás akkor legalább kevesebben lennénk egy szerón meg a game sem bugolna.... lol wicc az egész lassan,bejön még az adózás is szóval öröm és bódottág a játék ,(KIRÁLY VOLT A BÉTA)!!!! MÍG VOLT ehhez képest. és még ezért fizetünk is lol... -
Nazarov77 #71385 Én a tornyát lövöm, talán ott megy át a legkönnyebben a lövés, közelről meg kupola, viszont ha cső köré megy akkor pattan, meg a lövegpajzs néha elnyeli a lövéseket úgyhogy elég masszív szemből, T29nél meg mindenki a frontot lövi, és mivel nincs nála hordozható hull down equipment ezért nem húzza olyan sokáig mint a P, meg ha hull downba állok akkor meg sorra kapom a füles/kupola lövéseket sajnos. -
PetiPetiHUN #71384 Ez így van! -
Ry0K3N #71383 Inkább azért mert nem tudja a többség mit kezdjen a P-vel. -
lammaer #71382 T5 scout tulajokként néhányunknak van egyébként egy összeesküvés elméletünk - ugyanis T5 scoutban nagyon ritkán kerülünk olyan meccsekbe, ahol oldalanként 2-nél több arty van (ugye a scout menyország). Holott heavyként meg az a ritka ha nem olyan van.
Szóval az elméletünk az, hogy az artybarát devek behozták ugyan a T5 scoutokat az artik ellen, aztán rádöbbentek hogy ez igy nem jó az SPGknek, ezért úgy farigcsálták a matcmakert (ezt ugye szerver oldalon lehet, patch nélkül) hogy ha csak lehet SPGkkel együtt ne kerüljenek be T5 scoutok.
-
lammaer #71381 Sztem élvezni fogod, Tier7-es tankként Tier9-es ágyú (na jó, mondjuk itt sztem kicsit túloztak a dedvek, nem Tier9 az, hiába jelölik annak), átlőhetetlen torony :)
Hull down helyek nagyon sok helyen vannak, a dombok meg külön csak nekünk készültek. Redshire, Malinovka, Prokhorovka, Murovanka, Erlenberg, Mines, Abbey, El Halluf, Arctic, Sand River, Karelia... mind olyan pálya, ahol minimum az egyik fő ütközőzóna egy domb, ott veszettül lehet vele tartani a frontot. Igazából pont a heavy barát városi mapok azok, amik nem jók a T29nek :)
Egyedül az artyk tudják beszivatni, illetve az, ha az ellenfél bátor és lerohannak (mondjuk azért mert rájönnek hogy egyedül vagy).
A Tiger P megjelenéséig a legjobb Tier7-es heavy volt, most egy picit a P sztem jobb az univerzális használhatósága miatt. -
lammaer #71380 Nono... a T32-nek nem nulla páncélja van....
A hull front 127 mm, döntött, beforgatva igen pattogós. Papíron jobb mint az IS3, nem véletlen hogy tier8-as heavyk ellen hull down nélkül is simán ki merek állni vele.
Toronyról ugye nem is kell beszélni, azt mindenki tudja hogy az egész játékban az egyik legjobb turret, még hátul is erősebb mint sok tank elől.
A hull oldala pedig bár rohadt gyenge, szinte egy nagy lánctalp az egész. Nagyon sokszor csak lelövik a láncot vagy egyszerűen elnyeli a sebzést.
-
ilsalon #71379 Én ma kezdem a T29-el az amcsi öldöklést. Bétában nem mentem el erre az ágra, de most elérkezett az ideje. Jól összegyűjtöttem az okosságokat a fórumról, úghogy megnézzük mit tudnak ezek a gépek. -
mordawn #71378 Mert az "US heavy papír, ezért nem ellenfél" eszme miatt sokan nagyon lebecsülik. De külön játékstílust is igényel, keresni kell vele a dombokat, bombatölcséreket. Ha a teste rejtve van, nehéz kiszedni. Az hatalmas nagy előny, hogy az ágyúcső fel-le irányban messze jobban kitér, mint a többi nemzet tankjainál. Arctámadózás nagyon megy vele, én úgy tapasztaltam, hogy a parancsnoki kupola bug továbbra is megvan (lőhetik, de nem mindig sebződik). A test beforgatás szintén működik, sokszor pattantak le rólam nagyobbak is.
