418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #71435 Én úgy tudom nem. Max ha promó kóddal kapsz valamit, akkor kapsz extra helyet ingyé -
lammaer #71434 Na ja, ott lenn az elején sztem az orosz tankok marha erősek. T-46, T-28 teljesen korrekt járgányok, bt is rohangászós (az A20 viszont horror) -
Etelkozi Vata #71433 Nem tudjátok, a prémium tankokhoz, ala type-59, jár ingyen garázshely?
mert megvételkor felajánlja a garázshely bővítés opciót, de jó lenne ha nem kellene. -
Hát ideje megtanulni játszani. Ha tier 9-10 vagy, akkor tier 9-10 ellen kell megmutatnod mit tudsz. Ahhoz nem kell tudás, hogy lelövöldözgesd a tier 5-6-os ellenfeleket, miközben te mondjuk egy E75-ben vagy. -
Sir Charles #71431 Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. október 28. 11:13:04
Jármű: T-46
Szerzett tapasztalat: 763 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4)
Szerzett kredit: 8 100 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 260)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Mester Lövész
Jó kis T-46 :) -
lammaer #71430 Az vajon elírás hogy győzelemért 85%-al több credit jár? (1.85x) -
Gunslinger #71429 Tuti hogy nem, azokhoz az adatokhoz ezer éve nem nyúltak, az újabb tankoké (gyak. már 0.6.4-től) nincs is benne. -
ilsalon #71428 Én is úgy emklékeszem, hogy a KV pénzszorzója 1,05, vagy valami ilyesmi volt. Most meg 0,99 a WOT DB-n. -
Seriallkillah #71427 Tiger II is van rajta, meg Jagdpz4. Túladnék rajta mert van egy másik accom ami sokkal jobb és nem bírnám prémiummal fentartani a 2-t. Gondoltam hátha valaki szánna rá egy kis pénzt hogy nem akarja a 0-ról kezdeni. Ráadásul olcsóbban odaadnám mint amennyiért én megszereztem a tankot. -
Mégsem igaz, hülyeséget írtam. Earning Credits -
Gunslinger #71425 Én nem érzek jelentős változást. Vagy nem nerfelték vagy csak ilyen 2-3%-al. Inkább tier 8-nál érzek credit nerfet. -
Nem, a kapott kredit nem függ a nyeréstől, csak az XP. -
lammaer #71423 Ez nekem is új... mi a forrás ennél az infónal? -
Ry0K3N #71422 KV-val :D csak régebben jobban keresett. -
lammaer #71421 Hát, nem tolhattad valami sokat ha a lőwe mellett csak egy T43 kifarmolásáig vitted. Nem jött be a játék? -
nerfelték? na fasza, akkor most mivel kell creditfarmolni? -
lammaer #71419 A KV azon ritka tankok egyike, aminél sztem kimondottan előny ha nagyok közé rakja. Tekintetbe véve hogy lényegében mindent tud sebezni 152-essel, és a 107-es is igen komolyat rúg. Nekem a legjobb pénz és XP hozó meccsek emlékeim szerint ezek, nem azok amikor PZIIIakra kellett lőni. -
Ry0K3N #71418 Nem gond az sem KV-val ha nagyok közé tesz csak hátul kell maradni onnan lövöldözni, a baj az hogy a kreditszorzóját nerfelték. -
Seriallkillah #71417 Van egy eladó accom. (Löwe,T-43). PM ha érdekel. -
Ry0K3N #71416 Én vörösen fénylő radioaktív skint csináltam egyszer a T34-re, látványos volt de ronda. (hiányzott pár fájl, össze lett kutyulva pár dolog és ez lett az eredménye a sikertelen stock skin visszaállításnak :D ) -
bgabor #71415 Állítólag mostanában már nem olyan fun KV-val menni, mert tíz esetből nyolcszor legkissebb ugrifüles szokott lenni. A nagyoknak meg csak egy lövés. -
Ry0K3N #71414 Igen de oda azért kell egy pontos ágyú az amcsi 105-ös nem tartozik azok közé sajnos :/
Távolról a lövések nagy részét így a 200-as páncél kapja. -
lammaer #71413 Hát, ha S51 nem is az a pénzfarm, a nagy ágyújával lehet aprítani (jó nagy splash area és a sebzés se pite). Viszont amig eléred KVval, az rengeteg lóvé lesz, hiszen a KV jó farmtank, és a a 130K XP eltart egy darabig. -
Seriallkillah #71412 Jó kis arty az csak lassú nagyon kicsi a rof-ja. Igen KV-ról lehet arra menni asszem 126 000 xp kell a kv-val -
SovereignXY #71411 Tudom, hogy utáljuk az artykat de... gondolkodk egy S-51en. Kvról el lehet menni rá. Lehet vele keresni??? -
lammaer #71410 Hát, ha a camokat is kliens oldalon tárolja a játék (márpedig azon kell, hiszen a megjelenítés kliens oldali), sztem a kijövetel utáni napon már lesz olyan "mod" ami szépen kilövi a camot, és lehet továbbra is használni a bohóc skint.
