418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én úgy tudom nem. Max ha promó kóddal kapsz valamit, akkor kapsz extra helyet ingyé
  • lammaer
    Na ja, ott lenn az elején sztem az orosz tankok marha erősek. T-46, T-28 teljesen korrekt járgányok, bt is rohangászós (az A20 viszont horror)
  • Etelkozi Vata
    Nem tudjátok, a prémium tankokhoz, ala type-59, jár ingyen garázshely?
    mert megvételkor felajánlja a garázshely bővítés opciót, de jó lenne ha nem kellene.
  • ollie
    Hát ideje megtanulni játszani. Ha tier 9-10 vagy, akkor tier 9-10 ellen kell megmutatnod mit tudsz. Ahhoz nem kell tudás, hogy lelövöldözgesd a tier 5-6-os ellenfeleket, miközben te mondjuk egy E75-ben vagy.
  • Sir Charles
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2011. október 28. 11:13:04
    Jármű: T-46
    Szerzett tapasztalat: 763 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4)
    Szerzett kredit: 8 100 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 260)
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Mester Lövész

Jó kis T-46 :)
  • lammaer
    Az vajon elírás hogy győzelemért 85%-al több credit jár? (1.85x)
  • Gunslinger
    Tuti hogy nem, azokhoz az adatokhoz ezer éve nem nyúltak, az újabb tankoké (gyak. már 0.6.4-től) nincs is benne.
  • ilsalon
    Én is úgy emklékeszem, hogy a KV pénzszorzója 1,05, vagy valami ilyesmi volt. Most meg 0,99 a WOT DB-n.
  • Seriallkillah
    Tiger II is van rajta, meg Jagdpz4. Túladnék rajta mert van egy másik accom ami sokkal jobb és nem bírnám prémiummal fentartani a 2-t. Gondoltam hátha valaki szánna rá egy kis pénzt hogy nem akarja a 0-ról kezdeni. Ráadásul olcsóbban odaadnám mint amennyiért én megszereztem a tankot.
  • ollie
    Mégsem igaz, hülyeséget írtam. Earning Credits
  • Gunslinger
    Én nem érzek jelentős változást. Vagy nem nerfelték vagy csak ilyen 2-3%-al. Inkább tier 8-nál érzek credit nerfet.
  • ollie
    Nem, a kapott kredit nem függ a nyeréstől, csak az XP.
  • lammaer
    Ez nekem is új... mi a forrás ennél az infónal?
  • Ry0K3N
    KV-val :D csak régebben jobban keresett.
  • lammaer
    Hát, nem tolhattad valami sokat ha a lőwe mellett csak egy T43 kifarmolásáig vitted. Nem jött be a játék?
  • Sippie
    nerfelték? na fasza, akkor most mivel kell creditfarmolni?
  • lammaer
    A KV azon ritka tankok egyike, aminél sztem kimondottan előny ha nagyok közé rakja. Tekintetbe véve hogy lényegében mindent tud sebezni 152-essel, és a 107-es is igen komolyat rúg. Nekem a legjobb pénz és XP hozó meccsek emlékeim szerint ezek, nem azok amikor PZIIIakra kellett lőni.
  • Ry0K3N
    Nem gond az sem KV-val ha nagyok közé tesz csak hátul kell maradni onnan lövöldözni, a baj az hogy a kreditszorzóját nerfelték.
  • Seriallkillah
    Van egy eladó accom. (Löwe,T-43). PM ha érdekel.
  • Ry0K3N
    Én vörösen fénylő radioaktív skint csináltam egyszer a T34-re, látványos volt de ronda. (hiányzott pár fájl, össze lett kutyulva pár dolog és ez lett az eredménye a sikertelen stock skin visszaállításnak :D )
  • bgabor
    Állítólag mostanában már nem olyan fun KV-val menni, mert tíz esetből nyolcszor legkissebb ugrifüles szokott lenni. A nagyoknak meg csak egy lövés.
  • Ry0K3N
    Igen de oda azért kell egy pontos ágyú az amcsi 105-ös nem tartozik azok közé sajnos :/
    Távolról a lövések nagy részét így a 200-as páncél kapja.
  • lammaer
    Hát, ha S51 nem is az a pénzfarm, a nagy ágyújával lehet aprítani (jó nagy splash area és a sebzés se pite). Viszont amig eléred KVval, az rengeteg lóvé lesz, hiszen a KV jó farmtank, és a a 130K XP eltart egy darabig.
  • Seriallkillah
    Jó kis arty az csak lassú nagyon kicsi a rof-ja. Igen KV-ról lehet arra menni asszem 126 000 xp kell a kv-val
  • SovereignXY
    Tudom, hogy utáljuk az artykat de... gondolkodk egy S-51en. Kvról el lehet menni rá. Lehet vele keresni???
  • lammaer
    Hát, ha a camokat is kliens oldalon tárolja a játék (márpedig azon kell, hiszen a megjelenítés kliens oldali), sztem a kijövetel utáni napon már lesz olyan "mod" ami szépen kilövi a camot, és lehet továbbra is használni a bohóc skint.