Szóval nekem tetszett :) -
Ennek is el kellet jönnie egyzser.
-
Attiska #71376 De ha letrekkeled, és pont eltűnik, attól még ugyanott van, csak nem látod. Ilyenkor szoktam oda lőni, ahol az előbb volt, és általában talál is. Vagy mondjuk a pont eltűnt kempelő páncélvadász a bokorbanm ugyanez a helyzet. -
PetiPetiHUN #71375 Régebben én is írtam hogy a Sluggerre az a vaslemez felheggesztése miért kerül 4000xp-be. Mert gyakorlatilag ugyan arra a toronyra csak ráheggesztik azt a lemezt és kész. Nem kell hozzá atomfizikus csak két palack meg egy lakatos.
Más: Ha scoutolni megyek akkor én is hiányolom az artykat elvégre ők adják a "scoutos" játék lényegét. Minnél több van annál jobb mert így könnyebb közel kerülni hozzájuk. Egyszer voltam egy olyan játékba ahol már indulásnál 9-9 játékos volt és nálunk 4 náluk 3 arty. Hát az volt az ellenfél T 50-2-esének a menyország. Ilyenről álmodom én is a Chaffimmal. -
kdezso30 #71374 Pontosan miért is? -
Renegade #71373 báááz, ez a T32 gyakorlatilag 0 páncéllal is mekkora csíter már -
MS-1-l elégtételt vettem a Tier 1-2-3 sérelmekért
(lett volna 5 killem is ha az a 1%HP M2 halt volna 1 be....) -
Oddball29 #71371 Azon nem befolyásol semmit. -
Renegade #71370 jogos észrevétel, ettől függetlenül szóvá kéred kis hazánk top1 játékosát ;) -
+ gyorsabb újratöltést ha jól tudom. -
''és nincs elég arty, hogy T-54-gyel scoutoljak''
Előző két oldalolon folyton ártikat szidták hogy mennyi is van. Akkor most? -
Oddball29 #71367 Kisebb artiktól véd közvetlen találat ellen és 20 hp. -
ez vicces volt
Prokhorovka-n a bokorban várok (T-28 és tier 7 csatában)előttem kilőttek 2 Heavyt és rá kb 1 percre feltűnik előttem egy IS kb 50 méterre és elmegy mellettem fél méterre XD de sajnos egyből kilőttek a haverjai akiket nem láttam.... -
rrally #71365 Ember!
Hogy mennyi retardált van ebben a játékban! -
lammaer #71364 Na jó, ez tényleg tetszik :)
(nem mintha nekem nem lenne artim :), igaz, mentségemre szóljon hogy az S51/Hummel csak és kizárólag azért lett meg, mert imádtam PZIVel és KVval farmolni, és tankkal általában csak addig játszok amig az XPt lehet rajta vmire költeni. ) -
A kis ikon képel valamiért nem jelent meg
-
lammaer #71362 Hála az istennek nem jelent meg semmi. Gyorsan húzok is el, mielőtt vmi okádék arty eredményt beraksz. Jó éjt :) -
lammaer #71361 Én se nagyon jöttem rá... mintha ROFot se növelne, szóval max ad HP-t. De nem is néztem. -
Akkor ez neked biztos tetszik jó lesz hátérképnek valami mást akartam le PrintSreenelni de ez lett belőle
-
már Hummelom van
-
Öhm... a Slugger második tornya az ugyan mi a rákra jó? Tetején be van fedve oszt jóccakát, azért 4000 Xp, meg creditet költeni? -
lammaer #71357 pföjj pföjj pföjj :)
Addig kell eltaposni az artykat, amíg kicsik. Mert ha megnőnek.... -
Renegade #71356 na mész a picsába, 12 kilőtt tankkal :-)))