Ráadásul aki költött rá, még csak nem is örülhet hogy más is látja amit vett :) -
neeeeeeeeeeeeeeeeeee :D -
PetiPetiHUN #71408 Az eső sem esik be!
-
Nazarov77 #71407 Hát ha neked van egy egyedi skined de nem veszel rendes skint játékban akkor a saját tankod marad olyan mint most, de pl más aki ugyanazon a tankon megveszi, nála te látni fogsz egy nagy kutyulékot, mert a camo az eredeti skinre lesz rárakva, és vannak olyan camok amik nem 100%ban festik át a tank pixeleit, elég ronda látvány lesz én mindnesetre nem fogom látni hogy festene mert nem használok tank sineket :P
A szivárvány feséses gyenge pontos festéseknek búcsút lehet mondani. -
akkor az felül írja az általáunk használt skineket az illetőnél aki megveszi? -
bgabor #71405 Ja, optikai tuning. :D
Amúgy sokat dobna a játék realitásán és nehézségén, ha kivennék a vörös keretet a célpont körül. -
Nazarov77 #71404 Ja sok a buta ember, Type is kijön, megáll közben mutatja az oldalát, nem ám hogy szembe fordul hogy mutassa az erősségét, a tornyát és frontját. Szépen rommá lőttem. -
azért a tornya simán átlőhető szemből is. Más kérdés hogy van amikor az istenért sem találom el, T32-vel leadtam két lövést, aztán fel is kúrt hogy 2000 creditet kilőttem a semmire, pedig kb 100 méterre se volt -
bgabor #71402 Kevesebben leszünk egy szerón?
Javíts ki ha tévedek, de azt hinné az ember hogy 300 játékosból könnyebb igazságos csapatot összeállítani, mint 30ból.
Miért lesz az jó a balancenak, ha kevesebben leszünk? -
Nazarov77 #71401 Optikai tuningra jó a camo, más haszna nem lesz, még jó hogy lehet creditért venni, kíváncsiM vagyok mennyibe fog kerülni. Majd a pályához alkalmazkodó consumeableként vásárolható camo fog adni 1-2% camo értéket de kb az is semmi. -
bgabor #71400 Tényleg nagyon szépen néz ki, de nem tudom mennyit fog érni ténylegesen. Elvégre ha a játékban becélzol egy járművet, piros keretet rajzol köré a gép. Így aztán bármilyen álcafestés nemigen tud érvényesülni.
-
Ry0K3N #71399 Na ez meg a másik :D Én csak röhögni tudok rajta, kb egy kezemen megszámolom hány értelmes tiger P játékost láttam eddig. Mintha nem tűnne fel neki hogy szemből nem lövik át annyiszor. -
kőkemény 20 HP? :D azta :D -
Ry0K3N #71397 Valamit valamiért, helyzetfüggő melyik hol effektívebb. -
Nazarov77 #71396 Ezt tették fel facebookra.