Ráadásul aki költött rá, még csak nem is örülhet hogy más is látja amit vett :)
  • Sippie
    neeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
  • PetiPetiHUN
    Az eső sem esik be!
  • Nazarov77
    Hát ha neked van egy egyedi skined de nem veszel rendes skint játékban akkor a saját tankod marad olyan mint most, de pl más aki ugyanazon a tankon megveszi, nála te látni fogsz egy nagy kutyulékot, mert a camo az eredeti skinre lesz rárakva, és vannak olyan camok amik nem 100%ban festik át a tank pixeleit, elég ronda látvány lesz én mindnesetre nem fogom látni hogy festene mert nem használok tank sineket :P

A szivárvány feséses gyenge pontos festéseknek búcsút lehet mondani.
  • Sippie
    akkor az felül írja az általáunk használt skineket az illetőnél aki megveszi?
  • bgabor
    Ja, optikai tuning. :D

Amúgy sokat dobna a játék realitásán és nehézségén, ha kivennék a vörös keretet a célpont körül.
  • Nazarov77
    Ja sok a buta ember, Type is kijön, megáll közben mutatja az oldalát, nem ám hogy szembe fordul hogy mutassa az erősségét, a tornyát és frontját. Szépen rommá lőttem.
  • Sippie
    azért a tornya simán átlőhető szemből is. Más kérdés hogy van amikor az istenért sem találom el, T32-vel leadtam két lövést, aztán fel is kúrt hogy 2000 creditet kilőttem a semmire, pedig kb 100 méterre se volt
  • bgabor
    Kevesebben leszünk egy szerón?
    Javíts ki ha tévedek, de azt hinné az ember hogy 300 játékosból könnyebb igazságos csapatot összeállítani, mint 30ból.

Miért lesz az jó a balancenak, ha kevesebben leszünk?
  • Nazarov77
    Optikai tuningra jó a camo, más haszna nem lesz, még jó hogy lehet creditért venni, kíváncsiM vagyok mennyibe fog kerülni. Majd a pályához alkalmazkodó consumeableként vásárolható camo fog adni 1-2% camo értéket de kb az is semmi.
  • bgabor
    Tényleg nagyon szépen néz ki, de nem tudom mennyit fog érni ténylegesen. Elvégre ha a játékban becélzol egy járművet, piros keretet rajzol köré a gép. Így aztán bármilyen álcafestés nemigen tud érvényesülni.
  • Ry0K3N
    Na ez meg a másik :D Én csak röhögni tudok rajta, kb egy kezemen megszámolom hány értelmes tiger P játékost láttam eddig. Mintha nem tűnne fel neki hogy szemből nem lövik át annyiszor.
  • Sippie
    kőkemény 20 HP? :D azta :D
  • Ry0K3N
    Valamit valamiért, helyzetfüggő melyik hol effektívebb.
  • Nazarov77
    Ezt tették fel facebookra.